Douglas XL.xs Čisticí pleťové ubrousky recenze a zkušenosti

Čištění pleti Douglas  XL.xs Čisticí pleťové ubrousky - velký obrázek
Čištění pleti Douglas  XL.xs Čisticí pleťové ubrousky - obrázek 1
Čištění pleti Douglas  XL.xs Čisticí pleťové ubrousky - obrázek 2
Čištění pleti Douglas  XL.xs Čisticí pleťové ubrousky - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 83% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Douglas

Recenze produktu
Douglas XL.xs Čisticí pleťové ubrousky

věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kesin 20.9.2015 12:40:57

Těchto ubrousků mám doma už asi páté balení. Pro mě nejlepší odličovací ubrousky, odlíčí mi i voděodolný oční makeup a příjemně voní. Navíc jsou dost jemné, takže mi nedráždí pokožku. Hodně oceňuji zacvakávací víčko, takže ubrousky zbytečně nevysychají (Mají ho jen XL ubrousky, XS ne). Skvělý poměr cena/výkon, doporučuji.

  • cena
  • skvěle odličují
  • vůně
  • jemnost
  • víčko
  • nic


Další recenze od Ragon189 28.8.2015 17:48:42

Příjemné odličovací ubrousky...Make up odlíčí celkem dobře, nepálí v očích, jsou tak akorát napuštěné odličovačem, příjemně voní a co mi přijde praktické je to balení. Má zacvakávací uzávěr, takže ubrousky nevysychají. Znám sice lepší ubrousky, ale nemůžu je v poslední době nikde najít, takže zatím zůstávám u těchto a nemůžu si stěžovat....Ale znám lepší, to se přiznám.

  • Dobře odlíčí
  • Nepálí na pleťi
  • Balení
  • Prodávají se ve více velikostech
  • Příjemně voní
  • Dostupnost (pro mě)


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem si tyto ubrousky v Douglasu na doporučení jedné bloggerky v balení XL. Douglas nemám nikde při ruce, jsem mimopražská, takže jsem je vzala jen tak na zkoušku. Jsou dobré, ale popravdě zase takový zázrak to není. Odlíčí mě sice dobře, ale oči musím stejně doodlíčit něčím jiným mlékem nebo dvoufázovkou. Navíc nevěřím, že plně vyčistí i pleť, takže i tak dočišťuju micelárkou nebo tonikem. Myslím, že fajn budou na léto na chalupu nebo na cesty, takže je koupím znovu, XL na chalupu a XS pak na cesty. Ale že bych z nich byla extra odvařená, to ne. Plus mají rozhodně v tom, že mají uzavíratelný obal a nevyschnou. A taky mi přijde fajn cena, odličovací ubrousky v drogérce jsou mnohem dražší a ne lepší (LOreal, Garnier, Nivea atd.)

  • Praktické balení s platovým uzávěrem
  • Nevysychají
  • Dobře odličují
  • Fajn na cesty
  • Cena
  • Pro mě špatná dostupnost
  • Nevyčistí pleť úplně
  • Velký nános řasenky neodlíčí plně
  • Poměrně hrubé


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od camyl 14.1.2015 23:32:51

Mě tyto odličovací ubrousky mile překvapily - vyzkoušela jsem už řadu jiných značek a tyto vycházejí zatím nejlépe. Mám citlivou pleť a nepřijdou mi na povrch hrubé, žádné podráždění jsem nezaznamenala. Naopak perfektně odlíčily make-up i řasenku pár tahy. Každý den bych ubrousky určitě nepoužívala, radši se odličuji micelární vodou, ale na cesty je to ideální řešení jak se skvěle zbavit líčení. Doporučuji vyzkoušet.

  • skvělé odlíčení
  • super na cesty
  • nedráždí pokožku
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jediné ubrousky, které používám na odličování. Kupuji si vždy verzi XL, kde je 25 napuštěných ubrousků. Jsou velice jemné a šetrné k pleti, podle mě nejsou vůbec hrubé, jak píší jiné autorky. Dobře odlíčí a není potřeba dočišťovat pokožku tonikem nebo micelární vodou. Velikost je tak akorát a nejsou ani moc mokré a ani moc suché. Pleť po odlíčení není lepkavá a není nutné smývat vodou (já ze zvyku smývám ale vždy). Neodličuji s ním oči, takže v této oblasti nemohu hodnotit. Velkou předností je podle mě znovuuzaviratelný obal (jen u verze XL, XS, který zabrání, aby ubrousky nevyschly a i z toho důvodu bych už nešla do odlič. ubrousků, které mají jen lepené zavírání. Zakoupíte v parfumerii Douglas.

  • perfektně odlíčí
  • jemné
  • šetrné
  • nelepí na pleti
  • znovuuzavíratelný obal
  • vyšší cena pokud používáte ubrousky pravidelně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 18.4.2014 22:41:44

Na tyto ubrousky jsem četla na pár blozích chválu, tak jsem se rozhodla si je koupit, když jsem byla v Douglesu. Koupě lituji a nechápu co je na nich tak úžasného, že po nich tolik lidí šílí. Pro mě jsou to jedny z nejhorších ubrousků a to nejen v poměru ceny a kvality. Co se týká odlíčení, tak to je celkem hrůza. S voděodolnými produkty si absolutně neporadí. Když na sobě mám běžný make-up a ne voděodolný tak i přesto ubrousek odlíčí tak max na 50%. Pak se stejně musím ještě doodlíčit nějakou micelárkou a tamponkem, takže pro mě tyto ubrousky ztrácí mysl, když špatně odličují. Velkým mínusem je, že pleť celkem dost podráží. Pokožku mám poté celou podrážděnou a mírně zarudlou. Vůně také nic moc. Za mě tedy rozhodně ne. Na to, jakou službu plní, nebo spíše neplní jsou drahé. To i obyč ubrousky od Baley jsou o dost lepší.

  • dostupnost
  • cena neodpovídá kvalitě
  • dráždí pokožku
  • odličují tak na 50%
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Po dlouhém rozmýšlení jsem si tyhle odličovací ubrousky koupila a rozhodně toho nelituji. Z obličeje krásně stáhnou všechen make-up, zvládnou hravě i voděodolný. Na celý obličej bohatě stačí jeden ubrousek. Jsou skvělé na cestování, protože už nepotřebuji nic jiného pro úplné odlíčení. Doporučuji, jsou rozhodně lepší, než sto různých lahviček s odličovačemi a odličovacími tampónky.

  • skvěle odstraní všechen make-up
  • výborné na cestování
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Chuchu 27.12.2013 22:31:35

Tyto ubrousky patří mezi mé nejoblíbenější vůbec. Jsou velmi jemné, kvalitně vlhčené a dobře odlíčí i silnější oční make-up. Kladně hodnotím také znovuuzavíratelný obal, díky kterému ubrousky v průběhu času nevysychají. Jejich hlavní nevýhodou je, že poměrně dost vysušují oční okolí, díky čemuž je mohu používat pouze příležitostně.

  • odlíčí i silnější make-up
  • skvělý obal, který zabraňuje vysychání produktu
  • bohatě vlhčené
  • jemně tkané
  • vysušují jemné oční okolí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od CuteNatt3 22.10.2013 16:51:35

Na popud GetTheLouk jsem si je teda koupila. Slibovala jsem si toho od nich tolik.. ale..ale jsem celkem zklamaná. Strašně po nich lepí obličej a že by bůh ví jak vyčistily obličej, tak to taky ne. Ale jednou výhodou je to, že mají super balení. Ubrousky tak pomaleji vysychají. Bohužel cena je dost vysoká jenom protože tam je napsané "Douglas".. Přirovnala bych to k ubrouskům od Baley, akorát tyto mají trochu lepší balení a jsou o hodně dražší. :(

  • Akorát navlhčené
  • Balení
  • Lepí
  • Cena


Další recenze od AmySmile 7.5.2013 21:31:17

Tyhle ubrousky mi v Douglasu vnutil prodavač, když jsem odmítla krém na ruce i mýdlo. Nelituji toho, protože oproti jiným zkušenostem, ta má je velice, velice dobrá. Zamilovala jsem si tyhle ubrousky, rychle a účinně smyjí make-up, dokonce i voděodolné linky s řasenkou, a to všechno jedním jediným ubrouskem (uznávám, že jsem šetřila místo). Hezky voní, jsou jemné, jediné malé mínus má obal, u kterého se mi odlupuje plastové víčko. Jinak si je ale určitě koupím znovu.

  • cena
  • parfemace
  • jemnost
  • účinnost
  • sympatické balení
  • trochu vadné balení, ale to může být jen ojedinělá chybka


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od aklly 2.4.2013 22:22:46

Moje asi nejoblíbenější odličovací ubrousky. Vždy jsem byla zklamaná ze všechno odličovacích ubrousků co jsem si koupila, většinou mi make-up jenom rozmazaly po celém obličeji. Tyto jsou ale opravdu perfektní, make-up odstraní velmi dobře a stačí mi na to jeden ubrousek (odlíčí linky, tmavé oční stíny, dobře krycí makeup, řasenku). Co je nich ještě dále super je určitě balení, které má plastové zavírací víčko, takže nevysychají jak ostatní kde je pouze folie. Ubrousky si určitě koupím znovu.

  • Cena
  • Balení
  • Dobře odlíčí
  • snad jen dostupnost (pouze v Douglasu)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Midlinkaaa 17.1.2013 16:41:34

Čistícím ubrouskům jsem nikdy nevěřila, než mi byly doporučeny tyto z parfumerie Douglas. Denně je na odličovaní sice nepoužívám, ale jelikož často bývám mimo domov a odličovací voda se mi tahat nechce tak tyto ubrousky jsou ideální. Opravdu odlíčí i silný makeup a pokud toho na sobě nemáte tunu tak není potřeba ani dočišťovat a postačí vám jeden. Skvělé uzavírání zaruči, že nevyschnou. Pleť nevysušují a vůně je taky v pořádku.

  • uzavírání
  • opravdu odlíčí
  • nevysušují
  • nejsou


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od romiiiiik 24.12.2012 08:40:12

Sháněla jsem nějaké odličovací ubrousky na cestu do Paříže a řekla jsem si, že tentokrát zkusím něco jiného než značku Balea. A udělala jsem dobře. Hezky pleť odlíčí a nevysušují. Líbí se mi i jejich obal a praktické uzavírání. Příště koupím určitě znovu. Zamilovala jsem se do nich.

  • Nevysušují
  • Odlíčí
  • Zavírání
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od km_lucy 17.12.2012 18:53:11

Moje úplně nejoblíbenější odličovací ubrousky. Jsou hodně měkké, odlíčí i voděodolný make-up. Jako velkou přednost vidím v tom, že mají plastový uzávěr proti vysychání. Další plus je rozhodně i ve výběru ze dvou velikostí. Cestovní xs je velmi praktické. Dosud jsem nepoznala lepší ubrousky v poměru kvalita/cena.

  • Jsou velmi měkké mají uzávěr proti vysychání dobře odličují cena
  • žádné


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jana81 14.10.2012 20:42:32

Mě naopak překvapily velmi mile. Odličovací ubrousky vůbec nepoužívám a sama bych si je proto nekoupila, ale dostala jsem balení XS k nákupu zdarma, tak jsem vyzkoušela. A byla jsem překvapená, jak dobře odličují. Make-up vzaly bez problému, stačilo ubrouskem obličej párkrát lehce přetřít. Moc jsem nevěřila, že zvládnou dobře odlíčit oči, ale i tady obstály. Stačilo ubrousek na chvíli přiložit na řasy a setřít, párkrát opakovat a byla jsem dokonale odlíčena, ani mě oči nepálily (a to je mám citlivé). Dokonce jsem pleť měla příjemně hebkou, vůbec ne ulepenou. Ubrousky jsou dostatečně velké, tak akorát vlhčené a lehce voňavé. Hrubé mi na obličeji tedy rozhodně nepřipadaly (i když určitě existují i jemnější ubrousky) a pleť jsem po jejich použití podrážděnou neměla. Za mě spokojenost. Běžně sice nepoužívám, ale na cesty proč ne, klidně bych si je pořídila. Balení XS obsahuje 10 ubrousků, ve verzi XL je jich 25.

  • kvalitní a rychlé odlíčení
  • nedráždí pleť
  • nedráždí citlivé oči
  • pleť zanechají hebkou
  • příjemně voní
  • žádné


věk
35-44

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Radule2 16.4.2012 18:39:55

Tyto odličovací ubrousky jsem si na doporučení kamarádky taky koupila,ale jsou dost hrubé,voděodolnou řasenku mi to neodlíčilo a asi po 5 dnech jsem měla na obličeji dost citlivou krupičkovou pokožku,takže za mě také nedoporučuji a již si nekoupím

  • jen cena
  • nejsou na citlivou pokožku


Další recenze od Elienka 16.4.2012 16:58:19

Ubrousky jsem si koupila nedávno v Douglasu, neboť mi byly neustále doporučovány prodavačkami. Jedny jsem si tedy vzala. Prodávají se ve vel SX a XL. Pry neobsahuji alergeny a parabeny, ale nevím. Několikrát jsem se nimi odličovala a měla jsem podrážděnou pokožku, zejména tváře. Ubrousek se mi také zdá dosti hrubý a proto asi to podráždění. Vůbec nevyčistil make-up (na ubrousku po něm nebyla ani stopa). Oči ano ale nic moc. Musela jsem se doodlíčit jiným prostředkem a vatou. Celkově se mi zdá, že to čím je napuštěno, je poněkud agresivní. Chápu, že je to myšleno třeba na cesty ale teda čekala jsem více. Za mě ne.

  • pěkně voní
  • make-up neodstraní
  • hrubá konzistence ubrousku a podráždění