Excipial U Lipolotio emulze recenze a zkušenosti

Hydratační tělové krémy Excipial U Lipolotio emulze
Hydratační tělové krémy Excipial U Lipolotio emulze - obrázek 1
Hydratační tělové krémy Excipial U Lipolotio emulze - obrázek 2
Hydratační tělové krémy Excipial U Lipolotio emulze - obrázek 3
5 4.6 44
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 85% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 30 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 44 recenzí
  • Výrobce Excipial

Recenze produktu
Excipial U Lipolotio emulze

věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:22:56

Krém je určen pro středně až extrémně vysušenou pokožku. Ač mám mastnou pleť, tento krém je můj pomocník v zimě. Mažu si s ním obličej, ale klidně i celé tělo, na noc. Krém je hutný, mastný, takže pokožku důkladně vyživí. Vstřebává se poměrně dobře na to, jak je hutný. Výborný je i na místa vysušená např. agresivními přípravky proti akné. Velké balení (200 ml) vydrží velice dlouho. Od ledna 2012 došlo v lékárnách k mírnému zdražení. Bez receptu od lékaře je nyní k sehnání za cca 150,- Kč.

  • vhodný na vysušená místa
  • velikost balení
  • vyživení pleti
  • dostupnost v lékárnách
  • cena
  • neucpává póry
  • parfemace
  • hůře se roztírá


věk
25-34

Další recenze od 12.3.2012 19:26:45

Kvalita je v pořádku, ale docela mne zaráží to, jak se dlouho vstřebává. Mám ho používat na doporučení kožní lékařky, hydratuje dobře, vůně mi nevadí, ale dá se používat pouze na noc, to že bych si mohla do 15 minut po aplikaci obléci oblečení a odejít z domu prostě nelze.

  • cena
  • hydratace
  • téměř se nevstřebává


věk
25-34

Další recenze od 16.3.2012 00:36:10

Excipial Lipolotio používám bez přestávky něco přes rok a je to jednoznačně moje nejoblíběnější tělové mléko. ever. vytlačil i zbožňovaný kokosový olej, kterým jsem se mazala asi šest let. mastnější konzistence mi nevadí, hydratuje skvěle a celé tělo mám jako ze sametu. když chi pokožku ještě více promastit (např. po peelingu), smíchám ho v dlani s kousíčkem kokosového oleje.

  • hydratace
  • cena
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 19.3.2012 19:51:42

S tímto výrobkem jsem opravdu spokojená. Používám ho už několik let jako běžné tělové mléko a balzám na rty. Výborný je i jako krém na obličej hlavně v zimním období nebo na noc. Mléko má nevtíravou jemnou vůni a skvěle hydratuje a zklidňuje pokožku nejen atopiků.

  • hydratace
  • všestranné využití
  • cena
  • žádné


Další recenze od 19.3.2012 21:30:15

Jsem s ním velice spokojená. Krém je sice hutnější, tak se i hůře rozestírá. Vůně je velmi jemná a příjemná. Ideální na léto po opalování. Modelky ho používají před focením, protože vytvoří krásnou pokožku. Je možno ho zakoupit na lékařský recept. Dermatology skutečně doporučován a to se nejedná o žádné reklamní logo :)

  • hydratuje
  • jemná vůně
  • krásná pokožka
  • hutná konzistence


Jelikož se mi často dělali virážky a pupíny, poradila mi doktorka toto mléko na celé tělo. Je opravdu skvělé, vše zmizelo, a měla jsem krásnou jemnou a hladkou pokožku, skvěle hydratuje. Mohu jen doporučit všem co maj nějaké problémi s pupínky a nebo citlivou a problematickou pleť.

  • levný
  • dlouho trvá než se vstřebá


věk
25-34

Další recenze od 22.3.2012 17:18:25

Krém Excipial je skvělý na suchá místa. Používám po holení nohou. Sice se pomaleji vstřebává, ale to mi nevadí. Výborný také na vysušenou pokožku od sluníčka, či v zimě. Výborný doporučuji všem. Dobrý pomocník.

  • hydratace
  • nic


Další recenze od 22.3.2012 19:02:55

Excipial jsem si koupila proto, že byl tolik vychvalovaný a já potřebovala nějaký hydratační krém. Mazala jsem tělo i obličej a vůbec mi nevyhovoval. Na těle mi vyskákaly pupínky a na obličeji jsem měla suchá místa, což moc nechápu. Na pleť jsem ho nahradila Cetaphilem a bylo po problému. Emulzi teď používám na ruce, kde mě trápí ekzém a občas použiji kortikoidy, ale že by to byl nějaký zázrak se mi nezdá.

  • cena s receptem
  • vůně
  • po emulzi pupínky po celém těle


věk
25-34

Další recenze od 23.3.2012 14:36:23

Kupuji již několik let. Používám celoročně na tělo a na noc i na obličej, i když mám smíšenou pleť. Perfektní na vysušenou kůži, když ji potřebujete dostat do rovnováhy. Póry mi neucpává. Lehká parfemace, nic převratného ani hrozného - taky je to léčivo a ne drogerka. Pro mě je skvělý.

  • dlouhodobě hydratuje
  • použití na tělo i obličej
  • žádný


věk
25-34

Naprosto úžasné tělové mléko pro citlivou nebo podrážděnou pleť. Velice se mi osvědčilo na lokální ekzémy nebo třeba na pokožku podrážděnou od slunce. Pro lepší pocit po použití je dobré jej na chvíli strčit do ledničky, a poté použít.

  • pro citlivou pleť
  • skvěle se vstřebává
  • cena


věk
25-34

Další recenze od 24.3.2012 21:01:02

Vzhledem k hutnější konzistenci se ho docela bojím použít na obličej (mám mastnější pleť), takže ho používám především na tělo. Je trochu mastnější a hůře se roztírá, ale perfektně hydratuje a kůži mám po něm krásně hebkou. Má jemnou vůni. Každému ale asi vyhovovat nebude, například přítel po něm měl úplně suché ruce (což nechápu:), mně ale vyhovuje skvěle.

  • Hydratace
  • Vyživení
  • Jemná vůně
  • Hůře se roztírá


věk
25-34

Další recenze od 29.3.2012 13:53:23

Mám ho za pár kaček na recept od kožní. Ještě je verze Excipial Hydrolocio. Já bych řekla, že Lipo je na večer a Hydro na den. Lipolotio je velmi hutné, sice se hůře nanáší,ale to mi vůbec nevadí, protože se tím promasíruju a přijde mi,že se to pak lépe vpije. Jen je oproti Hydro mastnější, na denní nošení bych si chvilku připadala uleptaná, přisakuje se na něj pyžamo.

  • hydratuje
  • levný
  • dělá velmi vláčnou pokožku příjemniu na dotek
  • nevím


věk
35-44

Další recenze od 10.4.2012 13:22:11

Pro mě jednoznačně nejlepší tělové mléko ke kterému se vždy budu vracet. Občas střídám i s jinými, ale toto je mé nejoblíbenější. Mám poměrně dost suchou pokožku a po použití mléka ji mám hezky vyživenou, žádné alergické reakce nemám, pro mě i příjemně voní.

  • hydratace
  • výživa
  • žádné


věk
45-54

Další recenze od 10.4.2012 13:39:09

používám denně hlavně na ruce - kvůli ekzému, každý večer, nebot' je výživnější-mastnější... na den je vhodná lehčí verze mléka Hydrolotio..na tělo použivám občas, jakmile se mi tvoří šupinky, nebo svědivá suchá pokožka..oblíbil si ho i manžel - na obličej, má vysušenější plet' a i ta hutná forma se mu hned vpije..

  • příjemný, výživný
  • dostupný na recept
  • nedráždí
  • neobtěžuje parfemací
  • dobře se roztírá
  • déle se vstřebává


věk
25-34

Záchrana pro vysušenou kůži. Tohle mléko mám vždycky doma pro jistotu v zásobě. Mám citlivou jak pleť na obličeji, tak kůži, a kdykoliv, když mi připadá, že mám kůži příliš vysušenou nebo napjatou, stačí pár kapek a je úplně cítit jak napětí povoluje. Pro někoho může být negativem parfemace, mně také příliš nevoní, ale tento jediný zápor převažují klady.

  • dostupnost
  • pomáhá
  • příjemná cena
  • parfemace


věk
25-34

Další recenze od 10.4.2012 15:07:42

Nejlepší mléko na vysušenou pokožku. Prvně jsem k tomuto mléku přišla u kožní lékařky, která mi jen předepsala na moji velmi suchou pokožku. Mohu říct, že problém již nemám. Krásně tělo hydratuje. Jedinou nevýhodou je jeho delší vstřebatelnost do pokožky. Na obličej nepoužívám, pouze na tělo.

  • Cena
  • Kvalita
  • Delší vstřebatelnost


věk
25-34

Další recenze od 19.5.2012 14:11:20

Excipial jsem si koupila na základě doporučení tady na Omlazení a nelituji. Mám problém se suchou pokožkou těla a velkými vyrážkami po holení. Excipial krásně zjemní a promastí pokožku a přitom se poměrně rychle vstřebává a nemastí. Vyrážky sice úplně neustaly, ale tak o 70% se zmírnily. Vůně je jemná, takže mě nijak neobtěžuje.

  • promastí pokožku
  • rychle se vstřebá
  • nemastí
  • nic


věk
25-34

Další recenze od 11.6.2012 23:20:59

Moje spása, která mi dala do pořádku obličej! Měla jsem opravdu ošklivé suché mapy po tvářích, zkoušela jsem toho hodně, ale jen tenhle zázrak mě spasil :) Chce to dlouhodobější používání, nicméně po vysazení emulze se nic neděje, pleť se nevrací do původního stavu :) Sice se pomaleji vstřebává, ale asi o to víc hydratuje.

  • bezva hydratuje
  • krásná vůně
  • dobře se roztírá, i když je hutnější
  • poměr cena/kvalita je skvělý
  • spravil mi hodně špatnou pleť
  • vstřebávání
  • klasický lékárenský obal


věk
25-34

Další recenze od 18.6.2012 17:16:27

Výborný krém na ruce, který se mi každoročně osvědčí zejména v zimním období, jelikož trpím na často popraskané ruce. Tento krém splní účel, je mastný, tudíž i popraskaná místa dobře promaže a zahojí. Cenově je sice na vyšší pozici, ale člověk, který ocení dobrý efekt, nebude litovat za krém příště peníze dát.

  • vhodný na popraskané a suché ruce
  • hůř se roztírá


věk
25-34

Za mne vynikající produkt, bez kterého bych jako ekzematik sotva přežila zimu, skvěle promastí pokožku, uleví od pnutí. Docela snesitelně voní a konzistence se snadno roztírá. Cena je více než skvělá a je ho opravdu velké množství. Rozhodně zakoupím znovu!

  • cena
  • funguje
  • velmi příjemný
  • uleví od pnutí
  • balení nemá pumpičku


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2012 12:55:58

Naprosto zázračně mi zklidnil a zhojil podrážděnou kůži s vyrážkou a svěděním. Je hodně mastné, ale velmi rychle se vstřebává a voní neutrálně ( miminkovsky ). Používám ho i na obličej a nemůžu si ho vynachválit. Je hodně vydatné a stačí ho maličko.

  • Perfektní pro podrážděnou a citlivou pleť
  • Není parfémované a nedráždí
  • Krásně pokožku promastí a ta zůstane vláčná
  • Vyhovuje mi neutrální vůně
  • Dostupnost pouze v lékárně


věk
25-34

Další recenze od 28.8.2012 14:18:43

Najlepšia vec na veľmi suchú pokožku. Lepší krem som ešte nestretla. za mňa určite áno :) Cena je tiež veľmi priatelská balenie 200ml vydrží celkom dlho,kedže je hustý a mastný stačí ho malinko. Jediná vec, je že sa dlhšie vstrebáva ale zas dlho vydrží pocit hydratacie.

  • hydratuje i velmi suchú pokožku
  • hypoalergénny
  • cena
  • nič


věk
25-34

Tento produkt často doporučují kožní lékaři pacientům s citlivou přesušenou pokožkou a ezemy.Je však vhodný i pro dlouhodobou hydrataci a zjemění kůže.Doporučuji pacientům s krupičkou, kterou způsbuje neprorůstání chloupků kůží hlavně v oblasti horní části paží.

  • vyživuje
  • pro citlivou kůži
  • cena
  • déle se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 13.9.2012 12:42:59

Favorit mezi tělovými mléky pro citlivou suchou pokožku. Jednoznačně hydratuje bez jakéhokoliv podráždění či reakce, použila jsem jej i na obličej a mohu doporučit.Použila jsem jej i na miminko.Příznivá je i cena, kolem 150 Kč a pokud chodíte ke kožní lékařce, lze i na předpis.

  • hydratace a cena
  • déle se vstřebává


věk
15-24

Další recenze od 21.9.2012 18:13:12

Tento produkt mě docela zklamal. Překvapila mě vůně, která mi ale není příjemná, působí na mě staře. Používám ho občas na ekzematické ruce. Déle mu trvá, než se vstřebá a je celkem mastný. Na druhou stranu ale citlivou kůži nedráždí jako ostatní kosmetické krémy.

  • nedráždí
  • vstřebatelnost
  • cena
  • vůně


Další recenze od 28.2.2013 14:30:59

Skvělá emulze, již několik let trpím ekzémem na rukou, ruce se mi extrémně vysušují, praskají, někdy až do krve, většinou v létě mám klid ale v zimě je to opravdu hrozné. Vyzkoušela jsem x krémů, mastiček a všeho možného, vždycky byl efekt jen dočasný, pokud teda nějaký vubec byl a nebo to jen příšerně pálilo a zarudlo. O mastech od kožařky radši ani nemluvím.. Ze zvědavosti jsem si v lékárně koupila právě Excipial U Lipolotio a opravdu funguje skvěle. Na rukou nepálí..Když si je namažu na noc a pak třeba jen dvakrát denně, tak mám pokoj. Ruce mám krásně jemné a hydratované. Doporučuji :-)

  • dokonalá hydratace
  • cena
  • jemná vůně
  • žádné


věk
25-34

Ihned po aplikaci cítím, že kůži uleví a promastí ji, bohužel po umytí byť jen vodou je pokožka opět suchá a šupinatá. Celkem rychle se vstřebává, ale zanechává pocit "cítímžejsemsemazala". Špatně se mi roztírá a nehezky mi voní, to bych u lékárenského výrobku prominula, ne tak to, že na mě nemá skoro žádný účinek. Daleko lépe mi slouží obyčejná kalciovka.

  • cena
  • vůně
  • špatná roztíratelnost
  • nepozoruji zlepšení stavu pokožky


věk
35-44

Další recenze od 29.6.2013 23:29:42

Excipial jsem poznala díky kožní lékařce, která jej předepsala příteli, když měl hodně suchou pokožku na rukou po ekzému. Samozřejmě jsem zkoušela i já a hodně jsem si ho oblíbila. Má řidší konzistenci, ale přitom hodně hutnou a mastnější. Sice je hutnější, ale roztírá se celkem dobře. Vstřebává se trochu déle, ale nijak extrémně. Na hodně suchou pokožku třeba v zimě je mi moc příjemný, klidně si s ním mažu celé tělo. Opravdu báječně pokožku hydratuje a zvláční. Obsahuje ureu, která se mi v kosmetice maximálně osvědčila. Vůně Excipialu mi nevadí, je jemná, nevtíravá.

  • výborná hydratace a zvláčnění suché pokožky
  • obsahuje ureu
  • trochu déle se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 30.6.2013 07:49:46

Mám smíšenou pleť, na obličej jsem nenašla odvahu ho dát, bála jsem se ucpaných pórů. Na pokožce těla je ale průměrný - velice dobře hydratuje a vyživí, ale vstřebává se hrozně dlouho. Mazala jsem se jím hlavně večer, kdy jsem se nepotřebovala rychle obléct. Schnutí do 15 min opravdu nedává. Jinak nemám co vytknout, ale znovu kupovat nebudu. Vůně je nutrální, taková lékárenská.

  • hydratace
  • výživa pokožky
  • pomalu se vstřebává


věk
25-34

Další recenze od 17.7.2013 22:28:47

Toto je nejlepší krém který jsem kdy zkusila. Lipolotio si našlo stálé místo na mém kosmetickém stolečku :-) Dokonale kůži promastí, léčí i extrémně vysušená místa a přes zimu je hotovou oázou pro můj obličej. Popravdě nechápu jak někomu může vadit, že není parfémovaný - parfemace je další složka, která pleť dráždí a je to naprosto zbytečné. Stačí, že máme navoněná jiná mléka, mýdla, antiperspiranty, laky na vlasy, rtěnky, šampony apod....přes všechnu tu parfemaci pak pomalu nejsou cítit samotné parfémy, které si kupujeme... Já a moje pleť velice vítáme, že parfemovaný není.

  • bez parfemace
  • hypoalergenní
  • plní co slibuje
  • cena
  • v dostání jen v lékárnách


věk
25-34

Další recenze od 15.9.2013 10:41:41

Moje oblubene mlieko ktore si opakovane kupujem. Mam ho na predpis od koznej cize ma vyjde asi na 1 euro co je super.Paci sa mi vona aj konzistencia, obal by mohol byt lepsi. Je trochu mastnejsi ale asi preto sa pouziva na liecbu suchej pokozky. Ja pouzivam na ruky a na nohy, ktore mam casto suche..Nepouzivam vsak kazdy den cize neviem posudit dlhodobejsie ucinky. Na plet som este neskusala, netrufam si to dat na moju mastnejsiu plet s nedokonalostami... Inak super budem kupovat dalej

  • vona
  • konzistencia
  • cena ak je na predpis
  • hydratacia
  • dlhsie sa vstrebava


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2013 17:07:40

excipial U Lipolotio používám od dětství, musím říct, že je velice kvalitní. Doporučuji ovšem mazat buď na noc nebo přes den, když se hned nechystáte jít ven. Poměrně delší dobu se vstřebává ale velice dobře kůži vyživí. Vůni tohoto krému vnímám jako neutrální - spíše je to výhoda pro tento krém, nemám ráda parfemované krémy.

  • vyživující
  • vůni
  • pomůže
  • vstřebatelsnost


věk
25-34

Další recenze od 6.10.2013 20:08:05

Tuto emulzi jsem používala v době, kdy jsem trpěla na exém a vyrážky na rukou. Mám ho ještě ve skříni a moc ho teda nepoužívám, protože mi bohužel nesedl tolik, jako většině zdejších uživatelek. Ihned po namazání mám sice pocit, že jsem pokožku dostatečně hydratovala, ale po pár minutách, kdy se krém konečně vsákne, se vše vrátí do původního stavu a ještě mi přijde, že je pokožka daleko sušší než předtím. Nemám citlivou pokožku, pouze trpím na suché ruce a lépe mi poslouží i obyčejné krémy z drogerie. Já bych si ho už znovu nekoupila.

  • konzistence
  • všestranné využití
  • cena
  • dlouho se vstřebává
  • ještě sušší pokožka po použití


věk
35-44

Další recenze od 20.10.2013 12:02:14

Tuto emulzi kupuji pro svou osmi letou dcerku na promaštění kůže, protože má atopický ekzém. Kupuji ho na recept od dětské lékařky, takže mě stojí jen minimum peněz. Přesto s ní ale nejsem moc spokojená. Je hodně hutný, takže se mi hůře roztírá. Navíc mi přijde, že se strašně špatně vstřebává do pokožky. Dcerku vždy natírám hned po koupeli a musíme docela dlouho čekat, než se trochu vstřebá protože v opačném případě by se hned přilepila k pyžamu. Ten lepivý pocit je pro ní natolik nepřijemný, že se příště poohlédnu po jiném.

  • cena
  • špatně se vstřebává


věk
35-44

Další recenze od 3.11.2013 09:36:53

Tak tento výrobek doporučuju především těm, kteří mají problémy s vysušenou pokožkou.Poprvé jsem tento krém koupila pro svou dceru, jelikož trpěla atopickým ekzémem.Hodně ji to pomohlo, pokožku neměla tak vysušenou, ale spíše promaštěnou. Atopický ekzém se na ni již neprojevuje, ale v zimě ho často používáme..Doporučuji

  • vyhlazuje drsný povrch pokožky
  • hydratuje pokožku
  • pomaleji se vstřbává do pokožky


věk
25-34

Kdo by neznal slavnej Excipial? Určitě každý, kdo má atopický ekzém nebo jiné kožní problémy. V pubertě jsem ho používala na svůj atopický ekzém, alergie na kosmetické přípravky a na suchá ložiska na kůži. Musím říct, že mi jako jeden z mála krémů opravu moje problémy redukoval! Dnes ho kupuji jen občas, když mám problémy s pokožkou já nebo mí malí sourozenci. Mínusem je pro mě jeho vysoká mastnota, takže chvíli trvá než se vstřebá. Balení by mohlo být taky praktičtější, protože vydolovat ke konci z tuby zbytky krému vyžaduje sílu a zručnost.

  • pomáhá v redukci kožních problémů
  • balení a pomalé vstřebávání


věk
15-24

Další recenze od 8.1.2014 23:16:44

Nejlepší krém, na který jsem kdy narazila, přípravek, u něhož můžu pět samou chválu! Je opravdu dokonale hydratační, tak jak slibuje, celkem rychle se vstřebává, je jemný, voní mi, na pokožce velice příjemný. Cena za 200ml je cca 150kč, což je v poměru s kvalitou naprostý TOP. Opravdu není snad nic, co bych vytkla, takže vřele doporučuji všem se suchou i normální pletí :)

  • Voní
  • Vstřebává se rychle
  • Dostupnost
  • Cena
  • Hydratuje
  • Příjemný na pokožce
  • Zjemňuje
  • Konzistence
  • Univerzálnost
  • Žádný


věk
25-34

Na tuto emulzi já a moje atopická pleť nedáme dopustit. Až toto mi pomohlo zklidnit a zneviditelnit mou vyrážku na ruce. A to už po cca týdenní používán, zázrak. Už žádné kortikoidy! Samozřejmě mi atopický ekzém nevyléčí, ale velmi zmírní příznaky, některý den si na vyrážku ani nevzpomenu :) Mažu jím celé tělo (kromě obličeje), ani po holení nedráždí, naopak zklidní a netvoří se mi po něm červené pupínky. Hydratace mi vydrží cca den až dva, ale jsem extrém s velmi suchou pokožkou :) Mohu jen a jen doporučit, nedám bez něj ránu. Zakoupeno v lékarně.

  • Jako snad jediná věci mi zabírá na atopický ekzém
  • Příjemná, neagresivní vůně
  • Pokožka je krásně hydratovaná a svěží
  • Obal
  • Delší doba vsáknutí do pokožky
  • Emulze je velmi tekutá, nutnost hlídat ukápnutí :))


věk
25-34

Jedná se zatím o moje nejoblíbenější tělové mléko. Tedy spíš emulze. Mám atopickou suchou pokožku a obyčejná mléka mě tolik nehydratují, jak bych si představovala. Používám hlavně na ruce a na lokální extrémně suchá místa. Je mastný, takže někomu vyhovovat nemusí, ale pro mojí kůži to je jak voda na poušti :) Kdybych měla zvolit jediné univerzální mazadlo, zvolím nyní tenhle. Doposud jsem nenašla jemu podobnou alternativu. Jediný, co mi štve, je malé balení.Někomu vůně sedět nemusí, ale mě to naopak voní. Voní mi ty lékarenské věci.

  • zvláční hrubou kůži
  • vůně
  • univerzální mastidlo
  • malé balení


věk
15-24

Tento krem jsem zakoupila na recept a doporuceni me kozni lekarky. Mam extremne suchou plet a atopicky exzem. Jako mala jsem s nim byla spokojena, ale ted jsem po natreni jeste sussi nez pred tim. Proto ho mam v koupelne jenom k nejnutnejsim pripadum, ale snazim se mu vyhybat. Takze za me nic moc, zalezi ale hlavne na typu pleti.

  • hezka vune
  • baleni
  • konzistence
  • rychle se vstrebava
  • po naneseni je kuze jeste sussi


věk
15-24

Další recenze od 28.8.2015 00:04:41

Tento krém, nebo přesněji řečeno spíše emulzi seženete pouze v lékarně, avšak cena je příznivá. Není moc známý na běžné použití, i já jsem se k němu dostala, když se mi v zimě na obličeji začali vytvářet suché plošky. Tak jsem šla do lékarny, a byla mi doporučena tato emulze. Nejen, že suchá místa okamžitě zmizela, ale pleť byla krásně hydratovaná, takže jsem u krému zůstala už natrvalo. Použivám ho každý den, před nanesením báze pod makeup a po peelingu protože krásně zhydratuje, ale přitom nemastí. Se suchou pletí už jsem se díky Lipolotiu navždy rozloučila :)

  • hydratuje
  • obsah léčivých látek, který pomůže s případnými kožními problémy
  • chrání proti vnějším vlivům
  • nemastí
  • příjemná konzistence
  • žádné


Další recenze od 10.5.2017 10:00:46

Roky jsem se trápil s ekzémem na rukou a po několika dnech promazávání se úplně ztratil. Přípravek budu používat dál, emulze celkem dlouho vydrží a za těch pár peněz ten klid na rukou stojí. Pořád jsem měl suchou pokožku, když se teď promažu několikrát denně touto emulzí, tak mám klid. Příjemně voní, nezbývá po ní mastný film na těle.

  • odstranil suchý ekzém
  • příjemně zvlhčuje
  • dobrá cena
  • dlouho mi vydrží


věk
25-34

Další recenze od 10.5.2017 16:41:07

Excipial jsem používala na ekzém a hydrataci ekzematické pokožky na radu dermatoložky. Má takovou zvláštní jakoby lékárenskou vůni, ta mi tedy moc nesedí, ale to je asi tak jediné, co bych mohla tomuto krému vytknout. Krém se velmi dobře roztírá. Myslím, že mi hodně pomohl na ekzém a se suchou pokožkou, dost promašťuje.

  • Hydratuje pokožku
  • Vůně


věk
25-34

Další recenze od 17.5.2017 13:56:49

V rodině nejsme atopici ani nic podobného, takže z tohodle hlediska nic neposoudím, ale mléko mi bylo doporučeno známou na seboreu - šupinky co se tvoří hlavně miminkám na hlavičce a ve vlasech. Jde o sice i odloupávat po šupinkách po koupání, ale přece jen je to lehce nechutný.. Takže jsem mléko koupila, mazala a opravdu to celkem rychle zmizelo, miminku se líbila masáž hlavičky voňavým mlíčkem. Jedině mě zarazila právě ta vůně, né že by mi parfemace vadila, naopak se mi líbí, ale když je mléko pro atopiky tak mě překvapila intenzita vůně.

  • funguje jak má
  • voní
  • mastné


Lépe hodnocené

Fennel Body Butter

5 100% 8 recenzí

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené