Das gesunde Plus Tablety s hořčíkem, vápníkem a D3 recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Das gesunde Plus Tablety s hořčíkem, vápníkem a D3
Doplňky stravy Das gesunde Plus Tablety s hořčíkem, vápníkem a D3 - obrázek 1
Das gesunde Plus (25)
3.3 z 5 5 3.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
33%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
33%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
34 %

Recenze produktu
Das gesunde Plus Tablety s hořčíkem, vápníkem a D3

věk
25-34

Další recenze od 21.1.2017 22:01:21

Mala som problémy s nedostatkom vápnika v tele.Tak som sa pozerala po výž. doplnkoch.Akurát som stála v DMke, tak som si vzala tieto.Pravidelne ich beriem už niekoľko mesiacov, vždy večer jednu, keďže čas vápnika je večer/noc, chvíľku pred spaním.Je aj preukázané, že najrýchlejšie sa telo odvápňuje práve počas spánku.Sem tam samozrejme aj ja zabudnem :-) Po dvoch mesiacoch som išla na kontrolu a podľa výsledkov sa mi stabilizovala hladina vápnika, ktorá je v norme.Je pravda, že ja pijem aj veľa mlieka denne,jem mlieč.výrobky a pijem hlavne minerálky ( máme tvrdú vodu, nechutí mi).S veľkosťou nemám problém.Prehĺtajú sa mi dobre, nerozpúšťajú sa mi v ústach.Majú 500mg vápnika a 250mg horčíka, čo podľa lekárky pre normálne telo, s príjmom vápnika aj zo stravy, a bez väčších problémov, je úplne dostačujúce.Ja sa k ním rada vraciam a chvíľku pri nich aj ostanem.

  • cena jednoznačne
  • mne pomohli v kombinácii so stravou k normálnej hladine vápnika v tele
  • pre mňa nič


věk
25-34

Další recenze od 7.1.2017 19:28:31

Z těchto tablet moc nadšená nejsem. Chtěla jsem nějaké vitamíny na podporu svalů a kloubů, aby mně tolik nebolelo tělo po cvičení atd. A na to tedy vůbec žádný efekt nemají. Navíc jsou velké a nechutnají zrovna nejlépe. Takže nevím, jestli má vůbec smysl je dobrat, akorát mi leží v šuplíku. Tohle se tedy DM moc nepovedlo.

  • Cena
  • Nevyhovují mi



věk
35-44

Než jsem koupila tablety v doze ve větším balení - Hořčík a Vápník, chtěla jsem zkusit tyhle v domnění, že se jedná o ty samé, ale zkombinované dohromady.Jenže jsem se spletla, Tyhle tablety, které jsou baleny v krabičce, obsahují kvůli kombinací tří minerálů hořčíku a vápníku mnohem méně, takže jsem jich potřebovala brát denně víc, než těch v doze. Ani velikost jednotlivých tablet není úplně promyšlená a navíc jsou docela tvrdé a špatně se polykají, i když jsou rozkrojené napůl. K dostání v DM drogerii.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Kombinace tří minerálů
  • Velké kapsle
  • Tvrdé tablety


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Naturvita Biosil Plus

3.4 60% 69 recenzí

Naturvita Biosil H

3.2 55% 6 recenzí

Hůře hodnocené

Curapil tablety

3 50% 2 recenze