Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Odlíčení Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť - velký obrázek
Odlíčení Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 1
Odlíčení Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 2
Odlíčení Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 16% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Dermacol

Recenze produktu
Dermacol Odličovací pleťové mléko pro normální a smíšenou pleť

Další recenze od Barbora56 18.3.2012 08:45:38

Tohle odličovací mléko mě moc nenadchlo. Nikdy jsem se neodličovala mlékem (vždy vodou a mýdlem), tak možná s ním neumím pracovat :-) Pálivo v očích i na pleti.

  • Příjemná vůně
  • Pálí v očích i na pleti


Další recenze od wreven 18.3.2012 21:30:27

Mně toto odličovací mléko vyhovuje. Oči si s tím neodličuju, to dělám odličovačem přímo na oči. Odlíčí poměrně dobře, ale je potřeba vícero odličovacích tampónků. Nicméně jsem zvyklá se odličovat také jinak, takže si ho znovu nekoupím.

  • Nedráždí pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Marwah 19.3.2012 16:39:14

Mléko má na můj vkus trochu hutnější konzistenci. Příjemně voní a krásně odlíčí. Pokožka je pak jemná, v oblasti čela možná malinko mastnější. Ceny jsou někdy dost rozdílné, hodně záleží na tom, kde ho kupujete.

  • splňuje účel
  • voní
  • nedráždí
  • malinko vyšší cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Bohužel značka Dermacol mi obecně vůbec nevyhovuje, po vyčištění mi pálila pleť. K tomu se mi zdála pleť taková lepkavá, nevím. Mléko má takovou chemickou vůni, taky mi vůbec neseděla. Při odličování jsem musela použít vice tampónků než obvykle. Nedoporučuju

  • žádné
  • dráždí pokožku
  • parfemace
  • použití více tamponků


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od malina_01 22.8.2012 13:09:56

Tohle je mé druhé odličovací mléko v životě, jinak jsem vždy používala čistící gel. Mléko je na můj vkus příliš hutné, hůře se roztírá, odličuje o něco hůře než mnou vyzkoušené mléko od Oriflame. Hodnotila bych ho jako "neurazí, ale ani nenadchne". Příště už si ho nekoupím.

  • dostupnost
  • příliš hutné
  • hůře odličuje


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Marilou 9.4.2013 22:11:31

Tento výrobek je na mě až moc chemický, jak svojí na mě až přespříliš dráždivou vůní, tak i obsahem - takhle mě oči nepálily snad ještě z žádného výrobku jako z tohoto. Na odlíčení jsem taktéž musela použít více tampónků než obvykle, stejně jako uvedla recenzistka nade mnou. Kupovala jsem ho za cenu přes sto korun a čekala jsem vzhledem k tomu i výsledek, který je bohužel akorát tak velkým zklamáním. Už nikdy více.

  • vyhovuje mi obal
  • dostupnost
  • silná parfemace
  • cena vs kvalita
  • palí z něj oči
  • potřeba použití více tampónků


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Odličovací mléko mi nepřijde špatné, voní krásně, odličuje i voděodolný make-up, za což jsem ráda. Jediné co mi vadí je pocit štíplavosti na pleti.. Ale já pak doodličuji pleťovou a následně minerální vodou Dermacol a cítím se příjemně, pleť je hebounká a voňavá, takže myslím že si do budoucna odičovadla od Dermacolu pořídím znovu.. :-)

  • - příjemná vůně
  • - odlíčí i voděodolnou řasenku
  • - hustá konzistence
  • - trošku na pleti štípe


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lotte Cyan 25.6.2013 21:20:49

Toto odličovací mléko mi ani trošku nesedlo. Sice mi krásně voní po okurkách a i když není primárně určen na odličování očí, takřka rychle odlíčí stíny, tužku i řasenku bez problémů. Co mi vadí je velmi hutná konzistence (zato stačí nanést malé množství), ale neskutečně mě po nanesení pálí celá pleť. Mně tedy nevyhovuje.

  • vůně
  • odlíčí
  • konzistence
  • pálení pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od kiwika 31.7.2013 17:14:38

Tohle mlíčko od Dermacol jsem si koupila na zkoušku v akci v drogerii řetězce Teta. Původně jsem šla opět pro čistící vodu, ale když zrovna mléko bylo v akci, tak proč nezkusit taky. Líbí se mi, že extra nevoní, mám citlivou pleť a tak mi nevyhovuje parfemace. Bohužel se mi stává, že se mléko vsákne do pleti, takže pak nasucho už se toho moc neočistí, musím tedy používat více produktu než třeba čisticí micerální vody. Pleť poté ale nijak nelepí, není mastná, mám pleť normálně suchou. Docely hydratuje. Ale asi si nezvyknu na čištění pleti mlékem, tak už znovu nekoupím.

  • odlíčí
  • hydratuje
  • nelepí
  • velká spotřeba
  • rychle se vsakuje


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od hoslin 13.5.2014 20:58:03

Průměrné odličovací mléko. Koupila jsem si jej v akci v Rossmannu, že ho vyzkouším ale asi se zpět vrátím ke svým osvědčeným, které používám. Není vyloženě špatné ale na můj vkus zbytečně moc mastné a takové jakoby lepkavé. Jinak mléko pleť odlíčilo poměrně dobře a snadno. Parfemace mi nevadila, ta mi přišla docela příjemná. Jen kdybych neměla po aplikaci ten lepkavý pocit na tváři. Příště asi už nekoupím.

  • nízká cena
  • lepkavé a mastné na pleti


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Hlavním důvodem proč jsem si koupila tento odličovač byla jeho velice příznivá cena 49 KČ.. Řasenku a tužku, které nebyly voděodolné to odlíčilo myslím tak průměrně. Nejhorší ale bylo, když se mě to dostalo do očí a to jsem je nemusela ani otvírat, neskutečně to pálilo a štípalo. Na plet jsem to nepoužívala. Vůně mi příjemná nepřišla, spíše odpudivá.

  • Cena
  • Vůně
  • Štípe v očích


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Nixxis 25.5.2015 00:31:53

Toto mléko jsem si koupila v případě nouze a musím říct, že jsem šlápla obrovsky vedle. Mléko je hutnější konzistence a krásně voní po okurkách. Odlíčí, ale žádný zázrak to není. :-) Dělá trošku lepivý efekt a příšerně pálí, jak na obličeji, tak i na očích. Plus se mi po něm udělaly na pleti menší pupínky, takže za mě rozhodně ne! :-)

  • vůně
  • příšerně pálí
  • málo odličuje
  • lepivý efekt
  • zhoršuje stav pleti
  • cena neodpovídá kvalitě


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Katy97 5.11.2015 21:17:25

Tento produkt jsem si koupila před půl rokem a byla jsme z něho v celku spokojená i přes to, že mi ne moc dobře odličoval oči. Před nedávnem jsem si z nouze tento produkt zakoupila po druhé a jsem nespokojená, protože mi z něho začaly štípat nesnesitelně oči. Dokonce mi na druhý den opuchly. takže za mě určitě nedoporučuji.

  • možná cena
  • Nesnesitelně mi z něj štípaly oči.
  • Moc dobře neodličoval.
  • Nedoporučuji!