Essence Gelové oční linky recenze a zkušenosti

Oční linky Essence Gelové oční linky
Oční linky Essence Gelové oční linky - obrázek 1
Oční linky Essence Gelové oční linky - obrázek 2
Oční linky Essence Gelové oční linky - obrázek 3
5 4 49
  • Průměrné hodnocení 4
  • 78% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 25 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 49 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Gelové oční linky

věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 14.3.2012 13:56:46

Tyto gelové linky od Essence jsou velmi chválené. Mně úplně nesedly. Již od začátku byly velmi suché a stále mají tu tendenci vysychat. Při líčení musím štětec tisíckrát namočit pro vytvoření souvislé linky. Co musím pochválit je to, že linky bezvadně drží na očích celý den. Odlíčit jdou trochu hůře, je potřeba použít odličovač na olejové bázi. Odstíny jsou sice pěkné, ale už bych si tyto gelové oční linky kvůli jejich suchosti nekoupila. Daleko lepší jsou od Catrice.

  • výborně drží
  • cena
  • dostupnost
  • odstíny
  • příliš suché
  • horší odličování
  • horší aplikace


Další recenze od 18.3.2012 13:13:24

Nejlepší linky jaké jsem kdy měla. S dobrým štětečkem se skvěle nanáší. Vydrží pěkné celý den i na mastících se víčkách. Skvěle se odličují odličovačem na voděodolný make up.

  • cena
  • sytost
  • nerozmázavají se
  • nanášení
  • nutnost doukoupení štětečku


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 18.3.2012 15:09:35

Toto jsou nejlepší linky, jaké jsem kdy vyzkoušela. Koupila jsem si k nim i štěteček od Essence a ten je taky dobrý. Linky se nanáší skvěle. S tekutými linkami se mi pracovalo hůře, ale s gelovými vytvořím linku za minutku. Dá se s nimi nakreslit, jak silnější, tak tenká linka. Barva je sytá. Nerozmázavají ani neobtiskávají se. Vydrží celý den, akorát se hůře odličují. Z kelímku pokaždé stačí nabrat linek jen trochu, takže balení vydrží opravdu dlouho.

  • sytá barva
  • snadné nanášení
  • nerozmazávají se
  • vydrží celý den
  • hůře se odličují


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 18.3.2012 18:06:41

Naopak mně přijdou možná až moc tekuté. Perfektně se nanáší a dlouho vydrží. Jsou bez parfemace a černá je krásně sytá. Neotiskují se, protože velmi rychle na oku zasychají. A když k tomu připočítám tu směšnou částku za kolik se prodávají, není jim co vytknout.

  • Konzistence sytost barev cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.3.2012 20:54:36

Tyto gel. oční linky jsou velmi chválené a myslím si že právem. Jsou trochu tužší, ale na zase příliš. Jejich výdrž je suprová, neobtiskávají se, prostě drží jako přibité. Jediné malé mínus dávám za to,že se hůře odličují..

  • Výdrž
  • cena
  • jdou docela obtížně odlíčit
  • malý výběr odstínů


Další recenze od 18.3.2012 20:59:18

Opravdu výborné oční linky. Koupila jsem si je hlavně proto, že jsem na ně slyšela chválu a také kvůli ceně. I přes to, že je nutné k nim dokoupit i štěteček, jsou naprosto výhodné. Jeden kalíšek vydrží opravdu dlouho. Nerozmazávají se a odličují se mi lehce. Jen aplikace chce nějaký cvik ;).

  • Cena
  • Velikost balení
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 25.3.2012 20:19:34

Já jsem s nimi spokojená. Skvělé barvy, dobře se s nimi pracuje, dlouho vydrží, a fakt, že jsou spíš krémové než gelové, už tolik nehraje roli. Doporučila bych je také linkovým začátečníkům, protože se štětečky se dá naučit vážně skvělá linka a tyto Essence linky jsou skvělým pomocníkem jak do začátků, tak v další makeupové cestě.

  • cena
  • barvy
  • aplikace
  • výdrž
  • odlíčení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 26.3.2012 20:01:48

Úžasná věcička, která nesmí chybět v žádné kosmetické výbavě. Linky jsou krásně krémové, dobře se nanáší a vydrží na víčku celý den bez chybičky. Mám je nejradši ze své početné kosmetické řady. Barvy jsou intenzivní a syté.

  • cena
  • výdrž
  • konzistence
  • kvalita
  • nic


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 26.3.2012 21:34:43

jsou to nejlepší linky, jaké jsem kdy vyzkoušela. Mám k nim i štěteček tenký a ten je taky dobrý.Silnější bych nedoporučovala. Linky se nanáší skvěle. S tekutými linkami se mi pracovalo mnohem hůře.Barva je hodně sytá. Nerozmázavají se a vydrží opravdu celý den. sytá barva

  • sytost barvy
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 29.3.2012 18:59:04

Po spoustě chvály jsem si je také koupila, ale nadšení se u mě bohužel nekonalo, byť všichni píší, že se jim neobtiskávají, mně tedy ano. Oblíbila jsem si je ovšem i přesto, neboť je to zatím jediný produkt, který jsem vyzkoušela, kdy se linka netrhá ve vnitřním koutku, takže i tak našly u mě využití. Každopádně je nepovažuji za žádný zázrak

  • cena
  • špatně se odličují
  • obtiskávání na horní víčko


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.3.2012 10:58:32

Nejlepší linky jaké jsem kdy měla. Je třeba dokoupit i štěteček, nanášení je potom naprosto jednoduché. Drží celý den, nerozmazávají se, neobtiskují, atd. Odličuji mlékem na oči a není to žádný velký problém. Líbí se mi i odolné balení, už se mi je podařilo shodit. Černé jsou opravdu syté, na jedno namočení bez problému nalíčím celé oko, hnědé jsou podstatně světlejší a taky dle mě řidší konzistence, jiné barvy jsem nezkoušela. Černé mají u mě 10/10, hnědé spíš normální průměr.

  • snadné nanášení
  • systost
  • výdrž
  • složitější odličování
  • rozdíl v kvalitě u jednotlivých barev


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 4.4.2012 15:22:09

Koupila jsem si štěteček a hnědý gelový odstín původně na oční linku, ale nakonec jsem zůstala u svojí černé tekuté klasiky. Tyhle linky ale i se štětečkem využití našly - líčím s nimi (hnědá) obočí a vypadá to mnohem lépe než s tužkou. :) Takže za mě ano. Na obočí. :D

  • dobře drží
  • na oči jsou pro mě nešikovné


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 19.4.2012 20:32:48

Přiznám se, že když jsem si tyto linky kupovala, byla jsem trochu skeptická. Ale hned první použití mi tyto pocity vyvrátilo. Velice ráda je používám (mám černé), nevadí mi i když je používám na vnitřní oční linky. Přikoupila jsem si k nim od Essence i štěteček a přemýšlím, že si přikoupím i další odstín. :-)

  • dlouhá výdrž
  • cena
  • nedráždí oči
  • černý odstín je krásně sytý
  • odličování


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.6.2012 11:37:21

Mně tyhle oční linky příjemně překvapily. Doposud jsem si dělala linky jenom klasicky kajalovou tužkou, ale tyto jsou tedy mnohem lepší, přesnější a hlavně mají delší výdrž. A i to nanášení je takový čistší oproti kajalový klasice ;-). Já si určitě koupím znovu!!

  • přesná aplikace
  • dlouhá výdrž
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 13:24:54

Nejlepší linky, které jsem kdy měla - tedy aspoň ty černé, Dokoupila jsem si k nim doporučovaný štěteček a linky se malují jedna báseň. Ovšem POZOR - černé a fialové linky jsou dokonalé, syté, krémové, neobtiskávají se, ALE zelené se obtiskávají po celý den, tak nevím, jestli mám vadný kus :/ Ale jak říkám, s černou a fialovou barvou jsem spokojená, mám je už asi rok a nevysychají, takže super.

  • cena
  • stálost
  • sytost
  • nevysychají
  • nutnost dokoupit štěteček


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 12.6.2012 16:57:43

Gelové linky od Essence jsem si koupila jen v černém odstínu a přemýšlím o dokoupení ještě jiných.. :) Jsou super, černá je opravdu temně černá a linky vydrží celý den, do večera bez problémů. Odličují se sice hůře, ale není to nic hrozného, odličovač na bázi oleje to zvládne :)

  • Dostupnost
  • Cena
  • Intenzivní barva
  • Dobře drží
  • Horší odličování, ale nic hrozného


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 25.6.2012 00:14:49

Tyto gelové oční linky jsou opravdu kvalitní.!!U nich už zůstanu:)Jsou velmi dobře pigmentované a vydrží celý den,aniž bych je musela upravovat (nemažou se,krásně drží na svém místě a ani během dne nevyblednou).Nanáším je štětečkem též od značky essence a ten musím též vychválit.Doporučuji vyzkoušet,myslím,že nebudete zklamány:)

  • nízká cena
  • vydrží celý den,aniž bychom je musely upravovat
  • sytost barvy
  • malá spotřeba
  • nic - vše,co od očních linek očekáváme,tak splňuje:)


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 2.7.2012 20:33:52

moje prvé linky, ak teda nerátam neuspešné pokusy s ceruzkami. K linkám je treba prikúpiť štetec. ked nájdete taký čo vám vyhovuje, máte vyhraté. skveé linky, ktoré držia ako pribité. a tu je aj problém že sa ťažko odličujú. najlepší je odličovač na vodeodolný makeup. ja používam aviril olej

  • drižia ako pribité
  • dobre sa s nimi pracuje
  • cena
  • držia ako pribité


věk
25-34

oči
hnědé

Velmi levné a kvalitní gelové oční linky, sama kupuji černé, které mají velmi výraznou a sytou barvu. Vydrží celý den, nesmývají se, neobtiskují. Záleží také na kvalitě štětce, ale vydrží velmi dlouho, jedno balení při každodenním používání i rok. Balení nevysychá, jen rádo padá a jelikož je skleněné, kupuji častěji :) .

  • Cena
  • nepříjemný pach


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.8.2012 13:25:34

No co k těmto linkám říct - spousta z Vás píše, že se hůře odličují - no aby ne, když jsou voděodolné, to jste si asi zapomněly přečíst, že? Za 79,- jsou to ty nejúžasnější linky na světě, které bych v životě nevyměnila. Je opravdu zbytečné utrácet víc peněz, když tyhle poslouží výborně.

  • krásné barvy
  • super výdrž
  • snadná aplikace
  • poměr kvalita/cena
  • žádné


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 13.8.2012 22:41:38

Tyto linky jsem sehnala ve výprodeji ve Schleckeru za 25,- jedny. Jsou to mé první a jediné gelové linky a proto nevím, jestli je to tím, že v obchodě ležely dlouho, nebo jsou tak vyrobené a nebo je to normální, ale přijdou mi suché. Barvy jsou krásné,mám zelenou a fialovou. Na očích vydrží celý den a když jsem je zkoušela na ruku, tak vydrželi asi čtvero mytí rukou + sprchu s mytím vlasů a ani se nehly

  • voděodolnost
  • cena
  • barvy
  • suché


Další recenze od 14.8.2012 08:21:07

Skvělé linky, používám černé a nemohu si je vynachválit. Nalíčené vydrží celý den, barva je krásně sytá, neodlupují se jako tekuté a ani se nerozmazávají. Líčení je s nimi snadné i pro úplné začátečníky, oproti tekutým linkám Jsou za super cenu a nevysychají. Jediné malé mínus je to, že se mi občas obtiskávají

  • sytá barva
  • cena
  • výdrž
  • dělají mírný obtisk


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 14.8.2012 21:19:56

Moje první gelové linky, takže nemohu porovnat s jinou značkou. Jsem s nimi velmi spokojená. Barva mi vyhovuje, mám hnědý odstín London Babe - je to taková našedlá hnědá. Vydrží celý den, barva je i večer krásně sytá, linky nejsou rozmazané. Odlíčit jdou dobře (používám odličovač na olejové bázi). Essence gelové linky jsem si vybrala kvůli nízké ceně, bála jsem se totiž, že s nimi nebudu umět pracovat. Koupil jsem si k nim i štěteček na gelové linky od Essence a aplikace naštěstí není problém. Hodně užvatelek zmiňuje, že linky jsou suché, ale mě to tak nepřipadá. Rozhodně doporučuji!

  • cena a dostupnost
  • vhodné i pro začátečníky
  • výdrž
  • snadná aplikace
  • barva
  • žádné


Další recenze od 23.9.2012 12:07:39

Poté co jsem si načetla chválu na tyto linky na omlazení, jsem jim chtěla dát šanci. Nic horšího jsem na očích nikdy neměla. Za chvíli byly linky obtisklé na horním víčku, po třech hodinách už jsem byla bezradná. Ke konci dne jsem měla černé celé oči, a to jsem ustavičně otírala obtisky.. Pak už byly rozmazané opravdu všude. Podotýkám, že jsem je používala s bází od artdeco, která udrží kde co. Za mě hrůza, letí do koše. Ještě, že byly tak levné. Při aplikaci jsem je musela trochu vrstvit, protože černá jinak byla šedá a vypadalo to dost divně.

  • žádné
  • nedrží
  • rozmazávají se
  • obtiskávají se
  • černá barva spíše do šeda


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.11.2012 22:23:24

Na tyto linky jsem slyšela hodně chvály, ale mě po pravdě nijak nenadchly. Ano, dokonale drží, ale pro mě až moc, večer jsem je vůbec nemohla dostat dolů z očí. Přes den drží, mají krásnou barvu, to ano. A s nanášením mi to také nepřijde úplně šťastné. Koupila jsem si štěteček přímo na tyto linky a dělá opravdu tlusté čáry, nemůžu si namalovat tenkou linku.

  • hezká barva
  • cena
  • přes den se nerozmaže
  • drží až moc
  • špatně se nanáší


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 2.1.2013 00:01:52

Po mnoha vychvalováních bloggerek, recenzích všude možně jsem do nich šla. A musím říct, že mám asi vadné balení, linky mi po několika hodinách opadávají pod oči a rozmazávají se v koutku oka a co víc, ony během dne "popraskají" vytvoří efekt suché půdy někde v poušti (:D nevím jak lépe popsat). Černá není černá, musím nanést cca 3 vrstvy, aby byly černé a ne šedivé, tím pádem je opravdu těžké vytvořit precizní linku. Jsem zklamaná, před tím jsem používala gelové linky od MAC a teda nesrovnatelné, příště si připlatím a buď koupím MAC nebo nějakou jinou "lepší" značku.

  • cena
  • nejsou černé
  • rozmazávají se
  • opadávají
  • vydrží hezké cca 2 hodiny
  • popraskají na oku


věk
25-34

oči
zelené

Tyhle oční linky mě opravdu překvapily, za tu cenu jsou bezkonkurenčí. Jsou perfektně pigmentované, velmi dobře se s n nimi pracuje. Jsou matné a na očích vydrží celý den beze změny. Mám už svoje druhé balení. Doporučuju k nim i zkosený štěteček Essence.

  • výborná pigmentace
  • drží celý den beze změny
  • nízká cena


První a jediné gelové linky, které jsem měla a musím říct, že po jiných nijak netoužím, jsou dlouhotrvající, voděodolné a dají se použít i na waterline a drží jako přibité :) používám je v průměru rok, už mám třetí balení a nedám z ruky. :) Nevím jak barevné odstíny, ale s černou variantou jsem dost spokojená :) Jinak nelíp se aplikuje tenkým štětečkem, něco jako je od Catrice ten oboustranný :)

  • Balení
  • Výdrž
  • Pigmentace
  • Aplikace
  • Cena
  • Dostupnost
  • Nemá


Jsou opravdu skvělé! Určitě nelituju nákupu. :). Opravdu vydrží a jsou krásně sytě černé (Mám 01 Midnight in Paris)! Dřív jsem neměla s gelovými linkami zkušenosti ale teď říkám že gelový jsou nej ;) :D. Opravdu doporučuji tyhle gelové linky od Essence. A taky si k nim kupte ten štěteček na linky od Essence :D.

  • Výdrž
  • Krásně černá barva
  • NIC


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 8.1.2013 20:05:59

Opravdu nechápu chválu na tyhle linky, pokud jste někdy měly v ruce kvalitní linky, asi tyhle hned hodíte do koše. Nejsou vůbec černočerné, spíš poloprůhledné a nepracuje se s nimi dobře. Obsah balení rychle mění konzistenci a schne, na očích zase bud zaschnou moc rychle a nebo jsou za chvíli rozmazané. Neříkám, že každý musí nosit linky Bobbi brown, ale třeba Maybelline je úplně někde jinde a také je z drogerie.

  • cena
  • za 2h mizí a rozmažou se
  • nekvalitní - nedrží


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 9.1.2013 10:41:45

Souhlasím se Ziralkou. Já dala na některé blogerky kdysi a koupila si tyhle linky a byla jsem vytočená, i když ta cena není nijak závratná, ale poznala jsem mnohem lepší drogérkové gelovky za stejné peníze skoro. Pigmentace je malá, linky jsou nevýrazné, je potřeba je přetírat, což chce hodně velkou přesnost a preciznost a navíc se mi brzo docela "zdrcly" nebo jak to popsat. No, nedoporučuji a moje doporučení je, nedat hned na recenze některých blogů atd., které podporují značku.

  • dostupnost a přiměřená cena
  • špatná pigmentace
  • rozmazávají se
  • zdrcnul se mi gel


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 11.1.2013 11:52:55

Musím uznat, že jsou tyto linky skvělé. Jsou hodně krémové, možná až moc. Ale dobře se nanáší. Používám tenoučký štěteček ne ten zkosený. Jakmile zaschnou, tak se opravdu nehnou. Jsou dobře pigmentované (mám ale hnědý odstín, ne černý). Mám je asi 4 měsíce a rozhodně nevypadají, že by chtěly v blízké době vysychat. Za tu cenu je to nádhera. Navíc to množství se snad ani nedá spotřebovat. Líbí se mi i pěkný skleněný kelímek, který ovšem není moc praktický na cestování.

  • výdrž
  • pigmentace
  • jednoduché nanášení
  • krémová konzistence
  • cena
  • skleněný obal není vhodný na cestování


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 19.1.2013 15:33:05

Po přečtené kladných recenzí jsem se rozhodla linky vyzkoušet. Stojí pouze 90 korun a vydrží neeskutečně dlouho, jelikož opravdu stačí jen do nich štětečkem zlehka ťupnout a jsou krásně syté. Nanesu je ráno když jdu do školy a večer když se odličuji vypadají skoro stejně jako nanesené ráno. Za málo peněz hodně muziky já už je nedám z ruky;)

  • krásně syté
  • téměř se nesmazávají
  • vydrží celý den bez větších oprav
  • cena
  • obal
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.1.2013 17:54:23

Po relativně kladném hodnocení jsem se rozhodla, že si gelové linky také zakoupím. Linky byly jakž takž v pořádku, i když na můj vkus dost suché, po měsíci jsou bohužel na vyhození. Na štěteček už ani nejdou nabrat a na očích vytváří jakýsi tmavě šedý efekt čehosi. Odličování je také poměrně obtížné. Rozhodně nedoporučuji ani za tu cenu.

  • vydrží na očích
  • vysychají extrémně rychle
  • špatně se odličují


věk
25-34

oči
hnědé

Perfektní gelové linky za ještě lepší cenu. Mám doma ještě dvoje dražší gelové linky a stejně nakonec používám tyto. Za prvé mají mnohem sytější barvu, takže nemusím linku obtahovat donekonečna, aby byla jakž takž výrazná. Za druhé, tyto linky skutečně drří po celý den bez rozmazání, drží jak přibité (což je ovšem nevýhoda pro začátečnice, co nemají natolik pevnou ruku, aby linku namalovaly na poprvé perfektní). Za třetí - jejich struktura je tak akorát. Ani tekuté, ani suché. Prostě opravdu gelová. Pokud některá recenzentka narazila na suché, měla je reklamovat. Já linky koupila v Douglas, před obchodem jsem je hned otevřela a zjistila, že jsou prasklé (takže úplně suché). Slečna v Douglas mi je ochotně vyměnila - 80% gelových linek bylo ale vadných=suchých. Štěteček této značky nemohu ohodnotit, používám jiný, který jsem zakoupila společně s jinou značkou gelových linek a ten je naprosto perfektní.

  • sytá barva
  • cena
  • výdrž (nerozmazává se)
  • jednoduché nanášení
  • vysoká míra pravděpodobnosti, že narazíte na špatný kus (chce to zkontrolovat hned na místě po zaplacení)


věk
35-44

oči
modré

Další recenze od 12.2.2013 22:24:52

Nemám sice srovnání s žádnými dražšími gelovými linkami, ale ať přemýšlím jak přemýšlím, nenapadá mě nic, co bych těmto vytkla nebo na nich vylepšila. Mám odstín London Baby a jsem maximálně spokojená, je to krásná barva, konzistence je skvělá, krémová (dobře se nabírá na štěteček), linky mám skoro rok a vůbec nevysychají, maluje se s nimi stále jako s novými. Jsou výborně pigmentované, krásně sytou linku namaluji v podstatě jedním tahem. Linka drží celý den jako čerstvá, což je obrovské plus. Škoda, že většinou nemám čas dát si s nimi práci, výsledek je super, ale s obyčejnými tužkami jsem zručnější a linku namaluji mnohem rychleji. Jinak jsou tyto gelovky ale bezesporu skvělé, za vyzkoušení určitě stojí. Mohlo by být na výběr více odstínů.

  • krásný odstín (London Baby)
  • krémová konzistence
  • dobře se nabírají na štěteček
  • nevysychají
  • skvěle pigmentované
  • drží celý den jako čerstvé
  • málo odstínů na výběr
  • vytvoření precizní linky s nimi není tak rychlé jako s tužkou


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 7.3.2013 12:48:45

Perfektní oční linky, které s spolu určeným štěteckem vykouzlí opravdu krásné linky. Mají příjemnou gelovou konzistenci v praktickém malém baleni. Naštěstí nemám strjnou zkušenost s tím, že by vysychaly. Po nanesení linky opravdu vydrží v pohodě celý den, nerozmazávají se a nedrolí. Na odličování je vhodné použít odličovač na olejové bázi.

  • Cena
  • Balení
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2013 12:33:35

Na tyto gelové linky od Essence jsem sylšela dobré ohlasy ze všech stran. Chce to s nimi ale cvik a trpělivost, než se je naučíte bezchyně aplikovat. Zmíněná trplivost mi ovšem chybí, takže linky moc nepoužívám, také z toho důvodu, že aplikace je delší. Jinak jsou ale vcelku fajn, vydrží, neobtiskávají se na víčko a jsou opravdu černé. V políčku, jestli si linky koupím znovu, jsem zaškrtla, že ne, protože nemám šanci je vypotřebovat, je jich tam tak na dva životy :-)

  • vydrží
  • neobtiskávají se
  • jsou černé
  • nemám šanci je spotřeobvat
  • aplikace chce cvik


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 19.4.2013 12:05:48

Gelové linky jsem si u stojanu Essence chvíli prohlížela a pak si vzpomněla na kladné recenze. První použití se zdálo být v pohodě, ale... Linky jsou sice opravdu černé (Midnight in Paris), ale to se během dne změní. Vybledávají na oku, drolí se a voděodolné také moc nejsou, i když mají být. Když jsem si je dala na vnitřní linky (z angličtiny waterlines), výsledek vydržel sotva pár minut, což by se v případě voděodolných linek stávat opravdu nemělo. Rozmazávaly se mi a obtiskávaly na víčko.

  • hezké balení
  • u tohoto produktu jsou jen nedostatky


věk
15-24

oči
modré

Už dávnejšie som investovala do produktu essence - gel eyeliner 04. Od prvého otvorenia táto "gélová" linka nespĺňa svoju konzistenciu a je popraskaná, tvrdá a má zápach po voskových farbičkách. Ale nevešala som hlavu. Pokúšala som sa ju trošku zriediť čo sa mi aj podarilo. Naniesla som si ju na viečko. Potešila som sa, aká je krásne pigmentovaná. Asi po minúte, moje celé nadšenie opadlo, keď sa mi linka na oku zvráskavela a mala som nepríjemný pocit na oku. Horšie to bolo keď nechcela ísť z oka ani preč. Veľmi ťažko sa odličovala.

  • Nemá
  • zlá konzistencia
  • nepríjemný pocit na oku
  • zapácha
  • veľmi ťažko sa odličuje


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 22.7.2013 11:35:27

Tyto oční linky mi vyhovují. Pigmentace je dobrá, na oku mně osobně během dne neblednou, ale jsou od rána do večera stejně syté, nedrolí se, neobtiskují se, nejsou "navoněné" a jsou dobře pigmentované (žádná šedá, ale černá barva). Odlíčení je snadné jako facka, avšak je nutné použít odličovač na olejové bázi, to je snad jasné! (např. Ryor Ryoherba, nebo Saloos odličovací oleje). Jediné co bych gelovým linkám vytkla je to, že v kelímku poměrně rychle vysychají.

  • cena
  • dobrá pigmentace
  • výdrž
  • v kelímku vysychají


Má skvělý kartáček na nanášení, takže se dá nanést lehce a je vhodná i pro začátečníky v líčení očních linek, což jsem třeba já :D. Barva vydrží celý den, linka se vůbec nedrolí a nijak nevysychá. Jediné, co mi vadí, je, že přestože kartáček vždy po použití umývám, pokaždé se na něm nahromadí barva a z kartáčku vypadávají chlupy, čili si budu muset asi brzo dokoupit nový. Jinak nemám výhrady"

  • barva vydrží
  • nevysychá
  • lehké nanášení
  • vypadávání chlupů z kartáčku


Další recenze od 7.8.2013 15:41:55

Tyto gelové linky mě velmi potěšily (hlavně černé) . Skvělá konzistence, dobře se nanáší.Když si pod ně dokoupíte ještě primer,tak i po cvičení mi pořád krásně držely.Koupě štětečku není problém. A když se seženou ještě ve slevě ,tak je to opravdu povedená koupě.Myslím,že koupí tohoto výrobku určitě nic neskazíte.

  • konzistence
  • cena
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 17.8.2013 14:34:31

Černé gelové linky od Essence jsou super,líčení s nima zvládne i ten kdo se nijak extra nemaluje.Vydrží od rána do večera aniž by se rozmazávali nebo nějak drolili.Jsou pěkné jak přes den tak i do společnosti,jdou udělat i nejtenčí linky úplně u oka.Odličovat jdou také dobře.Jejich štěteček je taky dobrý,stačí si dát na vat. tampon odličovací mléko a štěteček vyčistit.

  • pěkně drží celý den
  • nerozmazávají a nedrolí se
  • pěkná černá barva
  • jednoduchá aplikace
  • malá spotřeba
  • kvalita
  • cena
  • nic


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 21.9.2013 19:39:36

Tyto linky jsem objevila nedávno ve výprodeji essence a jsem z nich nadšená. Velmi dobře se nanáší, jsou krásně syté a vydrží až do odlíčení. Balení je praktické a vydrží asi dost dlouho. Jen mě mrzí že jsem si jich nekoupila víc, protože jsem je od září už nikde neviděla...Sice mají jako podzimní novinku štěteček, ale linky už ne.

  • výdrž
  • pigmentace
  • snadné nanášení
  • už jsem je nikde v obchodech neviděla


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 28.9.2013 20:15:26

Skvělé linky! Sice se jednají o moje první gelové linky, ale pracuje se mi s nimi mnohem lépe, než s linkou ve fixu nebo s tekutými linky. Černá je černá né šedá, neobtiskává se a vydrží mi na očích celý den ve stejném tvaru. Mám doma ještě stříbrné a ty taky nejsou špatné, ale ty nepoužívám tak často, jako klasické černé.

  • výdrž
  • konzistence
  • barva
  • balení
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 12.10.2013 19:21:13

Toto je hádam prvá linka, ktorú si dokážem nakresliť, bez aplikačného štetca je vám však linka nanič. Farba je sýta čierna a linky vydržia pokojne celý deň, odličujem ju pomocou vodeodolného odličovača a ide to pomerne dobre. Balenie je vcelku veľké, dúfam, že mi rýchlo nevyschne. Je však maličké a zmestí sa všade. Cena je pomerne nízka, ale je potrebné si dokúpiť ten štetček. Nerozmazáva sa a za mňa ju môžem len odporúčať.

  • vydrží
  • ľahko sa nanáša pomocou štetca
  • linky sú sýte
  • nerozmazuje sa
  • bez zakúpenia štetca sa nedá aplikovať


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.11.2013 17:18:12

Tyto gelové linky jsou jedny z nejlepších, které jsou v drogeriích dostupné. Cena je velmi dobrá vzhledem ke kvalitě linek. Mám klasické černé. Jsou perfektně pigmentované, černá je opravdu černočerná. Používám na ně štěteček který je od stejné značky. Linky jsou sice voděodolné, ale velmi dobře se odličují. Jediné co mi na linkách vadí, je to, že po čase mění konzistenci a skoro mi zatvrdly. Výdrž na očích je celodenní. JInak jsou ale velmi dobré.

  • cena
  • balení
  • výběr odstínů
  • dostupnost
  • výdrž na očích
  • velmi dobře pigmentované
  • po pár měsících mi zatvrdly


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.11.2013 21:30:01

po tom, co jsem si přečetla na tyto linky samou chválu, rozhodla jsem se je taky zkusit. nic horšího jsem ale nemohla koupit. nedrží, obtiskávají se, po pár hodinách začnou praskat, drolit se a černá taky není úplně černá, jak bych očekávala. navíc se k nim zvlášť musí dokupovat štěteček (ten byl na tom asi nejlepší a dá se využít třeba na obočí).

  • žádné
  • nedostatečná barvící schopnost
  • obtiskávají se
  • drolí se


Lépe hodnocené

MUA Liquid Eyeliner

5 100% 3 recenze

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené