Dr. Hauschka Revital maska recenze a zkušenosti

Masky Dr. Hauschka Revital maska
Masky Dr. Hauschka Revital maska - obrázek 1
Masky Dr. Hauschka Revital maska - obrázek 2
Masky Dr. Hauschka Revital maska - obrázek 3
Dr. Hauschka (25)
4.3 z 5 5 4.3 3
Celkem 3 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
33%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
67 %

Recenze produktu
Dr. Hauschka Revital maska

věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Nechci masku odsuzovat příliš brzo, ale pár týdnů už se s ní patlu a musím říct, že moje kůže ji ani nepostřehne. Potřebovala bych sjednotit obličej a zjemnit nějaké ty jizvičky po akne, hodně recenzí bylo ohledně těchto účinků velice pozitivní. Ale mně se teda nezměnilo naprosto nic. Maska se vsákne rychlej než kdekterý krém, kdybych si ji měla po té půl hodině stírat, totálně nemám co utřít, takže ji užívám jako krém na noc, ale účinky žádné. Chápu, že když to někomu tak zabírá, tak je dobré to jednou risknout a zkusit si ji koupit, ale já už ji znova nekoupím, za 700 by měla umět na mojí kůži něco víc. Opravdu bez rozdílu, to už mám ráno hezčí pleť po krému od Alterry a po olejích Saloos. Naštěstí mi aspoň nic nezhoršuje, takže to není úplný propadák.

  • nedráždí
  • cena
  • u mě ŽÁDNÝ účinek
  • horší roztírání


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.12.2012 12:40:52

Masku používám 1x týdně na noc místo krému (při Dr. Hauschka programu se nedoporučuje na noc zatěžovat plet krémem, aby obnovila samoregulaci, max. touto maskou jednou za čas) a ráno mám prozářenou plet. Také si ji dávám po napařovací lázní (1x za měsíc). Dá se používat i na oči, jako denní krém atd., ale mám vyzkoušeno pouze jako masku a jako masku rozhodně doporučuji. Díky ucelenému programu Hauschky mám ted o 100% hezčí plet a méně pupínků. A zesvětluje fleky po akné - na což mě nikdy nic jiného nepomohlo.

  • vyhlazuje plet
  • plet je pružná
  • cena



věk
45-54

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 12.6.2012 01:56:57

Tato maska je mou srdcovou záležitostí, patří k mým nejoblíbenějším. Je vhodná pro všechny projevy pleti - zjemňuje póry, odvodňuje při kuperóze, zklidňuje iritovanou pokožku, vyhlazuje jemné jizvy (např. způsobené akné), vyrovnává nepravidelný vzhled pokožky, oživuje bledou pleť, zklidňuje alergickou pokožku a dodává úlevu při podráždění pleti, hydratuje. Je vhodná na citlivou pleť. Ve slabé vrstvě lze použít i na noc (místo krému). Nedám na ni dopustit, při pravidelném používání vylepšuje vzhled pleti.

  • Přírodní složení
  • Netestována na zvířatech
  • Zklidňuje a léčí pleť
  • Někoho může odradit cena


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Lush banánmix

4.1 79% 8 recenzí