Ebelin Čistič štětců recenze a zkušenosti

Zatím nezařazené Ebelin Čistič štětců
Zatím nezařazené Ebelin Čistič štětců - obrázek 1
Zatím nezařazené Ebelin Čistič štětců - obrázek 3
5 4 9
  • Průměrné hodnocení 4
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 89 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Ebelin

Recenze produktu
Ebelin Čistič štětců

věk
25-34

Další recenze od 22.11.2014 11:49:35

Co čekáte za 89,-? Já nic moc a byla jsem velmi překvapená!! Kdo říká, že štětce pere jen v šamponu a stačí to, má můj obdiv. Mně to nestačí. Kolikrát mám štětce už moc špinavé od líčidel a potřebují trochu umýt, ale když musíte za chvíli jít, tlačí vás čas a potřebujete se namalovat a nechcete tak dlouho čekat, tak tenhle čistič je super. Sice je hodně cítit po alkoholu, ale pak příjemně voní a štětce krásně umyje - odzkoušeno jak na syntetických, tak přírodním chlupu a urychluje schnutí. Takže pokud nejste čuňátka (přeci jen i když malujete sebe, ta pleť je taky špinavá a štětce to chce trochu vydezinfikovat) nebo extrémní pečlivky v tom, že jednou týdně ty štětce myjete šamponem, tak tohle je parádní věcička a měl by mít každý doma. Za mě velké plus a koupím po vypotřebování znovu.

  • Cena
  • Účinek
  • Vůně
  • Cena/ Kvalita
  • Balení 100ml nějakou chvíli vydrží
  • Balení - rozprašovač
  • Asi jen prvotní alkoholová vůně


věk
25-34

Další recenze od 20.12.2014 18:49:48

Už dlouho jsem hledala nějaký kvalitní čistič štětců, protože ne vždy je možnost stětce vyprat v šamponové lázni. Až jsem po vyzkoušení různých značek našla tento v DM. Je na alkoholové bázi, takže mně štětce vždy vyčistil. Stačí nastříkat na štětec, nechat chvilku odležet a pak stačí štětec otřít do ubrousku a je zase jako nový. Bohužel docela rychle mi ubývá a nepříjemně zapáchá po alkoholu.

  • Snadné čištění stětců
  • Dostupnost
  • Rychle úbývá


věk
25-34

Další recenze od 14.3.2015 20:24:29

Výborný, snadno dostupný a účinný čistič na štětce s příjemnou vůní. Právě ta vůně je hlavní důvod, proč jsem si koupila další balení. Cena je také vcelku příjemná, i když by mohl být k dostání ve větším balení, protože takhle se rychleji spotřebuje. Použít se dá na jakýkoliv štětec, ať už z přírodních štětin, tak i z umělých.

  • Vůně
  • Účinnost
  • Dostupnost
  • Množství


věk
25-34

Jsem ráda, že někoho konečně napadlo vyrábět čističe štětců i pro nás drogerkové smrtelníky:) Tenhle je moc fajn, má praktickou střičku a štětce opravdu vyčistí - kdo má denně štětce prát v šamponu nebo jich má doma od každého druhu deset kusů? Já vždycky tímhle čistím po nalíčení a ukládám do kelímku už čisté. Někomu tento čistič smrdí po alkoholu, mně to nevadí, naopak řekla bych, že hezky voní. Za mě má mou plnou důvěru a už mám jedno balení koupené do foroty :)

  • Dostupnost v DM
  • Nízká cena
  • Opravdu krásně štětce vyčistí
  • Příjemně voní
  • Pohodlná aplikace díky rozprašovači
  • Žádné


Další recenze od 20.5.2015 17:43:06

Já tedy s tímto produktem příliš spokojená nejsem. Alkoholová vůně, jak již zaznělo v předchozích recenzích je cítit dost, to je pravda, ale hlavně mi přijde, že tento čistič nečistí téměř vůbec. Navíc je velká spotřeba kosmetických ubrousků. Štětec na tvářenku to vyčistilo špatně, musela jsem stříknout hodněkrát. Ale nejhorší je, že štětec na make up mi začal pelichat a vypadalo opravdu hodně chlupů. (a přitom je to štětec od stejné značky Ebelin). Už si tento výrobek nekoupím. Mnohem lepší jsou dětské šampony, které jsou opravdu šetrné ke štětcům.

  • nic mě nenapadá
  • hodně je cítit alkohol
  • štětinky ze štětce vypadaly
  • špatně čistí některé štětce (make up)


Další recenze od 9.1.2016 14:15:37

Dle mého názoru super čistič štětců dostupný v drogerii. Obsahuje alkohol a štětce krásně čistí. Někomu může přijít vůně nepříjemná, já si tedy stěžovat nemohu. Nezdá se mi, že by rychle ubýval či štětce nějak ničil. Jednoduše nastříkat na štětec, nechat chvilku působit a pak utřít do papírového kapesníčku a je to! Štětce jsou krásně čisté a ocení to hlavně ti, kteří líčí více osob, protože se samozřejmě nemusí čekat, než štětce uschnou od klasického praní.

  • Čistí
  • Neničí chlup
  • Možnost použití na více druhů štětin
  • Vůňě
  • Dostupnost
  • Cena
  • Žádné


věk
35-44

Další recenze od 15.2.2016 08:05:13

Na tenhle cistic jsem narazila u sve oblibene blogerky a musim rict super vecicka, vycisti perfektne za okamzik a nemusim si "planovat" myti stetcu ve vodni lazni. Ja vlastnim pouze jednu sadu stetcu, takze pro mne je tenhle cistic perfektni. Vune mi je dokonce prijemna. Jedina nevyhoda je, ze ubyva nejak rychle:)

  • rychle a perfektne vycisti
  • rychle ubyva


věk
25-34

Další recenze od 15.2.2016 09:00:35

Já s tímto produktem byla celkem spokojená do chvíle, než jsem si koupila mýdlo na štětce Da Vinci a již vyčištěné štětce produktem Ebelin umyla tímto mýdlem. Byla jsem rozčarovaná, kolik nečistot bylo ze štětců vyplaveno. Tento čistič se dá použít jen jako nouzovka mezi skutečným čištěním štětců. Skutečně do hloubky štětec nevyčistí. Ale jako desinfekce v průběhu týdne dobrá. Vůně mi nevadí.

  • Lehká aplikace
  • Desinfekce
  • Cena
  • Nečistí do hloubky


věk
35-44

Další recenze od 22.5.2017 07:31:29

Určitě je fajn, že je v drogerii k dostání výrobek tohoto typu. Mně ale k srdci nepřirostl. Já své kosmetické štětce používám jen pro sebe a necítím potřebu je po každém použití desinfikovat. Po několika použitích je vždy vyperu a jsou zase dokonale čisté. Což po čištění tímto sprejem nejsou ani náhodou. Věřím, že sprej vydesinfikuje povrch štětců, ale určitě to není srovnatelné s klasickým praním. Sprej je určitě fajn pro případy, kdy byste třeba líčili někoho jiného a štětce zrovna neměli čerstvě vyprané, ale já sama pro sebe takovýto sprej nemám potřebu používat. Nemám srovnání s jinými spreji, ale tento tedy na můj vkus moc silně voní. Cítila jsem tu vůni pak ze štětců i při jejich následném používání a celkem mě to obtěžovalo.

  • rychlé použití
  • vydesinfikuje povrch štětců
  • nevyčistí štětce dokonale
  • příliš silná vůně


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené