e.l.f. Essential štětec na make-up recenze a zkušenosti

Štětce na tvář e.l.f. Essential štětec na make-up - velký obrázek
Štětce na tvář e.l.f. Essential štětec na make-up - obrázek 1
Štětce na tvář e.l.f. Essential štětec na make-up - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 2.4
  • 10% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 2.6
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce e.l.f.

Recenze produktu
e.l.f. Essential štětec na make-up

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 16.3.2012 23:44:26

Se štětcem na make-up ze základní řady jsem zkusila nanést make-up jednou a byla jsem zklamaná. Možná jsem to s ním neuměla, ale dělal čmouhy a vůbec mi s ním nešlo pracovat. Je placatý a štětinky jsou trochu drsnější. Používám ho teď na nanášení pleťové masky a takhle mi vyhovuje.

  • cena
  • lze použít na nanášení masky
  • nepřirozeně nanáší make-up


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od piper 17.3.2012 00:00:58

Na štětci je vidět, že je produktem základní řady kosmetiky e.l.f. Kvalita není příliš velká, naopak. Štětec se už po několika použitích úplně rozlepil, takže bylo nutné si ho doma znovu slepit. Štětinky nejsou špatné, ale je jich málo. Používám ho občas k nanášení báze pod make-up, jinak ne. Už bych si ho nekoupila, ale vzhledem k nízké ceně nelituji ani prvního nákupu...

  • velmi nízká cena
  • široké využití
  • nekvalitní provedení
  • málo hustý


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od onsall 16.4.2012 12:02:50

Mám pocit že všechny štětce ze základní řady jsou pěkný šmejd. Co se týče tohoto štětce tak na meka-up je naprosto nepoužitelný dělá jasně viditelné tahy štětce na tváři takže pak je obličej jedna čára vedle druhé. Naprosto hrozný produkt, můžete ho použít tak maximálně na nanášení báze.

  • žádné
  • vše


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Nixy 9.5.2012 14:04:38

Tak nějak jsem ani nečekala, že by byl na nanášení make-upu dobrý, proto jsem si jej vyloženě koupila jen na nanášení pleťových masek a na to je fajn. Btw vyzkoušela jsem jej na nanášení make-upu a jen se utvrdila v tom, že na tohle moc dobrý není, dost dělal šmouhy.

  • je fajn na nanášení pleťových masek
  • naopak na nanášení make-upu není moc dobrý


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Se štětcem se nedá dobře pracovat. Rukojeť se mi vyklá už od začátku a celkově štětec není moc jemný. Nejde mi s ním make-up rozetřít tak, aby nebyly vidět tahy, takže stejně musím pak použít prsty, takže to pak celé dlouho trvá. Štětiny kupodivu nevypadávají.

  • cena
  • jsou vidět tahy štětcem
  • není jemný
  • rukojeť se vyklá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Miss Dior 19.3.2013 13:10:55

Upřímně mě zaráží, kolik je na tento štětec negativních recenzí. Za ty peníze jsem s ním extrémně spokojená, mám ho zhruba přes rok a nejsem si vědoma, že by vypadl jediný chloupek. Je pravda že štětec zanechává "stopy" štětin v make upu, ale to stačí jen "poťupat" a nikde není nic vidět. Koupily jsme ho hromadně s holkama a všechny jsme hooodně spokojené.

  • cena
  • dobře se s ním pracuje
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 22.11.2013 16:56:44

Tento štětec mě zklamal, byl to jeden z prvních produktů, které jsem si od ELF pořídila. Nanášet make-up se s ním samozřejmě nedá. Dělá na tváři pruhy a nikdy s ním make-up nezapracujete aby to vypadalo přirozeně. Štětinky mu tedy nepadají, ale to na co má být absolutně nesplňuje. Avšak štětci jsem našla využití při nanášení masek, tam je mi jedno, že dělá pruhy. Každopádně štětec bych si znovu nekoupila, leda že bych potřebovala nový štětec na nanášení masek na obličej.

  • cena
  • dobrý na nanášení obličejové masky
  • make-up se s ním nanášet nedá protože dělá pruhy
  • vypadává rukojeť


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Annniee 27.2.2015 22:48:45

Štětec jsem si nekoupila na make up, ale na to na co bude potřeba. Na nanášení masek, podkladových bází atd. Na to vše je za tu cenu ideální a štětinky jsou tak akorát, při mytí zatím ani jedna navypadla. Make up bych s tím ale nenanášela. Pořádně ho nerozetře a tahy štětcem jsou hodně viditelné. Takže na MU ne, jinak ano.

  • Cena
  • Make up nerozetře


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od kesin 27.2.2015 23:32:35

Štětec úplně k ničemu :) Pokud se rozhodnete s tímto štětcem nanést makeup, tak to dopadne zle. Štětec na obličeji vytváří akorát proužky kopírující vaše pohyby a nedokáže makeup rozetřít do ztracena, ani kdybyste se postavili na hlavu. Rozhodně nedoporučuji, na trhu je nepřeberné množství mnohem lepších štětců.

  • nic
  • nefunguje


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené