Essence Quattro Eyeshadow recenze a zkušenosti

Kompaktní oční stíny Essence Quattro Eyeshadow
Kompaktní oční stíny Essence Quattro Eyeshadow - obrázek 1
Kompaktní oční stíny Essence Quattro Eyeshadow - obrázek 2
Kompaktní oční stíny Essence Quattro Eyeshadow - obrázek 3
5 4 30
  • Průměrné hodnocení 4
  • 74% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.7
  • Celkem 30 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Quattro Eyeshadow

věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 28.3.2012 11:30:46

Oční stíny jsou navrhnuté tak, aby když se použijí všechny barvy, mělo oko krásné přechody od světlejšího do tmavého koutku. Přechod je velmi přirozený, plynulý. Dlouho vydrží, dobře se nanáší, nesypou se , nedrolí se, jsou levné. Nevýhodu vidím v balení, u jiného Essence stínu se stalo,že mi spadl na zem a oddělily se části od sebe, nedal se již nadále zavírat. A také v balení není štěteček. Nejradši mám odstín 05"to die for", je to vůbec ta nejhezčí kombinace hnědých stínů, jaké jsem kdy měla.

  • pěkné, syté barvy
  • velký výběr barev
  • drží
  • nedrolí se
  • dobře se nanáší
  • obal se při pádu snadno rozbije
  • v balení chybí štěteček


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 28.3.2012 15:29:30

Začla bych tím že mají krásné odstíny, především syté a nedrolí se. Původně jsem si stíny koupila pouze kvůli černé barvě jelikož si ní dobarvuji obočí a musím uznat že v obočí působí přirozeně a nesmívá se. Na očích také drží krásně, vydrží celou noc a nerozmažou se. Jediné co mě štve je balení ve kterém není štěteček a musela jsem si tam dodat jiný, ale bohužel se stětečkem není možné obal uzavřít. Jinak jsou perfektní.

  • krásné barvy
  • dlouho vydrží i na obočí
  • Není štěteček v balení a nevleze se tam


Další recenze od 2.4.2012 09:37:48

Při koupi jsem od tohoto výrobku moc nečekala, kupodivu mě velmi příjemně překvapil. Vlastním hnědou paletku očních stínů a vlastně ani jiné nepoužívám. Podle nálady a příležitosti se líčím buď decentně pomoci světlejších odstínů, nebo si vytvořím kouřové líčení v kombinaci světleších a tmavších stínů.

  • příznivá cena
  • kvalita
  • nedrolí se
  • snadná aplikace
  • výdrž
  • třpytivé a syté barvy
  • žádné


věk
35-44

oči
zelené

Další recenze od 17.4.2012 20:12:04

Stíny mě mile překvapily. Koupila jsem si je jako nouzovku,ale hezky drží,nepráší,drží, kombinace "die for " se mi líbí pro denní líčení. Nevýhodou je ,že v balení není aplikátor což může být trošku " zrada " pro někoho,kdo se standardně nelíčí a aplikátory tedy nevlastní. Poměr cena výkon však dobrá.

  • nepráší
  • nedrolí se
  • poměrně vydrží
  • cena
  • chybějící aplikátor
  • balení


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 24.7.2012 10:17:04

Balení Quattro má více podob, já jen mám v hranaté podobě, nicméně ve stejných odstínech jako obr. č.1. Odstíny se krásně dopňují a při líčení vytvoří na víčkách krásný přechod mezi jednotlivými odstíny. světlejší hnědý odstín se dá aplikovat i pro zvýraznění obočí pomocí štětčku. Aplikátor není v balení. Stíny drží dobře a poměrně dlouho na očích. Vzhledem k příznivé ceně není co vytknout. trochu mi vadí mini třpitky ve stínech, které se pak dostávájí i na obličej a špatně se odstraňují z make upu.

  • cena
  • doplňující se odstíny
  • světle hnědý odstín lze použít i na zvýraznění obočí
  • třpitky se přichycují na obličej
  • chybí aplikátor


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 29.8.2012 10:53:10

Na stíny Essence jsem přišla zcela náhodou, kdy mi je doporučila prodavačka na ples. Chtěla jsem stíny, které mi vydrží i 10 hodin. Nečekala jsem, že budou tak dobré. Opravdu se mi osvědčily. Mám paletku stříbrno-modrých a na očích vypadají fantasticky. Hlavně nestékají a vydrží dlouho, což je pro mě prioritní.

  • Výdrž
  • Dobrá variace barev
  • Sytost
  • Lehounké třpytky
  • Chybějící štěteček


věk
25-34

oči
zelené

Vlastním několik paletek a za sebe můžu říct, že určitě ano. Stíny jsou příjemné na nanášení, nepráší, neslévají se do čárek a mají dobrou výdrž. Oceňuji i barevné kombinace paletek. Obal je praktický, v tomto směru nemám co vytknout. Myslím, že poměr cena/kvalita je naprosto super. Za mě tedy rozhodně ano.

  • výdrž i bez použití báze
  • výběr barev
  • cena
  • nenašla jsem


Další recenze od 24.11.2012 16:08:52

Už je mám snad po druhé a nemůžu si je vynachválit, vydrží, mají příjemnou až máslovou konzistenci, nepráší. Obsahuje dva tpytivé a dva matné stíny. Všechny jsou velice dobře pigmentované. A za tuhle cenu je to vážně skvělé. Obal je pevný a při pádu se nerozbije :) Vřele tyhle stíny doporučuji :)

  • skvělá pigmentace
  • výdrž
  • konzistence
  • cena
  • pevný obal
  • žádný


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 26.12.2012 09:39:58

Tato paletka se Essence opravdu povedla. Mám hnědou variantu, jiná mě nezaujala. Stíny jsou hezky pigmentované, obsahují barvy od světlé, přes tělovou po tmavě hnědou, takže lze použít jak na denní, tak na večerní líčení. Stíny dlouho vydrží, nepráší, za tuto cenu skvělá koupě.

  • cena
  • pigmentace
  • výdrž
  • nepráší
  • žádné


věk
35-44

oči
hnědé

Další recenze od 6.3.2013 20:05:02

mám hnedu kombináciu tienov a používam na denné líčenie. farby su pekné dobre pigmentované a dobre sa nanášaju. bez použitia podkladovej bázy sa po čase zleju do jednej čiarky ale ak sa použije báza (ja mám elf) tak krásne držia celý den. balenie je tiež dobré. určite v buducnosti kupim znova

  • dobre nakombinované odtiene
  • ak sa použije báza krásne držia celý den
  • dobre pigmentované
  • cena
  • ak sa nepoužije podklad zlievaju sa


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.3.2013 23:26:15

Tato paletka se Essence opravdu povedla, patří k základním líčidlům, které mám. Mám 2 verze a s oběma jsem moc spokojená. 4 stíny v jednom balení jsou za tu cenu opravdu výhodné, ale jejich kvalita daleko převyšuje jejich cenu :) Odstíny jsou dobře pigmentované, syté, nedrolí se ani nepráší. Na víčku vydrží hezké celý den i bez podkladové báze. Jedinou chybičkou je chybějící štěteček v balení.

  • dobrá pigmentace
  • výdrž celý den
  • 4 v 1
  • cena v ohledu na kvalitu
  • nepráší
  • v balení chybí šteteček


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 20.3.2013 06:55:41

Za mne jedny z nejlepších očních stínu, líbí se mi, že mají barvy očních stínů poskládané tak, že to udělají přirozený přechod. Jsou dobře pigmentované, nedrolí se a skoro ani nepráší. Jen mi bohužel nevydržely na očích celý den. Cena je výhodná, jen chybí štěteček.

  • cena
  • odstíny
  • ne velká výdrž


věk
25-34

oči
modré

Tyto stíny jsem si koupila, protože tady na omlazení na něj byly dobré ohlasy. Mě se ale moc neosvěčily. Nevím, jestli to prostě jenom neumím, ale kouřové líčení mi s nimi prostě nešlo vyčarovat. Navíc mi přijde, že jejich pigmentace je velmi chabá. Za mě nedoporučuji.

  • cena
  • pěkné balení
  • chabá pigmentace


věk
25-34

oči
zelené

Mám ty hnědé a jsem zklamaná, přesvědčila jsem se tedy, že jakékoliv stíny od Essence už bohužel ne (ani ty mono, ani pro kouřové líčení, ani jedny mi nesedí). Nejdříve balení - obyčejné plastové - nic moc, chybí tam aplikátor, musím používat svůj. Stíny jsou na pohled krásné, ovšem na víčku už tolik ne a to především díky dost špatné pigmentaci, hlavně u těch světlejších odstínů, které téměř nemalují. Třpytky mají tendenci padat pod oko. Výdrž - no, bez báze mi nedrží skoro nic, takže báze je nutností. Možná mladým dívkám, které potřebují opravdu decentní líčení, budou vyhovovat více než mně.

  • cena
  • nemají aplikátor
  • špatná pigmentace
  • třyptky padají pod oko
  • výdrž bez báze


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 13.6.2013 12:42:25

Také mám zkušenost s těmi hnědými. Ničím mě neoslnily, spíš naopak. Pigmentace není nic moc. Stíny špatně drží na oku, opadávají. Bez báze bych je ani nezkoušela, s bází je výdrž OK. Nelíbí se mi, že dvě barvy jsou dost světlé a dvě naopak zase hodně tmavé, nic mezi tím. Kdyby byly odstupňované postupně, rozhodně bych to uvítala. Nemohu příliš doporučit, jak píši, neoslnily mě, ale použitelné rozhodně jsou, to ano.

  • OK výdrž s bází
  • dostupnost
  • slabá pigmentace
  • opadávají pod oči
  • není plynulý přechod mezi barvami


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 8.7.2013 16:18:36

Koupila jsem jako nouzovku (hnědé) a k mému překvapení tam byla krásná matná hnědá. Chybějící houbičkový aplikátor mi vůbec nevadí, stejně bych ho vyhodila. Jinak stíny hezky sladěné a tohle jsou snad první, kde využiji opravdu všechny barvy. Ideální na denní líčení na několik způsobů. Kouřové z toho teda moc (mě osobně) nejdou, na to mám ovšem jiné od essence. Asi jsem jediná, ale mám problémy s otevíráním - až moc dobře drží.

  • nepráší
  • jemné
  • matná hnědá
  • zavírání až moc dobře drží
  • kouřové líčení nejde


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 21.8.2013 21:05:59

Zvažovala jsem, jakou paletku očních stínu v přirozených odstínech si pořídit, a na základě pozitivních recenzí jsem se rozhodla pro tuto, a jsem velmi nadšená. Mám odstín 05 to die for, se kterými se dá udělat velmi jemné líčení, které jak zvýrazní oči, tak nejsvětlejší odstín používám do vnitřního koutku na rozjasnění. Osobně tedy tento produkt považují za velmi dobrý, který si určitě koupím znovu. Nevýhodou je snad je dostupnost, protože ne vždy jsou v prodejně (Rossmann) všechny barevné variace.

  • cena
  • odstíny
  • pěkné balení
  • dostupnost


věk
25-34

oči
šedé

Stíny jsem dostala dárkem od mojí kamarádky. Mám je v hnědé variantě. Moc se mi líbí, jsou opravdu přirozeně hezké, docela dlouho vydrží a jsou cenově velice dostupné. Nejsem ale spokojená s pigmentací. Protože jsou tak jemné, je třeba je aplikovat na oční víčko několikrát denně. Nevadí mi absence štětečku v balení, protože používám štěteček od Essence.

  • přirozené barvy
  • dlouho vydrží
  • cenově dostupné
  • pigmentace


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 20.9.2013 10:15:40

Na základě pozitivních recenzí zde na Omlazení jsem si koupila ty hnědé, ale spokojená s nimi nejsem. Balení ani absenci aplikátoru či štětce asi nemá cenu u takto levných stínů komentovat, beztak každá používáme své vlastní osvědčené štětce. Co se týče kvality stínů samotných - stíny jsou velmi špatně pigmentované a téměř nebarví, stoprocentně to platí pro ty světlé odstíny, ty tmavé jsou na tom o chlup lépe, ale také to není žádná sláva. Jeden světlý odstín obsahuje celkem velké třpytky, které mají tendenci opadávat pod oči. Výdrž je slabá, odpoledne na očích žádné stíny nemám. Rozhodně nedoporučuji.

  • hezké odstíny
  • cena
  • špatná výdrž
  • slabá pigmentace
  • opadávají pod oči


Další recenze od 2.12.2013 20:50:05

Mám je v barvě takové studené hnědé(!), hlavně jeden matný světle hnědý odstín je naprosto fantastický. Vydrží celkem dlouho a ani nepráší, koupila jsem si je kvůli barvě, ale příjemně mě překvapily. Že nemají aplikátor mi nevadí, spíš naopak, aspoň ho nemusím hlídat, aby nevypadl, používám vlastní s delší násadkou a nebo štětec. Mám ještě jedno Quattro z limitované edice, ty ale vůbec nedrží a jeden odstín mění barvu, ty, co jsou v stálém sortimentu, jsou kvalitnější. Určitě koupím znovu, mám spadeno i na jinou barvu.

  • Hezké odstíny
  • Vydrží
  • Nepráší
  • Cena
  • Dobré na stínování
  • Bojím se ulomení víčka jako u mono stínů


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 15.4.2014 20:44:19

Oční stíny Essence Quattro mám v hnědé kombinaci a jsou opravdu skvělé - řekla bych, za málo peněz hodně muziky :-) Myslím, že to jsou jedny z nejlepších drogerkových stínů, které se dají momentálně zakoupit. Spoustu odstínů na výběr, nízká cena, výdrž docela dobrá, pigmentace skvělá, balení na pohled krásné a také celkem praktické. V balení není štěteček, ale zřejmě každá z nás raději použije svůj vlastní, odsvědčený. Tyto stíny ráda zakoupím znova.

  • nízká cena
  • dobrá pigmentace
  • výdrž
  • obal
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.8.2014 14:47:33

Stíny jsem si koupila na začátku mých líčících pokusů. Vybrala jsem si neutrální hnědou kombinaci (05 to die for). Jako všechna kosmetika od Essence byly stíny levné. Na očích mě bez podkladové báze nic nevytvoří. Mají slabou pigmentaci a špatně se mi roztírají. S podkladem jsou však barvy výrazné a vydrží. S hnědým kvatrem se dají udělat skvělé kouřovky. Nejsvětlejší stín lze použít jako rozjasňovač.

  • cena
  • hezké barvy
  • bez podkladové báze na nic


věk
15-24

oči
modré

Quattro má dost nepraktické balení, zavírá se dobře, ale jednou mi spadlo, stíny jsou v pořádku, ale balení je naprasklé, proto mám obavy, že na cestování to bude nepraktické. Vím, že spouta lidí postrádá štěteček, ale já je vyhazuji, protože vím, že stětečky co bývají přiložené v balení se mi většinou nezamlouvají. Ke kvalitě stínů...nepráší, jsou jemně mleté a quattro obsahule i jeden matný stín, což je jistě plus. Stupeň pigmentace od 1-5 je 4. Pigmentace je dobrá, ale mohla by být ještě lepší. Cena je výtečná paletku seženete do 100kč určitě. Mám stíny v odstínu 05 to die for...a ten je naprosto v pořádku.

  • Cena
  • Výběr barev
  • Jeden matný stín
  • Neprášivost
  • Pigmentace (v pořádku)
  • Jemně mleté
  • Balení (křehké)


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.10.2014 08:58:05

Tyhle levné stíny od Essence mě moc mile překvapily, mají hezké syté barvy, nedrolí se, při nanášení příliš nepráší a i jejich výdrž je dostatečná. Líbí se mi odstíny a jejich kombinace v jednotlivých paletkách, barvy se hezky doplňují. Uvítala bych, kdyby součástí balení byl i štětček. Za tu cenu celkem kvalitní výrobek.

  • barvy
  • cena
  • chybí štětček


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 17.2.2015 12:47:04

Quatro je fajn, mam ji v hnedych barvách, dva hnede a dva svetle, stiny jsou pekne, neprasi, bohužel ale bez primeru nic nevydrzi a slevaji se. S primerem ale super a za tu cenu splnuji co by měli.Cena není vysoka ovšem napr paletka 18ti stinu od makeup revolution london drzi i bez primeru nadherne a stoji něco kolem 280kc, takze vyjde levnejsi a je i kvalitnejsi.

  • pigmentace
  • pekna barevna komba
  • vydrz


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 18.4.2015 19:42:57

Se stíny rozhodně nejsem spokojená. Pořídila jsem si quattro 01 - kombinaci bílé, šedé, černé a fialové. Tyto stíny jsou strašně špatně pigmentované a i po opakované aplikaci barva prostě není skoro vidět - až na černou. Navíc se i špatně nanáší na víčko, protože hrozně práší a na víčku nedrží, díky velkým třpytkám. Třpytky navíc opadávají , takže jsou ve výsledku všude, jenom ne na víčku. Takže minimálně tuto barevnou kombinaci rozhodně nedoporučuji!

  • výběr barev
  • práší
  • moc velké třpytky
  • vůbec nedrží
  • malá pigmentace


Další recenze od 14.5.2015 11:32:16

Toto je naprostá bomba! Mám quatro v odstínu "To die for" a musím říct, že na to, že stíny stojí asi 80 Kč jsou naprosto skvěle pigmentované, mají krémovou konzistenci, vůbec nepráší, dlouho vydrží, skvěle se s nimi blendí... Ta matná čokoládová barva je mimochodem asi nejhezčí výrazná hnědá, jakou ve svých paletkách mám, používám ji při líčení druhých na tužkový štětec do záhybu, nebo když chci čokoládové kouřovky, tohle je můj pomocník! Ta bronzovo/čokoládová se shimmerem je stejně kvalitní jako její matná sestra. Skvěle pigmentovaná, nepráší... Dokonce i světlý tělový stín se je průměrně pigmentovaný, což je docela překvapující, tento druh stínů obvykle bývá nejhorší, co se týče pigmentace. Naprostá bomba!!

  • Pigmentace
  • Nepráší
  • NÁDHERNÉ odstíny
  • Výdrž
  • Prostě vše!
  • Možná bych vytkl balení, ale zatím bez problému


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 18.11.2015 09:51:26

Tuhle paletku jsem dostala od kamarádky na Vánoce, a mmusím říct, že me hodně překvapila. Je nádherně pigmentovaná, má univerzální barvy, nepráší a neubývá rychle, barvy nevypadají stejně a dá se s tím udělat hodně variant líčení. Někdy mi přijde, že je až moc pigmentovaná, protože si musíim dávat pozor, abych to nepřehnala, ale to je spíš výhoda. Rozhodně doporučuju :)

  • Pigmentace
  • Dostupnost
  • Cena
  • Nepřáší
  • není


Další recenze od 13.3.2016 12:56:22

Moc mě nenadchly, používám prvně stíny které hodně malují a poté to vystínuji stíny od Essence, jinak se mi s nimi pracuje špatně, protože se špatně nanáší na štětec, na očích jsou znát až po několika naneseních a nevydrží dlouho. Od Es. neočekávám profi kvalitu, myslím že za tu cenu kvalita odpovídá a nenáročným spotřebitelkám by mohla postačit.

  • cena
  • dostínování namalovaných očí jinými stíny
  • drolí se
  • špatně drží na očích
  • musí se použít mnohokrát aby byly vidět
  • nevydrží dlouho


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Essence 3D Eyeshadow

4.1 77% 13 recenzí

Hůře hodnocené