Essence Eyebrow Stylist Set recenze a zkušenosti

Úprava obočí Essence Eyebrow Stylist Set
Úprava obočí Essence Eyebrow Stylist Set - obrázek 1
Úprava obočí Essence Eyebrow Stylist Set - obrázek 2
Úprava obočí Essence Eyebrow Stylist Set - obrázek 3
5 4.1 56
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 39 - 99 Kč
  • Kvalita obalu 2.7
  • Celkem 56 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Eyebrow Stylist Set

věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 18:01:30

V tomto balení se nacházejí dva stíny na obočí (karamelová a čokoládová barva), malý štěteček a tři šablony. Z šablon mi ale ani jedna neseděla a i kdyby seděla, nanášení barvy podle šablony by bylo asi dost náročné. Stíny jsou fajn, docílí se s nimi přirozenějšího efektu než u tužek na obočí. Z barev mi vyhovuje ta světlejší, akorát se na mě hodí, docela dobře drží, ale při nanášení dost práší. Přemýšlela jsem, co s tou tmavší, a jde použít jako pěkná linka na oči :-) Oči mi nijak nedráždí. Štěteček je malý, takže se s ním obočí dobře tvaruje, ale na širší plošku obočí je lepší použít jiný, větší štěteček. Ideální by bylo, kdyby byl oboustranný a jedna strana by byla větší.

  • vyhovující barvy
  • dobrá cena
  • přirozený vzhled
  • stíny práší
  • nevyhovující šablony
  • hodil by se lepší štěteček


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 18:13:56

Nekoupím si znovu a to z jediného důvodu - lépe mi to jde s tužkou. Výrobek ale není špatný, i když mám tmavé vlasy, tak ta tmavší barva mi vůbec nesedla , vypadala jsem potom jak Marfuša. Takže tu tmavou někdy používám jako oční stín. Ani jedna ze šablon mi teda nesedla a manipulace se štětečkem mi zkrátka přijde obtížnější, než s tužkou. Za tu cenu jsem to jenom vyzkoušela.

  • dvě barvy
  • šablony (ale nevyužila jsem)
  • levné
  • barva drží
  • štěteček


věk
25-34

Další recenze od 28.3.2012 21:01:27

Úžasná věcička, konečně něco lepšího než tužky, se kterými jsem musela chvíli pracovat, aby vypadaly přirozeně, ačkoliv mám tmavé obočí, potřebuji ho "dotvarovávat" a vyplnit (mám ráda širší a hustější než sama mám..) . Tady stačí nanést, jemně rozetřít a přirozený efekt je na světě, opravdu jsem spokojená. Určitě si znovu koupím, zatím jsem tak v půlce balení po 4 měsících.

  • Aplikace
  • Odstíny
  • Cena
  • Nevím o žádném


věk
25-34

Další recenze od 2.4.2012 16:59:12

Tento setík na úpravu obočí používám už několik let. Obočí upravené pomocí stínů vypadá mnohem přirozeněji než s tužkou. Hlavním pozitivem z mého pohledu je, že světlejší barva v balení dokonale sedne mému odstínu obočí, což se mi často nestává. Stíny na obočí vydrží docela dlouho. Jinak plastový obal celkově hodnotím negativně. Naprosto hrozný je štěteček, se kterým se nedá pracovat, používám jiný, a přiložené šablony jsou úplně zbytečné.

  • cena x dostupnost
  • výdrž
  • přirozené barvy
  • plastový obal s nepraktickým štětečkem
  • šablony jsou k ničemu


věk
25-34

Další recenze od 6.4.2012 13:00:37

Mám tmavě hnědé obočí a tento stín mi moc vyhovuje. Nanáší se dobře a vydrží. Co je velké mínus je štěteček, který jsem ihned vyhodila a používám jiný. Další mínus je obal - ten je naprosto příšerný - pořád to takto vytahovat - no to mi kazí celkový dojem. Přiložené šablony jsou také k ničemu. Ale když tyto mínusy přejdu, tak super, obočí vypadá upraveně a cena je také velice přijatelná.

  • Hezký sytý odstín
  • Vydrží
  • Cena
  • Dobře chytá na kůži
  • Obal
  • Štěteček
  • Šablony


věk
25-34

Další recenze od 13.5.2012 17:10:50

Tohle je docela šikovná věcička na úpravu obočí, abych nemusela používat tužku. Tužka vytváří takový umělý vzhled. Stíny vydrží docela dlouho, šteček mi taky vyhovuje, dobře se s ním pracuje. Používám spíše jen světlý odstín, protože mám melír a vypadá to přirozeněji. Jediné velké mínus je obal a šablony na obočí naprosto k ničemu.

  • štěteček
  • cena
  • barvy na výběr
  • obal
  • šablony


věk
35-44

Další recenze od 1.7.2012 14:31:30

Vždycky jsem používala na obočí tužky, tak jsem byla zvědavá na vyzkoušení jiného způsobu. Ten jsem si jako takový oblíbila, i když na tužky určitě nezanevřu, je mi svým způsobem sympatické oboje. Konkrétně tato paletka mě příjemně překvapila - nejdřív jsem byla skeptická, myslela jsem si, že stín nanášený štětečkem bude vhodný spíš na zvýraznění, ale nebyla jsem si jistá, jestli s ním půjde obočí dle potřeby i domalovat (což já potřebuji, protože mám obočí dost nevýrazné a řídké). Byla jsem ale mile překvapená, stín skvěle funguje i na domalování a vydrží celý den, nerozmazává se, obočí vypadá přirozeně. Štětečky určitě existují kvalitnější (mám v plánu nějaký pořídit), ale tento špatný není, mně se s ním pracuje dobře. Za tu cenu oceňuji, že vůbec nějaký přiložili :-) Obal nic moc, není praktický, část se stíny se musí vytáhnout celá ven. Šablonky ani nekomentuji, ty mě spíš pobavily - nenapadlo by mě nikdy malovat si obočí takovýmto způsobem. Jsem ráda, že jsem tuto paletku vyzkoušela a objevila díky ní jiný způsob zvýrazňování obočí než tužkou, ale znovu si ji kupovat nebudu kvůli odstínu - světlejší je na mě moc světlý a tmavší sice použitelný je, ale o maličko světlejší by byl lepší. Budu tedy hledat u jiných značek.

  • přirozené zvýraznění obočí
  • vhodné i k domalování
  • drží celý den
  • nerozmazává se
  • cena
  • odstíny
  • nepraktický obal


Další recenze od 17.10.2012 18:39:00

Můj must-have. Odstíny vypadají naprosto přirozeně, dobře zvýrazní obočí. Stín lze použít také jako oční stín či pro konturování. Nanáším přiloženým štětečkem, který mi také vyhovuje. V balení je přiloženo několik šablon na obočí. Ty jsem nikdy nepoužila, manipulaci s nimi si nedokážu představit. Jediné, co bych vytkla, je obal - vysunuje se a je možné ho ztratit. Uvítala bych tento produkt ve vyklápěcím obalu.

  • cena
  • výdrž
  • více možností použití
  • přirozené odstíny
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 27.11.2012 16:37:15

Tyto stíny na obočí používám už poměrně dlouho a musím uznat, že za tu cenu jsou úplně super. Používám oba stíny, podle typu líčení očí většinou vyberu buď světlejší nebo tmavší stín, a co se týče pigmentace tak bych řekla že tmavší je na tom o něco lépe než světlejší, ale oba jsou super. Používám i šablonky, jelikož mi každé obočí roste trochu jinak... dobře se mi s nima pracuje a mám potom pěkné stejné obočí na každé straně :) Kladně bych určitě hodnotila i výdrž, vydrží mi bez problémů celý den. Balení mám už přes půl roku a stále tam máme větší část, takže opět super. Až spotřebuju toto balení, rozhodně si ho koupím znovu. Jako jediný zápor bych viděla v obalu, který by mohl být o něco lépe udělaný, ale za ty peníze nemůžu čekat luxusní balení :)

  • cena
  • výdrž
  • dobrá pigmentace
  • přirozené barvy
  • obal


věk
35-44

Další recenze od 29.11.2012 10:02:57

Kombinuji s tužkou na obočí, nebo používám jako oční stíny - ten světlý do "crease", tmavý na zvýraznění vnějšího koutku oka a pod okem. Výborná pigmentace, vydrží celý den i bez primerů. Vydrží dlouho, slabinou je pouze balení, klasické pouzdérko s deklíkem na pantíky by možná bylo lepší, ale za ty peníze nemůžeme čekat zázraky. Na značce Essence mám právě ráda to, že raději trochu ošulí obal, aby mohli zachovat kvalitu obsahu.

  • dobrá pigmentace
  • jemná textura
  • univerzálnost - používám na obočí i jako stíny na oči
  • obal je lehce nedotažený
  • šablonky jsou v podstatě nepoužitelné


věk
15-24

Další recenze od 29.11.2012 10:47:19

Skvělá věc na obočí.. Používám oba stíny, které jsou naprosto přirozené a skvěle mi sedí.. Výdrž mají super a také spotřeba je úžasně dlouhá.. Ovšem vše dodané ke stínům je naprosto zbytečné. Štěteček letěl hned do koše, také šablonky jsou pro mě naprosto zbytečné a samotný obal je zoufalý. Ale co, za ty peníze :)

  • barvy
  • cena
  • obal


Další recenze od 15.1.2013 17:50:45

Jsem tmavá hnědovláska a nenašla jsem žádnou tužku,která by mě vyhovovala a tak jsem se rozhodla,že vyzkouším tento set.Na to že mám tmavé vlasy,tak používám světlejší stín,tmavší je až moc tmavý.Šablony letěli hned do koše a štěteček používám na aplikaci.Určitě doporučuji a světlejí stín používám na konturování a určitě je lze využít i jako stín.

  • dostupnost
  • cena
  • štěteček
  • výdrž
  • více využití
  • trochu práší
  • šablony nevyužiju
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 08:15:31

Tak není to úplně nejhorší sada na obočí, ale ani žádná super věc, poznala jsem kvalitnější, ale na drogérkovou kosmetiku fajn výsledky. Světlejší a tmavší duo docela hezky zvýrazní obočí, ale hůř se mi pracovalo se štětečkem, je moc krátký prostě, takže jsem používala klasický delší vlastní. Cena je příznivá a dostupnost také dobrá, v každé drogerii.

  • cena a dostupnost
  • zvýrazní obočí
  • zbytečnost šablon
  • štěteček


věk
25-34

Další recenze od 16.1.2013 13:47:17

Produkt sám o sobě je dobrý, pracuje se mi s ním dobře, používám vlastní štěteček a světlejší odstín mi skvěle sedí. Zatím nejlepší kit, který jsem na obočí vyzkoušela. Ale proboha co to balení? Naprosto šílené!! Jedná se o plastovou nádobku, kam se ukládá paletka se stíny a je tam VOLNĚ, když ji chcete použít musíte jí vyndat. Šablony jsou také totálně mimo. Pokud by bylo změněno balení tak si znovu koupím, jinak ne, radši sáhnu po některém z dražších kitů na obočí, které mají klasické otvírací balení.

  • přirozené barvy
  • cena
  • balení
  • šablony


věk
25-34

Další recenze od 27.1.2013 21:24:34

Dříve jsem používala na obočí tužku. Pak mi kamarádka poradila tyto stíny a tužku už nechci ani vidět :-) Mám tmavé vlasy i obočí, takže mi vyhovuje ten tmavší odstín. Obočí vypadá opravdu přirozeně. Od té doby, co jsem začala používat tyhle stíny, několikrát se mi stalo, že se mě i cizí lidi ptali, kde si nechávám upravovat obočí :-) Ke všemu mám dojem, že stíny jsou "nesmrtelné". Mám je asi půl roku a úbytek je minimální, až směšný :-) Jsem naprosto spokojená. Jestli někdy vypotřebuju, určitě koupím znovu.

  • - výdrž
  • - odstíny
  • - nerozmazává se
  • - cena
  • - obal


věk
35-44

Další recenze od 21.2.2013 10:57:59

Koupila jsem si sadu na doplnění prázdných míst v obočí. Tmavší hnědá mi přesně sedne, světlou nepoužívám. V balení je přiloženo několik šablon, ty nevyužiju, ale pro někoho je to asi +. Taky obsahuje štěteček, který tedy sama nepoužívám, zdá se mi tvrdý.

  • líbí se mi balení
  • barva sedí
  • štětec


věk
45-54

Další recenze od 21.2.2013 14:40:29

Za tuto cenu jsem byla dost skeptická ale překvapila mě mile kvalita, přestože jsem vyzkoušela dražší značky (Artdeco stín na obočí) tak Essence je daleko lepší, Vyhovuje mi i kartáček, jediné co bych vytkla je opravdu balení se kterým se špatně manipuluje

  • cena
  • kvalita
  • přirozené barvy
  • obal


věk
15-24

Parádní věcička za pár korun. Každý se mě ptá, jak to dělám, že mám tak dokonalé obočí. Chvilku mi trvalo než jsem se s ním naučila precizně pracovat a na vnější ztečující se část obočí používám jiný úzký štěteček, který balení neobsahuje. Určitě si ho pořídím znovu.

  • Balení dlouho vydrží
  • Dobře se s ním pracuje
  • 2 odstíny
  • Cena
  • Žádné


věk
15-24

Další recenze od 24.2.2013 14:03:56

Tento set na obočí mi vydržel zhruba rok. Nebarví kůži, ale chloupky. Jsem tmavovlasá, používám tedy tmavší odstín a vypadá přirozeně. Dobře barví takže ho stačí úplná troška. Štvě mě obal, který se hned rozbije a pak jsou stíny vysypané všude v kabelce. Negativně hodnotím také štěteček, který je na nic. Pro mě bylo lepší, kdyby se odstíny prodávaly odděleně, protože světlý stín nevyužiji a je to dražší.

  • přirozená barva
  • dobře barví
  • balení dlouho vydrží
  • stín na obočí také vydrží
  • štěteček
  • světlý stín je pro mě zbytečný
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2013 16:22:57

Konečně jsem našla něco, co mi přirozeně zvýzarní obočí a hezky mi ho domaluje :) Jsem blondýnka a používám ten světlejší odstín, ikdyž občas si trochu namíchám i z tmavého. Konzistence mi vyhovuje, protože se dá rozetřít do ztracena a působí na obočí velmi přirozeně. Cena je také dobrá, tento set mám už asi půl roku a skoro z něj neubylo. Nevyhovuje mi pouze přiložený štěteček, používám svůj a přiložené šablony jsou opravdu k ničemu. Hned jsem je vyhodila. Možná bych ocenila trochu jiné balení - třeba ve stylu klasických stínů. Ale hodnotím kladně, protože jinak jsem spokojená a obočí vypadá hezky a upraveně.

  • barvy
  • přirozený efekt na obočí
  • dlouhotrvající
  • cena
  • obal a šablony
  • štěteček


věk
15-24

Další recenze od 16.3.2013 20:34:40

Za mě veliká spokojenost. Oba stíny se dobře nanáší a vydrží mi celý den bez upravování, což je přesně to, co očekávám. Výsledný efekt je přirozený a dá se dobře korigovat, jak výrazné chcete obočí mít. Nanáším je vlastním štětcem, protože ten přiložený mi nevyhovuje. Šablony jsem ani nezkoušela a rovnou letěly do koše. Pokud set někdy vypotřebuji, určitě koupím znovu, i vzhledem k jeho příznivé ceně.

  • Cena
  • Výdrž
  • Dva odstíny
  • Přirozenost
  • Přiložený štěteček
  • Obal
  • Šablony


věk
25-34

U tohohle produktu nechápu proč tu jsou dva odstíny. Buď potřebuji světlý nebo tmavší. Osobně sem tam použiji světlý. Tmavého jsem se ani nedotkla. Štěteček mi přijde v pohodě :). Někam mi nevadí. Obal je příšerný. Zpusob vytahování a zandavání nepraktický. A šablony které jsou součástí balení jsou k ničemu. Kdybych si obočí měla dělat podle šablon, tak bych měla jedno přes cely obličej :D .Znovu si to nekoupím, protože tohle balení mi vystačí na hodně dlouho :)

  • světlý odstín
  • výdrž balení
  • dva odstíny
  • obal
  • šablony k ničemu


věk
25-34

vždy jsem si dělala obočí světle hnědou tužkou, ale musím říct, že pomocí tohoto setu vypadá mnohem přirozeněji! :-) šablonky jsou opravdu většině lidí k ničemu, málokd má takový tvar obočí - mě tedy nevyhovoval ani jeden ze tří, takže nepoužívám. ale štěteček ano, protože jiný nemám a bohatě mi stačí! hodnotím kladně i cenu. pravdou je nepraktický obal, kdy se oba stíny musí celé vytáhnout. jinak super, určitě pořídím znovu!

  • sytost barev
  • přirozené obočí
  • cena
  • přiložený štěteček
  • obal
  • šablony, ale třeba někomu mohou vyhovovat


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2013 19:28:10

Po té co jsem vyzkoušela i "značkovější" tužky na obočí, musím říct že s nimi nikdy nevykouzlím tak pěkné obočí, jako s touto paletkou. Je naprosto perfektní. Šablonky jsou mi také k ničemu, jak píší ostatní, ale na jednu stranu nevím, proč bych měla kreslit obočí podle šablon, jsme snad stroje? Byla jsem po hoodně dlouhé době u kosmetičky na obarvení obočí a byla úplně nadšená, jak je mám krásně vymalované, že ví že tohle by tužkou nikdy nešlo, protože tužky tolik nedrží na kůži. Paletka mi vydrela přes rok, ačkoliv ji používám denně, takže za mě absolutní jednička!

  • dlouho vydrží
  • balení i se štětečkem
  • cena
  • dobře se nanáší
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 21.4.2013 11:51:51

Set jsem si koupila spíše na vyzkoušení, protože obočí mám tmavé a dokresluji si ho jen velmi výjimečně. Světlý odstín mi je k ničemu, tmavý mi sedí dobře. Navrhovala bych proto prodávat každý zvlášť, oba asi využije málo kdo. Štěteček není nic moc, ale pracovat se s ním dá. Šablony jsem nikdy nepoužila, tvarově jsou uplně jiné než moje obočí. Obal je strašný, stíny jsou zasazené jan v jakési pevnější fólii a je je vždy potřeba vysunout z plastového obalu, což je velice nepraktické. Obal se navíc sám otevírá a rozpadá.

  • cena
  • tmavší odstín mi sedí
  • štěteček
  • balení


Další recenze od 18.6.2013 21:20:31

Tyto stíny jsem si zakoupila, protože se mi obočí namalované tužkou nelíbí, je takové nepřirozené. U těchto stínů se mi líbí obě barvy a obě je i využiji. Mám ráda pěkné, upravené a výrazné obočí, čehož s čokoládovou barvu docílím. I se štětečkem se dá pracovat, což jsem nečekala. :-) Šablonky jsou spíše na pousmání. Jediné mínus je nepraktický obal.

  • dva odstíny
  • obal,
  • šablonky


věk
25-34

Další recenze od 15.8.2013 10:56:12

Tento produkt jsem koupila na základě pozitivních recenzí a zároveň jsem chtěla vyzkoušet něco jiného a svým způsobem i netradičního. Za pozitivní považují především nápad, dva odstíny, díky kterým lze zvýraznit obočí, které pak vypadá velmi přirozeně, narozdíl od tužky. Naopak za negativní považují obal, který je velmi nepraktický a možná bych to chtělo trošku vylepšit. Šablony mi přijdou naprosto zbytečně. Každopádně za tu cenu a omezený výskyt tohoto produktu na trhu stojí za vyzkoušení :)

  • přirozený vzhled
  • odstíny
  • cena
  • obal
  • štěteček
  • šablony


věk
15-24

Další recenze od 8.9.2013 11:09:23

Tento set pro úpravu obočíje velice praktický, obočí vydrží upravené celý den a vypadá velice přirozeně. Jako černovláska využiju pouze tmavou barvu a tak bych ocenila kdyby se prodávaly dva odstíny zvlášť. Obal je velice nepraktický, ocenila bych klasickou zaklapávací krabičku. Šablony jsou dle mého názoru naprosto zbytečné. Poměr cena/kvalita výborný. Set mám již přes rok a stále je ho tam více než dost. Pokud bude někdy potřeba určitě koupím znovu.

  • Množství
  • Cena
  • Výdrž
  • Obal


Další recenze od 11.10.2013 19:22:32

Sháněla jsem "voskový kit na obočí", avšak jediný jsem našla v Sephoře za 1000,- Kč. Rozhodla jsem se zkusit tento za 60 Kč, koupila jsem si od Essence ještě jako podklad gelovou bezbarvou řasenku na obočí za 49 Kč a absolutně fantastické! Nejprve nanesu bezbarvou řasenku na obočí a poté vybarvím dle potřeby. Obě barvy jsou použitelné, světlejší pro mě přirozenější. S použitím řasenky mi vše drží celý den až do odlíčení a vypadá to přirozeněji. Tužku jsem zahodila a nic jiného už nechci. Šablony jsou úplně na nic a příšerné je balení - plastové s nutnosti vysouvání. Štěteček je taky nic moc, já mám svůj jiný, ale jde to, když jiný nemáte. Ještě by mohli přidat do balení voskovou bázi, aby nebylo nutné používat i gel.řasenku a budu kupovat nadosmrti... :) Určitě doporučuji.

  • cena
  • velikost balení
  • celodenní výdrž
  • výběr ze dvou barev
  • balení - provedení
  • štěteček
  • šablony obočí


věk
15-24

Další recenze od 28.10.2013 20:42:47

tento set byl můj první a bohužel i poslední od této značky, štěteček, který je součástí balení opravdu nenadchne, ale co za tu cenu chtít, že. Obal se mi vždy nějak rozbil a to mě nikdy neupadl. Rozhodně bych víc doporučila paletku od Catrice, která nabízí opravdu víc. Samotný produkt není špatný, ale zázrak to taky není,

  • cena
  • 2 odstíny
  • nekvalitní obal
  • štěteček


věk
15-24

Další recenze od 28.12.2013 18:39:47

Balení obsahuje dva odstíny i přes, to že sem tmavovláska tmavší barva mi vůbec neseděla ale naopak světlá určená pro blondýnky dokonale. Šablony sem nevyužila ale pro ty co mají řidší obočí a nevědí co a kam to bude fajn. Stíny poměrně práší. Hodí se spíše pro vyplnění mezer než na samotné dokreslování. Balení mi nevyhovuje. Stíny sou vložené v plastovém obalu i se štětečkem a celé je to v krabičce. Pro mě velmi nepraktické!!

  • světlý odstín
  • balení


věk
15-24

Za tu cenu perfektos! Ikdyž bych ráda zkusila i jiné, k těmto se určitě vrátím. Rozhodně se nanáší lépe než tužka a lépe se zapracovávají (i přes docela nic moc štěteček) do obočí. Šablonky sem trochu nepochopila. Pro představu tvaru dobré, ale při nanášení se to nedá použít, jestli nechcete mít každý obočí jinak a hranatý. Mám skoro černé obočí, používám světlejší odstín jen na doplnění a zvýraznění a sedne perfektně. Výdrž je překvapivě dobrá a jen tak se nesmyjí (např. omylem rukou...)

  • pigmentace
  • jdou přirozeně hezky zapracovat
  • drží na místě
  • cena vs kvalita
  • obal bych volila odklapávací


věk
15-24

Další recenze od 15.1.2014 19:41:13

Paletka je skvělá. Balení je kapku nemotorné, připadá mi nedomyšlené. Vnitřek obsahuje 2 odstíny, štěteček a šablony. Štěteček je poměrně malý, ale pracuje se s ním celkem dobře. Kdybych si měla malovat obočí podle šablon, tak mi to trvá určitě příšerně dlouho, proto jsem je dala stranou. Samotné stíny jsou fajn, nepráší, dobře se roztírají a dlouho vydrží. S paletkou jsem naprosto spokojená, ale poslední dobou upřednostňuji upravovat si obočí tužkou. Práce mi jde lépe od ruky.

  • -barvy
  • -cena
  • -přirozený vzhled
  • -balení


věk
15-24

Tento set na úpravu obočí je můj první. Set obsahuje dva odstíny, jeden světlý, druhý tmavý, malý štěteček a tři šablonky. I když jsem brunetka používám oba stíny. Balení je nic moc, ale za ty peníze si nemůžu přát nic jiného. Štěteček, který je, jak už jsem uvedla výš, součástí setu mě vůbec nezaujal, používám štětec od MACu. A přiložené šablonky jsem doposud nepoužila a ani nepoužiji, na moje obočí ani jedna nesedí. Avšak svou funkci tento set plní.

  • Výdrž
  • Barvy
  • Cena
  • Dostupnost
  • Balení
  • Šablony (přijdou mi zbytečné)
  • Štěteček


věk
25-34

Další recenze od 16.2.2014 11:24:16

Z toho setu bych zas tak vystříkaná nebyla. Stíny totiž obarví pouze chloupky, tím pádem mi schází nějaký ucelený dojem. Toho lze taky dosáhnout (tedy toho, že obarví i kůži) ale musíte nanést několik vrstev, což vytvoří obočí podobné marfušce nebo dvoum černým vránám. Ale abych tomuto výrobky zase nekřivdila - i tak ho doporučuju! Cena je snová. Barvy jsou přirozené a naprosto ideální. Nanáším je skoseným štětečkem na gelové linky od Essence a výborně se s tím pracuje. Vydrží celý den, ačkoliv trošinku jakoby blednou a rozmazávají se. Ovšem to, co mě strašně irituje, je obal! Nechápu, proč už ho dávno nezměnili. Je naprosto nepraktický. Stejně tak šablony - naprosto zbytečné.

  • poměr cena/výkon
  • cena
  • výdrž
  • barvy
  • obal!!!


věk
25-34

Další recenze od 1.3.2014 00:18:09

Jsem sice spíše příznivcem tužek, ale na tomto výrobku se mi líbí princip očního stínu - pokud si dáte tu práci, vypadá obočí upravené tímto práškovým setem mnohem přirozeněji než dokreslené tužkou, ale trvá to s ním déle. Bohužel to pro mě nebyl nejšťastnější výrobek - někdy jsem to vůbec neodhadla s množstvím nabíraným na štěteček a pak jsem i se světlejším ze stínů měla obočí dost tmavé a nepřirozené a rozmazat do ztracena to samozřejmě nešlo, takže na to pozor, chce to asi cvik. Navíc mě hrozně zklamalo balení. Je takové vetché, brzo se mi rozlámalo. Přiložený štěteček je pro mě nepoužitelný - jednak je moc tuhý a také malý plochou a krátký na délku - to je ale dáno velikostí balení, bohužel. Používala jsem tento set s vlastním širším a měkčím zkoseným štětečkem. Nepochopila jsem také, k čemu mají sloužit ty šablony, to považuju za blbost.

  • dobré barvy
  • přirozený výsledek
  • štěteček je k ničemu
  • obal se brzo rozláme


věk
25-34

Další recenze od 24.4.2014 13:45:03

Výborná pomůcka na úpravu obočí:) Dokonale mi padnou oba odstíny - světlý stín používám na 3/4 obočí a ten tmavý pak na konec obočí. Výsledek je krásně vykreslené a přirozené obočí. Doteďka jsem ráda používala barevný gel od Alverde ale tohle duo od Essence je ještě lepší. Navíc vydží celý den netknutě. :) Jedině co bych teda vytkla je nepraktické a férové balené. Jinak ten štěteček je za mě super, překvapivě mi moc vyhovuje. :)

  • barevný ton stínů do studena
  • výdrž
  • přirozený efekt
  • nepraktické a nekvalitní balení


věk
25-34

Další recenze od 12.5.2014 18:51:53

Tento set na obočie som si veľmi obľúbila, set obsahuje dve farby a to bledšiu a tmavšiu. Ja používam tú tmavšiu časť, kedže som hnedovláska a obočie mám tmavé. Táto farba mi dokonale sadne a splynie s obočím, čo sa mi naozaj páči :) Ceodenná výdrž je samozrejmosťou. jediná vec, ktorá mi nevyhovuje je ten čudný obal, mohlo by to byt urobené aj lepšie, ale prežijem :)

  • farby
  • cena
  • výdrž
  • obal


věk
15-24

Tento set je dobrý. Set má dvě barvičky,jedna je světlejší a druhá tmavší. Jsem brunetka a využiji oba stíny. Barvy jsou velice přirozené. Nevyhovuje mi štěteček a obal. Štěteček je na mě příliš malý a tvrdý a stíny se musí vytahovat z plastového pouzdra, které se často samo otevírá. Přiložené šablonky mi přijdou zbytečné,možná pro někoho,kdo si dokresluje celý tvar obočí.

  • Cena
  • Odstíny
  • Obal
  • Šteteček


věk
25-34

Další recenze od 11.11.2014 15:26:11

Tento set na úpravu obočí používám už delší dobu a hodnotím jej kladně. Mám tmavší hnědé obočí a odstíny mi sedly. Štěteček se mi nezdá hrozný, dobře se mi s ním pracuje, nejlépe když barvu nanesete na celou plošku štětečku kolmo ke stínům, stačí se několikrát dotknout stínů a nanést na obočí. Jedině tak nepráší a jde to skvěle. Na začátek obočí nanesu tmavší odstín a pak zbytek obočí dobarvím tím světlejším..Stín drží celý den a vypadá mnohem líp než tužky :)

  • stín drží celý den
  • dobře se roztírá
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 20.11.2014 09:43:02

Vždy jsem si obočí dokreslovala tužkou a poslední dobou jsem zjistila, že by to chtělo něco lepšího. Tyto stíny na obočí jsou první svého druhu, které mám a používám a jsem velmi spokojená. :) K tužce už se nehodlám vrátit! Ze dvou nabízených barev používám tu tmavě hnědou. Jsem bruneta a tento odstín na mě působí naprosto přirozeně. Stíny sice při nanášení trochu práší, ale vydrží celý den a samotné obočí se ani nehne. Trochu mi vadí dost nepraktický a "jednoduchý" obal, který mi připomíná makeup pro děti. Přiložený štěteček nepoužívám, lépe mi to jde s jiným. Šablony se mi nehodí. Samotný produkt je ale super. :)

  • odstín barvy
  • vykouzlí krásné obočí
  • vydrží
  • práší se
  • obal
  • šablony
  • štěteček


věk
15-24

Další recenze od 1.2.2015 00:21:23

Hodně povedený produkt :) skvěle pigmentované, dlouho drží, efekt vypadá přirozeně :) Určitě si ho koupím znovu, používám každý den a přes něj dávám ještě barevný gel od Alverde. Tento set je také skvěle dostupný a levný - pouze za 70 korun. Vydrží dlouho, používám denně a ještě neubyl ani na dno. Doporučuji, určitě na něj mrkněte.

  • pigmentace
  • dlouho drží
  • jednoduchost aplikace
  • vypadá přirozeně
  • štěteček a balení


věk
25-34

Další recenze od 21.3.2015 18:50:25

Přesně tohle mé obočí potřebovalo! Dříve jsem používala tužku nebo obyčejné stíny, a pořád jsem nemohla docílit správného výsledku. Až sada od Essence mi skvěle sedla. Velkou pochvalu si zaslouží hlavně za vážně pěkné barvy, které jsou matné a působí hodně přirozeně. Využívám oba dva stíny podle toho, jak moc chci působit výrazně. Někdy je míchám dohromady. Sada se prodává ve verzi jak pro blondýnky, tak pro brunety. Sice jsem blond, ale používám tu pro brunety a vyhovuje mi to. Jsem naprosto spokojená. Obal je tedy docela nanic, ale to mé hodnocení nesníží. Za tu cenu plní svoji úlohu skvěle. Doporučuji.

  • přirozené a matné barvy
  • cena
  • obal


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2015 09:38:18

Tento set na obočí používám už několik let a od první chvíle to byla moje jasná volba. Používám verzi pro blondýnky a nemůžu si jí vynachválit. Barvičky jsou jemné a hlavně přirozené. Součástí je i praktický štěteček a sada šablonek na obočí, které ovšem hned po zakoupení vyhazuji. Balení vám vydrží opravdu dlouho, u mě konkrétně asi na rok a půl. Za tu cenu se určitě vyplatí tuto paletku koupit. Za málo peněz užijete hodně muziky

  • Přirozené odstíny dlouhá výdrž štěteček příznivá cena
  • žádné


Další recenze od 21.4.2015 06:56:23

Stíny jsou perfektní!Vetsina žen by je mela umět využit a upravit si tak obočí do přirozene vypadajiciho tvaru.Oba odstíny mi sedi a kombinuji je.Vydrž super.Co se tyče plastového obalu, tak ten je hůře provedeny.Stetecek je teda děs, ale jinak super

  • Odstiny 2v1
  • Stetecek


věk
15-24

Další recenze od 4.5.2015 20:08:27

V balení najdete štěteček, který je v celku použitelný ale rozhodně nepomůže ke kvalitě samostatných stínů. Také v celkem nepraktickém balení najdete i šablonky, které jsou podle mého absolutně nepoužitelné vzhledem k tomu, že jsou šablonky nepřirozené pro dlouhý tvar obočí. Stíny se velmi práší, tudíž ani na obočí dlouho nevydrží. K aplikaci je nutností použít nejprve tužku na obočí a až po té vyplňovat tímto stínem. Doporučila bych pro nositelky řidšího obočí, které chtějí své obočí pouze "přírodně" vyplnit a neudělat s tím tak velký poprask. Dokonalé obočí s tímto výrobkem ale rozhodně nezískáte :) Doporučila bych spíše pro mladší slečny, kterým sluší přirozené líčení a nedbají tolik na kvalitu výrobku nebo se teprve líčit učí :)

  • vhodné pro řídké obočí
  • prášivost stínů
  • výdrž
  • za mě nepoužitelné šablonky


věk
15-24

Další recenze od 12.7.2015 21:05:56

Tomuto produktu nemám až na balení co vytknout, naprosto si s ním vystačím :) Výhodou jsou dva odstíny v jednom balení. Používám už rok pouze jeden odstín a pořád je ho tam dost. Šablonky na vykreslení obočí jsou podle mě naprosto nepoužitelné. Balení nic moc, ale za tu cenu si člověk nemůže stěžovat, jde především o obsah. Doporučuji a určitě koupím znovu, za tu cenu se opravdu vyplatí.

  • dvě varianty
  • dva odstíny v jednom balení
  • cena
  • obal
  • zbytečné šablonky


věk
25-34

Tak tohle je poslední dobou můj nejoblíbenější kosmetický produkt. Jako blondýna mám hodně světlé obočí, takže ho používám denně. Byť ho mám už nějaký ten měsíc, pořád se zdá, že ho neubylo. Stačí nanést štětečkem trochu stínu a hned je znát rozdíl. Na druhou stranu však nepůsobí nepřirozeně. Balení obsahuje šablony na zachycení toho správného tvaru obočí, ale mně přišly zbytečné, tak jsem je vyhodila. Balení se mi jako takové moc nelíbí. Když ho otevřu, opravdu pokaždé mi spadne přiložený šteteček do umyvadla. Už je to takový můj denní rituál :-D Rozhodně produkt doporučuju jako must-have pro majitelky světlého obočí. Neřekla bych, že precizně udělané obočí může člověka až tak změnit.

  • udělá krásnou a přirozenou barvu
  • obsahuje štěteček
  • skoro neubývá
  • cena
  • nešikovné balení


Další recenze od 22.2.2016 18:27:38

Malování obočí mi každé ráno zabere dost času protože mám obarvené vlasy na černo a svoje obočí mám světlé, proto jsem si koupila tento set v naději že mi šablona ušetří nějaký ten čas. No výsledek katastrofa... se šablonami se manipuluje otřesně a když už se podaří ji připlácnout tak aby nikde neodstávala tak výsledek vypadá jako od 10 ti letého dítěte :( Podle mého názoru slečna která dokáže ovládat tyto šablony musí být tak šikovná, že už pro ni bude brnkačka si obočí namalovat bez ní :D takže raději zůstanu u zdlouhavého malování, které vypadá normálně :) Každopádně stíny supr, vypadají přirozeně a pěkně se s nimi maluje takže to nebyly úplně vyhozené peníze. Obal hrozně nepraktický, když vyndáte stíny tak jsou na takové fórové paletce kterou honíte po stole při něžném doteku štětečku :D

  • stíny supr
  • šablony k ničemu


věk
15-24

Další recenze od 6.7.2016 09:54:01

Přestože essence není rozhodně nejká super značka se samými super produkty, má i pár perliček. A tato paletka je jednou z nich. Paletku mi doporučila teta, která má hlavně drahou kosmetiku, a tak jsem si řekla, že když to chválí, určitě to bude stát za to. Stíny na obočí mají skvělou pigmentaci, stačí malinko a dá se vykouzlit krásné obočí a i po celém dnu je jako po namalování. Já využívám většinou jen tu tmavší barvu, tu druhou spíš jen aby se neřeklo :-D. Tyto stíny bez debaty konkurují i stínům z high end značek, mám zkušenost třeba s Bobbi Brown a od essence se mi zdají být lepší. A o 900 levnější. Co tedy shledávám velkým mínusem, je balení. Ale tak holt je to essence, tak je zázrakem skvělý produkt uvnitř, ale laciné balení zůstává. Plastové balení zvenku je super, ale musí se otevřít a vysunout paletka, která je však již na tom nejměkčím laciném plastu a ohybá se mi v rukou. Kdyby se dalo pouze víčko vyklopit, bylo by to za 5*. No a přiložený šteteček, pokud se to tak dá nazvat, je opravdu jen na okrasu. A ani to ne. Je to taková tvrdá věc, která nabere hromadu stínu a pak škrábe na kůži. Hrůza. Takže používám svůj kvalitní štěteček a tento jsem vyhodila. Takže balení velmi velmi nepraktické. A dalším velkým mínusem je výběr odstúnů, tedy jenom dva. Pro blondýny a tmavovlásky. Takže tento produkt sedne jen málo lidem. Mně osobně nesedí dokonale, obočí mám černé, takže když nanesu stíny tam, kde prosvítá hodně kůže, je vidět hnědá barva. Takže to vyřeším černou tužkou a pak dodělat těmito stíny. Ale jinak, skvělá věc.

  • vydrží celý den bez chyby
  • balení dlouho vydrží
  • k sehnání ve všech drogeriích
  • cena
  • dokonale pigmentovaný
  • šablony na nic
  • přiložený štěteček
  • pouze výběr z dvou odstínů
  • nepraktické, laciné balení


věk
15-24

Tento set som si zakúpila pretože som chcela niečo na obočie a moja sesternica mi to odporúčila. Tento set je podľa mňa úplne super! Tiene sú až dva, čiže to je super. Sú super pigmentované, nijak extrémne sa neprášia a vydržia aj celý deň. Sú k tomu aj šablony, ktoré ale vôbec nepoužívam, ale niekto kto má tenšie obočie by ich mohol využiť. Podľa mňa je to jedna úplne super vec na obočie z drogérie, ktorá je aj veľmi lacná, čiže si ju môže dovoliť každý :) Vrelo odporúčam.!

  • pigmentácia
  • 2 tiene
  • neprášia
  • praktické balenie
  • cena
  • dostupnosť
  • žiadne


věk
15-24

Další recenze od 8.7.2016 10:11:09

Dlhé roky som na obočie používala ceruzky. Potom mi sestra dala túto paletku tieňov na obočie, a som z nej nadšená, hoci som bola predtým ku nim skeptická. Dá sa s ňou vykúzliť krajšie a prirodzenejšie obočie ako s ceruzkami, farba sa nerozmazáva, neotiera, a krásne drží celý deň. Vzhľadom na množstvo v balení, a množstvo, ktoré každý deň spotrebujete na obočie, vám balenie vydrží snáď aj roky :D Jedinou chybičkou je chabé balenie, ale vzhľadom k cene a ku kvalite tieňov, je to pre mňa zanedbateľný problém.

  • prirodzený vzhľad obočia
  • prirodzené odtiene
  • cena
  • výdrž
  • balenie


věk
15-24

Tento produkt je naprostá bomba. S tužkama mi to vždycky šlo uplně na prd, navíc jsem na to omylem sahla a celý se mi to smazalo (aby jste pochopili - nemám obočí - nebo spíš mám velmi světlé a řídkéo obočí). Na tuten set sice používám jiný štěteček, s tímto mi to vůbec nejde, je hodně tvrdý a hustý a je to strašně skvělý, vydrží mi celej den i když přes den trochu zapudruji, rozhodně doporučuji každému. Jediné co bych tomu vytkla je to balení - bože jak se to musí vysouvat a zasouvat, podle mě kdyby bylo balení klasicky otevírací bylo by to perfektní!

  • barvy
  • výdrž
  • snadná aplikace
  • cena
  • balení


věk
25-34

Ani já jsem nemohla tento lákavě vypadající set na úpravu obočí vynechat, a tak jsem ho zkusila. Sada obsahuje dva stíny hnědé a malý stěteček k jejich aplikaci a šablony. Šablony jsem nepoužila, mám jiný tvar obočí. Stíny docela práší a štěteček mi moc nevyhovoval, i když je zkosený, přímo ideální na úpravu obočí. Po aplikaci efekt nic moc, jako kdybych na obočí nic nepoužila, stíny nejsou skoro vidět, asi nejsou určeny na mastnější nplet. Barva se nejvíc chytala na samotné chloupky, ale ne do mezer mezi ně.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Špatně se mi s ním pracuje
  • Nedrží
  • Není po aplikaci skoro vidět
  • Stíny práší
  • Šablony jsou k ničemu


věk
15-24

Tento set na obočí jsem si koupila hlavně kvůli nízké ceně asi kolem 70-80 Kč. Je super, že tam jsou dva stíny, protože si je oba smíchám a pak nanáším na obočí. Stíny trochu práší, takže je nutností štěteček oklepat, jinak máte hnědý prášek pod očima.Pigmentace je dobrá, nemusíte si obočí kreslit 5x aby bylo vůbec něco vidět, stačí troška stínu. Naprosto otřesný je štěteček v balení. Vůbec se nedá použít, je tvrdý a stíny s ním práší ještě daleko víc. Proto je potřeba mít nějaký svůj vlastní se kterým jste spokojené, protože na tento se nedá spolehnout. Co se týká šablonek na obočí tak ty já nepoužívám. Dvě ze tří jsou šíleně dlouhé a to třetí mi zase dělá zvláštní kulatý tvar obočí na jeho začátku. Celkově stíny hodnotím celkem dobře hlavně kvůli pěkných barev které nejsou do oranžova a ceně

  • pěkné barvy
  • pigmentace tak akorát
  • cena
  • práší
  • otřesný štěteček - po koupení ho hned vyhoďte
  • mohlo by být jiné balení. Je docela nepraktické ikdyž je malé
  • šablony které stejně nevyužijete


Další recenze od 10.8.2017 21:09:36

Tyto stíny na obočí se dobře nanáší, vydrží dlouho a i při větší aktivitě se nerozmažou. Za mě spíše světlejší odstín, ale tmavší občas používám na oči jako linku, nebo stín a občas na konturu. K modrým očím super. Co mi vadí je balení a způsob jeho otevírání. Štěteček používám svůj, na mě ten přiložený malý má moc tvrdé štětiny a šablony mi přijdou zbytečné.

  • dobrá cena
  • odstíny
  • vydrží dlouho i při aktivitě
  • vypadají přirozeně
  • balení
  • šablonky jsou zbytečné


Lépe hodnocené

NYX Micro Brow Pencil

5 100% 2 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Essence Tužka na obočí

3.7 67% 20 recenzí