Dove Intense Repair šampon recenze a zkušenosti

Šampony Dove Intense Repair šampon
Šampony Dove Intense Repair šampon - obrázek 1
Šampony Dove Intense Repair šampon - obrázek 2
5 4.5 28
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 90% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 89 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Intense Repair šampon

věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 8.3.2012 14:25:18

Tenhle šampon je moje absolutní jednička, kupuju ho pořád dokola, úžasně hydratuje vlasy, přitom je nemastí, ani po něm neplihnou (mám suché jemné vlasy), jsou nadýchané a krásně lesklé.

  • hydratuje
  • omezuje třepení konečků
  • nemastí vlasy
  • žádné jsem neobjevila


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 18:24:15

Dove je prostě Dove.Šampon který nikdy nezklame.Vlasy jsou po něm nádherné, příjemně voní a splní to co má. Rozhodně všem doporučuji.Kdo nevyzkoušel, měl by uřčitě zkusit.

  • nádherné vlasy
  • žádné


Velmi dobrý šampon, jsem s ním moc spokojená. Vlasy hydratuje, ale nezatíží, příjemně voní. Po použití jsou vlasy krásně hebké a lesklé. Jsem spokojená i s balzámem a maskou této řady. Doporučuji.

  • Vůně
  • Hydratace
  • Nejsou


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 19.3.2012 14:16:25

Perfektně hydratuje, vlasy mi narozdíl od jiných šamponů nezatěžuje, krásně a příjemně voní. Vlasy jsou hebké a lesklé. Cena přiměřená kvalitě, stoprocentně doporučuju.

  • Nízká cena
  • Nezatěžuje vlasy
  • Příjemně voní
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od 25.3.2012 11:21:41

Šampon je vhodný pro suché vlasy, zvláště pak vlnité či kudrnaté. Výborný je zvláště v kombinaci s kondicionérem. Pomáhá hydratovat i suché konce, ale na mastnější vlasy bude příliš těžký. Na suché vlasy je ale šamponů poměrně málo, Dove patří mezi moje favority.

  • cena
  • snadno dostupné
  • hydratace
  • nehodí se na mastné vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 29.3.2012 16:12:57

Tenhle šampón mám ráda. Krásně voní a po jeho použití jsou vlasy krásně hebké, hladké a lesklé a dobře se rozčesávají. Výborný je v kombinaci s kondicionérem ze stejné řady. Má příjemnou krémovou konzistenci. Při dlouhodobějším používání však může zatěžovat a je tak absolutně nevhodný pro mastné vlasy.

  • krásná vůně
  • hydratace
  • po použití hebké a lesklé vlasy
  • příjemná krémová konzistence
  • při dlouhodobějším používání může zatěžovat a tím pádem je nevhodný pro mastné vlasy


Další recenze od 5.4.2012 18:47:28

Skvělý šampon.Každý šampon,který jsem doposud měla mi vlasy jen umyl a konec.Tento šampon viditelně hydratuje vlasy,jsou hebčí,lesknou se a moc hezky voní.Navíc tento šampon opravdu skvěle pění,takže stačí jenom trochu.Pořád zkouším nové a nové šampony,ale k tomuto se vždy ráda vracím :)

  • vůně
  • hebčí vlasy
  • hodně pění
  • nic :)


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 24.4.2012 18:14:27

S tímto šamponem jsem si nejdříve nebyla vůbec jistá.Ale teď mohu po třetím použití opravdu potvrdit,že je naprosto super! Vlasy jsou po něm nadýchané,ozdravené a příjemně voní.I vzhledem k mým roztřepeným konečkům mi přijde,že je mám o trochu zdravější a lesklejší.Vlasy jsou i na omak příjemné.

  • Nadýchanost
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tento šampon mi vyhovuje, z drogerie jeden z nejlepších. Vlasy se zdají opravdu zdravdější a hydratované a neplihnou, jako po některých regeneračních šamponech. Musím ho střídat s jinými šampony, protože po delším užívání se mi vlasy mastí, ale to je individuální, já šampony musím střídat.

  • regeneruje vlasy
  • nejsou


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 30.5.2012 20:23:43

Jediný šampón z drogérie, který mi vyhovuje. Má hustší konzistenci, nevtíravě voní, dobře pění. Vlasy jsou po něm opravdu umyté, nejsou zatížené, ale naopak jsou nadýchané, vyživené, dobře se rozčesávají, a to nejen v první den, ale vydrží krásné i minimálně druhý den. Vhodný spíše pro suché vlasy, protože mastné by mohl zatěžovat.

  • vlasy jsou po něm vzdušné a nadýchané
  • žádné


Další recenze od 17.8.2012 18:35:42

Tento šampon je výborný, jako ostatní Dove, pro suché vlasy to pravé. Používala jsem i s kondicionérem, ale i bez něj má, myslím, dobré účinky Vlasy jsou uhlazené, ale i docela nadýchané. Vlasy jsou taky hebké. Jen nevím, jak s tou obnovou, vysledky jsem nezaznamenala.

  • Uhlazuje
  • Vyživuje vlasy
  • Vlasy jsou po něm hebké
  • Moc neobnovuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 21.8.2012 22:52:08

Skvělý šampon, měla jsem strach kupovat si drogérkové šampony , ale udělala jsem výjimku a dobře jsem udělala. Na druhý den jsem běžela i pro kondicionér :D Strčil do kapsy Kerastase, Redken ...jelikož mám opravdu hodně šamponu vyzkoušených. Na mojich blond krepatých vlasech udělal zázrak. Jsou vyživené, lesklé.Nyní jsem věrrná Dove :D

  • lesklé vlasy
  • vyživný
  • krásně voní
  • uděla vše co očekáváte od šamponu
  • nenašla jsem nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 26.10.2012 12:24:53

Pro moje suché,barvené a poškozené vlasy je tenhle šampon zázrak. Kupovala jsem vždycky drahé šampony z kadeřnictví a výsledky žádné, pak jsem objevila tenhle a je vážně super. Vlasy jsou hebké,nelítají všude kolem a jdou krásně rozčesat :) za mě jednička :)

  • Hebké vlasy
  • Jdou krásně rozčesat
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Kombinuju drogérkové a profi šampony a musím říct, že na drogérkový výrobek je tento šampon opravdu skvělý. Jako první mě samozřejmě uchvátila vůně a pak samozřejmě výsledek. Šampon dobře pění, hezky se po něm rozčesávají vlasy, kterou jsou lesklé a hebké. Konečky se mi zdají zacelenější, ale používám ho teprve cca 10 dní, takže nemůžu plně soudit jeho "repair" účinky. Osvědčilo se mi dávat jen malé množství na mé jemné vlasy. Při větším množství mi vlasy rychle mastí. S balzámem ze stejné řady tvoří super dvojku. Skvělý výrobek za skvělou cenu!

  • cena
  • vůně
  • lesk
  • rozčesatelnost
  • stačí ho malé množství
  • může mastit vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.1.2013 11:25:36

Tak tento šampón jsem si zakoupila na základě přečtených recenzích společně s 1 minutovou maskou. A opravdu neznám lepší šampón. Vyzkoušela jsem opravdu snad všechny možné šampóny od drahých jako Kerastase až po obyčejné šampóny jako například schauma. V koupelně mám tolik šampónů, že je rozdávám kde můžu :-) Tohle snad je úplně první šampón, který používám delší dobu než měsíc a nemohu se ho nabažit. Vlasy mám jemné s tendencí plihnout a s roztřepenými a suchými konečky. Po delším použití se mi kvalita vlasů obrátila snad o 100%. Vlasy se dají velmi snadno rozčesat, konečky se mi již netřepí a konečky již vůbec suchý nemám. Zároveň mi vlasy vůbec neplihnou. Patří tedy opravdu mezi nejlepší šampóny co jsem měla.

  • Nejlepší šampón co jsem vyzkoušela
  • Pomohl mi na roztřepené konečky
  • Vlasy již nemám suché
  • Vlasy nezatěžuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.3.2013 00:04:20

Šampon má příjemnou nevtíravou vůni a konzistenci a snadno vytvoří hustou pěnu. Vlasy jsou po pužití i bez kondicionéru jemné a poddajné, méně se mastí a krásně se lesknou. S kondicionérem jsou ještě podajnější a hebčí. Za mě z drogérkových šamponů jeden z nejlepších.

  • vůně
  • hydratace
  • vlasy jsou vyživené a poddajné
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 19.3.2013 16:33:21

Výborný šampón z drogerie. Vlasy jsou hebké, nadýchané a lehoučké. Po použití mám pocit opravdu svěžích vlasů. Cena je také slušná za odvedenou práci :) Nepoužívám ho však tak často, protože mám po dleším používání hrubé vlasy, takže ho mám do zásoby spíše na prostřídání s ostatními šampony. Vůně je také krásná.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • nadýchané
  • po delším užívání hrubé vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 8.6.2013 00:36:39

Tento šampon jsem si koupila,protože jsem tady o něm početla recenze a opravdu jsem mile překvapená! ;) Po použití vlasy krásné,vyživené.A překvapivě šampón vůůůůůbec nemastí .Moje vlasy se obzvlášť mastí třeba po 5 hodinách po umytí mám pod vlasy mastné prameny.A po tomto šampónu vydrží moje vlasy jako umyté,nemastné 2,3 dny. A to je taky zázrak.Tento šampon je celý zázrak! ;)

  • Vyživuje
  • Vlasy jsou po něm krásné
  • Vůbec nemastí
  • Dobře pění
  • Uzdravuje
  • Vůně by mohla být výraznější


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
černé

Mám tenhle šampon ráda. Ačkoli mám celkem rychle se mastící vlasy, nerada používám v kuse šampony pro můj typ vlasů, neboť šampony pro mastné vlasy mi vlasy akorát vysuší, vlasy jsou nepoddajné a mají nijaký tvar. Proto to občas střídám s hydratačními šampony a tento si nemůžu vynachválit. Vlasy jsou po umytí jemné, hladké, lesklé a i bez péče jsou snadno rozčesatelné. Souhlasím, že při pravidelném používání vlasy zatěžuje.

  • po použití jsou vlasy hladké a jemné
  • hydratace
  • vůně
  • při dlouhodobém používání zatěžuje vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 14.10.2013 15:18:45

V poslední době jsem docela přišla na chuť vlasové kosmetice Dove a používám ji moc ráda. Konkrétně tento šampon mi velmi vyhovuje. Mám mastnější vlasy, takže jsem se bála aby mi je nezatěžoval, ale naopak jsou krásně hebké, hydratované a vzdušné (ale je fakt, že ho nepoužívám v kuse a hodně vlasovou kosmetiku střídám). Voní nádherně a má příjemnou krémovou konzistenci.

  • cena
  • hydratace
  • vůně
  • nezatěžuje
  • hebké a lesklé vlasy
  • konzistence
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 25.10.2013 16:11:47

Značku Dove mám moc ráda už pro tu jejich úžasnou "Dove vůni". Tento šampon není špatný ale na můj vkus poněkud hůře pění. Takže je potřeba většího množství, aby vlasy pořádně umyl. Vlasy jsou krásně hebké a uhlazené. Krásně se lesknou a voní tou úžasnou vůni čistoty ala Dove. Tento šampon používám ještě společně s balzámem stejné řady a jsem maximálně spokojená. I přesto, že jsem se šamponem spokojená už teď vím, že si příště stejně koupím zase jiný. Nikdy nejsem schopná vydržet u jednoho šamponu a nestřídat je. Tento ale doporučuji. Je opravdu dobrý!

  • krásná "Dove vůně"
  • hebké vlasy po aplikaci
  • málo pění


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 20.1.2014 20:31:17

Tento šampon se mi zdá nejlepší z celé řady Dove. Zkusila jsem všechny šampony a po věčině jsem měla rychle mastné vlasy nebo mě občas i svědila hlava. Takže pokuď bych si měla volit šampon se silikony tak jedině tenhle vlasy jsou po něm lesklé, hebké a i bez kondicionéru jsou krásně rozčesat a myslím že šampon splňuje i svůj ,,regenerační,, účel;)

  • příjemná vůně
  • lesk
  • příjemné vlasy na dotek
  • obsahuje silikony


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 28.1.2014 20:27:59

Tento šampon není špatný, ale také to není žádná hitparáda. Šampon jsem spolu s dalšími výrobky od Dove dostala od kamarádky ke svátku. Sama bych si ho asi nekoupila, na vlasy používám jiné značky. První, co vidím u tohoto šamponu jako mínus je to, že docela blbě pění, proto je potřeba ho použít více a tím pádem i rychleji ubývá. Co se vůně týče, tak není špatná. Jinak musím říci, že vlasy se mi po něm docela lesknou, ale po delším používáním jsou vlasy takové hrubé a nepoddajné, pro dlouhodobější používání bych ho rozhodně nedoporučovala. Navíc obsahuje silikony. Co se maštění týče, tak se mi s ním mastí vlasy po stejné době jako u jiných šamponů. Za mě tedy hodnotím 3 hvězdičkami, protože pro mě je naprosto průměrný. Balení jsem dopoužívala, ale sama bych si ho nekoupila.

  • cena
  • dostupnost
  • vlasy jsou po něm hrubé
  • obsahuje silikony
  • málo pění


Další recenze od 18.3.2014 12:59:53

Jsem nadšená - pro suché vlasy ideální šampon i pro časté mytí. Vlasy vypadají zdravější, lesklejší, rovnější a - pozor - nemastí se a neplihnou. Netuším, jak se budou mé vlasy tvářit po dlouhodobějším používání, ale po měsíci jsem nadmíru spokojena. Zatím ze všech drogerkových šamponů, které jsem vyzkoušela,, mi tento přijde nejlepší.

  • Cena
  • Ozdravuje vlasy
  • Vhodný pro suché (poničené) vlasy
  • Vůně
  • Méně pění


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 29.5.2014 16:44:14

tak mě jako jdnu z mála moc nenadchl.. Krásně voní a pění, ale jinak suché vlasy nijak nehydratuje (řekla bych spíš opak) a hnedka druhý den mám hodně mastné kořínky. Vracela jsem se k němu průběžně, ale asi ho vypotřebuju na praní poprsenek :-/ Přijde mi, že jakoby vysušuje a následně dost mastí, nevím jak to popsat, ale nekoupím si ho znova. Pro vlasy - mastné kořínky+suché konečky je absolutně nevhodný.

  • vůně
  • bohatě pění
  • vysušuje mi vlasy
  • druhý den naopak mastné vlasy
  • silikony


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 25.1.2015 13:57:22

Tento šampón jsem si zašla koupit do drogérie po přečtení těchto recenzí. Musím říct, že mě taky velmi mile překvapil. Vlasy jsou hydratované, vzdušné a svěží. Když jsem si přivoněla k lahvičce vůně nebyla až tak intenzivní, ale po umytí mi vlasy voněly velice intenzivně! Jediné mínus je, že méně pění, proto si myji s tímto šampónem vlasy 2x, i když nejsou tolik mastné a není to potřeba. Šampónu pak rychle ubývá a kupuje se častěji. Ale zase si říkám, že ta kvalita je přednější. Plní to co má.

  • hydratace
  • neplihnou vlasy
  • vůně
  • málo pění tudíž více množství
  • malý obal tudíž hned se spotřebuje


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 3.11.2015 21:04:02

Šampon i kondicioner jsem si koupila na doporučení kamarádky. Dove je super, jsem s ním moc spokojená! Vlasy jsou po něm voňavé, nadýchané, hebké a hlavně vlasy nemastí. Vlasy mi vydrží 2-3 dny (mám jemné a trošku mastící se vlasy). Lepší šampon jsem snad nikdy neměla. Na to kolik stojí je opravdu super. Určitě ho doporučuji všem, kteří ho ještě nevyzkoušeli. A rozhodně mu zůstanu věrná, ale budu to střídat i s jiným. :)

  • Nejlepší šampón
  • Vlasy jsou po něm krásné
  • Vůbec vlasy nemastí
  • Vůně
  • Cena
  • Dostupnost
  • Žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 4.7.2016 20:24:05

Mám jej už alespoň po třetí. Společně s kondicionérem ze stejné řady mi udělá službu jako žádné jiné věcičky na vlasy. Vyčistí, jak má, nevysuší, hydratuje ale nezatíží! Perfektní věc pro moje dlouhé, husté blond vlasy. Voní čistě a jemně, přesně to, co já osobně upřednostňuju. Myslím, že doporučená cena je kolem stovky, nejsem si jistá, ale Dove se dá sehnat velmi často v akci a já jej vždy kupuju za nějakých 49,- což se mi zdá na kvalitní šampon skvělé. Vlásky jsou voňavé a hebké. Vyzkoušela jsem toho na vlasy už hodně, ale jedině značka Dove se u mě zabydlela na trvalo. Navíc miluju jejich kampaně - prostě značka, kterou ráda podpořím vždycky. Doporučuji vyzkoušet i s kondicionérem :-)

  • kvalitní
  • vyčistí
  • nevysušuje
  • hydratuje
  • příjemně voní
  • často za dobrou cenu
  • nemá!


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dove Šampon proti lupům

4.5 88% 6 recenzí

Hůře hodnocené