Dove Vyživující sprchový gel Deeply Nourishing recenze a zkušenosti

Gely a mýdla Dove Vyživující sprchový gel Deeply Nourishing - velký obrázek
Gely a mýdla Dove Vyživující sprchový gel Deeply Nourishing - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4
  • 80% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 59 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce Dove

Recenze produktu
Dove Vyživující sprchový gel Deeply Nourishing

věk
15-24

Další recenze od Luluru 30.8.2015 11:38:55

Sprchové gely od dove mám celkově moc ráda a tenhle stejně tak. Má příjemnou konzistenci, krásně pění a dobře umyje. Pokožka je po něm příjemná na dotek a řekla bych, že i celkem hydratovaná, rozhodně ne vysušená, někdy mám pocit, že se po něm ani nepotřebuji namazat. Určitě ho můžu doporučit a někdy si ho zase koupím.

  • dobře pění
  • nevysušuje
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od toffe 12.5.2015 23:24:36

Vždy sa u nás doma vyskytne niečo od Dove, otec ich nosí keď sú v akcii. Nemôžem povedať že je sprchovací gél zlý. Ja by som ho nenazvala ani gélom ale skôr krémom pretože má krémovú konzistenciu. Má takú tú typickú Dove vôňu(aspoň podľa mňa)ktorá je veľmi príjemná. Nevysušuje ani nedráždi pokožku ale vadí mi na ňom jedna vec. Keď ho opláchnem mám taký slizký pocit. Dobre slizký pocit je asi zlý výraz. Proste je to ten pocit ako keby ste sa zle opláchli aj keď sa oplachujete 14 000x. Ja chápem že je to výsledok toho že má v sebe hydratačné zložky ale mne ten pocit proste nevyhovuje. Okrem toho mu nemôžem nič vytknúť ale práve koly tomu divnému pocitu by som ho už nekúpila.

  • krémová konzistencia
  • príjemná vôňa
  • nevysušuje pokožku
  • nedráždi pokožku
  • ja mám proste po použití divný pocit ako keby som ho dobre nespláchla alebo čo


věk
25-34

Další recenze od Adél_T 21.9.2014 14:49:32

Ááááách, ta "vůně". Skvělý sprchový gel! Voní tak čistě, konzistence je příjemná, nikde nestéká, takže vydrží dlouho. Pokožku hydratuje, nevysušuje, nedráždí. Vůně je opravdu příjemná, takže se těším do sprchy. Vana po gelu neklouže. Po umytí nemám pocit, že se musím nutně namazat krémem. Jsem opravdu spokojená a určitě si koupím další :) Jediné, co bych vytkla, je uzavírání. Neumím otevřít obal :D

  • Vůně
  • Konzistence
  • Nedráždí
  • Nevysušuje
  • Hydratace
  • Otevírací systém


věk
15-24

Další recenze od Caisy 5.8.2014 19:37:53

Mám sušší pokožku, která potřebuje hodně hydratace a jelikož se nerada mažu, koupila jsem tento sprcháč, který by mi mohl pomoci s hydratací. Dove je známý svojí čistou vůní, proto jsem po něm šáhla. Je krémový, mléčně bílý a super pění. Vůně je velmi silná a pronikavá, na kůži ale voní už jen velice jemně, netluče se s parfémem. Hydratace OK, i když by mohla být větší, po nějaké době mi ale začala vadit vůně, je opravdu silná a začala jsem na ní být "alergická".

  • hezky pění
  • nevysušuje
  • vůně
  • špatné víčko
  • mohla by být větší hydratace
  • vůně se můžete "převonět"


věk
25-34

Další recenze od Lily09 2.2.2014 15:04:10

Teda, mňa na tomto sprcháči nadchla práve jeho vôňa! Je jemná, nie je presladená, cítim v ňom nádych citrónu. Je príjemne krémový, sprchovanie si s ním užívam. :) Obal neriešim, mne sa otvára úplne v pohode, páči sa mi. Kúpila by som ho znova, ja som s ním vcelku spokojná. Cena nie je najnižšia (niečo pod 3 eurá), ale podľa mňa sa to platí.

  • vôňa
  • konzistencia
  • príjemný
  • nič


Další recenze od lolísek3 19.12.2013 21:00:11

Ten to gel právě používám.Mě značka Dove přišla spíše pro starší dámy.Ale ten to je jiný.No ale trochu mi vadí ta krémová konzistence.A další plus je že nevysušuje, což já osobně ocenuji.a určitěěěěěěěěěěěěěěě si ho koupím znova.A doporuči ji všem co se chtějí cítit DDDDDDOOOOOBBBŘŘŘŘŘŘEEEEEE.No a cena ta je super.

  • vůně cena nevysušuje
  • konzistence


věk
25-34

Další recenze od krusta 13.11.2013 18:01:47

Nejlepší sprchový gel ze všech. Má krémovou konzistenci, nevysušuje, pokožka po něm "nešustí" jako po většině mýdel, na mýdlo i docela dobře hydratuje. Je "bez vůně", je cítit pouze čistotou. Bohatě pení a zanechává pokožku hebkou a vláčnou. Nedráží mi ani ekzém. Celkově Dove sprchové gely jsou všechny moc dobré.

  • nevysušuje
  • hydratuje
  • nedráždí ekzém
  • je po něm hebká a vláčná pokožka


věk
25-34

Výrobky Dove mám celkově moc ráda a málokdy mi od této značky něco nevyhovuje. I tento sprcháč mám ráda, je to klasika co se týče Dove. Krásně mýdlově voní, bohatě pení a pěkně hydratuje, takže se ani extra nemusím po sprše mazat, což mnohy oceňuju. Víčko je opravdu trochu nešikovné. Cena je vyšší, já jsem malinko už zhýčkaná sprcháči od privátních značek drogerií, ale samozřejmě není nijak závratná.

  • voní nádherně
  • vůně na těle drží
  • bohatá pěna
  • hydratace
  • vyšší cena
  • víčko


věk
15-24

Další recenze od evelene 6.11.2013 20:22:19

Tak já musím s předchozím příspěvkem nesouhlasit. Já jsem s výrobky Dove více než spokojená a to odůvodněně. Tento sprchový gel opravdu nádherně voní a vyhovuje mi i jeho krémovitá konzistence, takže sprcháč nikde po těle nestéká. Gel mě nevysušuje a pokožka je celý den nádherně provoněná. Je pravda, že otevírání by mohlo být řešené lépe, ale to je jen drobnost.

  • vůně
  • krémová konzistence
  • nevysušuje
  • otevírání


věk
25-34

Další recenze od mesneyi 6.11.2013 18:59:15

Priznám sa, že som ten sprchový gél nenávidela od prvého použitia. Zámerne som ním plytvala, aby som sa ho čo najskôr zbavila a i tak som to nevydržala a skončil na umývanie rúk. Je to iba samé negatívum, od divného chemického neidentifikovateľného smradu, cez nemožné otváranie, kde si vždy uštipnem necht, až po mazľavú konzistenciu. Je to nepochopiteľne nadhodnotený produkt a nechápem to nadšenie iných.

  • Cena
  • Hnusná chemická vôňa
  • Ťažké otváranie
  • Mazľavý pocit


Lépe hodnocené

Fa Shower + Lotion

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Cien Krémový sprchový gel

3.8 69% 12 recenzí