Eucerin Dermato Clean Čisticí micelární voda 3v1 recenze a zkušenosti

Čištění pleti Eucerin Dermato Clean Čisticí micelární voda 3v1 - velký obrázek
Čištění pleti Eucerin Dermato Clean Čisticí micelární voda 3v1 - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 91% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 1 - 260 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Eucerin

Recenze produktu
Eucerin Dermato Clean Čisticí micelární voda 3v1

Další recenze od caukymnauky 26.10.2012 13:15:03

Byla jsem zvyklá odličovat se micerálkou od Biodermy, akorát mne štvala nesmyslně vysoká cena. Tento produkt je stejně účinný, určený pro citlivou pleť a hlavně o polovinu levnější. Určitě doporučuji pro rychlé, snadné a citlivé odlíčení jak tváře, tak očí.

  • neparfemováno
  • účinně odličuje i voděodolný makeup
  • nedráždí
  • žádný


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Daysi.Dee 17.5.2013 12:15:07

Vyzkoušela jsem celkem dost micelárek, jak těch levnějších z drogérky, tak těch nákladnějších z lékárny. Musim říct, že tahle 3v1 od Eucerinu mě nečekaně překvapila. Možná za to může i cena, 255Kč za 200ml, které mi vydrží 3 měsíce je luxusní částka a kouzelná odličovací vodička je báječná. Není parfémovaná, je dermatoligicky testovaná, nepálí v očích, krásně s ní odstraním veškeré líčení a pleť nevysušuje. Moje suchá pleť je heboučká, hydratovaná a jednoznačně si už jinou micelárku nekoupím. Jaké milé překvapení, že za příznivou cenu, dostanete přesně to, co potřebujete =) Ocenila bych i větší balení a klidně i maličké cestovní, zatím jsem našla jen 200ml, ale i tak, za mě číslo jedna v odlíčení.

  • Cena
  • Bez parfému
  • Nedráždí pleť
  • Nepálí v očích
  • Srovnatelný s dražší variantou micelárek
  • Poměr cena/ kvalita - nad očekávání
  • Ocenila bych i větší i menší cestovní balení


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 7.6.2013 11:56:30

Veľmi dobrá micelárna voda, nie je ani až taká drahá. Dobre odličuje make-up, používam ju aj na odlíčenie očí a nikdy sa mi nestalo, žeby ma oči štípali. Páči sa mi aj obal micelárnej vody. Mala som pocit, že moju pleť aj hydratuje. Akurát nie som spokojná so šrubovacím vrchnáčikom, lepšie by bolo, keby bol súčasťou obalu, niekedy sa mi stáva, že ho stratím. Inak nemám čo vytknúť, určite odporúčam

  • dobre odličuje
  • hydratuje
  • nevysušuje pleť
  • nedráždi oči
  • žiadne


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Lotte Cyan 23.6.2013 20:54:15

S touto micelární vodou od Eucerin jsem kdysi začínala a málem na ni zapomněla, nebýt recenzí. V první řadě pleť nevysušuje, což je pro mě snad to nejpodstatnější, velmi dobře odlíčí a nepálí po ní v očích. Po odlíčení s ní mám pocit čistoty. Obal je jednoduchý a ani mi nevadí šroubovací uzávěr. Cena je dle mě ve srovnání s výsledkem v pořádku.

  • Nevysušuje
  • Nepálí v očích
  • Bez parfemace
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Danice 10.7.2013 17:29:02

Velmi kvalitní micelární voda. Odlíčí bezproblémově veškerý make-up, nevysušuje a nedráždí pokožku. Myslím, že se hodí i pro citlivou pleť, já jsem taky "citlivka" a snáším ji velmi dobře.V očích neštípe, nezanechává lepivý pocit na obličeji. Rozhodně jí doporučím, je srovnatelná i s jinými micelárními vodami, o dost dražšími;)

  • Perfektně odličuje
  • Neštípe v očích
  • Obličej po ní není ulepený
  • žádné


Další recenze od Verun83 9.2.2014 10:51:45

Super micelarka. Pouzivala jsem ji asi rok, pak jsem na 2 mesice pouzivala himalayu a musela jsem se k ni vratit, jelikoz mi himalaya uplne zhorsila plet. Plet vycisti dokonale, nevysusuje, nedrazdi. Po tydny pouzivani se mi plet zase lepsi. Oci si s ni neodlicuji, takze nemohu toto posoudit. Takze jinou zkouset jiz nebudu.

  • Nevysusuje
  • Zadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 9.2.2014 12:33:57

Nejprve se musím vyjádřit k první recenzi,která je značně zavádějící. Bioderma rozhodně není 2x dražší. Protože tato voda kdyby měla 500ml, tak by stála nějakých 550kč a Bioderma 500ml stojí pod 500kč, tudíž, nevím jak slečna přišla na to, že je Bioderma 2x dražší, když je naopak levnější!! Teď k vodě samotné. Já jsem jí používala pár let zpět, ale z dlouhodobého hlediska mi vůbec nevyhovovala. Poměrně dost mi pleť vysušovala a tvořily se mi po ní až šupinky jak byla pleť po micelární vodě vysušená, navíc ani zas tak dobře plet nevyčistila. Vhodná na citlivou pleť nevím jestli je, protože já ač nemám pleť citlivou, tak mi po ní občas slzely oči a mamku také poměrně dost dráždila, takže na citlivou pleť bych jí moc nedoporučovala. Plus je, že je neparfemovaná, ovšem já jí tedy cítím, takže nevím jak to doopravdy je s tou neparfemací.. Micelární vodu hodnotím jako průměrnou, protože s voděodolným make-upem a gelovými linkami si neporadí, dlouhodobě vysušuje a dráždí oči. Takže dávám pouze 2 hvězdičky.

  • dostupnost
  • běžný make-up odlíčí
  • cena neodpovídá kvalitě
  • pouze j verze balení - 200ml
  • ač je neparfemovaná tak cítit je
  • s voděodolným make-upem a gelovými linkami si neporadí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Vodu jsem si pořídila jako alternativu k pro mě příliš drahé Biodermě. A musím říct, že jsem velmi spokojená. Jediné, co mi trochu vadí, je, že voda je neparfemovaná, jsem zvyklá být jak chodící parfumerie:D Ale jinak je výborná, nedráždí, perfektně čistí a odličuje dokonce i voděodolný makeup. Rozhodně doporučuji, je moc fajn. Možná bych uvítala obal s dávkovačem, pořád to šroubovat není nic moc.

  • Perfektně čistí
  • Dokonale odstraňuje i voděodolný makeup
  • Nedráždí pleť
  • Neparfemovaná
  • Méně praktické dávkování


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tak tohle je nejlepší micelárka jakou jsem kdy měla a to i ve srovnání s růžovou Bioderma. Tato je neparfemovaná, dokonale odlíčí úplně veškerý make up nebo nečistoty. Kupovala jsem si ji dříve, když jsem měla problémy s atopickým ekzémem a neměla jsem na ni alergickou rekaci, což je pro mě prioritní. Navíc mám po ní pleť jasnou, jemnou a takovou hebčejší. Teď nedávno jsem ji navíc objevila jako přílohu v jednom časopise, proto jsem se k ní opět vrátila a neprohloupila jsem. Doporučuji vřele!

  • dokonale odlíčí
  • není parfemovaná
  • bez aletgické reakce
  • mám po ní krásnou pleť
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Bezantina 29.7.2014 19:49:36

Sama od sebe bych si tuto micelární vodu asi nekoupila, ale byla přiložená k jednomu časopisu, který si pravidelně kupuji a tak jsem měla možnost ji vyzkoušet a jsem za to moc ráda. Měla jsem strach, že budu mít pleť po použití sušší, ale to nemám. Je bez výrazné parfemace a pěkně odstraní všechny nečistoty z pleti. Šroubovací uzávěr mi nevadí, ba právě naopak - vyhovuje mi. Trošku pokulhává v odličování řasenky, ale tu si stejně odličuji očním odličovačem, takže to zase až tak nevadí. Pokud ji uvidím někde za rozumnou cenu, určitě si ji koupím.

  • šetrná k pleti
  • dobře odstraňuje nečistoty
  • cena
  • nedokonalé odstranění očního make-upu


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Po přečtení recenzí na omlazení jsem tuto micerální vodu zakoupila v akci na zkoušku a musím říct, že je opravdu úžasná. Vyrovná se micerální vodě Bioderma (používám růžovou) a není tam žádný rozdíl. Obě jsou perfektní. Používám hlavně ráno k vyčištění pleti, nemám pak umaštěnou pleť a krásně nanesu základ s makeupem k dennímu líčení, který mi vydrží déle, pokud tuto vodu použiji. Určitě zakoupím znovu.

  • perfektně vyčistí
  • srovnatelná s Biodermou
  • vydrží mi déle líčení po vyčištění touto vodičkou
  • nic negativního jsme nenašla