Essence Silky Touch Blush recenze a zkušenosti

Tvářenky Essence Silky Touch Blush
Tvářenky Essence Silky Touch Blush - obrázek 1
Tvářenky Essence Silky Touch Blush - obrázek 2
Tvářenky Essence Silky Touch Blush - obrázek 3
5 3.4 25
  • Průměrné hodnocení 3.4
  • 56% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 80 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 25 recenzí
  • Výrobce Essence

Recenze produktu
Essence Silky Touch Blush

věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2012 13:33:19

Pořídila jsem si odstín 10 - Adorable, balení je velikosti 5g a nabízí se celkem 4 odstíny. Já jsem blond s modrýma očima a ke mně mi sedí nejvíc tyhle světlounké odstíny spíše do růžového nádechu. Krásně sedí celý den a vypadá na tváři přirozeně. ve fotogalerii je nalevo můj odstín 10 adorable a napravo je 20 babydoll - jen pro srovnání, jak se odstíny liší. Jinak se mi na ní líbí, že není nijak extra třpitivá, takže třpytky po obličeji a všude nehrozí, ale při bližším pohledu je v ní vidět pár mini částeček a na pleti vypadá sjednoceně a lehce rozjasňuje. Mně nevadí, že nemá aplikátor a zrcátko, to není pro mne nutnost, takže nedostatky jsem zatím nezaznamenala.

  • cena
  • vypadá přirozeně na tváři a rozjasňuje
  • neobsahuje skoro vůbec třpitky
  • neznám


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 13.10.2012 18:28:03

Tak já naopak z této tvářenky nadšená vůbec nejsem. Pořídila jsem si odstín 40 - natural beauty. Barva je to vskutku pěkná, o tom žádná. Ale tvářenka se mi hodně špatně nanáší, na tváři mi dělá spíše nepěkné fleky a jde velmi špatně rozetřít. A vysušuje. Malinké třpytky při bližším zkoumání obsahuje, na tváři to není vůbec vidět. Obal je průměrný, nevadí mi, že nemá štěteček, stejně nanáším velkým štětcem. Znovu už nekoupím.

  • cena
  • pěkné barvy
  • velm špatně se nanáší a dělá na tváři spíše fleky
  • vysušuje


Další recenze od 14.10.2012 19:45:59

Tato tvářenka mě něčím překvapila, něčím ne... Na dotek je jemná, sametová. Hrozně příjemná. Na pleti je ale hodně nevýrazná, musíte dát více vrstev. Práší. Jinak pěkná barva. Velmi pěkný design. Já osobně mám odstín 10- adorable, kterou jsem viděla u mnoha blogerek a s ní moc spokojení též nebyly....

  • Cena
  • Balení
  • Příjemná na dotek
  • Práší
  • Docela vysušuje
  • Nevýrazná...


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.10.2012 12:35:08

s touto tvárenkou som spokojná. výrobok je dobrý, balenie je tiež vyhovujuce. zrkadielko ani aplikátor mi nechýbaju nakolko používam velký štetec. výdrž je primeraná k cene. páči sa mi že nemá žiadne výrazné trblietky. je tam jemný shimer ale to je znesitelné a na bežný den sa dá v pohode nosiť. jednu vec čo by som sama sebe vytla bol zlý výber farby mám babydoll a pripadá mi byť dosť tmavá. nabuduce kupim adorable

  • cena
  • primeraná výdrž
  • prášenie je znesitelné
  • balnenie tiež nie je zlé
  • asi nič


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Nemám ráda tvářenky, které mají hodně třpytek, tvářenky je mají skoro všechny, ale u téhle tvářenky je opravdu málo třpytek. Koupila jsem si odstín 30 a jsem s tímto odstínem spokojená, nemám ráda úplně růžové nebo odstíny, které připomínají spíš pudr, ale tohle je tak půl na půl.

  • Cena
  • Barva
  • Výdrž


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 29.11.2012 09:57:36

Mám odstín Babydoll a je to již druhé balení, které jsem si koupila. Mám velmi jemnou a dost suchou pleť a právě to, že tvářenka práší, způsobuje, že stačí ji nanášet zlehka a pleť se neirituje. Poměr cena/kvalita je vynikající, dokud nenajdu jinou tvářenku, která by mi vyhovovala, zůstanu u této

  • cena
  • příjemné odstíny
  • textura
  • slabší výdrž


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.12.2012 23:26:29

Tato tvářenka mě zaujala hlavně jemnými růžovými barvami. Jsem zimní typ a tak jsem chtěla vyzkoušet něco, co mi prý má padnout. Barvy a odstíny jsou krásné, balení bytelné, ale tím to asi končí. Výdrž je katastrofální. Tvářenka mi vydrží asi hodinu, pak není skoro vůbec vidět. Pozůstatkem jsou jenom jemné třpytky. Tvářenka je velmi nevýrazná, musíte nanést více vrstev, aby bylo aspoň něco vidět a tvářenka tak splnila svůj účel. Pro začátečnice ale na jednu stranu ideální. Pořád se bojím, abych nevypadala jako Marfuša a to s touto tvářenkou opravdu nepůjde. Za pár hodin už na tváři nemáte prostě nic... jenom divný třpytivý flek. Prašnost ujde, v tom mě celkem mile překvapila. Bohužel, je to ale jediné, v čem mě pozitivně překvapila.

  • cena
  • jemné barvy
  • balení
  • výdrž (katastrofa)
  • třpytivý efekt
  • nevýrazné barvy


Toto byla moje úplně první tvářenka co jsem kdy vlastnila, a co jsem si dříve koupila. Já mám odstín 30 secret it-girl. Pro mě je to dobrá drogérková tvářenka za pár korun. Je taková losovo-korálová a obsahuje malé zlaté třpytky (ale není jich moc). Rozhodně si koupím i další odstín.

  • krásná barva
  • cena
  • pigmentace
  • ojevují se pod povrchem hrudky
  • málo odstínů
  • průhledný a takový papundiklový obal


Z této tvářenky nemám nejlepší pocit.Mám jí v odsítnu 10-ADORABLE,je to pěkná,lososovo-meruńková barva.Pigmentace není světová,ale na ruce je rozhodně lepší než na tváři.Na tváři je spíše nevýrazná,nerozzáří pleť,nevykonturuje obličej,prostě nic moc.S tvářenkou jsme si moc neporozuměly ale nejhorší to také není.Další odstíny už ale zkoušet nebudu.

  • hezká barva
  • pigmentace
  • výdrž


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.3.2013 21:20:22

Můj každodenní pomocník při líčení. Když tuto tvářenku nepoužiju, jsem jak nevýrazná bledule - a to hlavně v zimě. Mám odstín 20 - Babydoll a nejdřívě jsem do ní jít nechtěla, protože jsem se bála nepřirozené růžové barvy, ale nakonec jsem velmi ráda, že jsem sáhla právě po tomto odstínu. Tvářenka tvář hezky zvýrazní a dodá jí šmrnc a šťávu, ale nestane se, že bych to přehnala a vypadala jako klaun :-D Nedám na ní dopustit, vydrží mi celý den, maximálně jednou přemaluji. Na pleti působí jako přirozená růž, za mě je to top mezi tvářenkami a na léto možná zkusím i další odstín.

  • sedí mi barva
  • rozzáří obličej
  • přirozený efekt
  • třpytky
  • nic


Tato tvářenka je mím favoritem číslo 1. Dobře se nanáší ,můžete vrstvit nebo i ubírat s tmavším odsínem i konturovat obličej. Tato tvářenka se prodává myslim že jen ve 4 odstínech. 10.Adorable -20.babydoll - 30.secret it- girl a 40.nature beauty Podle mě mají velmi dobrou pgmentaci dobře se s nima pracuje.jen nevydrží celý den (cca.10 hod.) a nepraktické balení.Když ji pořád otvíráte a zavíráte obal se může přelomit a taky se opatlává.Jinak chválim tento produkt.

  • pigmentace
  • dá se vrstvit a dobře se s ní pracuje
  • Myslím že si každý vybere svůj odstín
  • balení


věk
25-34

pleť
suchá
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.8.2013 13:26:36

Tuto tvářenku jsem si koupila už asi před 3/4 rokem a jsem s ní velmi spokojená. Mám odstín 20-babydoll a nemůžu si stěžovat! Je pravda, že výdrž je slabší, ale to mi vůbec nevadí. Co se však týče obalu, ten se velmi nepovedl. Po neustálém otevírání se mi víčko zlomilo, ale zatím (po uzavření) drží. Určitě si tuto tvářenku koupím znova, možná zase v jiném odstínu.

  • Barva
  • Cena
  • Neobsahuje třpitky
  • Balení
  • Slabší výdrř


Další recenze od 2.3.2014 10:42:38

Tato tvářenka vůbec nesplňuje, co bych od ní čekala. Výdrž u mě prakticky nulová. Za mě to byly opravdu vyhozené peníze. Párkrát jsem se k ní vrátila a vždycky zjistila, že během hodiny až dvou už na obličeji nic nevidím. Pokud má někdo čas to neustále opravovat během dne, tak proč ne. Koupila jsem jí ve spěchu, protože jsem tvářenku zapomněla doma a měla jsem radši sáhnout po něčem dražším, aby to hned neletělo do koše, protože tohle poletí.

  • balení
  • nevydrží
  • špatná pigmentace


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.4.2014 01:46:16

Tieto tvářenky som dostala,osobne veľmi tvářenky nemám rada alebo teda nemala som,kým som sa s nimi nenaučila pracovať,tak som sa im vyhýbala.Vždy som si pripadala ako Marfuša z Mrázika a mala som paniku,že budem vypadať strašne. :) Mám odtieň 01 Adorable a 04 Natural Beauty.Natural je pre mňa bledulku troška tmavšia,jemne do hneda.Adorable naopak je krásne svetle ružovučká,ktorá mi vždy líčka prežiarí.Na prvý pohľad vypadajú matne,ale majú v sebe jemné trblietky.Prášenie nie je nejak extra strašné a dobre sa mi s nimi pracuje.Pre istotu ich vždy ešte rozotieram na tvári čistým štetcom,aby bol look najviac prirodzený.Nevadí mi,že nemajú zrkadielko,aj tak by som ho nevyužila.Vydržali mi v pohode od rána do večera(počas leta sa stane,že raz opravím cez deň).Válajú sa mi v taštičke a obal sa vôbec nepolámal ešte.Ale ako píšem,extra veľmi nemám s čím porovnávať,tvářenky používam minimálne,ak vôbec.Pre mňa sú ale dobré a som spokojná.Určite sa nájdu aj lepšie,ale pre mňa toto bohate stačí

  • cena jednoznačne
  • jemné trblietky
  • pekné jemné farby
  • asi nič


Tvářenky od Essence jsou jedny z nej z drogérkových prodejen. nejen že jsou za super cenu, ale nabízí se i z mnoha krásných odstínů, navíc v limitkách se dají sehnat ještě krásnější odstíny. Tvářenky malinko práší,ale to se dá přežít. vydrží dlouho jak na pleti, tak celé balení. Určitě mohu nenáročným uživatelkám doporučit :)

  • cena
  • odstíny
  • dostupnost
  • žádné


Další recenze od 15.8.2014 23:07:21

Tuto tvářenku jsem si koupila jen protože byla ve slevě ( 30 kč ) musím říct že mě hodně zaujala svou barvou. Co bych jí vytkla jsou dvě věci práší a nevydrží. Myslím že je to vhodná tvářenka pro začátečníky. Určitě pomůže když použijete dobrou podkladovou bázi a přešplícháte fixačním sprejem. Jinak bez podkladové báze a bez fixačního spreje to nevydrží ani 2 hodiny. Ale myslím že za tu cenu je to super a hlavně nádherné barvy.

  • Cena
  • Nádherné odstíny
  • Vhodný pro začátečníky
  • Trochu práší
  • Výdrž


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.8.2014 14:58:23

Toto je moje úplně první tvářenka. Koupila jsem si odstín 10 adorable. Odstín jemný a růžový. Pro mě pěkná barva když nejsem opálená. Na pleti je ale nevýrazná a musíte jí nanést více. Hodně práší takže se jí spotřebuje ještě více. Výdrž je velice špatná. Na začátek ale ideální, protože se to s ní nedá přehnat. Cena byla jako u všeho od Essence nízká. Znovu si ji asi nekoupím a spíše se podívám po něčem kvalitnějším.

  • cena
  • barva
  • vhodná pro začátečnice
  • pigmentace
  • výdrž
  • dost práší


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tvářenka je dobrá možná tak pro 13letou holku, která začíná s líčením :) Konzistence je práškovitá a špatně se zapracovává do pleti. Výdrž prakticky nulová. Barevné odstíny jsou docela příjemné, ale to je asi tak vše. Určitě nedoporučuji pro suchou pleť, tam by mohla hodně šupinatět. V opačném případě ani u mastné pleti nedoporučuji, protože udělá na tváři "mapy".

  • cena
  • výběr z barev
  • špatná výdrž
  • prášková konzistence


Další recenze od 27.12.2014 18:59:12

Tahle tvářenka mě příliš příjemně nepřekvapila. Mám odstín 50 sweetheart a určitě si jí nekoupim znovu. Je sice jemná ale při nánosu většího množství se špatně blendí a nevydrží dlouho... Nejsem z ní vůbec nadšená. Chtěla jsem zkusit i jiné tvářenky od Essence aly myslím že nějaký ten měsíc počkají. Nelíbí se mi.

  • Jemná
  • Špatně se roztírá
  • Nevydrží dlouho


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.1.2015 19:17:09

Sice jsem přešla na přírodní kosmetiku, ale sehnat tvářenku bez Karmínu byl nadlidský výkon a tak jsem se u některých produktů vrátila k "chemii". Essence jako jedna z mála značek uvádí složení svých výrobků na internetu, což velmi oceňuji. Překvapilo mě i celkové složení a to, že tato nepřírodní tvářenka Karmín neobsahuje. Tvářenku jsem chtěla v cihlové barvě, sehnala jsem podobný odstín 70 kissable, vypadá celkem nevýrazně, ale stačí jí nanést opravdu málo, jinak by člověk vypadal jako Marfuša :-) Spotřeba tvářenky je tím pádem opravdu mizivá a vydrží hodně dlouho. Cenu 75kč snad ani nemusím komentovat :-)

  • Výrazná pigmentace.
  • Neobsahuje Karmín!
  • Neobsahuje Parabeny.
  • Cena.
  • Žádné.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 30.1.2015 11:53:49

Tato tvářenka mě ničím nenadchla ani neurazila. Je to prostě obyčejná tvářenka z drogerie za 80 Kč. Její plus je hlavně v tom, že nepráší a vypadá na tvářích celkem přirozeně. Minus je v tom, že není na výběr mnoho odstínů a na tvář se musí dávat větší vrstva, protože tvářenka má opravdu malou pigmentaci. Já mám odstín 70-kissable a na denní líčení jsem s ním spokojená. Je to takový tmavší odstín hnědo-růžové barvy a k mojí pleti šel ze všech odstínů nejlépe.. Tvářenku bych si asi znovu nekoupila, ale stála za vyzkoušení :)

  • nepráší
  • vypadá přirozeně
  • cena
  • málo odstínů
  • musí se dát větší vrstva


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.2.2015 17:03:10

Moje první tvářenka, kterou jsem si nedávno pořídila. Nikdy jsem si tvářenku nedělala, ale rozhodla jsem se zpestřit si své líčení. Jako nováček v líčení tvářenek jsem sáhla spíše po levnější, takže od Essence. Mám odstín 10-adorable. Barva je opravdu pěkná a jemná. Bohužel vůbec na tvářích nevydrží, dávám si ji ve větší vrstvě a i přesto není moc vidět. Ke tvářence (k balení) bych ráda praktikovala nějaký štěteček na nanášení. Balení mi přijde takové chudé. Při příštím nákupu tvářenky určitě sáhnu po něčem dražším a jiné značce. Určitě mě ale zas něják neurazila.

  • pěkný odstín adorable
  • málo třpytivý
  • nevydrží
  • více množství na tvář
  • chudé balení bez štětečku


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tato tvářenka mi vyhovuje, sice nevydrží dlouho, ale je nenápadná, mám odstín 50 Sweetheart, ubývá mi docela dost rychle, ale už jí mám dlouho, je jí 5g v balení, balení je takové rozhrkané, ale zatím drží pohromadě, obsahuje mini třpytečky, což já moc nemusím, ale na tvářích je vidět naštěstí jen lehká barva a ne moc lesku

  • barva
  • cena
  • rozhrkané balení
  • výdrž


Lépe hodnocené

Benefit SugarBomb

5 100% 7 recenzí

Benefit Coralista

5 100% 6 recenzí

Artdeco Blusher

5 100% 4 recenze

Podobně hodnocené

Benefit Posie Tint

3.5 63% 2 recenze

Hůře hodnocené

MUA Blusher

3.2 55% 6 recenzí