Dekor Zpevňující gel s hedvábím recenze a zkušenosti

Zpevňovač Dekor Zpevňující gel s hedvábím - velký obrázek
Zpevňovač Dekor Zpevňující gel s hedvábím - obrázek 1
Zpevňovač Dekor Zpevňující gel s hedvábím - obrázek 2
Zpevňovač Dekor Zpevňující gel s hedvábím - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dekor

Recenze produktu
Dekor Zpevňující gel s hedvábím

věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od Miska86 20.3.2012 14:34:20

Nejlepší zpevňovač nehtů, jaký jsem kdy měla. Nehty po něm byly tvrdé jako kámen. Bohužel mám alergii na formaldehyd, tak jsem jej musela přestat používat, nehty po něm nepříjemně bolely, ale kdyby ne, tak jej hned koupím znova. Doporučila jsem jej kamarádkám a nevím o nikom, kdo by nebyl nadšený. Každý den se dává jedna vrstva, po týdnu se vše odlakuje a vrství se od znova. Kdo nemá alergii, vřele doporučuji. Škoda je, že je hůře k dostání, buď přímo u manikérek nebo na internetu, v drogeriích jsem jej nikde neviděla.

  • pevné nehty během pár dnů
  • nízká cena
  • nevhodné pro alergiky na formaldehyd
  • není k dostání v běžných drogeriích


věk
15-24

nehty
lámavé

Další recenze od Citrónek 27.3.2012 16:17:51

Tento zpevňovač doporučuji všem, kteří mají problémy s lámajícími a třepícími se nehty. Nádherně nehet zpevní už po prvním použití. Velmi rychle na nehtu zasychá. Může se dát až 7 vrstev. Nedoporučuji však po sundání gelových nehtů, po nalakování mě štípaly nehty a musela jsem jej odlakovat a použít až se nehty trochu zregenerovaly. Také se hodí jako podkladový lak.

  • Vhodný jako podkladový lak
  • Rychle schne
  • Lakování několika vrstev na sebe bez odlakování
  • Zpevnění nehtu už po prvním použití
  • Pro lámající se a třepící se nehty
  • Nízká cena
  • Na zničených nehtech od gelových nehtů může štípat


Další recenze od wheat 29.3.2012 12:19:05

naprosto nejlepší zpevňovač, nanáším pod lak i nad lak. Lak díky tomu vydrží jak nový i 14 dní. Navíc super cena. doporučila jsem všem kamarádkám, všechny naprosto spokojeny. Zdá se mi, že i nehty rychleji rostou.

  • výdrž
  • zdravé nehty
  • o ničem nevím


Další recenze od elis.me 10.7.2012 09:33:50

Tento zpevňovač je to nejlepší ten jsem kdy měla. Nehty jsou tvrdé a pevné. Jediné to je špatné je to že když se mi kousek laku odprejskne tak se mi hned tam kde lak neni zlomí. Jinak je ale fajn jeste jedna spatnost je dostupnost. Já ho koupila na netu kde stál 39kč možná 40 ale 129 poštovné takže jsem musela počkat až se nás domluví víc a koupíme jich alespon tak 8.

  • cena
  • kvalita
  • lepší neznám
  • dostupnost


věk
25-34

nehty
přírodní

Další recenze od Sierral 1.8.2012 15:17:52

Nejlepší zpevňovač. Zachránil mě poté, co jsem sundala gelové nehty a mé původní byly několik měsíců jako papír. Díky jemu se nehty nelámaly, netrřepily, byly silnější, lesklejší... Od té doby už gelovky nikdy! Doporučuju vypotřebovat do 1 roku od otevření, jinak zhoustne.

  • Záchrana po sundání gelových nehtů.
  • Hůře dostupný.


věk
25-34

nehty
pevné

Další recenze od impala-a 7.8.2012 08:19:50

Bezkonkurenčně nejlepší zpevňovač, jaký jsem kdy měla! Mohu doporučit lámavým nehtům, které jsem před používám tohoto gelu měla a nyní mi rostou rychlostí blesku bez zlomení, uštípnutí atd..:) Používám buď samostatně nebo jako podkladový lak. Jedíné mínus je obal. Když je gel na dně, musím lahvičku různě naklánět, abych gel dostala na štěteček.

  • Pomáhá na lámavé nehty
  • Zpevňuje nehty
  • Lak ze dna lahvičky se špatně dostane na štěteček


věk
15-24

nehty
slabé

Další recenze od Dominika08 27.8.2012 13:13:00

Tak za mě má jednoznačně 1*. Takové nehty mi žádný jiný zpevňovač ani nic jiného neudělalo + lak pod ním mnohem déle vydrží. Jediné minus je počáteční bolest při nalakování, ovšem jen pokud máte tak zničené nehty po umělých, jako jsem měla já. Za mě určitě doporučuji a objednávám jej znovu a znovu :-)

  • Dokonale nehet zpevní a "uzdraví".
  • Počáteční bolest při nalakování v případě zničených a silně poškozených nehtů.


Další recenze od 666666 6.9.2012 19:25:53

Nejlepší zpevňovač. Opravdu jsou nehtíky pevnější a mám pocit, že rostou rychleji. Někdy jsem měla pocit mírného pálení... asi jsem si lak přejela i na kůži u nehtů...ale dalo se to vydržet. Opravdu doporučuji...určitě koupím znova. Cena a kvalita se vůbec nedá srovnat. Za tento výrobek bych zaplatila i 150 Kč...protože je to fakt účinné ;) Bydlím u Ostravy a našla jsem jej v jedné kamenné prodejně...takže dostupnost skvělá :)

  • Opravdu to splňuje účel
  • cena
  • dostupnost
  • mírné štípání


Další recenze od dendula221 31.10.2013 15:27:18

Závidím těm, kteří mají s tímhle gelem dobré zkušenosti komu pomohl. Po použití se mi nehty začaly lámat a třepit ještě víc než předtím, gel se mi začne na druhy den odlupovat, vůbec nevydrží. Očekávala jsem že mi pomůže tenhle gel po všech kladných recenzích, ale bohužel. Dokud je gel na nehtech tak je vše v pořádku, ale pokud se odloupne nastane pro mé nehty hrůza.

  • rychle schne pokud se nedá velká vrstva
  • mě osobně nevyhovuje


věk
15-24

Další recenze od petik45 8.1.2014 15:06:28

Tento ztvrzovač jsem si po přečtení recenzí nadšeně koupila, ale bohužel již po první aplikaci jsem byla zklamaná. Bolest nehtů po nalakování byla chvílema nesnesitelná. Možná jsem na to měla pouze citlivé nehty, ale vím že znova už ho nepoužiji. Je tedy pravda, že nehtíky byly opravdu zpevněné, ale poměrně dost se odštípával.

  • Pevné nehty
  • Bolest nehtů
  • Odštípávání


Lépe hodnocené

Bellazi Calcium Gel

5 100% 1 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené