Dermacol Acnecover Mattifying Powder recenze a zkušenosti

Pudry tuhé Dermacol Acnecover Mattifying Powder
Pudry tuhé Dermacol Acnecover Mattifying Powder  - obrázek 1
Pudry tuhé Dermacol Acnecover Mattifying Powder  - obrázek 2
Pudry tuhé Dermacol Acnecover Mattifying Powder  - obrázek 3
5 3.4 24
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 170 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 24 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Acnecover Mattifying Powder

věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.4.2012 21:13:41

Mám už asi druhé balení, nejsvětlejší odstín používvám přes zimu, protože mi perfektně sedí. Úžasně zmatňuje, sám o sobě celkem i kryje, makeup fixuje, hezky voní a řekla bych, že na pupínky působí protizánětlivě, což je super. Na drogérkový pudr je celkem dobře namletý a já osobně ho používám ráda.

  • odstíny
  • vůně
  • fixace
  • krytí
  • zmatnění
  • výdrž
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 8.4.2012 14:12:50

Pudr od Dermacolu mi plně vyhovuje, skvěle sjednotí barvu pleti. Jeho krycí schopnost je spíše nižší, vyhovuje mi hlavně protože je celkem skladný, není příliš velký, jako pudry se zrcátkem. Beztak vždy přepudrovávám před velkým zrcadlem. Já tento pudr doporučuji.

  • krytí
  • sjednocení
  • nic


Já jsem snad měla nějaký vadný kus, ale tento pudr byl fakt hrozný, jako bych na sobě žádný neměla.. Jakoby se snad z obličeje za chvíli oprášil, nebo co. Make-upe to nebylo, byl to Max Factor Lasting Performance, který s jiným pudrem vypadal vždycky dobře.

  • dobrý obal - zavírání
  • pěkné odstíny
  • nevydrží
  • zvýrazní póry


Od Dermacolu mi tedy ani jeden výrobek nepomohl k lepšímu stavu problematické pleti. Tento pudr je sice krycí, zmatní pleť a za cenu je i celkem dobrý, ale znám spoustu jiných typů pudrů, od jiných značek, ve stejné cenové relaci, které jsou o mnoho lepší ve všech ohledech.

  • houbička
  • na pleti dlouho nevydrží


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.9.2012 17:59:38

S tímto pudrem jsem naprosto spokojená. Kupuji opakovaně a nosím si ho v kabelce, líbí se mi, že je součástí i houbička na nanášení a já tak nemusím tahat štětec. Zmatní opravdu skvěle, docela dobře kryje a výdrž je taky celkem ok. Celkem příjemně voní.

  • Zmatnění
  • Krytí
  • Výdrž
  • Houbička
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento pudr mám v odstínu shell. Jsem s ním spokojená. Když ho nanesu tak krásně zmatní a nemam takovou mrtvolnou barvu ( asi tím že ten odstín je tmavší než má plet :D ) Vůně je cítit jen když si k pudru přímo přičichnete. Musím říct, že si ho nejspíše koupím znovu :)

  • Matuje
  • nic


Další recenze od 25.10.2012 12:14:16

Koupila jsem si to hlavně kvůli tomu, že je to matující a já zrovna měla dost mastnou pleť. Ráno jsem si ten pudr dala na tvář, pleť byla krásně hebká a krásná. Za dvě hodiny má pleť strašně ztmavla, vypadalo to, jako kdyby jsem měla ten nejtmavější pudr na sobě a přitom jsem měla světlý. A pleť je po necelé hodině zase mastná.

  • Cena
  • Po nanesení je pleť krásně hebká
  • Po dvou hodinách pleť strašně ztmavne
  • Ani ne za hodinu pleť je zase mastná


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento pudr mě zklamal. Co se týče odstínu, tak jsem si zřejmě vybarala špatný, protože po nanesení vypadal naprosto nepřirozeně, byla jsem hrozně oranžová. Přiložená houbička mi nevyhovovala, nanášela jsem ho štetcem. Ani na pleti mi moc příjemný nebyl. A když mi jednou spadnul na zem, balení se hned rozbilo. Dermacol kosmetiku mám ráda, ale tenhle pudr bych si už nikdy nekoupila...

  • cena
  • odstíny
  • nízka kvalita balení


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 31.3.2013 10:58:13

Docela nechápu, jak se dá tento pudr používat. Nanést ho na štětec nebo houbičku je prakticky nemožné. Je tak tvrdý, že i když se snažím jak chci, téměř to nejde. Navíc ani trošku nematuje a když už ho dostanu na pleť, tak oranžoví během chvilky. Vyhozené peníze.

  • obal s houbičkou
  • oxiduje
  • nematuje
  • aplikace


Další recenze od 20.4.2013 09:57:29

Tento pudr je nejlepší co jsem zatím vyzkoušela a že jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Nechci, abych po nanesení pudru vypadala jako vosková figurína a to mi právě Dermacol dopřeje, protože moc nekryje. Považuji to za přednost. Obsahuje výtažek z tea tree oil, takže je dobrý i pro aknózní pleť. Nejvíc mi vyhovuje odstín Honey.

  • Nedělá masku
  • je antibakteriální
  • není parfémovaný
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento pudr mám v kabelce jako cestovní. Je hrozně fajn. Nevytváří mi masku, neoranžoví, neshlukuje se v chloupcích. Na akné nijak nepomáhá, ale to od pudru nečekám. Přiložená houbička taky není k zahození. Na rozdíl od jiných, které jsou k pudrům dodávány, tahle funguje velmi dobře. Jediný nedostatek vidím v tom, že na krajích pudru se udělaly takové lesklé plochy, které nejdou houbičkou ani štětcem seškrábat. Přesto přípravek splňuje moje požadavky "záložního" pudru a koupím znovu.

  • zmatní
  • nevytváří umělý obličej
  • objevily se lesklá místa


věk
15-24

pleť
smíšená
tmavý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.4.2013 18:20:49

V případě koupi tohoto produktu, jsem nejspíš narazila na nějaký "problémový" kousek, nicméně mé zkušenosti s tímto pudrem jsou následující. Pudr mám v odstínu shell, což je tuším po nejvěsltejším (porcelain) ihned druhý. Póry nezanáší, netvoří masku a ani se neshlukuje u chloupků. Nicméně jeho výdrž je slabší, nevyhovuje mi jeho zatuhlé mletí, které sice zaručuje to, že pudr nepráší a nedrolí se, nicméně se obtížně nanáší na labutěnku k pudru přiloženou, v žádném případě už ho pak nedostanete na štětec a s prsty (zkoušela jsem odstín u otevřeného testeru) nemáte šanci už vůbec. Někomu může rovněž nevyhovovat LEHKÁ mentolová vůně tea tree oleje, který pudr (stejně jako makeup ze stejné řady) obsahuje a měl by tak potlačit vznik akné, neboť se jedná o prvek antibakteriální, což je z pudru zřejmé. Tento pudr tedy není nejhorší, nicméně jsem přesvědčena, že za podobnou cenu nabízí Dermacol i lepší, byť bohužel ne se stejnými záměry.

  • Nezanáší póry
  • Netvoří masku
  • Neshlukuje se u chloupků
  • Obsahuje antibakteriální tee trea oil
  • Potlačuje vznik akné
  • Balení (součástí je i labutěnka)
  • Tuhé mletí (nepráší a nedrolí se)
  • Slabší výdrž
  • Obtížné nanášení


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento pudr jsem si koupila v době, kdy jsem měla "akné". Ale žádný zázrak se nekonal. Pudr nemá žádné fixační vlastnosti, na pleti dělá mapy, zalézá do pórů, příliš oxiduje na vzduchu. Špatná je i škála odstínů, jelikož všechny jsou na mou pleť až příliš tmavé a společně s jakýmkoliv makeup ještě více tmavne. Navíc houbička, která je součástí balení, je naprosto na nic. Rozhodně nedoporučuji!

  • Cena
  • Odstíny
  • Balení
  • Houbička, která je součástí balení, je na nic
  • Výdrž


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Pudr vypadá na pleti opravdu přirozeně, krásně ji sjednotí, zmatní, přitom není poznat, že ho na tváři máte. Myslím, že za tu cenu poskytuje výbornou službu. Balení je kompaktní, vejde se všude. Maličko se drolí (nanáším štětcem), ale nijak významně. Oproti jiným matujícím pudrům, které mám vyzkoušené, tento vydrží poměrně dlouho. Pleť na něj nereaguje přehnaným maštěním, je lehký.

  • zmatní
  • přirozený vzhled
  • balení
  • lehký
  • cena
  • nic významného


Další recenze od 20.8.2013 19:52:33

Docela dobrý pudr, ale znova si ho asi nekoupím. Je dobré, že neucpává póry a zabraňuje tak vzniku akné. Taky vůně je velmi příjemná. Nevýhodou je rozhodně to, že na pleti po chvíli "zoxiduje" a jeví se o odstín tmavší, než jak se původně zdál.Takže dejte pozor při výběru barvy. Celkově mám ale pocit, že barvy, které jsou u nás v dostání jsou spíše pro tmavší typy se žlutým podtónem pleti.

  • balení
  • vůně
  • neucpává póry
  • oxiduje do tmavších barev
  • výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 3.10.2013 18:17:17

Zdá se mi, že celkem obstojně kryje a zmatňuje, ale nevšimla jsem si, že by se mi pleť nějak zlepšila. Pudr mi do hodiny na pleti ztmavne a moc dlouho nevydrží. Matující efekt nevydrží dlouho. Nezvýrazňuje chloupky na obličeji a příjde mi, že odstíny jsou spíše do oranžova. Pudr mě za svou cenu docela dost zklamal.

  • Balení
  • Houbička kterou využiji i u jiných pudrů
  • Krytí
  • Zmatnění
  • Zoxiduje
  • Zvýrazní póry
  • tmavší odstíny jsou oranžové


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Po tomto pudru jsem sáhla hlavně proto, že je na akné a neucpává pory. Cena mě přijde taky sympatická. První 3 měsíce jsem z něho byla moc nadšená, že mě vydržel matný vzhled pleti celý den, aniž bych se musela přepudrovávat.. Bohužel ted mě vydrží pouze 3 hodiny a pak se lesknu jak ehm ehm.. ;D Příjemně voní, ale na pleti oxiduje a tmavne, takže pozor a vyberte vhodný odstíň , na výběr máte ze 4 barev. :) Labuťenkou neaplikujim používám "kabuky" štětec. :)

  • Vůně
  • Velké balení - skoro neubývá
  • Neucpává pory
  • Snadná aplikace
  • Musí se přepudrovávat
  • Nekvalitní obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Docela příjemný pudr, který se nedrolí a prakticky nanáší. Ovšem když se trochu zpotíte, pudr má tendenci zoxidovat a na pleti vytvořit mapy a oranžovět :( Toho si ale většinou všimnete až pozdě a to nelichotí :)) Pudr mě zmatňoval, ale je potřeba se často přepudrovávat a to mi nevyhovovalo, protože večer při odlíčení jsem měla pocit, že odličuju tunu pudru :(( Na barevné tónování pleti je asi fajn, ale na celodenní matování jej rozhodně nedoporučuju :)

  • praktická houbička
  • kvalitní zpracování
  • příjemná parfemace
  • cena
  • slabá výdrž
  • oxiduje a oranžoví na pleti
  • vytváří mapy


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.10.2014 18:51:30

tento pudr jsem si pořídila společně s make-upem stejné řady když jsem měla problémy s akné, byl moc fajn, nevysušoval, ani nepálil na pupínky, používala jsem nejsvětlejší odstín, někdy mi přišel i tam moc do oranžova, ale na pleti to nebylo znát, v kombinaci s tím make-upem to je hodně dobré na problematickou pleť, balení je pevné, dokonce i houbička na aplikaci se dá použít, jemně namletý

  • jemně namletý
  • pevné balení
  • použitelná houbička na aplikaci
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.10.2014 19:42:06

Mám ho v odstínu shell, který je pro mě akorát na léto. Pudr hezky zmatní a zakryje nejhorší nedokonalosti. Na akné teda bohužel nepomáhá, ale to se dalo čekat :D Zklamalo mě ale balení. Při každodenním otevírání a zavírání se mi po chvilce víčko odlomilo, takže už ho nemůžu nikam nosit s sebou. To jediné mě mrzí. Jinak je pudr v pořádku

  • cena
  • dostupnost
  • matující efekt
  • balení


Další recenze od 16.2.2015 19:47:57

Byla jsem zvyklá na krycí pudry, ale tento nesplnil má očekávání :(( Což je mi líto, protože jsem za něj dala dost peněz a ne, uvedených 142 Kč, ale asi 250 Kč, takže bych si výrobek znovu nekoupila, někomu může vyhovovat, ale mně opravdu nevyhovuje. Byla bych ráda, kdyby se mnou někdo souhlasil a měl stejné chápání jako já.

  • cena dostupnost
  • nevýraznost není moc krycí


Další recenze od 4.10.2015 12:55:40

Pudr je skvělý, přes léto jsem ho používala samotný a kryje i samostatně. Mám první a rozhodně si na zimu koupím světlý odstín, protože Acnecover je skvělá řada na mojí problematickou pleť. Krásně zmatňuje (matní ?), fixuje korektor a dlouho vydrží - téměř celý letní den, to mi přijde u pudrů obdivuhodné:-) Jen k balení - jednou mi spadl a víčko se ulomilo, takže to zkomplikuje cestování, ale jinak super.

  • matující schopnost
  • kryje i samostatně
  • cena
  • výdrž
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 31.10.2016 18:15:02

U pudru hodnotím hlavně to jak matuje, protože mám mastnou plet až až a po dobrém pudru jsem matná s jemným leskem ala "jako bych použila přirozený rozjasnovač" a pak jestli je jemný a neni na pleti moc vidět. Tenhle jemný je, dokonce i zakryje drobounké nedokonalosti a sjednotí plet, ale jsem do hodiny lesklá jako bych žádný pudr neměla. Takže jsem ho musela nanášet tolikrát, až na té pleti vidět byl, bohužel pro mě nepoužitelný a nedoporučila bych ho.

  • trošku kryje
  • jemný
  • neplní svou funkci
  • lesklá pleť do hodiny


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.7.2017 12:05:34

Tento pudr jsem si koupila, když byl v drogerii Teta v akci za 100,- a já neočekávala, že bych za pudr někdy dala víc, takže mě cena příjemně potěšila. Co se týče balení, je hezky pevné, lehké na otevření, součástí balení je i labutěnka, kterou já ocením. Jediné, co mi na obalu chybí, je zrcátko, ale to nosím běžně v kosmetické taštičce. Pudr samotný je velmi jemně namletý, ale nezpozorovala jsem, že by nějak výrazně zakrýval akné sám o sobě. Po nějakých šesti hodinách se na smíšené pleti musí poopravit. Mínusem je pro mě hlavně to, že po okrajích se jaksi vůbec nedal nabrat, nechápu proč, a když jsem se dostala ke kovové pánvičce, doslova se rozpadl, takže bordel všude. Další negativum je, že pokud máte sušší pleť, chytne se na ni a je to docela vidět, mě se to stávalo u kořene nosu a na čele. Ale jinak je to příjemný drogérkový pudr, za dobrou cenu a byla jsem s ním celkem spokojená.

  • labutěnka
  • pevné "nerozbitné" balení
  • jemně mletý
  • hezky zmatní
  • na pleti není skoro vidět
  • cena
  • působí protizánětlivě na pupínky
  • obal bez zrcátka
  • rozpadá se když se dostanete k té kovové pánvičce
  • na sušších částech obličeje je viditelný
  • akné úplně nezakryje


Lépe hodnocené

MAC Blot Pressed Powder

5 100% 5 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené