Dove Silk Glow vyživující sprchový gel recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel - velký obrázek
Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel - obrázek 1
Gely a mýdla Dove Silk Glow vyživující sprchový gel - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.9
  • 100% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 75 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Silk Glow vyživující sprchový gel

věk
15-24

Další recenze od Klárina 2.4.2015 21:13:40

Tento sprcháč mi moc vyhovoval. V zimě jsem měla velmi suchou pleť, ihned po sprše mě všechno svědilo a kousalo a musela jsem se hned utíkat namazat. Rozhodla jsem se zkusit něco výživnějšího a Dove byla jasná volba, tenhle mi vůní sednul, tak letěl do košíku a putoval ke mně do sprchy. Je hustý, krémový, hezky pění, vůbec nevysušuje - naopak hydratuje, nádherně voní a celá sprcha s ním je velice příjemná. Pomohl mi natolik, že sem se s ním po osprchování nemusela mazat vůbec. Byl moc fajn, klidně doporučím a určitě koupím znova buď tento anebo jinou vůni, každopádně Dove opět ANO! :)

  • krémový
  • pění
  • hydratuje pokožku
  • ulevil suché pokožce
  • vůně
  • nemá


věk
35-44

Další recenze od hoslin 6.9.2013 08:58:33

Dove je jednička mezi sprchovými gely. Miluji jejich vůni (škoda, že se nevyrábí parfémy s vůní sprchových gelů Dove. Určitě bych si ho pořídila) :-). Navíc jejich složení je super. Mám pocit, že si na tělo nanáším tělové mléko namíchané s mýdlem. Kůže je neuvěřitelně jemná a hebká. Cena vzhledem ke kvalitě je myslím, také dobrá. Dave si právem zasloží plný počet bodů.

  • nádherná vůně
  • vůbec žádné


věk
15-24

Další recenze od KatyM 4.7.2013 11:08:05

Záření kůže oproti jiným Dove produktům jsem sice nezaznamenala, ovšem pořád je to vysoce kvalitní sprchový krém. Jako vždy vyživuje a hydratuje, navíc ho stačí málo a na houbičce napění jako skoro žádný jiný krém. Vůně je fantastická, ale to u každého dove produktu. Stojí za vyzkoušení, ale já se stejně vždy vracím ke klasickému bez příměsí :)

  • vůně
  • hydratace
  • není o moc jiný než ostatní Dove


věk
25-34

Další recenze od VeronikaEma 22.11.2012 08:37:07

Značku Dove jsem si poslední dobou moc zamilovala. Doma mám krémy, sprchové gely a vlasovku od této značky a jsem s ní moc spokojená. Tento sprchový gel příjemně voní, krásně hydratuje, takže když jsem líná, nemusím se po sprše ještě krémovat i přes moji věčně suchou pokožku.

  • hydratace
  • dostupnost
  • příjemná vůně
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od PaniMedova 21.10.2012 09:40:39

Kosmetika Dove patří mezi mé stálice a nikdy mě nezklamala, stejně jako tento sprchový gel. Gel má příjmenou krémovou konzistenci a pěkně pění- používvám jej i místo pěny na holení a žádně svědění nebo pupínky se nekonaly. Po umytí je pokožka hebká na dotek a nená vysušená.

  • vůně
  • příjmená konzistence
  • dobře pění


věk
25-34

Další recenze od Sellina 28.6.2012 02:30:08

Dove jako vždy nezklamal, sprcháč je príjemný na kůži, po důkladném promazání už nemusím používat tělový krém. Zvlášť super je po holení, promasíruju tím kůži a nohy mám jak po masáži. Navíc mmi příjde, že je na kůži dlouho znát, takže se nemusím tak často mazat. Jen ta vůně mi časem začala připadat trošku chemická.

  • kvalita
  • cena
  • vůně časem nepříjemná


věk
25-34

Další recenze od sarkakh 12.4.2012 09:51:55

Dove patří mezi mé stále favority. Po umytí tímto výživným sprchovým gelem již nepotřebuji používat žádné pleťové mléko ani jinou dodatečnou hydrataci. Pokožka po něm zůstává sametově jemná a heboučká. Opravdu skvěle vyživuje již při sprchování. Navíc krásně voní.

  • Pokožka zůstává hedvábná
  • Vůně
  • Již není třeba aplikace tělového mléka
  • Nezaznamenáno


věk
15-24

Další recenze od marsse7 4.6.2012 11:50:16

Miluji vůni Dove výrobků a tenhle není výjimkou! Pokožka je po použití krásně hydratovaná, jemná a voňavá. Velmi dobře pění. Při používání tohoto sprchového gelu nemusím každodenně používat tělové mléko - stačí obden.Určitě bych zakoupila znovu ale ráda střídám a zkouším nové gely.

  • parfemace
  • hydratace
  • žádné


věk
25-34

Značka Dove patří mezi mé oblíbené, především co se týče vůně. Tu tento produkt splňuje na 100%, je velmi jemná a nevtíravá. Gel je hustý, takže stačí málo a vznikne bohatá pěna. Po vysprchování se pleť zdá velmi jemná a hydratovaná. I když ze zvyku používám tělové mléko po každé sprše, po tomto sprchovém gelu se zdá, že by to vydržela i bez něj.

  • Krásná vůně
  • Bohatá pěna
  • Nízká cena
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od jana81 19.4.2012 16:20:59

Mám ráda všechny sprchové gely Dove, které jsem vyzkoušela, ale konkrétně tuto vůni si vyloženě užívám, je opravdu krásná. Voní silně, ale přesto jemně. Gel má krémovou konzistenci a pokožku nevysušuje. Jsem zvyklá používat tělová mléka po každé sprše, ale když na krémování nemám čas, sáhnu po tomto sprchovém gelu a nepociťuji takovou potřebu natřít se, jako po použití jiných gelů. Určitě stojí za vyzkoušení.

  • nevysušuje
  • krémová konzistence
  • velice příjemná vůně
  • víčko se trošku hůře otevírá


Podobně hodnocené

Hůře hodnocené