Dove Antiperspirant sprej Original recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Dove Antiperspirant sprej Original
Antiperspiranty, deodoranty Dove Antiperspirant sprej Original - obrázek 1
Antiperspiranty, deodoranty Dove Antiperspirant sprej Original - obrázek 2
5 4.2 10
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 40 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Antiperspirant sprej Original

věk
25-34

Další recenze od 17.5.2013 12:45:49

Nepoužívám ani ty tuhé ani kuličkové deodoranty. Dávám přednost jen sprejům. Dove Original mi učaroval vůní (připomíná mi čistotu, mýdlo, svěžest). Neobsahuje freony, ani alkohol, obsahuje 1/4 hydratačního krému a nepálí po aplikaci na oholenou pokožku. Nezanechá fleky na oblečení. Příjemně osvěží a vydrží celý den.

  • Vůně
  • Cena
  • Nepálí a nedráždí pokožku po oholení
  • 0% alkoholu
  • Žádné jsem nenašla


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2013 13:45:09

Nepálí po aplikaci na čerstvě oholené podpaží, nedělá fleky na oblečení a hlavně nádherně voní! Mám ráda i jeho tuhou verzi, ale sprej je ideální pro osvěžení v létě. U většiny sprejů mám pocit, že z podpaží zmizí po pár hodinách, ale Dove cítím ještě večer. Mám pocit, že po oholení pokožku i trochu zklidňuje, většina sprejů mi podpaží mi spíš podráždila, Dove ne. Doporučuju.

  • nádherná vůně
  • nepálí
  • nedělá fleky na oblečení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2013 16:54:53

Moje stálice a opravdu nejlepší antiperspirant na trhu. Spolehlivě chrání, nepálí a nedráždí a to ani na čerstvě oholeném podpaží, což opravdu oceňuji. Jeho typická vůně je absolutně dokonalá a nepřekonatelná! Nedělá fleky a pokožku nevysušuje. Cena je více než příznivá a i při každodenním použití mi vydrží opravdu dlouho.

  • Výdrž
  • Cena
  • Vůně
  • Nedráždí a nepálí
  • Nic


věk
25-34

Mala som už asi všetky druhy. Tento zaraďujem medzi tie čo mi nevyhovujú. Má zvláštnu vôňu, ktorá mi ale vôbec nesedí. Po aplikácii sa zvláštne rozloží a po chvíli mi smrdí. Výdrž nie je nič moc, pre tých čo sa potia len o trošku viac to dobrá kúpa nebude. Balenie je inak fajn. Biele stopy mi na oblečení nezanechával. Cena je taký priemer, často sa dá kúpiť v akcii.

  • pekné balenia
  • vôňa
  • vôbec mi proti poteniu nepomáha


věk
35-44

Další recenze od 8.11.2013 12:19:25

Tento antiperspirant od Dove mi vyhovuje mnohem více než kulička. Hezky příjemně voní svou typickou Dove vůní. Před potem docela chrání ale až do večera také nevydrží. Fleky na oblečení mi nedělal a poměrně rychle na pokožce zaschnul. Dávám pouze 4 hvězdy, protože znám spoustu lepších antiperspirantů. Ale i tak stojí minimálně za vyzkoušení.

  • krásná vůně
  • nedělá fleky
  • nevydrží celý den


věk
15-24

Jsem velmi náročná na ochranu proti pocení (většina přípravků mi smrdí, pálí mě po nich kůže a nebo jsou naprosto neúčinné). Toto je však nejlepší přípravek, který jsem vyzkoušela a jiný už si nejspíš ani kupovat nebudu. Nádherně přirozeně voní, takže lehce splyne s ostatními vůněmi, které na sobě nosíte, skvěle chrání před pocením a nepociťuji po něm ani jedinou známku podráždění. Je vynikající.

  • nedráždí kůži
  • nádherně voní čistotou
  • skvěle chrání před potem
  • nic


věk
15-24

Další recenze od 15.5.2014 21:50:51

Kúpila som si tento antiperspirant na dovolenku, lebo som začala používať biodeodoranty a deokamene ,ale tak tie nedajú teploty 30+°C, tak som si kúpila tento. Vôňa sa mi moc nepáči, produkt sa po nastriekaní zhrčkuje do bielych akoby zrazenín a potom to všade opadáva. Kde som sa pohla, tam boli všade čiastočky dove-u. Nefunguje ani pol hodinu.

  • nič
  • vôňa
  • nevydrží
  • zráža sa a opadáva


Další recenze od 22.7.2014 16:29:54

Deodorant od Dove přímo miluji. Má hezké balení, je praktický, beru ho s sebou všude. Příjemně voní a zakryje pot. Nenechává skvrny na oblečení, což oceňuji. Jeho výdrž je také docela dlouhá. Tento produkt si rozhodně koupím znovu. Cena se pohybuje kolem 70 Kč a je dostupný v téměř každé drogerii. Dlouho vydrží.

  • vůně
  • výdrž
  • balení
  • účinnost
  • nevím o žádném


věk
25-34

Další recenze od 19.10.2014 13:20:28

Tento antiperspirant jsem si v poslední době oblíbila díky jeho vůni. Zamilovala jsem se do té vůně "čistoty", nezanechává šmouhy na oblečení. Mohu jej bez problému použít na čerstvě oholenou pokožku, takže nijak nedráždí. Díky tomuto antiperspirantu se cítím svěže. Jedinou hvězdičku ubírám, že nevydrží celý den, ale takový antiperspirant jsem ještě bohužel nenašla.

  • Vůně
  • Nezanechává stopy
  • Nedráždí pokožku
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nevydrží celý den


věk
25-34

Další recenze od 10.6.2017 12:06:53

Pro mě absolutní jednička už asi od mých 20 let( je mi 32) 😄. Občas prostřídávám s Go Fresh nebo s Invisible Dry, ale tento je mojí stálicí v koupelně. Škoda jen že ho nepoužívá více lidí, kteří by ostatní neobtěžovali svým zápachem, tím myslím i spoustu žen a dívek, které smrdí, což v dnešní době absolutně nechápu. O tom že nikdo nepoužívá parfém , nebo aspoň nějakou levnější variantu, ani nemluvím. Myslím ze 60 kč zas není takový výdaj, ale bohužel většina si radši koupí lahváče a cigára. Má krásnou čistou vůni, která mi na oblečení vydrží i po praní. Vydrží mi celý den, zabrání pocení a když už se zpotím tak se uvolňuje nádherná vůně. Můj pot má bohužel dost nepříjemný a výrazný zápach a Dove deodorant je jediný který opravdu splňuje co slibuje. Měla jsem Lady speed stick( ulepený maz v podpaží a hromady drobků), Adiddas ( pěkná vůně ale absolutně nefunguje- potila a smrděla jsem jako bych nic nepoužila) a Nivea( nepříjemná vůně deodorantu- strašně alkoholu a efekt jako u Adiddasu)

  • Super vůně
  • Zabraňujě maximálně tvorbě potu
  • I když se zpotíte tak se line z podpaží úžasná vůně
  • Spousta řad na výběr Go Fresh nebo tento Original nebo Invisible Dry
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené