Essence I Love Extreme Volume Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky Essence I Love Extreme Volume Mascara
Řasenky Essence I Love Extreme Volume Mascara - obrázek 1
Řasenky Essence I Love Extreme Volume Mascara - obrázek 2
Řasenky Essence I Love Extreme Volume Mascara - obrázek 3
5 3.9 28
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 68% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 60 - 90 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence I Love Extreme Volume Mascara

Další recenze od 15.3.2012 15:32:47

s touto řasenkou jsme naprosto spokojená. za super cenu 80,- dokáže víc než jiné v této cenové relaci. Má velký kartáček, který dodá řasám velký objem a zaručeně nanese vrstvu na skoro každou času. Než si řasenku nanesu znova řasy odlíčím, potom drží déle a lépe. Jsem spokojená. Když zrovna nejsem při penězích, je velmi vhodná.

  • velký kartáček
  • dodá objem
  • vydrží dlouuho
  • cena
  • zatím jsem nanašla


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 17:20:19

Tuto řasenku jsme vyzkoušela ze zvědavosti a po nanesení jsm ebyla celkem spokojená. Velký kartáček řasám dodá objem a délku, působí až umělým dojmem. Bohužel na řasách často ulpívají černé žmolečky a večer při odličování se vždy děsím toho, kolik řas mi po použití této řasenky vypadá, někdy se bojím, že mi nezbyde žádná.

  • Cena.
  • efekt umělých řas
  • žmolky
  • extrémní vypadávání řas po použití


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 15.3.2012 21:52:30

Nejdříve jsem byla nadšená, ale to rychle skončilo. Kartáček je sice úžasně velký, řasy natočí, dodá objem, ale zároveň je na něm přilepeno strašně barvy. Stačil druhý tah a řasy byly slepené. Možná je to mojí nešikovností, ale na tuhle řasenku nemám nervy :D

  • velký kartáček
  • slepuje
  • žmolkuje
  • špatně se s ní pracuje


Pokud člověk chce průměrnou, či trošku lepší řasenku jen za pár korun, tak tahle není vůbec špatná. Řasy nijak nelepí, nanáší se bez problému a rychle zasychá, takže nehrozí obtisknutí řas na víčko. Samozřejmě jsou i lepší a mnohem kvalitnější řasenky, ale podle mě se téhle za tu cenu nedá nic moc vytknout. Jsem s ní docela spokojená :)

  • Cena
  • Existují mnohem kvalitnější řasenky


Další recenze od 17.3.2012 11:02:08

Takže já jsem z této řasenky absolutně nadšená, jsem ochotná do řasenek i investovat, ale proč když tato udělá efekt umělých řas. Jediné co mi třošku při prvním použití vadilo byla velikost kartáčku, ale i na to jsem si zvykla a už jinou nechci!

  • cena a kvalita
  • kartáček


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 17.3.2012 21:44:58

Výborná řasenka, už mám třetí. Dělá efekt umělých řas jen ve dvou vrstvách. Velmi rychle se s ní nalíčím a vůbec neslepuje řasy, netvoří ani hrudky. Jediné mínus, že brzo vysychá. Ale za tu cenu je mi jedno, že si budu kupovat každý měsíc novou.

  • cena
  • efekt umělých řas
  • žádný


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 27.3.2012 15:25:00

Po použití této řasenky se nedostavil žádný zázrak, řasy jsem neměla vůbec delší, hustější nebo výraznější než s jinou řasenkou. Navíc velký kartáček mi docela vadil při aplikaci. Znovu už nekoupím, i když cena je přijatelná - ale přece nebudu kupovat něco, co je levné, když to nemá žádný efekt (to ty peníze rovnou můžu hodit do koše :-))

  • cena
  • horší aplikace


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 16.4.2012 12:46:00

Již jinou řasenku od Essence nekoupím než tuto. Jsem z ní nadšená. Její příjemný velký kartáček řasy krásně natočí a prodlouží a oddělí, barva je krásně černá a její cena je více než příjemná. Střídám ji s Diorkou a obě bych postavila do první TOP 5 nej řasenek.

  • Řasy krásně natočí a oddělí
  • Kvalita
  • Cena
  • Nemá


Další recenze od 24.6.2012 13:13:37

Pro mě skvělá řasenka za skvělou cenu :) Mám kratší nenatočené řasy a hodně řasenek co jsem vyzkoušela bylo na nic,bez efektu :/ Dlouho jsem sháněla řasenku v přijatelné ceně a s požadovaným efektem a po nanesení dvou vrstev této řasenky vypadají jako řasy mrkací panenky :) Dostala jsem ji k Vánocům a vydržela mi až do května. Pro mě jednička ! :)

  • Krásné natočení a objem
  • Žádný


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 24.6.2012 19:50:42

Vyzkoušela jsem jí a byla jsem mile překvapena, nečekala jsem za tu cenu, že bude tak dobrá, kartáček je super, krásně řasy natočí a prodlouží, jsem věrná ale jiné řasence, ale tuhle mile ráda doporučím slečnám, co chcou ušetřit a mít krásné řasy jako mrkací panenka Cena super, dostupnost taktéž.

  • Cena a dostupnost
  • Kartáček


Tato řasenka mě příjemně překvapila. Koupila jsem si jí na základě dobré zkušenosti mojí kamarádky a vyhovuje mi. Musím dát sice více vrstev, ale slibovaný objem řas je. Akorád torchu žmolkovatí a občas se řasy slepují. Určitě bych si jí koupila znovu.

  • Cena
  • Objem
  • Dělá žmolky a slepují se řasy.


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 5.11.2012 19:25:05

Myslím, že tato řesenka splnila více než jsem očekávala. Hlavně prvních 14 dnů dělá nádherné řasy. Prodlouží je a navíc dodá i objem. Já osobně jsem na řasenky celkem dost náročná, ale tuhle jsem si koupila už 3x a určitě půjdu zase :) Navíc dobře se odličuje... Jen se s ní musí naučit dobře zacházet, protože jinak může dělat žmolky a řasy slepovat...

  • cena
  • malá výdrž ( asi 3 týdny dokáže dělat perfektní řasy)


Snad nejlepší řasenky,co jsem měla. Prodlouží,udělá nějaký ten objem..Opravdu super... Co jí vytknout můžu je,že se po čase používání (Asi 14 dní) ta hmota divně zhoustne a už to není ono,ale myslím ,že za tu cenu se to tak nemůže vytýkat.Navíc službu ,kterou má udelat ona splní.:) Jinak vydží celkem dlouho..Pokud si ji dáte tunu,opadávat vám bude,já si ji saa dávám na řasy docela dost ,ale už mi neopadává..

  • Objem
  • Prodloužení
  • Cena
  • Obal
  • Nic


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 18.1.2013 09:09:58

Za tuto cenu je to jedna z nejlepších řasenek, které jsem kdy měla. Miluju velké kartáčky, a tahle ho má opravdu obří, což je super :D. Řasy po ní teda nemám vůbec slepené - možná je to taky tím, že si dávám jenom jednu vrstvu a ne 10, jako někteří :D

  • velký kartáček
  • nízká cena
  • rychle vysychá


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 29.3.2013 19:21:20

Z řasenky jsem byla ze začátku nadšená. Mám světlé a krátké řasy, tato je dokáže prodloužit a zahustit opravdu dokonale, stačí jedna vrstva a máte řasy jako mrkací panna. Má velký široký kartáček, se kterým se snadno pracuje. Bohužel cca po 3 týdnech mi začala houstnout a dělat žmolky, pak vyschla úplně a nešlo s ní už nic. Pro mladé slečny, které nechtějí investovat do dražších řasenek je ale ideální, 80 kč/měsíc je super cena. Já si jí ale už nekoupím.

  • cena
  • prodlouží a dodá neuvěřitelný objem už při jedné vrstvě
  • velký široký kartáček
  • brzy zhoustne a dělá žmolky, poté vyschne úplně a nelze s ní už dále pracovat


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 1.4.2013 20:34:33

Řasenku jsem koupila ve slevě, líbil se mi její velký kartáček. A udělala jsem dobře. Narozdíl od tužky na oči z této kolekce je opravdu skvělá. Řasy jsou výrazné a oddělené. Je to jedna z mých oblíbených řasenek a za tu cenu je opravdu skvělá, protože dokáže víc, než leckterá řasenka jednou tak drahá.

  • cena
  • barva
  • splňuje co slibuje
  • žádné


tuhle řasenku jsem začala používat na doporučení ségry. Řasenka je super, řasy o mnoho prodlouží i zhustí. Měla jsem jí několikrát zasebou, ale teď chci změnu, protože mi přijde, že "padá" vždycky mám pak za nějakou dobu (cca 2 hodiny) černo pod očima a musím si to třeba dvakrát otčít:( jinak je super škoda, že má toto mínus:(

  • zvětší objem
  • prodlouží
  • výdrž
  • "padá"


Ahoj lidičky:)) Tuhle řasenku jsem si opravdu zamilovala!!=) Má úžasně obří kartáček, což je super:) Ale hlavně jsem se zamilovala do té ceny! Vydrží mi dlouho, a ani moc nevysychá, jak píšou ostatní:) Taky mi teda neodpadává, ale jak už tu někdo řekl, možná je to proto, že si tam nedávám tolik vrstev:) Mě 1, maximálně 2 stačí:) Jinak, pokud mám hodnotit obal, má u mě 5-ku:D Rozhodně doporučuji koupit! =)

  • Vydrží vážně dlouuuuuho
  • Nevysychá
  • Luxusní cena
  • Obrovský objem
  • Úžasně prodlouží řasy
  • Obrovský kartáček
  • Pěkný obal
  • nic!:)


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 1.11.2013 20:39:06

Opravdu skvělá řasenka. Mám ráda když na řasách mám hodně vrstvy a tato to splňuje naprosto úžasně. Mám ji už celkem dlouho a stále je náplň plná. Když ale řasenku máte celý den, začne se jemně drolit, ale to dělá snad každá řasenka. Nejspíš to bude tím, že na řasách mám hodně vrstvy, ale s tím se dá počítat. Určitě doporučuji.

  • štěteček
  • výdrž
  • vůně
  • po celém dni se jemnězačne drolit


Další recenze od 27.12.2013 19:54:42

Řasenka za 75,-, se kterou jsem maximálně spokojená! Osobní zkušenost mám velmi dobrou. Velký a huňatý kartáč, kterým se krásně nanáší barva na řasy. Efekt nalepených řas. Hezky natočí řasy směrem nahoru a zvýrazní. Mě osobně vydrží celý den. Jediný problém jsem měla s rychlým vysycháním, kdy tak po měsíci začala tuhnout a tím i vytvářet žmolky na řasách. Ale možná jsem ji jen špatně zavírala :) Momentálně jsem si jí koupila podruhé, tak uvidíme :) Řasenka, kterou rozhodně doporučuji. Naprosto bezkonkurenční cena! Některé dražší řasenky nedokážou to, co tahle růžová slečna ;)

  • krásně natočí řasy
  • cena
  • rychlé vysychání
  • žmolkování řás


věk
25-34

oči
modré

Essence nemá vůbec špatné řasenky, tao je má čtvrtá a musím říct, že taky nejslabší.Opadává, rozmazává se, textura je tedy alespoň u té mú poměrně tekutá a kartáček taky nic extra. Když ji tedy srovnám se všemi řasenkami, co jsem kdy měla, můžu jí dát průměr, ale třeba modrá voděodolná BIG má plný počet :) . Celkem překvapení je, že má tak vysoké hodnocení :)

  • opravdu čeraná
  • rychlá aplikace
  • drolí se
  • můj kousek je hodně tekutý


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 16.4.2014 15:54:00

Když jsem se koupila tuhle řasenku , hned po prvním použití jsem litovala. Sice mě překvapil velký kartáček i to, že dokáže prodloužit řasy, ale za ty žmolky to nestálo. Dokonce řasy i slepuje k sobě a rychle mi vyschla, ale možná jsem vybrala zrovna špatnou. Od takového kartáčku a i na venek hezkého obalu jsem čekala víc. Musím říct, že znova si ji nekoupím.

  • velký kartáček
  • delší řasy
  • cena
  • slepuje
  • extrémně žmolkatí
  • rychle vysychá
  • špatně se s ní pracuje


Další recenze od 2.7.2014 10:03:15

Tato řasenka opravdu dodá objem a řasy prodlouží. Dá se i vrstvit (při troše šikovnosti). Na mých řasách nežmolkovatěla. ALE po takových čtyřech hodinách opadávala a dělaly se mi černé šmouhy pod očima. Za mě tedy není na celodenní nošení, aby se člověk nemusel neustále kontrolovat. Dobrá do kabelky jako nouzovka, třeba když se jde s kamarádkou na kafe.

  • Dodá objem a prodlouží.
  • Opadává poměrně rychle.
  • Rozmazává se.


věk
15-24

oči
hnědé

Opravdu skvělá řasenka. Mám ji už podruhé a budu si ji kupovat i dál. Má velký, objemný kartáček, který řasy prodlouží, natočí a krásně zahustí.Za tu cenu je to úžasný výrobek. Dobře se s ní pracuje a neslepuje řasy. Barva je krásná sytě černá a na řasách dlouho vydrží. Obal je také pěkný, líbí se mi růžová písmena na černé.Odličuje se dobře. Mohu jedině doporučit.

  • Cena
  • Výdrž
  • Nic


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 15.9.2014 09:26:41

Tak holky, já opravdu nestačím zírat. Koupila jsem si jí ze zvědavosti na základě dobré recenze na jednom blogu. Řasenek jsem vyzkoušela šílené množství jsem na ně tak trochu magor :D ale moje oblíbenkyně byla Max Factor false lash effect fusion (cena 370 bez slevy, 300 se slevou) nebo jsem také často používala řasenku Dior (cena 900kč!!) a po vyzkoušení téhle řasenky už nechci jinou a to stojí směšných 80 kaček. Řasy jsou prodloužené, husté, připomínají mi časy kdy jsem měla prodloužené. Nejlepšího efektu se dosáhne když řasy přejedete dvoufázovým odličovákem a pak začnete nanášet řasenku. Jinou už ani zkoušet nebudu, jsem nadšená :)

  • opravdu hodně prodlouží a natočí
  • zhustí (dvě vrstvy stačí až až)
  • směšná cena
  • efekt prodloužených řas
  • ze začátku se barvy nabíralo až moc, po pár použitích perfektní.


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 15.10.2014 20:04:48

Tato řasenka má velký kartáček, který mi vyhovuje. Trvá to, naučit se s ním pracovat, ale výsledek pak stojí za to. Mám dost řídké řasy. Délka není nejhorší, ale jsou tuhé a špatně se natáčejí, což je opticky zkracuje. Pod tuto řasenku doporučuji dát jako podklad řasenku jinou, která řasy oddělí a trochu obalí. Pak tak dvě vrstvy této. Řasy mám objemné, dlouhé a hezky výrazné. To jsou kladné záležitosti. Ovšem je tu i ta jedna záporná, kvůli které si už tuto řasenku nekoupím. Po pár hodinách z řas opadává a pod očima to nevypadá hezky, dělají se šmouhy atd. Zvýrazňuje mi to kruhy pod očima a celkově, jak asi znáte, je to dost nepříjemné, jít si takhle po městě s opadanou řasenkou pod očima :)

  • Dělá výrazné řasy
  • Cena
  • Dostupnost
  • Opadává pod oči během dne


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 15.12.2014 19:54:20

Tuto řasenku jsem si koupila hlavně kvůli designu. Hrozně se mi líbil :3 Řasenka sama o sobě není špatná - za tu cenu se to dá. Řasenku používám jen příležitostně, spíš se líčím jenom tužkou. Má dobrý kartáček - není ostrý, jak jsem měla u své předchozí řasenky. Rychle se s ní dají udělat pěkné řasy. Četla jsem, že rychle vysychá, to ale potvrdit nemůžu, protože jsem ji zatím použila jen párkrát.

  • kartáček
  • design
  • určitou dobu dělá opravdu pěkné řasy
  • zatím nic


věk
25-34

oči
šedé

Další recenze od 26.1.2015 14:36:26

I když jsem přešla na přírodní kosmetiku, tak co se týče dekorativky, začínám dělat vyjímky, protože to prostě není ono a také se často nelíčím. Na Essence se mi líbí, že uvádí na internetu složení všech svých výrobků - to velmi oceňuji. Řasenka neobsahuje alespoň Parabeny a nijak extrémně nesmrdí po chemii :-) Jinak má velký kartáček a již po prvním nanesení je i na mých krátkých, rovných a bloňďatých řasách znát, že nějaké vůbec mám :-) Nanáším jí nadvakrát, pro lepší efekt, když se s ní pracuje pomalu, tak se řasy neslepí a vypadají dobře. Koupila jsem za cenu 85kč v DM.

  • Složení uvedeno na internetu.
  • Neobsahuje Parabeny.
  • Výrazné řasy.
  • Cena.
  • Žádné.


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Avon Řasenka SuperShock

3.7 69% 62 recenzí