Dr.Max Biotin plus recenze a zkušenosti

Doplňky stravy Dr.Max Biotin plus
Doplňky stravy Dr.Max Biotin plus - obrázek 1
Dr.Max (2)
4.7 z 5 5 4.7 4
Celkem 4 recenze


5 hvězd
67%
4 hvězdy
33%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Dr.Max Biotin plus

věk
25-34

Další recenze od 13.5.2017 15:00:07

Hledala jsem Biosil a u Dr.Maxe jsem se dozvěděla, že mají akci na Biotin Plus, který má v sobě to stejné a k tomu ještě látku navíc, tak jsem si ho vzala a chybu jsem určitě neudělala. Při dietě mi vypadaly dost vlasů, tak jsem ho pořídila především na tento problém, když jsem si udělala culík tak jsem měla i takové ty menší kouty s krátkými vlásky. Změnu jsem zaznamenala už asi po 2-3 týdnech a teď po měsíci se těším na výsledky třeba za půl roku. Vlasy začaly růst, celkem i do délky, ale především mi začaly dorůstat snad všechny vlasy, které mi za poslední 2 roky vypadaly. Když si vlasy vyžehlím, všude mi na hlavě trčí milion mini vlásků a "kouty" se zmenšují a zaplňují novými vlasy. Často si je musím trošku lakovat, protože už se mi směje i kamarádka, co to mám s vlasy. Na pleti jsem bohužel výsledek nezaznamenala, ale tou nemám velký problém. Změnu jsem viděla i u nehtů, které rostou mnohem rychleji a jsou pevnější. Určitě koupím znovu. (Beru 2 tabletky denně místo 1)

  • Růst vlasů i jejich zahuštění
  • Růst a zpevnění nehtů
  • Na pleť nepůsobí (dokonce bych i řekla, že jí mám horší, ale to může být stres, mám zkouškové)


věk
25-34

Původně jsem šla také do lékárny pro Biosil, ale byl mi doporuče tento produkt s vysvětlením že cena je stejná, ale je zde o jednu účinnou složku více. Tím, že mám poslední dobou velmi zničené jak vlasy tak nehty viděla jsme účinky asi po měsíci kdy jsem užívala dvě tablety denně. Mírné výsledky jsou určitě vidět, u mě spíše na nehtech. Takže za mě určitě doporučuji, za tu cenu to stojí alespoň na zkoušku. :)

  • Pevnější nehty
  • Cena
  • Na vlasech nevidím velký rozdíl
  • Nepraktické balení



věk
45-54

Další recenze od 8.3.2016 16:34:54

Původně jsem chtěla Biosil plus, který neměli, tak jsem koupila tuto náhražku. Tablety obsahuji biotin, zinek, křemík a kys. pantothenovou v naprosto stejném množství jako Biosil plus, ale k tomu ješte kyselinu paraaminobenzoovou 25mg (PABA-vitamín B10). Brala jsem 1 tabletu denně. Již po týdnu jsem mela pevnejší nehty. Po 1 balení musím konstatovat, že tablety splnily naprosto to, proč jsem je kupovala - pevnější nehty, které se přestaly třepit a lámat. Nehty nerostou ale rychleji. Změnu na vlasech, které mám kvalitní, jsem nezaznamenala. Změnu na pleti jsem neočekávala. Nezaznamenala jsem žádné vedlejší účinky. Balení obsahuje 60 tablet.

  • pevné, tvrdé nehty
  • nehty se již netřepí
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Holma Fat Stove Gel

4.7 92% 3 recenze

Hůře hodnocené