Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460 recenze a zkušenosti

Chrup Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460
Chrup Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460 - obrázek 1
Chrup Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460 - obrázek 2
Chrup Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460 - obrázek 3
5 4.8 107
  • Průměrné hodnocení 4.8
  • 95% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 107 recenzí
  • Výrobce Curaprox

Recenze produktu
Curaprox Zubní kartáček Ultra soft 5460

Další recenze od 12.3.2012 18:06:09

Nejlepší kartáček na citlivé dásně.Díky malé hlavičce se s ním snadno manipuluje.Štětinky jsou hodně měkké,nezpůsobují bolest.

  • měkké štětinky
  • líbivý vzhled
  • nemá čistítko jazyka


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 18:40:18

Tento kartáček používám již několik let. A přítel si ho také oblíbil ;) Na doporučení zubní lékařky jsem ho vyzkoušela a už ho nedám z ruky, dobře se drží, vypadá hezky, a čistí výborně bez zbytečných "udělátek" a štětinek pro nic.

  • cena
  • vzhled
  • žádné


Další recenze od 12.3.2012 19:20:13

Začala jsem ho používat na doporučení zubaře. Teď už bych si žádný jiný nekoupila. Dobře se s ním manipuluje, štětinky jsou úžasně měkké. Příjemný bonus jsou veselé barvy :)

  • měkké štětiny
  • barvy
  • kvalitní zpracování
  • nic


Další recenze od 12.3.2012 20:17:23

Úžasný kartáček, velmi jemné měkké štětinky vhodné zvláště pro citlivé krčky, perfektně vyčistí i dásně. Vydrží dlouho v použitelném stavu, když se to s ním umí, líbí se mi i design a přiložený chránič na štětinky, dále také možnost koupit výhodné balení 3 ks za lepší cenu. Od doby co ho používám už nemám vůbec citlivé dásně a žádné problémy se zuby.

  • měkké štetinky a malá hlava vhodná pro citlivé krčky
  • nepřeberné množství barev a možnost zakoupení výhodného balení
  • žádný


věk
15-24

Další recenze od 12.3.2012 21:30:39

Tento kartáček je vynikající, ale ze začátku jsem měla problém s měkkými štětinami, protože jsem měla pocit, že zuby nevyčistí. To bylo tím, že jsem byla zvyklá na tvrdší štětiny, takže to bylo o zvyku. Líbí se mi, že je neuvěřitelně šetrný k dásním, takže doporučuji lidem s paradentózou.

  • měkké štětiny
  • krásné barvy
  • malá krytka na kartáček
  • cena
  • žadné


věk
35-44

Na tomhle kartáčku, kromě jeho barevnosti, se mi nejvíc líbí, že opravdu dlouho vydrží, protože má husté štětinky, které se tak brzy nezohýbají do stran. Také bych řekla, že zuby, díky své hustotě, vyčistí rychleji a efektivněji. Super je, že tolik nezpůsobuje krvácivost dásní. Trochu obtížněji se mi sním dostává úplně k zadním zubům, protože hlava kartáčku je poměrně široká. Také mi nepřipadá úplně až tak ultrajemný, jak bych si představovala. Přesto zatím jiný nekupuji.

  • dlouho vydrží
  • spousta barevných kombinací
  • poměrně šetrný k dásním
  • na mě trochu moc široký
  • cena by mohla být nižší


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 20:25:58

Tento kartáček je výborný. Používám ho od doby, kdy mi ho dal zubař. Mají skvělý výběr odstínů, což se mi taky líbí. A na citlivé dásně je super. Jsou také výhodná balení, kde jsou 3 kusy.

  • barva
  • měkké štětinky
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 13.3.2012 21:00:48

Tenhle kartáček používá celá moje rodina už několik let a určitě bychom neměnili. Já se zuby problém nemám, ale taťka je má citlivé a mamka má špatné dásně a oběma jim vyhovuje. Výhodou je, že se dá koupit za zvýhodněnou cenu v balení po 3 a třešničkou na dortu je vzhled.

  • funkční tvar
  • atraktivní barvy
  • měkké štětinky
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.3.2012 22:26:46

Tento kartáček si kupuji už asi 4 roky. Doporučila mi ho zubařka. Je to jediný zubní krtáček, po kterém mi nekrvácí dásně. Je velmi jemný. Navíc má krásné barevné kombinace, které vám rozveselí ráno :)

  • jemné štětinky
  • neodírá dásně
  • barvy
  • žádné


Další recenze od 14.3.2012 08:28:11

Koupila jsem si ho kdysi, pak jsem si koupila normální kartáček a zase se vrátitla k Curaproxu. Je vážně výborný, štětinky jsou jemné, nekrvácí mi po nich dásně.

  • Jemné štětinky
  • Barvy
  • Nenašla jsem


Další recenze od 15.3.2012 16:24:55

Tento kartáček mi doporučila zubní hygienistka, do té doby jsem používala ty klasické ze sámošky, hlavně, když to mělo z boku gumy a ze zadu čištění na jazyk a další vychytávky.. jak jsem byla hloupá. Tento kartáček přestože vypadá jako kdyby stál 10Kč je opravdu špica. Jemné štětinky, nedráždí dásně, dostane se všude.

  • měkké štětinky
  • různé barvy
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 15.3.2012 22:29:50

Výborný kartáček. Byl mi doporučen mojí zubní dentistkou. Hodně měkká, zaoblená vlákna, vůbec nepíchá do dásní. Čištění zubů je příjemné a taky díky optimální čístící hlavě snadné a účinné. S používáním tohoto kartáču mi přestali krvácet dásně.

  • Šetrné čištění zubů
  • neznám


Další recenze od 16.3.2012 08:01:07

Tento kartáček jsem používala několik let a výborně se s ním zachází. Nehrozí s ním krvácení dásní díky jeho měkkosti a široké ploše. Avšak tuto výhodu sráží to, že se s ním nečístí až tak pohodlně a také ne uplně tak důkladně jak by se s kartáčama mělo.

  • skutečně měkký
  • nekrvácí s ním dásně
  • barevný design
  • krytka na kartáček v balení
  • špatně se s ním dostává ke stoličkám
  • díky široké ploše se musí čistit důkladněji


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 15:28:43

Jsem nadšená, nejlepší kartáček který jsem kdy vyzkoušela. Je opravdu měkký, pro mne tak akorát a i když je hodně jednoduchý bez všelijakých serepetiček dokonale vyčistí zuby.

  • cena
  • kvalita
  • vzhled
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 16.3.2012 20:34:23

Tento měkký kartáček mám jak jinak než na doporučení zubařky, jsem s ním spokojená a používám ho hlavně na masáž dásní, které jemně ale účinně prokrvuje. Na zuby ale potřebuji kartáček s tvrdšími štětinami. Je ideální pokud chcete zabránit paradentóze nebo tvorbě tzv. chobůtků.

  • jemně masíruje dásně
  • cena příznivá
  • nemá


Další recenze od 17.3.2012 03:51:07

Tento kartáček mi doporučili po bělení zubů - ať jej alespoň 3 měsíce používám. Jsou to již dva roky a od té doby jsem nezakoupila jiný a ani to neplánuji:-) Doporučuji kupovat balení po třech - oplatí se cenově.

  • Citlivost k dásním - jemné štětinky
  • Výběr z mnoha barev
  • Výhodná balení po třech kusech
  • Kryt na cesty
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.3.2012 08:56:06

Tento kartáček používám již několik let a jsem s ním naprosto spokojená. Narozdíl od ostatních "vytuněných" kartáčků krásně sedne na zuby a nedráždí dásně. Doporučuji!

  • nedráždí dásně
  • žádné


Další recenze od 18.3.2012 10:10:45

Tenhle kartáček nedám už několik let z ruky. Nemám po něm odřené dásně, strašně dobře se s ním zuby čistí a dobře se drží. Je sice dražší, ale vyplatí se za něj připlatit, je opravdu dobrý. A vyrábí se v krásných barvách, dělají se i limitované edice, průhledné kartáčky..

  • Dobré čištění
  • Úžasné barvy
  • Dobře se drží
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 27.3.2012 22:06:07

U mně nejlepší kartáček, co jsem kdy měla. Z ostatních kartáčků mi vždycky krvácely ďásňa, ale z tohoto nikdy. Vyhovuje mi ve všech směrech, je šetrný k zubům a vyčistí dobře. Jako mínus bych řekla snad jen to, že u extra měkkých kartáčků musíte na kartáček více zatlačit, anebo déle čistit, aby byly zuby dokonalé.

  • množství barev
  • nekrvácejí ďásna
  • kvalita
  • šetrný k zubům
  • super velikost a hustota štetinek
  • u extra měkkých kartáčků musíte na kartáček více zatlačit


věk
35-44

Další recenze od 30.3.2012 18:01:12

Zubní kartáček Curaprox jsem dříve vůbec neznala,až jsem si přečetla diskuzi o něm zde na Omlazení a kladné ohlasy mě přesvědčily o tom,abych ho také vyzkoušela.Od té doby jiný už nechci.Má měkkoučké štětinky.Hrozně příjemně se s ním čistí zuby.Není třeba na kartáček tlačit.Výhodou je i to,že se dá koupit v sadě po třech.Mám teď limitovanou edici ICE.Prostě nejlepší kartáček na zuby,který jsem kdy měla.Rozhodně doporučuji.

  • při koupi tří kusů výhodná cena
  • měkké štětinky
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 30.3.2012 18:54:25

Koupila jsem ho v lékárně v akci 2+1, takže ho má i přítel a oboum nám maximálně vyhovuje. Mně krvácí dásně, ale zmírnila jsem to pomocí tohoto kartáčku a zelené Elmex pastě. Štětinek je požehnaně moc a jsou velmi jemné. Přechod z klasického drogérkového kartáčku na tento je krásná, příjemná a nenávratná změna. Já už bych si jiný nekoupila.

  • jemný
  • velký výběr barev
  • nevím


věk
15-24

Další recenze od 30.3.2012 19:41:19

Nejlepší zubní kartáčky na trhu. Jakmile jsem je jednou vyzkoušela jiný už nechci a má to tak víc lidí, jak jsem slyšela. Jsou skvělé. Navíc se mi líbí, že si můžu vždy vybrat jinou barevnou kombinaci. Výhodná je akce 2+1, kde jsou kartáčky navíc sladěny i do sebe (třeba jeden růžový, druhý vínový a třetí fialový) a ty úžasně barevné měkkoučké štětinky.

  • měkké štětinky
  • úžasné barevné kombinace
  • dá se využít výhodného balení 2+1
  • design
  • hustota štětinek
  • žádné


Túto kefku si kupujem už niekoľko rokov. Je to najlepšia kefka akú je možné na SR a v ČR dostať. Dostupná je v niekoľkých tvrdostiach, ja si kupujem kefku s največším počtom štetiniek keďže mám citlivé ďasná. Predávajú k nemu aj plastové púzdro na cesty.

  • široký výber farieb
  • vhodná na citlivé ďasná
  • cena
  • žiadne


Další recenze od 31.3.2012 13:52:30

Můj nejoblíbenější kartáček, je jemňoučký a krásně vyčistí zuby. Navíc se vyrábí v krásných barevných variacích.. kupuju ho už hodně dlouho, jsou na něj často akce (3 v balení) za 150 kč apod. Nedám na něj dopustit je opravdu perfetkní a doporučují ho zubaři.

  • účinnek
  • jemné štětinky
  • krásné barevné variace
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od 31.3.2012 21:25:23

Curaprox používám asi rok a je to nejlepší značka kartáčků, které jsem zatím měla. Perfektně vyčistí zuby ( i když horní sedmičky jsou trochu problém) a vůbec nedráždí dásně. Jediné, co mi trochu chybí je čistítko na jazyk, ale to je detail. Doporučuju všem.

  • příjemný kartáček
  • husté štětinky
  • šetrný k dásním
  • design
  • přijatelná cena
  • chybí čistítko na jazyk


věk
25-34

Po doporučení hygienistky jsem si koupila tento kartáček. Je veliký pomocník při krvácení dásní. Měkké štětinky dásně nedráždí a přitom zuby krásně vyčistí. Líbí se mi, že je v tolika barevných provedeních a můžete koupit i balení 3 kartáčků za cenu 2. Štětinky i když jsou měkké, tak jsou velice odolné a ještě se mi nestalo, aby se začali třepit. Na pohled úplně obyčejný kartáček a přitom je 100x lepší než ostatní různě tvarované. Jako malý bonus je kryt na štětinky.

  • Šetrný k dásním
  • Mnoho barevných provedení
  • Cestovní kryt na štětinky
  • Možnost zakoupení výhodného balení
  • Skvělý pomocník při krvácení dásní
  • nejsou


věk
35-44

Nejlepší kartáček, koupila jsem ho náhodou a jiný už nechci. Je velmi velmi šetrný k dásním- měla jsem menší poraněnou a podrážděnou dáseň a přesto jsem při čištění zubů s tímhle kartáčkem nic necítila. Má velmi husté a jemné štětinky, takže výborně odstraňuje plak. Díky malé hlavici se s ním dostanu i k zadním zubům ze všech stran a skvěle čistí také vnitřní plochy předních zubů.

  • jemně a důkladně odstraňuje plak
  • velmi šetrný k dásním
  • dostane se i na hůře dostupná místa
  • nevím


věk
25-34

Nejlepší kartáček na trhu. Velice jemné štětiny, malá hlava, takže je poté i ulehčeno mezizubní čištění. Doporučila bych akorát na kartáček netlačit, jelikož vzhledem k měkkosti štětinek by se velice rychle opotřebil. Vyzkoušeno - po použití curaproxu už nikdo nechce kartáček jiný:)

  • měkké štětiny
  • malá hlava
  • žádné


věk
35-44

Další recenze od 3.4.2012 13:46:50

Opravdu bezvadný kartáček. Rovné štětinky, malá, ale široká čistící hlava... díky ní, se dají dobře vyčistit zuby a zároveň dásně. Díky tomu se mi také netvoří zubní kamen pod dásní. Měkké štětinky zaručují, že se člověk nebojí přitlačit a opravdu vše pořádně vyčistit

  • Měkké štětinky
  • široká čistící hlava
  • rovné štětinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 11:39:43

Naprosto perfektní kartáček. Jemný i ultra jemný. Takže vhodný i pro citlivé dásně. Má mnoho štětinek, takže zuby krásně vyčistí. Ne nadarmo ho doporučují i zubní lékaři. Už nikdy si nekoupím jiný kartáček. Navíc se vyrábí v několika barevných kombinacích.

  • štětinky
  • ultra jemný i jemný
  • nejlepší kartáček na trhu
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 18:46:06

Poprvé jsem si ho koupila, protože se mi moc líbily jeho barvičky :). Následně jsem zjistila, že nejen hezky vypadá, ale je také dobrý na čištění - dřívě jsem vůbec takhle měkké kartáčky nepoužívala, ale teď už bych neměnila. Cena je sice vyšší oproti kartáčkům, které jsem používala dříve, ale myslím, že tato investice se vyplatí.

  • krásné barvy :-)
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 12.4.2012 19:36:42

Tento kartáček používám pravidelně. Je perfektní. Je jemný, dobře se s ním čistí. Mám menší pusu, tak pro mě ideální. Líbí se mi, že se dá sehnat v klasické drogerii. Má dobrý tvar, pěkně se drží v ruce. Už nevím, co tu sem mám psát ;) prostě mi moc vyhovuje :)

  • dobré štětinky
  • příjemný tvar


věk
35-44

Další recenze od 13.4.2012 09:16:22

Tento kartáček mi vyhovuje ve všem - i když je měkký, vyčistí mi zuby dobře. Mám zuby citlivé kvůli odhaleným krčkům, ale s tímto kartáčkem mne nic nebolí. Má velmi husté štětinky. Normální kartáčky (i dražší) mi vydrží tak týden, dva, pak se jim začnou ohýbat štětiny (moc tlačím a nedokážu se to odnaučit), tento mi vydrží podstatně déle. Měním ho ne kvůli ohnutým štětinám, spíš kvůli pocitu, že už ho používám dlouho. Kupuji ho většinou v balení po třech-pěti, pak vyjde finančně velmi dobře a vzhledem k výdrži pro mne daleko lépe než ty běžné kartáčky. Navíc je u něj docela často přibalené chránítko, které také často využívám.

  • cena
  • výdrž bez ohnutých štětinek
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 13.4.2012 12:04:40

Kartáčky Curaprox používám na doporučení své dentální hygienistky. Začla jsem na soft a přešla postupně až an Ultra Soft. Mohu skutečně doporučit, zastavil mi problémy s citlivými dásněmi a zubními krčky. Pro toho kdo má tendenci tlačit kartáčkem na zuby je ideální. Moc doporučuji.

  • výborný na problémy s dásněmi


věk
35-44

Další recenze od 30.4.2012 22:42:45

Koupila jsem ho za babku kdysi dávno úplnou náhodou v lékárně kterou rušili - výprodej. Od té doby jiný nechci, kupuji všem jako dárek, doporučuji na všechny strany. Čistí a leští zubní sklovinu podobně jako švédská útěrka skleničky. Takhle hladký povrch zubů (bez plaku) mi žádný jiný kartáček nikdy nedělal. Designérským nesmyslům s "čistítky jazyka" se jen směju. Toto je kvalitní spolehlivá klasika.

  • kvalitní spolehlivá klasika
  • výborně vycídí zubní sklovinu
  • neskutečně jemný a hustý
  • ne vždy je k dostání, především v malých městech


věk
15-24

Další recenze od 1.5.2012 13:59:38

Tento kartáček je úžasný! Mě osobně se hrozně líbí jejich hravý design :) Dobře se drží, jejich cena je sice trošku vyšší, ale když si ho koupíte ve výhodném balení, tak není tak hrozná. Má měkké štětinky, velkou ploškua d obře se s ním čístí i zadní zuby. A od kamarádky vím, že se hodí i pro rovnátkáře :)

  • měkké štětinky
  • vydrží dlouho
  • velká ploška
  • dobře se čistí i zadní zuby
  • výhodné balení
  • hravý design :)
  • vhodný i pro rovnátkáře
  • nic jsem nenašla :)


věk
35-44

Další recenze od 1.5.2012 17:51:11

Zatím nejlepší kartáček,který jsem kdy měla. Poprvé jsem si ho koupila v době kdy jsem dostala rovnátka, zuby byly citlivé na jakýkoli dotek natož čištění,ale s tímto kartáčkem to šlo bez problémů. A teď už žádný jiný nechci. Dobře se drží,má dobrou velikost hlavičky se štětinami a dobře vyčistí i hůře přístupné prostory. Velký rozdíl oproti drogerkovým kartáčkům. Cena je sice vyšší,ale dá se pořídit trojbalení,2+1 zdarma což cenu trošku snižuje.

  • dobrá manipulace
  • skvělé čištění
  • neodírá dásně
  • husté štětinky
  • vyšší cena


věk
15-24

Další recenze od 1.5.2012 18:54:07

Opravdu nejlepší kartáček, který jsem kdy měla ... Koupen na doporučení zubařky a to kvůli citlivosti zubů a dásní... Má velmi měkké kartáčky. Velmi mě potěšilo, že se nedávno v blízkosti mého bydliště otevřel v OC stánek Curaprox, takže dostupnost 100%

  • Spousta barevných kombinací
  • Prodejna v blízkosti domova
  • Chybí čistítko na jazyk


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 11:00:24

Kupuji si v lekárně tento kartáček už třetím rokem a jiný už bych si nekoupila je to opravdu rozdíl oproti normálnímu kartáčku. Krásně zuby vyčistí aniž by poškozoval sklovinu a odhaloval krčky. Koupila jsem si na doporučení od dentální hygyenistky.

  • šetrný k citlyvým zubům
  • možná vyšší cena


věk
35-44

Další recenze od 11.5.2012 12:20:57

Curaprox kartáček jsem koupila nejprve svojí malé dceři a po kladných ohlasech i zbytku rodiny. Vyhovuje mi zejména, že po pár vyčištění netvrdnou štětinky, co se stávalo u jiných značek a také mi vyhovuje jednoduchost tvaru jak rukojeti tak štětinek. Super je výhodné balení po třech kusech, kde si každý vybere i tu svou barvu:-)

  • tvar rukojeti
  • měkké štětinky
  • uvítala bych


věk
25-34

Další recenze od 11.5.2012 18:04:55

Rozhodně nejkvalitnější kartáček z běžně dostupného sortimentu, podle četných průzkumů jde o opravdovou špičku mezi kartáčky a přesto si ho můžeme dovolit (snad) všichni. Odpovídá dnešním požadavkům - rovně střižená pracovní plocha, měkké štětinky, takže není problém ho používat i pokud máte citlivé nebo zánětem postižené dásně ... Z ruky ho už určitě nedám!

  • rovně střižená pracovní plocha
  • měkké štětinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 10:57:52

Tento kartáček jsem si zakoupila po doporučení dentální hygienistky. Dříve jsem používala různé kartáčky, většinou ty, které nám ukazují v reklamách, jak jsou báječné. S tímto jsem konečně spokojená, jemné štětinky, které vyčistí zuby a jemně masírují dásně, navíc se prodává ve veselých barvičkách, a je k dostání v drogeriích a větších marketech.

  • jemné štětinky
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 22.5.2012 11:57:43

Pro mě naprosto nejlepší kartáček. O kvalitě svědčí mj. také to, že ho doporučuje většina zubařů/dentálních hygienistů. Ze všech Curaproxů je nejměkčí a má nejvíce štětinek, proto je velmi šetrný k dásním. Je to jediný kartáček, u keterého se mi omylem nestává, že bych se při čistění štětinkami škrábla do dásně, což se mi s ostatními kartáčky stávalo docela často.

  • vhodný pro citlivé dásně
  • měkké štětinky
  • pěkný design
  • žádné


Další recenze od 22.5.2012 21:16:27

Kartáčky mi naprosto vyhovovali do doby, než mi narostly osmičky. Jsou měkké, takže pro bolavé dásně, které krvácí je to balzán. Vydrží dlouho, neohýbají se štětinky, nevypadávají. Navíc široký výběr barev, popřípadě i různých tvrdostí. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že jsou hodně široké, takže na zadní stoličky je těžko se s nima dostat - takže na osmičky špatný.

  • Nízká cena vzhledem ke kvalitě
  • Jemné štětinky akorát na bolavé dásně
  • Dlouho vydrží
  • Velký výběr barev
  • Širší hlavice, špatně se s ním čistí osmičky


Další recenze od 22.5.2012 22:54:12

Já byla z objevu tohoto kartáčku nadšená! Výborně se mi s ním čistí, měkkost štětinek tak akorát, nepoškodí dásně, dobře se drží a ještě výborně vypadá. Cena/kvalita je taky dobrá. Držím se ho už několik let a rozhodně měnit nebudu. Baví mě i výběr barev.

  • dobře se drží
  • výborně se s ním čístí
  • nepoškrábe dásně
  • vzhledově moc pěkný
  • nespatřuju


Další recenze od 23.5.2012 10:19:39

Používám ho už několik let, asi 8 let- to snad byl úplnej nováčk na našem trhu. Bohužel postupem času zjišťuji, že není tak dokonalý, jak se všude preferuje. Našla jsem už několik lepších kartáčků. Vyhovuje mi tvarem, velikostí hlavy. Ale myslím si, že svůj úspěch staví pouze na tom, že tu byl první...první dobrý. A cena mi opravdu nepřijde vysoká. V sadě po 3, vyjde jeden kartáček na 50Kč... ostatní známé značky (znáte z TV reklam) stojí i kolem 90 Kč. Poslední dobou používám kartáček s kónickými vlákny, společně s Chartersovou metodou čištění a jsem mnohem spokojenější.

  • cena
  • rovně strižená vlákna


věk
25-34

Kartáček jsem začala používat na doporučení dentální hygienistky, že prý je hustý a rovně střižený, takže nejlépe vyčistí zuby. Nevím, jestli to s tím má něco společného, ale zvykla jsem si na něj neskutečě. Už nemůžu mít jiný kartáček. Je naprosto šetrný jak k zubům, tak k dásním. Nejlepší je ho kupovat v různých edicích (po 3), vyjde pak mnohem levněji, než když se kupuje po jednom kuse.

  • šetrný
  • cena


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2012 20:39:29

Nejlepší kartáček na trhu, neničí - neškrábe dásně, dobře se drží v ruce a dobře se s ním čistí špatně přístupná místa. Velká paleta barev. Je trochu dražší, ale zde si ráda připlatím za opravdovou kvalitu.Dá se sehnat levněji v akcích. Koupila jsem pro celou rodinu

  • dobře se drží v ruce
  • dobře čistí špatně přístupná místa
  • paleta barev na výber
  • snad jen cena


Tento úžasný kartáček mi byl doporučen na ústní hygieně. Vzhledem k tomu, jaké jsem používala dříve kartáčky, tak tenhle je naprosto bezkonkurenční. Má velmi jemné štětinky, vypadá pěkně,na výběr je několik barev a spoléhám na to, že mi zubařka doporučila opravdu kvalitní kartáček, který je šetrný k zubům....

  • vzhled
  • oblíbenost
  • velký výběr barev
  • doporučován zubaři
  • není nejlevnější


věk
35-44

Další recenze od 12.6.2012 22:45:24

Nemohu nepřidat recenzi na můj oblíbený zubní kartáček, který používám už několik let. Nedám na něj dopustit, je velmi šetrný k dásním, dobře se s ním manipuluje, štětiny se neohýbají. Součástí balení je praktický cestovní kryt. Můžete vybírat z mnoha barevných kombinací. Kupuji balení po 3 kusech, cenově to vychází lépe.

  • Kvalita
  • Šetrnost k dásním
  • Dobře se drží
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.6.2012 23:34:52

Neznám nikoho, kdo by používal jiný kartáček. A neznám zubaře, který by ho nedoporučoval. Vyhovuje mi měkkostí a neustále se těším na nové barvy (což je ale otázka posledních 3 let, dříve bylo cca 5 barev a konec). Kupuji ho v balení 2+1 a vychází tak příznivě. Nikdy bych nepoužila ty předesignované hnusy, které inzerují reklamy, v jednoduchosti je síla.

  • měkkost
  • design
  • ochraný kryt v ceně
  • neexistují


věk
25-34

Výborný kartáček pro všechny, kteří mají nějaké problémy v ústní dutině - ať už citlivé dásně, záněty či afty. Štětinky jsou velmi jemné, není potřeba na kartáček při čištění tlačit. Koupila jsem jej na doporučení na internetu a doporučuji dál, hodí se i pro děti.

  • Přijatelná cena při koupi 2+1 balení
  • Krytka na štětinky
  • žádné jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 9.8.2012 10:19:00

Na citlivé dásně velmi ideální zubní kartáček. Až po doporučení mé zubní lékařky jsem kartáček koupila ( dříve jsem používala jen z drogerie měkké ) a teprve pak jsem zjistila co je to měkký kartáček. Kupuji ho již čtvrtým rokem jak sobě tak i mamince a babičce a i u obou spokojenost.

  • Měkkost
  • Různá barevná provedení
  • Nemá


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2012 14:14:54

Už několik let si kupuji kartáčky od Curaproxu a nemůžu si je vynachválit. Mají klasický výběr podle tvrdosti štětin, lépe se mi s nimi čistí zuby, ale upřímně jsem zastánce názoru, že 95% výsledku záleží na technice čištění zubů, takže pokud si neumíte správně čistit zuby, tak nečekejte zázraky a výsledky. Za mě můžu jedině doporučit. Na rozdíl od ostatních mi vůbec nechybí plocha pro čištění jazyka, protože se to nemá moc dělat.

  • krátká hlava
  • dobře se s ním manipuluje
  • výběr tvrdostí štětin
  • pomoc s výběrem od školeného personálu
  • cenově - často je v akcích
  • za mě žádné


věk
25-34

Další recenze od 3.9.2012 17:12:48

Potřebovala jsem kartáček na ctilivé zuby a často krvácející dásně. Curaprox mi udělal vynikající službu. Bohužel mám někdy pocit, že díky jemnosti kartáčku se tak úplně nezbavím zbytečků jídla mezi zuby (možná je to jen můj pocit). Každopádně ho doporučuji všem k vyzkoušení!

  • umí si poradit s citlivými zuby a dásněmi
  • bez čistítka pro jazyk


Další recenze od 1.10.2012 11:12:48

Na doporučení mé zubařky jsem si zakoupila tento kartáček. Mám velmi citlivé zuby a dásně, tudíž poranění běžnými kartáčky bylo na denním pořádku! Používám ho celkem 3 roky, a za tu dlouhou dobu jsem neobjevila žádnou negativní vlastnost. Kartáčky Curaprox doporučuji mému širokému okolí. Curaprox uvádí na svých stránkách správné čistění zubů: http://www.youtube.com/watch?v=ejGqESd8jFc

  • výborná ovladatelnost
  • široká škála barevných kombinací
  • Kvalita/cena
  • nemá


věk
25-34

Další recenze od 14.10.2012 21:25:43

Asi nejlepší kartáček na zuby, který jsem kdy vyzkoušela. Kupuji právě tento nejjemnější a rozhodně u něho zůstanu. Občas sice pro porovnání vyzkouším jinou značku, ale stejně se vždy vrátím k právě tomuto Curaproxu. Vyzkoušela jsem i ostatní typy od této značky, ale 5460 je pro mě nejlepší.

  • jemný a příjemný
  • velmi slušná cena - v balení po třech za 150-170kč je to paráda
  • pro někoho může být tento typ moc měkký


věk
35-44

Další recenze od 15.10.2012 09:11:32

Značku Curaprox jsem dříve neznala, ale po přečtení tolika nadšených recenzí tady na Omlazení jsem nemohla nevyzkoušet :-) Určitě ke štěstí nepotřebuji kartáček na zuby s různými vychytávkami apod., takže tento je mi svojí jednoduchostí sympatický. I štětinky se mi líbí v tom, jak jsou rovně střižené a husté. Jinak se ale musím přidat k recenzi nade mnou. Konkrétně u tohoto typu jsou štětinky na můj vkus opravdu měkké až moc a byla jsem překvapená, jak strašně brzo byl kartáček na vyhození, to se mi nikdy předtím nestalo. Na běžné čištění zubů si tento Ultrasoft znovu kupovat nebudu, sáhla bych po něm jedině třeba při problémech s dásněmi, protože v tomto směru je opravdu šetrný.

  • rovně střižené a husté štětinky
  • jednoduchý design
  • pěkné barvy na výběr
  • až moc měkké štětinky
  • kartáček vydrží velmi krátce


věk
25-34

Nejlepší kartáček na světě! Používáme ho celá rodina už nekolik let a pokud bych měla za ně mluvit, tak bysme nikdy už neměnili. Mám citlivější zuby, proto mi Ultra Soft skvěle sedí. Má perfektní tvar, dobře se drží a pro mě je bonusem taky perfektní barevné provedení. Kupuju nejraději výhodné balení 3+1.

  • vhodný na citlivé zuby
  • měkký kartáček
  • barevné provedení
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 2.12.2012 22:31:02

nejlepší kartáčky co znám! Chtěla jsem zkusit tak měkký kartáček a doporučovala mi ho i zubařka. Neuvěřitelný výběr barev!!! I limitované edice v zemitých barvách atd :) čistění zubu mě díky tomu baví asi tak 3x víc :) je extrémně jemný a už nikdy nechci jinej :)

  • úžasný barvičky
  • super soft
  • nic


věk
15-24

Skvělý kartáček se super designem! Beru ho jako takovou menší revoluci v dentální hygieně, krásně vypadá, dobře zuby čistí, nedá se nic moc vytknout. A jeho vzhled je fakt úžasný, líbí se mi skoro ve všech barevných kombinacích. Originální, kvalitní, pohodlný..

  • design
  • pohodlnost
  • nic


věk
25-34

Nejlepší kartáček jaký jsem kdy použila. Na pohled vypadá obyčejně, ale v tom to asi bude:) Navíc se prodávají různě kombinované barvy, takže vypadá i pěkně:). Kupuji ho už několik let a pokud ho nepřestanou vyrábět, budu používat až do smrti. Nehledě na to, že ho doporučují skoro všichni stomatologové. Důležité je ale vybrat si správnou měkkost.

  • Cena
  • Barvy
  • Dostupnost
  • Kvalita
  • Žádný


věk
35-44

Výborný kartáček pro ty kdo nosí fixní rovnátka,pro mě by mohl mýt tvrdší štětiny,ale jinak mi absolutně vyhovuje,mám jich vyšší spotřebu,proto mi vyhovuje i cena do 100Kč,trošku u mě pokulhává design,je takový obyčejný,ale tak kvůli tomu si kartáček nekupuji.

  • Cena
  • design


věk
25-34

Další recenze od 14.1.2013 18:21:45

Již můj několikátý zubní kartáček. Je jednoduše skvělý. Jemné štětinky nedráždí zubní sklovinu a dásně, jemně a efektivně čistí zuby od nečistot. Vhodný i k použití "na sucho" bez zubní pasty. V nabídce několik barevných variant, takže si vybere opravdu každý.

  • jemnost
  • kvalita
  • cena
  • nenalezeny


věk
15-24

Další recenze od 19.1.2013 23:02:40

Miluji kartáčky Curaprox! Vůbec se nedají srovnat s obyčejnými kartáčky z drogerie. Oceňuji velmi husté jemňoučké štětinky, jen při větším tlaku se více ohýbají a kartáček se ničí. Má malou hlavici, proto je ideální k čištění zadních zubů. Velice šetrný k dásním.

  • Barevné provedení
  • Malá hlavice
  • Jemné štětinky
  • Obal (plastovépouzdro- super na cesty)


Další recenze od 20.1.2013 23:47:33

Nejlepší kartáček jaký jsem kdy měla, kupuji ho stále dokola. Hlavička je malá, takže se s ním dobře vyčistí celý chrup. Štětinky jsou měkké, netřepí se, neškrábou a neohýbají se. Je roztomilý, vyrábí se v krásných barvičkách, takže je opravdu radost čistit si zuby. Pro někoho může být dražší, ale myslím si, že 70 kč za tři měsíce není tak velká investice :-).

  • jemný
  • kvalitní
  • dobře zuby vyčistí
  • pro někoho možná cena
  • pro někoho může být až moc jemný(ale jsou různé stupně)


Další recenze od 12.2.2013 13:20:31

Nejlepší kartáčky na světě :) Používám je už dlouho a už nikdy nebudu kupovat jiné. V lékárně si vždy pořídím balení po třech za zhruba 180,--, což se mi zdá jako velice dobrá cena za dobrou kvalitu. Občas se mi odhalují krčky a proto je pro mě tento kartáček ideální. Navíc se mi moc líbí jejich barvy a také praktická krytka :)

  • kvalita
  • šetrnost k zubům
  • barva
  • krytka
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 25.2.2013 16:00:35

Kartáček, který jsem začala používat na radu mé zubní lékařky. Již několik let používám jen tento. Je perfektní, štětinky jsou příjemné, nedřou dásně, ale perfektně čistí. Bez jakýchkoliv "zlepšováků" apod. Dobře se drží a dostanu se s ním všude v ústech, kde je třeba čistit. Líbí se mi také jeho barevné a veselé kombinace.

  • Štětinky
  • Nic


věk
25-34

Kartáčky Curaprox jsem doposud vyzkoušela Ultrasoft a Soft. Musím říct, že tento Ultrasoft mi moc nevyhovuje. Je opravdu příliš měkký, takže mám pocit, že mi zuby nevyčistí dokonale. Pokud má však někdo problém s krvácením dásní, pravděpodobně ho uvítá, nicméně mě i přítelovi více vyhovuje Curaprox Soft, který je o něco tvrdší, avšak stále mnohem měkčí než běžné kartáčky.

  • kvalita
  • neničí dásně
  • příliš měký


věk
15-24

Naprosto perfektní zubní kartáček. Má hodně štětinek a je jemný. Díky němu si čistím zuby mnohem radši a nejradši bych si čistila zuby pořád :D. Má velkou škálu barev a druhů štětinek. Kdo to nezkusil, nepochopí moje nadšení. Opravdu ho všem moc doporučuji :)

  • hodně štětinek
  • je perfektní
  • barvičky
  • Nemá!!!


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 20:15:04

Jako první jsem si na doporučení lékárnice koupila Soft, ale ten na mě byl příliš tvrdý a krvácely mi při čištění dásně. Nedávno jsem si koupila Ultra Soft a spokojenější snad ani nemůžu být. Stetinky jsou krásně jemné, takže při čištění dásně nedráždí a dostane se opravdu všude díky malé hlavě. Navíc za tu cenu si myslím, že je super a určitě si ho koupím znovu.

  • cena
  • barvy
  • jemné štětinky
  • dobře se s ním manipuluje
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 18.3.2013 22:46:44

Už dlouho zůstávám věrná značce Curaprox a ve svém okolí neznám nikoho, kdo by používal jinou značku kartáčků. Nejvíce mi vyhovuje tento Ultrasoft pro své měkké štětinky, které jsou ale v dostatečné hustotě, tudíž dobře čistí, ale je také velmi šetrný k dásním. Moc se mi líbí i jednoduchý design kartáčku a barevné kombinace, ze kterých lze vybírat.

  • šetrnost k dásním
  • design
  • ochranný kryt
  • žádné


věk
25-34

Nejlepší zubní kartáček ever. Většina lidí se k této značce dostala přes doporučení stomatologa. Já se k tomuto kartáčku poprvé dostala díky časopisu La Femme, u kterého byl někdy v roce 2008 přibalen jako dárek. Od té doby jsem ho nedala z ruky (tedy lépe řečeno jinou značku nekupuji - pro celou mou rodinu). Je měkký, nedráždí dásně, perfektně se drží díky klasickému tvaru a vyhovuje mi i to, že štětiny jsou všechny stejně dlouhé a hlava kartíčku je malá (tak akorát, aby se dostala všude v ústech). Oceňuji u možnost zakoupení sady 3 kartáčku za cenu kolem 160 Kč a veliký výběr barev. Velmi se mi líbila "ice" edice. Poslední dobou používám na střídačku s akumulátorovým kartáčkem Braun a mé zoubky si "chrochtají" blahem :-)

  • velmi měkký
  • stejně dlouhé štětiny po celém kartáčku
  • klasický tvar, který se dobře drží
  • cena za sadu 3 kartáčku
  • veliký výběr barev
  • poslední dobou výpadky dodávek v DM


Další recenze od 6.4.2013 15:24:01

Nejlepší kartáček, jaký jsem kdy používala. Používám ho už dlouho, a rozhodně bych neměnila. Vyzkoušené mám všechny (ultrasoft, supersoft a soft) a zůstala jsem se u Supersoft. Hlavička je malá, takže se s ní zuby lépe čistí. Líbí se mi i výběr veselých barev :)

  • štětinky
  • velikost hlavičky
  • cena
  • výběr barev
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 28.4.2013 12:48:34

Nejlepší kartáček na zuby, co si budeme povídat. Jiný už vážně nechci. Cena je možná pro někoho vyšší, ale za kvalitu si ráda připlatím. Kartáček má velice měkké štetinky, takže je ideální na mé citlivé dásně. Výhodou je jeho menší hlava, takže se s kartáčkem lépe dostanete i do hůře dostupných míst. Moc se mi líbí i výběr barev kartáčků. Dá se koupit po jednom nebo v cenově výhodnějším balení 3 kusů. Nemám co vytknout.

  • vhodný i na citlivé dásně
  • velice měkké štětinky
  • krásné barvy
  • menší hlava kartáčku
  • ne


věk
25-34

Další recenze od 20.6.2013 17:37:11

Opravdu nejkvalitnější kartáček, jaký znám a který jsem kdy měla. Štětinky jsou krásně měkké, zuby perfektně vyčistí a díky malé hlavičce se s ním člověk dostane všude. Mám celkem citlivé dásně, které mi při používání jiných kartáčků občas krvácely, ale s tímto se mi to nestalo ještě ani jednou. Navíc oceňuji výběr barev a designovou čistotu.

  • měkké štětiny
  • nedráždí dásně
  • barvy
  • design
  • nic


věk
25-34

Nejlepší kartáček, co znám. Je velmi měkký a zuby se s ním velmi dobře čistí. Vyhovuje mi i to, že má obal na kartáček a také to, že je velký výběr barev. Vhodné také pro citlivé dásně, protože díky měkkému kartáčku určitě nebudou dásně krvácet. Jediné, co mi možná vadí je cena a to, že kartáček má všechny štětinky stejně dlouhé.

  • velmi dobře čistí
  • měkký
  • mnoho barev
  • asi jen cena


věk
15-24

Další recenze od 24.6.2013 19:35:01

Tento kartáček mě velmi překvapil. Kdybych na něj ale nečetla pozitivní recenze, pravděpodobně bych si ho nekoupila - přeci jen jeho vzhled nevypadá profesionálně. Po oželení peněz jsem ho vyzkoušela a velmi mne překvapil. Štětinky jsou velmi jemné a hlavně nejsou drsné na dásně, takže mi konečně nekrvácí a čištění zubů je příjemná masáž. Navíc s ním dostanu až úplně za zadní zub. Jen jsem na začátku měla problém s úchopem.

  • jemné štětinky
  • pěkně barevné rukojeti
  • nedráždí dásně
  • dostane dobře okolo zubu
  • cena
  • rukojeť občas klouže


věk
25-34

Další recenze od 28.6.2013 14:56:07

Tak tenhle kartáček je bomba :-) Neskutečně hustý a jemný. Tahle kombinace zajistí perfektní vyčištění zubů bez podráždění. Je šetrný k dásním a přitom zubní plak ze zubů vezme spolehlivě. Vydrží dlouho v dobrém stavu, alespoň mě. Výhodou je plastová krytka, takhle můžu s kartáčkem i bez obav jeho poničení cestovat. Při nákupu tří kusů lze dost ušetřit.

  • plastový kryt součástí balení
  • dlouho vydrží
  • nedráždí dásně
  • hustý
  • jemný
  • dobře čistí
  • cena
  • barvy
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.7.2013 09:02:02

Už nikdy, nikdy nepoužiju jiný kartáček. Vždy mě bolely dásně, pak jsem objevila tyhle kartáčky, a ikdyž se mi nejdříve protočily panenky nad cenou, zkusila jsem to. Oproti jiným, překombinovaným kartáčkům vydrží déle, takže nakonec vyjde levněji, než kdejaký Colgate. Neničí dásně, což ve stáří oceníme, vyčistí zuby jemně a pečlivě, ale pořádně, čistí i jazyk. Kryt je výborná věc nejen na cesty, ale i proti prachu v koupelně. Můžete si vybrat z desítek druhů - každý si najde svého oblíbence. Moje zubní lékařka je odebírá ve velkém a pacientům prodává za nákupní cenu, asi za 48kč/kus - zkuste se zeptat svého zubaře, ať taky ušetříte.

  • jemnost
  • preciznost
  • design - krásnější jsem neviděla
  • cena v poměru k výdrži
  • žádné


věk
25-34

Tento kartáček mi doporučila kamarádka, že jej doporučují všichni zubaři. A ejhle, jednou tak jedu na chatu, a máme ho tam všichni :) Je vidět, že je opradu hodně oblíbený a rozšířený. Škoda, že mi nebyl kartáček doporučen dřív než ve 20-ti, než jsem si nenavrátně vybrousila sklovinu (způsobila defekt) špatnými kartáčky :( Nevýhodou je určitě vyšší cena, ale když se porovná s obdobnými, tak to není zase tolik moc. A ty barvičky...opravdu si každý vybere tu svou.

  • měkké štětinky
  • jemně, ale účinně čistí
  • cena/kvalita
  • barevnost
  • tvar
  • ochraný obal na štětinky
  • nic


věk
35-44

Další recenze od 12.8.2013 21:28:16

Nejlepší kartáček který jsem kdy měla , mám velmi citlivé dásně a tak mi hrubé kartáčky vůbec nesedí , tento je jemný , dobře čistí a cenově velmi přijatelný - doporučila mi ho dentální hygienistka a musím dodat že velmi dobře od té doby si už jiný nekupuji a přestaly mi krvácet dásně s čímž jsem měla velké problémy a proto doporučuji všem :-)

  • velmi šetrný
  • kartáček na jazyk


věk
25-34

Další recenze od 18.9.2013 21:21:37

Kartáček má správný tvar, dlouho jsem jej používala z důvodu citlivých zubů, pak mi byl ovšem zubní dentistkou rozmluven, protože na mě byl prý moc měkký, takže nebyl schopný zuby vyčistit pořádně, takto měkký si mám prý koupit až při paradentóze :D Jinak je to ale velmi kvalitní produkt. Navíc se mi líbil široký výběr barev :)

  • tvar
  • kvalita
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 22.10.2013 14:15:50

Pro mě naprosto dokonalý kartáček na zuby. Má krásně měkké štětiny. Mé dásně jsou hoodně moc citlivé a nějaké tvrdé kartáčky za 10 Kč mi to ještě zhoršily. Na začátku jsem měla pocit, že jak jsou měkké, tak to ty zuby důkladně nevyčistí, ale později se prokázalo, že to vůbec není pravda. Krásně je vyčistí a nerozrýpe dásně. Navíc strašně dlouho drží v původním tvaru. Už ho mám asi půl roku a pořád je krásně rovný a drží svůj tvar. Naprostá spokojenost.. :))

  • Nezničitelnost
  • Měkkost
  • Balení
  • Pro někoho cena


věk
25-34

Tieto kefky si kupujem stále dokola. Túto značku mám veľmi rada a kupujem vždy trojbalenie ,ktoré sa najviac oplatia. Vždy bývajú v zaujímavých farbách, ktoré ma tešia . Vždy máte tú kefku inú a zároveň stále tú istú. Cena je trochu vyššia ale ja si myslím, že tá kefka vám vydrží aj 3 -4 mesiace tak sa oplatí investovať. Dajú sa zohnať všade, ja kupujem hlavne v akcii.

  • mäkká kefka
  • cena v akcii
  • farebné prevedenie
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2013 21:53:12

Naprosto skvělý kartáček na zuby. Je měkký, ale zároveň pevný. Skvěle a precizně se s ním čistí zuby. Od té doby, co jsem ho poprvé koupila, nepoužívám jiné. Jednou jsem si z nouze pořídila jiný kartáček, stejné cenové kategorie, a bylo to znát! Okamžitě letěl do koše. Balení každého kartáčku obsahuje kryt, což je skvělé na cesty. Další plus je velký výběr veselých barev.

  • Měkkost
  • Barvy kartáčků
  • Kvalita
  • Pro někoho cena


věk
15-24

Tenhle kartáček je nejlepší ze všech jemných kartáčků. Má vážně jemné štětinky. Není jako ty ostatní kartáčky, u kterých je napsané, že jsou jemné a přitom jsou drsné. Taky má těch štětinek hodně, což je super. Je lehky a dobře se drží. Používám ho já i mamka a už docela dlouho a jsme obě moc spokojené. Taky celkem dlouho vydrží. Opryvdu ho moc doporučuju!

  • lehký
  • hodně štětinek
  • jemný
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 4.1.2014 15:32:56

Úžasný kartáček, nejměkčí z celé řady. Má husté, rovně střižené štětiny. Je dostatečně široký a velký, rukojeť pasuje skvěle do ruky. Vzhledem k jemnosti štětin nehrozí krvácení dásní a odhalování krčků. Hodnotím ho jako nejlepší kartáček, který jsem kdy měla. Nakonec opět nesmím opomenou zmínit, jak krásně kartáčky vypadají. Mají naprosto úžasné barvy, v současné době mám oranžový s petrolejovýma štětinkama, nádhera.

  • nejměkčí
  • husté štětiny
  • široký
  • vyšší cena


Další recenze od 2.2.2014 14:34:22

Jedny z nejlepších zubních kartáčků na trhu, jemné husté rovně střižené štětinky dokonale vyčistí chrup i žlábek mezi zubem a dásní. Díky menší halvičce se člověk lehce dostane i na hůře dostupná místá. A není pravda, že když je měkčí, musí se víc tlačit, je to jen pocit člověka, který je zvyklý na tvrdší kartáčky. A tak v pohodě vydrží neroztřepený ty dva, tři měsíce, než by si člověk měl kartáček kvůli bakteriím vyměnit. Moc mě také baví barevné komcinace a limitky na valentýna, vánoce atd. Cena oproti ostatním kartáčkům vyšší, ale už jsem si zvykla a jiný bych si určitě nekoupila.

  • husté štětiny
  • rovně střižené
  • barevné kombinace
  • šetrnost k dásním
  • trochu cena


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2014 21:38:45

Od té doby, co jsem objevila tento švýcarský zázrak, tak už ani jiný kartáček na zuby nechci. Na výběr je tvrdost kartáčku, ale tento ultra je podle mě nejlepší, protože nedráždí dásně a zároveň perfektně čistí zuby. Navíc oceňuji krásný výběr těch barviček a provedení, což já miluji. Jen cena by možná mohla být o něco nižší, ale stejně mě to neodradí od jeho nákupu. Doporučuji.

  • perfektní čištění
  • jemné štětinky
  • velký výběr barevných provedení
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od 15.5.2014 23:48:42

Curaprox kefku si kupujem pravidelne odkedy som mala strojček na zuboch . Je úžasne mäkké a jemné štetiny ,takže skoro vôbec nepodráždia ďasná. Má skvelý tvar, dostanete sa s ňou ku každému zubu. Farby kefiek sú hravé pastelové ,čo sa mne veľmi nepáči. Je to trošku drahšia kefka ako klasická z drogérie ,ale určite sa oplatí si za túto kefku priplatiť. Keď je už stará ,tak sa s ňou dobre čistí vaňa a farbia vlasy.

  • tvar
  • štetiny
  • farebné prevedenia
  • pre niekoho aj cena


věk
25-34

Další recenze od 16.5.2014 11:05:05

Super kartáček, jemný a přesto skvěle zuby vyčistí a je malý, takže se všude dostane, byl mi doporučen a nějaký čas jsme ho používali celá rodina, asi tři roky, teď používáme elektrické, ale, když někam jedeme pořád ho máme s sebou a i doma pro strýčka příhodu, pro návštěvy. Myslím, že můžu s čistým svědomím doporučit.

  • Malý a jemný
  • Žádné


věk
25-34

Další recenze od 16.6.2014 11:08:51

Náš vztah trvá 6 nebo 7 let, za tu dobu jsem mu párkrát zahnula, ale vždy jsem se k němu poslušně vrátila, protože mým zubům dělá prostě nejlíp :-D. Mám zuby i dásně poměrně citlivé a jeho jemné a husté štětinky jsou k nim šetrné. Není nejlevnější, ale občas se dá pořídit v nějaké té akci nebo se vyplatí kupovat balení po 3 ks. Velmi oceňuji barevný design - asi těžko se vám kdy stane, aby člen vaší, i početnější, domácnosti měl stejnou barvu :-).

  • vhodný na citlivé zuby a dásně
  • jemné a husté štěinky
  • design
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 14.7.2014 15:29:16

Líbí se mi design kartáčků, rozhodně neudělají v žádné koupelně ostudu, rozhodně ale nestačí na efektivní vyčištění zubů, vždy je potřeba dočistit, jsou i lepší kartáčky. Navíc se štětinky velmi rychle ničí, kartáček je opravdu velmi měkký.Takže spíše bych volila variantu SOFT než Ultra soft. Každému ale vyhovuje něco jiného.

  • design
  • malá výdrž
  • nevyčistí zuby


věk
35-44

Další recenze od 14.7.2014 20:46:43

Tento kartáček jsem si koupila na doporučení mého (předraženého, ale profi) zubaře. Bylo to ze zoufalství, ob dva týdny jsem totiž vyhazovala laciné kartáčky z drogerie, u kterých se hned rozjely štětiny. Kartáčky Curaprox jsou supr, nedřou zuby, dlouho vydrží a mají akorát velikost a tvar do mé pusy. Kupuji je přes rok a budu i nadále.

  • dlouho vydrží
  • akorát tvar a velikost do pusy
  • jemné štětiny
  • cena


věk
15-24

Další recenze od 28.7.2014 21:33:21

Najlepsie kefky vobec :-) cela rodina ich použivame , ine sme snad ani nemali. Stetinky su tak akurat , teda ja nemam žiadne vyhrady na tieto kefky neviem ci je to už zo zvyku alebo su naozaj take dobre :-) daju sa zohnať naozaj vsade a siroka škala farieb je dalsie plus , kde si vyberie každy :-) je kvalitna a velmi dlho vydrži :-)

  • 100% spokojnosť
  • nic


věk
25-34

Pro mě nejlepší kartáček co jsem za svůj život vyzkoušela. Je opravdu skvělý. Kartáček je jemný, dobře tvarovaný, všude vleze, ikdyž se občas musí pořádně zatlačit, aby se štětinky dostaly pořádně mezi zuby. S toho důvodu se mi celkem rychl štětinky poničí a je potřeba kartáček vyměnit. Líbí se mi spousta barevných provedení

  • barevné provedení
  • jemnost
  • rychlé zničení štětinek


věk
25-34

Další recenze od 2.1.2015 14:25:13

Na doporučení spolubydlící jsem si tento zubní kartáček koupila, a i když je cena vyšší, tak nelituji, určitě se vyplatí koupit. Problémy se zuby a dásněmi nemám, ale i tak mi tento kartáček vyhovuje víc než ty klasické od Colgate a Signal. Kartáček sice vzhledově nevypadá nijak zvláštně, není všelijak zahnutý a tak, ale větší množství štětin a jejich tvrdost udělá své. Zbavila jsem se občasného krvácení dásní a i samotné čištění je příjemnější. Štětiny dobře drží tvar, po delším používá netrčí nikam do stran. Určitě koupím znovu.

  • větší množství štětin a tvrdost
  • pěkný výběr barev
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 3.1.2015 22:02:33

Najlepšia zubná kefka. Veľmi jemné a mäkké štetinky, ktoré perfektne vyčistia zuby a pritom nedráždia ďasná. Napríklad po troch rokoch používania tejto zubnej kefky som začala používať Vademecum zubnú kefku (potrebovala som novú kefku a Curaprox sme doma nemali) a po pár dňoch som mala vydraté ďasná. Takže u mňa maximálna spokojnosť, plus sa mi páči, že sa dajú vybrať rôzne farebné varianty. Používame celá rodina.

  • mäkké a jemné štetinky
  • veľmi dobre vyčistia zuby
  • nedráždi ďasná
  • rôzne farebné varianty
  • nenašla som


věk
15-24

Tento kartacek pouzivam uz rok diky tomu, ze mam rovnatka a musim rict, ze je super. Pouzivame je cela rodina a nemuzu na nich najit jedinou vadu. Maji skvele barevne odstiny a take jsou ruzne tvrde ci mekke. Dobre se s nimi zachazi. I kdyz cena mi prijde trochu vyssi. Urcite doporucuji. Podle me je to jeden z nejlepsich kartacku vubec.

  • vyber barev
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 27.3.2015 17:06:55

Pro mně nejlepší kartáček na světě, už nikdy jiný! Postupně jsem k němu přešla přes ty tvrdší - soft, pak super soft. Doporučila mi ho kamarádka zubařka, používáme ho celá rodina. Cena je trošku vyšší oproti klasickým kartáčkům z drogerie, ale je nesrovnatelný! Vydrží dlouho, je jemný i k dásním. Curaprox jsou nejlepší kartáčky!

  • Jemně čistí
  • Dlouho vydrží
  • šetrný k dásním
  • vyšší cena


věk
25-34

Další recenze od 11.10.2015 15:00:48

Od té doby, co jsem poprvé vyzkoušela Curaprox Ultra soft bych si už žádný jiný kartáček nekoupila. Trpím na záněty a krvácení dásní, takže potřebuji vybírat opravdu pečlivě. Nesnesu žádný kartáček, který má byť maličko hrubší štětiny. Co se mi na Curaproxu líbí, je i jejich skvělý design, který zkrátka vypadá dobře. Nad koupí jiného kartáčku jsem ani neuvažovala.

  • velmi jemné štětiny
  • krásný design
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 7.11.2015 19:28:59

Na doporučení zubaře jsem zakoupila. Po prvním čištění jsem si ho zamilovala a rozhodně bych už neměnila za drogerkový kartáček! Na Curaprox jsme postupně přešli celá rodina. Zuby a dásně mám citlivé a měkký Curaprox je na ně ideální. Líbí se mi jejich krásný a barevný vzhled. Cena mi přijde přijatelná za tu kvalitu, většinou kupuji balení po 3ks. :)

  • Jemnost
  • Velký výběr barev
  • Šetrný k citlivým zubům a dásním
  • Přijatelná cena za kvalitu
  • Kryt na štětinky
  • Žádné!


věk
25-34

Tento kartáček mi doporučila zubní hygienistka, do té doby jsem používala ty klasické ze sámošky, hlavně, když to mělo z boku gumy a zezadu čištění na jazyk a další v uvozovkách vychytávky.. Bohužel na mě má až moc jemné štětinky a nevčistím si sním dásně.. Osobně doporučuji raději s číselm 1560, je trochu tvrdší a mě vyhovuje víc :)

  • Kvalita
  • Moc jemný,


věk
15-24

Další recenze od 8.3.2017 14:12:56

Nejlepší kartáček ze všech. Pro citlivé zuby jak dělaný. Nemůžu mu upřít dlouhou výdrž. Cenově je trošku dražší, ale stojí to za to. Na doporučení od přítele jsem ho začala používat před pár lety a v žádném případě bych neměnila. Jediné co bych třeba doplnila je čistič jazyka. Ale je to malé, bezvýznamené mínus.

  • Pro citlivé zuby
  • Dlouhá výdrž
  • Jemnost
  • Mnoho barevných provedení
  • Cena


věk
25-34

Další recenze od 6.5.2017 19:22:50

Za mě jeden z nejlepších kartáčků vůbec! Vyzkoušela jsem jich opravdu hodně, vždy ovlivněná reklamou, jsem kupovala kartáčky nesmyslných tvarů. Jednou jsem ho zakoupila kvůli podrážděným dásním nejměkčí (ultra soft) a byla jsem překvapená, jak krásně můžu čistit i krčky zubů a dásně nejsou podrážděné.

  • Barvy
  • Manipulace
  • Jednoduchý
  • Měkký kartáček
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od 23.5.2017 08:48:55

Za mě asi nejlepší zubní kartáček, jaký jsem kdy vyzkoušela... Je krásně jemný, nedráždí dásně a hezky vyčistí zuby - což samozřejmě i záleží na technice čištění a použité pastě... Kartáčků jsem měla docela dost, ale začátkem roku jsem přešla na elektrický, kdyby se mi nedostal do rukou ten elektrický, pokračovala bych s klidným svědomím s Curaprox :)

  • nedráždí dásně
  • hezky vyčistí
  • design
  • trochu dražší


Podobně hodnocené

Curaprox Solo kartáček

4.9 97% 16 recenzí

Elmex Ústní voda

4.8 95% 5 recenzí

Hůře hodnocené