Dove Kuličkový deodorant antiperspirant Go Fresh recenze a zkušenosti

Antiperspiranty, deodoranty Dove Kuličkový deodorant antiperspirant Go Fresh  - velký obrázek
Antiperspiranty, deodoranty Dove Kuličkový deodorant antiperspirant Go Fresh  - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 46% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Kuličkový deodorant antiperspirant Go Fresh

věk
25-34

Další recenze od smarny 22.1.2013 15:21:11

Měla jsem Fresh zelený a naprostý propadák. Na začátku při očichání hezky voní, ale nezabrańuje ani za mák pocení a co hůř, jakmile se smíchá s potem, tak nehezky páchne. Kulička se občas zasekávala, špiní oblečení, cena je sice příznivá, ale jako ochrana před pocením stojí za houby. Sama bych si ho nikdy nekoupila.

  • cena
  • nezabraňuje pocení
  • voní je chvilku
  • občas se zasekává kulička


Další recenze od AnnaE 16.11.2012 19:47:50

Mám Dove s vůní okurky. Moc hezky voní a vůně vydrží dlouho. Snižuje pocení i když to samozřejmě není na 100%. Alespoň tam není tolik chemie. Má praktický obal, aplikace pomocí kuličky je dobrá. Jen pomaleji zasychá oproti tuhým antiperspirantům....

  • příjemná vůně
  • vůně dlouho vydrží
  • praktický obal
  • dobrá cena
  • zabránění pocení není dostatečné


věk
35-44

Další recenze od hoslin 8.11.2013 12:11:37

Kosmetiku Dove mám moc ráda ale tyto kuličkové deodoranty se moc nepovedly. Sice hezky jemně voní ale to je asi jediné jejich plus. Vůbec nechrání před potem. Po pár hodinách efekt 000. Pomalu zasychají a dělají fleky na oblečení. Vůbec mi nevyhovovaly a příště už nekoupím. Více mi vyhovoval antiperspirant ve formě spreje od Dove.

  • krásná jemná vůně
  • nechrání dostatečně před potem


věk
25-34

Další recenze od aiwi 22.8.2012 00:16:26

Měla jsem tento antiperspirant s vůní okurky. Musím říct, že voněl krásně a vůně na mě vydržela opravdu dlouho. Pro někoho může být ale tato výraznější vůně nevýhodou, protože se může tlouci s parfémem. Pocení moc nezabraňuje, proto si ho znovu nekoupím a zůstanu u mé oblíbené Rexony.

  • vůně dlouho vydrží
  • nezabraňuje pocení


věk
15-24

Další recenze od Minnies 5.1.2014 02:13:48

Tento antiperspirant mě zklamal. Je kuličkový a to je možná jeho problémem, nejen, že pomalu zasychá a když se nenechá opravdu pořádně zaschnout dělá fleky na oblečení, ale navíc ani nezabrání potu. Maximálně funguje tak slabší hodinku, což je sakra málo. Jediným plusem je, že hezky voní a nepřebíjí vůni parfémů, ale znovu si ho již určitě kupovat nebudu.

  • dostupnost
  • nezabrání potu


věk
25-34

Další recenze od UsmejSe 29.6.2012 20:07:41

Grapefruit & Lemongrass: Tento roll-on antiperspirant dobře chrání proti pocení, ale podle mě více funguje forma stick. Vůně je osvěžující, nevtíravá a pro mě příjemná. Celkově nemám moc ráda roll-ony, protože mě nebaví čekat, až antiperspirant zaschne. Neobsahuje alkohol a nedráždí podpaží.

  • dobře chrání před pocením
  • nedráždí
  • svěží vůně
  • bez alkoholu
  • dlouho schne


věk
15-24

Další recenze od Verunkah 19.8.2012 11:59:01

cucumber & green tea: vždy si při nákupu nového antiperspirantu nemůžu vybrat vhodnou vůni, nakonec se mi zalíbila tato kulička. Slibuje výdrž 48 hodin, což si myslím, že není pravda. Potu zabraňuje lehce - pokud je horko, hýbete se, či se více potíte, tak vás ale neuchrání. Co se týče výdrže vůně, tak ji moc dlouho necítím. Co se mi na těchto kuličkách líbí je obal - vždy steče dolů a když dochází, nemusím ji o něco opírat.

  • vůně
  • kulička je umístěna dole
  • vcelku účinný
  • alkohol


Další recenze od Teri.en 2.10.2014 04:23:57

GRANÁTOVÉ JABLKO A CITRÓNOVÁ VERBENA - tohle je můj neoblíbenější antiperspirant, jaký jsem kdy vyzkoušela. Hledala jsem dlouho nějaký, který by mi vyhovoval. Moc se nepotím, ale i tak jsem žádný nemohla najít, až tenhle. Nemám po něm fleky na oblečení. Příjemná vůně. Je to kuličkový antiperspirant, takže se nedusím v koupelně. Nedrolí se, nemám podrážděnou kůži a hlavní je VÝDRŽ, která je úžasná. Stačí, když si ho dám ráno po holení a vydrží celý den i do večera.

  • Vůně
  • Výdrž
  • Nedusím sebe i ostatní v koupelně tak jako při spreji
  • Balení
  • Nedělá fleky na oblečení
  • Žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Avon Naturals Tělový sprej

3.5 63% 72 recenzí

Hůře hodnocené