Dermacol Duo tvářenka recenze a zkušenosti

Tvářenky Dermacol Duo tvářenka
Tvářenky Dermacol Duo tvářenka - obrázek 1
Tvářenky Dermacol Duo tvářenka - obrázek 2
Tvářenky Dermacol Duo tvářenka - obrázek 3
5 4.5 33
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 94% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 33 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Duo tvářenka

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.3.2012 10:58:53

Tyto tvářenky jsou velmi jemně mleté, což je rozhodně velké plus. Díky tomu také téměř neubývají. Výběr je ze čtyř odstínů, přičemž v každém z nich jsou obsaženy dva odstíny, jak už vyplývá z názvu. Můžete si vybrat jak třpytivé, tak matné části. Na pleti tvářenky vypadají přirozeně, jsou vhodné i pro světlé typy. Jdou samozřejmě i vrstvit, takže s nimi lze dosáhnout i výrazného líčení. Pigmentace je slušná a výdrž na pleti rovněž. Balení je stejné jako u krajkového pudru Dermacol, po delším používání má tendenci se rozpadat.

  • cena
  • dostupnost v každé drogerii
  • jemně mletá
  • pigmentace
  • přirozené odstíny
  • balení


Pro mě skvělá tvářenka, krásně se s ní pracuje, téměř neubývá, moc nepráší. Balení by mohlo být lepší, ale u tvářenky je dostačující i bez zrcátka.

  • Cena
  • Nepráší a neubývá
  • Odstíny
  • Nejsou


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.3.2012 23:27:54

Super tvářenka za skvělou cenu. Obličeji dodá přirozený vzhled a dlouho vydrží. Tvářenku si nanáším každý den a balení mi vydrží až 3 měsíce, prostě to vůbec neubývá a hlavně nepráší všude kolem.

  • přirozenost cena
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 13.3.2012 08:32:40

Tuto tvářenku mám ráda. Obsahuje dva odstíny, v drogerii si můžete vybrat z více druhů. Je snadno k sehnání, cena je přijatelná. Na tváři vydrží celý den, vypadá velmi přirozeně, ale dá se i vrstvit tak, aby byla výraznější. Vydrží vám dlouho, jediné co bych vytkla je obal, který má tendenci se mi otevírat.

  • cena
  • dostupnost
  • výdrž
  • přirozené odstíny
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.3.2012 11:05:41

Skvělá tvářenka za skvělou cenu. Je krásně pigmentovaná a na obličeji působí přirozeně. Nanáším jí ráno a večer je stále netknutá. Praktické je balení se věma odstíny ,kdy vlastně získáme 3 různé barvy. Určitě si jí koupím znovu a to mám ve sbírce všechny exempláře.

  • cena
  • kvalita
  • výdrž
  • přirozené odstíny
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.3.2012 16:18:52

Kvalita obalu mi nevadí, je stejný jako krajkový pudr a oboje mám doma a nenosím s seboou ven, protože zkrátka na mě dobře drží. Tzn. dlouho vydrží, skvělé barvy, hrozně oceňuji (vymyslela to nějaká chytrá hlava :D), že odstín bez třpytek je větší na běžné nošení a s třpytkami se vypotřebuje na blížící se léto nebo na večer a je ho méně. Nepráší a má dobrou pigmentaci.

  • levný
  • nepráší
  • pigmentace
  • výdrž
  • 2 verze v 1 balení
  • nevím


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 14:41:28

Výborná tvářenka, moje oblíbená. Mám odstín 3, který mi maximálně vyhovuje. Ze začátku mi přišla celkem dost pigmentovaná, ale byl to jen nezvyk. Naučila jsem se s ní pracovat a moc jsem si ji oblíbila. Pigmentace je spíš výraznější, ale přitom vypadá hezky a přirozeně, vydrží celý den. Vůbec nepráší, štětcem po ní stačí přejet jen lehce, takže opravdu jakoby neubývala. Líbí se mi kombinace matného a projasňujícího odstínu. Výrobce uvádí, že obsahuje vitamin E, působí proti stárnutí pokožky a udržuje její vlhkost, což je taky sympatické :-) Pokud jde o obal, praktičtější by bylo odklápěcí víčko, ale používám ji stejně jen doma, takže mi to nijak zásadně nevadí.

  • elegantní krajkový reliéf
  • kombinace matného a projasňujícího odstínu
  • dobrá výdrž
  • dobrá pigmentace
  • nepráší a vůbec neubývá
  • vypadá přirozeně
  • příjemně voní
  • praktičtější by bylo odklápěcí víčko


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.4.2012 16:18:42

Toto je moje nejoblíbenější tvářenka,je opravdu krásně pigmentová,na tváři naprosto přirozená,kůži nestahuje,nevysouší....Mám odstín 3 a s tím jsem velice spokojena a můžu tuto tvářenku opravdu jen doporučit

  • krásně pigmentuje
  • cena
  • výdrž
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Na této tvářence oceňuji, že má matnou a lesklou část a když ji aplikujete na make-up, tak vypadá velmi hezky. Odstíny jsou syté a proto je méně někdy více. Moc mi nesedí akorát obal, který se velmi snadno rozbije, ale to není zas tak výrazné mínus. Tuto tvářenku mohu doporučit.

  • třpytivá a matná část
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 10:35:03

Duo tvářenka je z velmi malých částeček, které skoro nemizí při používání, jelikož ji používám při každodenním líčení a mám ji téměř rok, skoro vůbec neubývá. Jediné, co mi na tvářence snad vadí, jsou třpitky, které se dosnou na celý obličej a nejdou prakticky odstranit až do večerního celkového odlíčení a z toho důvodu si ji již nekoupím, ale jinak je naprosto perfektní pro toho, komu třpitky nevadí.

  • příjemné barevné tony
  • cena
  • téměř neubývá
  • dobře se s ní pracuje
  • obsahuje třpitky - ty se vždy dostanou všude na obličej bohužel


Další recenze od 3.11.2012 13:55:35

S tvářenkou jsem velmi spokojená, na tváři vydrží dlouho,nedrolí se, mají pěkné barvy, přirozené ,myslím si,že každá si tam najde tu ,,svou " Používám ji už asi měsíc a nedám na ní dopustit, vůbec jí neubývá, určitě si j koupím zase ,takže za mě ANO :-)

  • cena
  • kvalita
  • výběr barev
  • vydrží
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 14:25:40

Tvářenky si moc nekupuji, ale přeci jen jsempo této sáhla.. Vcelku se mi líbí výběr odstínů a to, že se skládá ze dvou částí. Nanáší se dobře, není moc tuhá a má dobrou výdrž. Obsahuje třpytky, které mi vůbec nevadí.. Obal by mohl být praktičtější ;)

  • odstíny
  • dobrá aplikace
  • výdrž
  • nic podstatného


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.12.2012 16:35:45

Jednoznačně nejlepší tvářenka, kterou jsem kdy měla. Na tváři vydrží celý den, působí přirozeně, lze ji použít jak na světlou, tak na tmavou pleť, když se o někoho opřu, nezanechává skvrny. Jediné, co bych vytkla, je obal - praktičtější by byl odklápěcí.

  • Výběr odstínů
  • Vypadá přirozeně
  • Pro všechny typy i odstíny pleti
  • Vydrží celý den
  • Cena
  • Nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.1.2013 13:59:24

Pro mě asi nejlepší tvářenka z drogerie. Má velmi dobrou pigmentaci, vydrží na obličeji téměř celý den, vypadá velmi přirozeně. Líbí se mi i její vůně a vzhled celkově :) používám obě části a zatím skoro vůbec neubyla a to ji používám každý den. Jediné mínus na téhle tvářence je balení, víčko často odpadává.

  • Pigmentace
  • Výdrž
  • Cena
  • Matná a třpytivá strana
  • Balení


Další recenze od 14.1.2013 20:37:04

Úžasná tvářenka,mám odstín číslo 3 a jsou to 2 nádherné barvičky.Trošičku tmavší růžová(hodící se spíše pro tmavší pleť) pužívám na "jablíčka" a druhou narůžovělá s noho třpitkama je super na rozjasnění.Téměř vůbec neubývá,a tak vydrží dlouho.Vytkla bych jen obal.

  • pigmentace
  • cena
  • dostupnst
  • příliš třpitek(odstín 3)
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.1.2013 18:57:28

Moje první tvářenka. Měla jsem odstín č.1, jemňoučká růžová s jemným shimmerem + starorůžovohnědý odstín se třytkami. Vhodné odstíny pro bledulky nebo blondýnky :-). Byla jsem s ní moc spokojená, celkem dlouho vydrží, pigmentace skvělá, odstíny také. Trošičku práší, ale ne nějak katastrofálně. Určitě koupím znovu a moc doporučuji.

  • pigmentace
  • výdrž
  • krásné odstíny
  • mírně práší


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Duo tvářenka od Dermacolu je za ty peníze skvělý výrobek. Výhodou jsou dva odstíny, takže vlastně 3 výsledné barvičky, pigmentace je velmi dobrá, barvy jsou syté a drží. Trošku mi vadí obal, ale to je všeobecný problém u Dermacolu (víčko je náchylné k prasknutí a belní není nic moc). Tvářenka dlouho vydrží a nepráší.

  • Cena
  • Výdrž a dobrá pigmentace
  • Lze namíchat 3 odstíny
  • Obal


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Podle mě je to jedna z nejlepších drogérkových tvářenek, jasně že tvářenky od Narsu, nebo Benefitu jsou lepší, ale tahle tvářenka je levná a dobrá. Má pěkné odstíny a krásný krajkový vzhled. Když si budu chtít jednou zase koupit tvářenku v drogérce, tak nejspíš vezmu tuhle :)

  • Odstíny
  • Vzhled
  • Cena
  • Nemá


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 16.3.2013 20:27:30

Tahle tvářenka mě docela zklamala. Možná jsem narazila na špatný kus (mám odstín č. 3), ale tvářenka neuvěřitelně práší a její výdrž a pigmentace je veškerá žádná. Po cca půl hodině od nanešení nemám na tvářích nic. Líbí se mi výběr z odstínů i kombinace dvou barev, ale i v drogerii seženete tvářenky mnohem lepší.

  • Cena
  • Kombinace odstínů 2v1
  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Obal


Další recenze od 29.3.2013 08:31:47

S touto tvářenkou jsem velice spokojená. Je dobře pigmentovaná a dobře vydrží. Fakt stačí malinko nanést na štětec a na tvářích už je vidět, takže mi vydrží určitě hodně dlouho. Líbí se mi i výběr odstínů, a že v jednom balení jsou dva odstíny za super cenu. Určitě si příště znovu pořídím :)

  • cena
  • dostupnost
  • pigmentace
  • výdrž
  • nic


Další recenze od 25.4.2013 20:52:53

Tato tvářenka je určitě nejlepší,jakou jsem kdy měla. Vydrží skoro celý den i bez primru, A mají skvěle pigmentované odstíny i skvělý vyběr odstínů. Možná se zdají malinko lesklé,ale zdání klame,já jsem se také bála,že se budu třpitit jako ,,diskokoule,, ale jak říkám je skvělá. Půjdu si i pro všechny ostatní odstíny! Jediné co bych našla,kdybych hooooodně hledala,tak trošičku práší,ale obal mi celkem vyhovuje. Postě tvářenka v kvalitě MAC,NARS,atd..... Úžasně skvělá tvářenka!!!

  • Pigmentace
  • Vůbec neubívá
  • Skvělé odstíny
  • Cena
  • Trošku práší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nad touto tvářenkou jsem docela váhala, ale nakonec koupě nelituji. Vybrala jsem si odstín č. 2. - taková oranžová a tmavá fialová. Ve finále nejsou tak výrazné, ale na tváři mi vydrží docela dlouho a jsou to opravdu krásné barvičky, ale jsou velmi syté, takže se s nimi musí opatrně, abyste nevypadaly jako Marfušky :-) Ale vřele doporučuji.

  • 2 barvy v jednom
  • krásně pigmentované
  • dlouho vydrží
  • ani nevím :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Opravdu kvalitní tvářenka za dobrou cenu. Je velmi hodně pigmentovaná, tudíž se musí aplikovat opatrně, ale výsledný efekt stojí za to. Výdrž na tváři je nadprůměrná, sice ke konci dne může barva trochu vyblednout, ale není to nic tragického. Kvůli jemnému namletí téměř neubývá, jen ten obal by mohl být praktičtější.

  • pigmentace
  • jemně mletá
  • výdrž
  • cena
  • obal


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.7.2013 09:00:42

Tvářenku mám v odstínu č. 2 - menší část tvářenky tvoří matně růžová, větší pak matně oranžová (broskvičkové) barva. Tvářenka je velmi dobře pigmentovaná, dobře se nanáší, nepráší, takže ani moc neubývá. Skvěle na tváři vydrží celý den. Uvítala bych výběr z více odstínů (v nabídce pouze 4 barevné kombinace). Trochu nepraktický mi přijde obal - se šroubovacím víčkem. Jinak ale za jedna.

  • výdrž
  • velmi dobrá pigmentace
  • trochu nepraktický obal (šroubovací víčko)
  • malý výběr odstínů


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Když tady všichni psaly o vůni tvářenky, tak jsem si to nějak neuměla představit. Potřebovala jsem nějakou tvářenku a v drogerii se mi vybacily super recenze právě na tuto. Ke koupi přispěl taky fakt, že značku Dermacol mám moc ráda. Tvářenka je fakt super v tom, že krásně voní, dělá hezkou nenásilnou barvičku (ovšem někdy až moc nenásilnou...) a stojí málo peněz. Taky bych ocenila odklápěcí víčko, ale to zas pro mě není takový problém. Já doporučuju!

  • vůně
  • hezká barvička
  • nízká pigmentace
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.10.2013 18:37:04

Lícenku som si kupovala v akcii, inak by som si ju nekúpila, ale tie akcie sú strašné. Vybrala som si odtieň 1 . Páčia sa mi farby jedna bledá doružova a druhá tmavšia s trblietkami. Mínus dávam lacnému obalu , ktorý sa mi nepáči, za tú cenu mohol by byť kvalitnejší. Inak produkt je celkom dobrý, trochu práši , ale dá sa to prežiť.Veľmi sa mi páči tá krajka. Na tvári vyzerá veľmi pekne. Zatiaľ som nepoužila odtieň s trblietkami a tak neviem či ich nebudem mať časom rozlezené po celej tvári. Tiež som si všimla jemnú parfemáciu, ale na tvári ju určite necítite. Balenie má 8,5 g.

  • cena a kvalita
  • obal
  • práši


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 10.3.2014 17:02:19

Velmi pěkná a kvalitní tvářenka. Líbí se mi, že má dva odstíny v jednom balení a krásný design krajky. Jedna z mála tvářenek která opravdu vydrží a vypadá přirozeně. Balení vydrží dlouho, skoro neubývá. Moc se mi nelíbí obal je takový obyčejný, v kabelce ji nenosím tak to moc nevadí, ale myslím, že jinak by moc nevydrželo.

  • dlouhotrvající přirozený efekt
  • obal


Další recenze od 28.12.2014 12:24:22

S touto tvářenkou jsem velmi spokojená. Na pleti vypadá pěkně, jemně, přirozeně a její velkou výhodou také je, že jí vůbec neubývá :-) Nepráší, pigmentací má dobrou, na pleti dlouhou vydrží, neflekatí. Zkrátka už delší čas moje favoritka a stálice mezi tvářenkami :-) Bylo by výborné, kdyby Dermacol rozšířil tyto tvářenky ještě o další barvy:-)

  • na pleti vypadá přirozeně
  • skvělá pigmentace
  • nepráší
  • dlouho vydrží
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 28.2.2016 22:46:09

Tuto tvářenku mám v odstínu 3, je tro krásný tmavší růžový odstín. Balení je klasicky Dermacol s krajkovým relifém a je velmi hezký. Pigmentace je super, stačí opravdu nabrat trošku na štětec a hezky barví. Tvářenka má pomerně dobrou výdrž, když ji ráno nanesu tak ji mám ještě v době kdy se vracím ze školy. Jako malé plus taky krásně voní. Já nemám co vytknout a určitě doporučuji.

  • design
  • pigmentace
  • odstíny
  • výdrž
  • cena
  • nenašla jsem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 13.3.2016 18:03:29

Za mě super tvářenka. Pěkné barevné odstíny, nízká cena a neuvěřitelná výdrž. Mám ji už nějakou dobu a přijde mi, že skoro nic ještě neubylo. Na tváři velmi dobře drží téměř celý den, nepráší, má velice dobrou pigmentaci a 2 odstíny v jednom. Obal mi takto vyhovuje, neboť s sebou tvářenku většinou nikam nenosím. Za mě doporučuji.

  • výdrž
  • cena
  • odstíny
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 14.3.2016 11:55:05

Moc příjemná tvářenka s krásnými odstíny. Tvářenku jsem dosud nepoužívala, protože jsem nedokázala vybrat správný odstín. Jednou jsem si půjčila tuto a krásně mi sedla, a proto jsem si ji hned běžela koupit :) Můžu ji tedy doporučit, je pěkně jemná a vypadá velice přirozeně. Určitě neuděláte chybu, když si ji pořídíte.

  • Vypadá přirozeně
  • Krásné odstíny
  • Cena
  • Lehká parfemace
  • Za mě žádný


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Alverde Pudrová růž

4.6 90% 19 recenzí

Nars Blush

4.6 91% 11 recenzí

Hůře hodnocené

Essence Blush Stick

4.3 84% 3 recenze