Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře recenze a zkušenosti

Masky Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře  - velký obrázek
Masky Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře  - obrázek 1
Masky Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře  - obrázek 2
Masky Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře  - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Freeman

Recenze produktu
Freeman Antistresová pleťová maska s minerály z Mrtvého moře

věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od MarBella 16.3.2015 14:48:25

Bohužel nemůžu souhlasit s nadšenými recenzemi nade mnou. Masku jsem si koupila v malém balení (pytlíčku) a vystačila mi na 2 použití. Pozitivní výsledek jsem žádný nezaznamenala a při zasychání masky mě nesnesitelně svědila pleť. Po smytí jsem měla pokožku podrážděnou a silně vysušenou. Znovu si ji na obličej už nikdy nedám.

  • žádné
  • vysušila pleť


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Masku jsem si koupila na základě zdejších nadšených recenzích. Maska má bláznivou modrou barvu a příjemnou sladkou vůni. Malé balení obsahuje dost masky nejen na obličej, ale i na krk a dekolt. Maska rychle zasychá a ztvrdne, takže je na pleti nepříjemná, pne a hodně špatně se smývá. Po pěti minutách mě pleť začala šíleně svědit, nedalo se to vydržet a musela jsem masku smýt. Pokožku jsem měla po smytí rudou jako rak, velice podrážděnou a vysušenou. Pro citlivější pleť naprostý propadák. Už jsem vyzkoušela všechny masky Freeman a kromě té černé, která je naprosto perfektní, nemohu bohužel žádnou jinou doporučit.

  • parfemace
  • pne
  • špatně se smývá
  • dráždí pokožku
  • vysušuje


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ilon 18.6.2014 08:47:38

Na základě recenzí zde na omlazeni.cz jsem si koupila tuto masku a můžu bez lhaní říci, že je naprosto k ničemu. Hodně mě to zklamalo, zvlášť jak jí tady vychvalujete.S černými tečkami si neporadí vůbec /ani minimálně/ a to jsem nečekala žádný zázrak. Necítím ani nevidím rozdíl. Takže žádnou masku od této značky si již nekoupím.

  • roztíratelnost
  • velikost balení /na zkoušku si kupovat tohle obr balení :( /
  • žádná změna pleti po aplikaci /2-3x týdně/


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 26.6.2013 23:19:12

Já nějak nedokážu sdílet všeobecné nadšení z téhle masky, rozhodně mi nepřijde jako nějaký zázrak. Čekala jsem, že nebude vysušovat a při prvních použítích se mi to i zdálo, ale při dlouhodobém používání mi pleť vysušuje jako každá jiná maska od Freemana, navíc na pleti zasychá rychlostí blesku a pleť mě hodně pne a svírá a to je dost nepříjemné. Čistí průměrně, i když řekla bych, že docela dobře, samozřejmě zázraky čekat nemůžete. Barva je opravdu veselá, voní taky moc hezky, ale upřímně bych radši masku, která mi pleť nevysuší a vyčistí. Doporučila bych určitě jen pro mastnou pleť.

  • snad jen ta veselá barva a velikost balení
  • vysušuje a stahuje pleť
  • hodně rychle na pleti zasychá
  • nijak ohromující čisticí schopnosti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od eM.X 24.10.2014 09:47:43

Masku jsem koupila na základě zdejších recenzí a pro mě to až takový zázrak není. Má šílenou modrou barvu, co mi nevadí. Problém je v tom, že mám radši masky, které obsahují peelingové zrníčká, tato je úplně je hladká. Pleť nějak extra nevyčistí, znám i mnohem lepší. Naštěstí jsem měla jen balení v pytlíčku, které mi vystačilo asi na 6 použití. To velké v tubě bych nespotřebovala asi nikdy. Za mě ne.

  • nevím
  • nevyčistí


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Moje jediná maska od Freeman, kterou jsem si koupila v plném balení, cena je skvělá, balení je veliké a dlouho vydrží, používám jednou týdně, nebo když si vzpomenu, příjemně chladí, stahuje póry, je opravdu relaxační, nechávám ji někdy na pleti dlouho cca 25 minut a jsem pokaždé spokojená s výsledkem, mám suchou, místy smíšenou pleť, tak mi vyhovuje, že nevysušuje, jako jiné masky. Dokonce mám po použití pocit hydratované pleti.Určitě koupím znovu.

  • cena
  • velikost
  • nevysušuje
  • funguje
  • nic


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Jancysska 26.6.2013 21:34:29

Masku jsem koupila na základě zdejších recenzí. Výhodou je velké balení, které je cenově dostupné. Tato maska je krásně modrá a člověk s ní vypadá jako šmoula :D. Zasychá na obličeji poměrně rychle a s použitím houbičky se i velmi snadno smývá. Nechávám ji působit cca půl hodiny a používám ji cca jednou týdně. Pleť nevysušuje. Čistící schopnosti jsou slušné, ale nestahuje póry. S maskou jsem tedy celkem spokojená, pokud nebudu chtít riskovat, koupím ji zase, ale jinak ráda zkusím jinou, která si lépe poradí s rozšířenými póry.

  • nevysušuje
  • snadno se smývá
  • rychle schne
  • dobře čistí
  • nestahuje póry


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Po kladných recenzích zde na Omlázku i jinde na internetu, jsem si zakoupila tuto masku. Nejsem si úplně jistá, zda zbaví černých teček (možná některých) ale je pravda, že pleť je po této masce dokonale hebká, póry jsou méně viditelné a celkově je obličej takový svěží. Nejvíc mě baví ta modrá barva, ve které si opravdu připadám jako šmoula :D

  • krásně zjemní pleť
  • krásná barvička
  • jednoduché nanaášení
  • stažené póry
  • neodstraní černé tečky


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ElzZzie 24.9.2013 14:39:58

Tuto masku jsem si koupila ze zvědavosti, z touhy vyzkoušet nějakou Freeman masku a taky díky recenzím. Maska má šmloulovsky modrou barvu, je hutná,ale i tak se dobře nanáší. Bohužel mám citlivé oči a i když se očnímu okolí vyhnu, tak oči občas pálí a slzí. Masku nechávám působit podle nálady, stahuje póry a zdá se mi,že i zlepšuje akné (pokud něco málo "vyraší").

  • barva
  • vůně
  • konzistence
  • opravdu čistí
  • štípou z ní oči


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od onsall 12.11.2013 19:35:30

Tuto masku jsem si koupila vzhledem k dobrým recenzním. Musím říci ze mne neurazili ale ani nenadchla. Vyčistí poměrně dobře. Zbaví pleť mastnoty. Koupila jsem si v akci v tetě takže me přišla na 99 Kč. Používám ji tak 2x týdně. Pleť nijak extra nevysušuje. Po nanesení me hodně štípe v očích ale po chvilce to přestane. Myslím si ze nejvice zajímavá je jeji barva tedy modra. Parfemace příjemná.

  • Velikost balení -cena
  • Vůně a barva
  • Čistí
  • Štípe v očích


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adél_T 8.6.2014 12:48:07

Tahle "šmoulí" maska je boží :D. Je pro všechny typy pleti, já mám mastnější a vyhovuje mi perfektně. Koupila jsem ji v TETĚ za 99,- v akci. Obal je zatím dobrý, i když se z něj maska poměrně špatně vymačkává. Maska je modrá a pěkně voní. Rychle zasychá a dobře se čistí z pleti. Pleť je po masce odpočatá, matná a pory jsou stažené. Příště zkusím i jiné :)

  • Efekt
  • Matnost
  • Barva :)
  • Cena
  • Stažené pory
  • Dostupnost
  • Těžko se vymačkává maska z tuby


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od Rezakoky 26.1.2016 09:22:06

Hodně oblíbená maska. Používám jak na obličej tak i na záda kde se mi občas tvoří akné. Krásně pleti vyčistí a nedráždí ji (jsem atopik a jen tak něco mi nesedne). Nechávám jí na pleti přibližně minutu a a pak smývám (jak obličej tak i záda dělám ve sprše). Pleť je hezky vyčištěná, odstraňuje černé tečky =) Určitě koupím znovu =)

  • Konzistence
  • Vůně
  • Modrá barva
  • nic


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ovette 21.10.2012 20:25:47

Moje snad nejoblíbenější maska. Měla jsem nejdřív jen malé balení na vyzkoušení a zatoužila jsem po velkém, které se ale u nás těžko shání, ač jiné druhy výrobků od této značky jsou dostupné v každém Tescu. Už jsem byla odhodlaná objednávat ze zahraničí s vysokým poštovným, ale pak jsem na ní náhodou narazila v jedné drogerii! Po použití mám úžasně sametovou zklidněnou pleť. Pomáhá na pupínky a dokonce slušně odstraňuje černé tečky, líp než ty masky, které jsou na to přímo určené. Má krásnou modrou barvičku :))) a jemnou levandulovou vůni. Slibuje také relaxační a aromaterapeutické účinky, mohu potvrdit, že je to příjemný zážitek :) Až jí jednou vypotřebuji, doufám, že půjde znovu koupit!

  • bezkonkurenční účinky
  • modrá barvička :)
  • cena
  • dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 29.10.2012 21:54:44

Mrtvé moře je už moje druhá od Freeman, měla jsem avokádo s ovesnou kaší a kaolinem (zelená) a Mrtvé moře je pro mě o dost lepší. Tolik nevysuší, přitom funguje jako sarkofág pro pleť z ktrého vylezete s novou pokožkou :) Opravdu po umytí extra hladká pokožka a uplně stažené póry. Sehnala jsem ji v Hyperalbertu z 150. V Rossmannu tuhle modrou neměli, škoda, mají je tam levnější (110). Velmi doporučuji, navíc krásně voní a má super šmoulovou barvu :)

  • barva :)
  • cena/balení
  • účinky
  • vůně
  • znovuzrozená pleť
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 20.11.2012 13:00:46

Rozmýšlela jsem se mezi několika maskami od Freemana a vyhrála to tato maska s minerály z Mrtvého moře. A rozhodně nelituji. Maska má tak akorát konzistenci, takže se dobře nanáší a má příjemnou vůni. Pleť je po použití nádherně hebká a hladká, póry jsou méně vyditelné. Používám ji cca 1x za týden až dva, střídám ji ještě s jinými maskami. Rozhodně mohu doporučit.

  • Hebká a vyčištěná pleť
  • Méně vyditelné póry
  • Velké balení
  • Dostupnost


Další recenze od nikokaj 5.2.2013 18:16:43

Masku jsem si koupila ze zvědavosti, narazila jsem na ni v Hyperalbertu a měla na sobě cedulku s tím, že se umístila na prvním místě v nějaké soutěži (už vážně nevím ve které :D) a proto mě zaujala. A jsem za to vážně ráda, protože tohle jsem nečekala, souhlasím s ostatními recenzemi - tahle maska je pro mě naprosto úžasná. Mám po ní krásně hladkou pleť, stažené póry, prostě super. Používám jí 1x - 2x týdně.

  • příjemná vůně
  • skvělá barva
  • ve všem mi vyhovuje
  • nic!


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Skvělá maska, stahuje póry, odmastí, přehnaně nevysušuje. Hezky voní a má modrou šmoulí barvu :) Jde krásně smýt, ne jako některé jiné masky, které nejdou sundat. Hloupé je, že velké balení 150 ml nejde sehnat v drogeriích jako DM a Rossman a Teta, jen v některých supermarketech (taková je situace v Brně, nevím, jak je to v jiných městech). Doporučuji.

  • stahuje póry
  • pěkně voní
  • dobrá smývatelnost
  • horší dostupnost v obchodech


Další recenze od noviczech 24.4.2013 12:15:43

Od Freemana mám pár výrobků doma a tuto masku jsem se rozhodla zakoupit na základě zdejších kladných recenzí...Náhodou jsem na ní narazila v Kauflandu a byla za pěkných 139 korun..Musím uznat, že opravdu nezklame..Je VÝBORNÁ.. Jako jediné malinkaté mínus vidím to, že mě po nanesení lehce pálily oči..Ale za dvě minuty bylo po všem.. Vzhledem k výsledkům, je to opravdu "prkotina"..Pleť je po masce nádherně vypnutá, sametová, póry stažené..Dokonce jsem měla na čele takový nepěkný rozhnípaný boláček po akné a i ten se působením masky stáhnul, přestal mokvat..Takže dávám známku 1+..

  • cena versus množství
  • opravdu pleť vyčistí a póry stáhne
  • malinko mě po nanesení pálily oči- ale to je čistě můj subjektivní pocit


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od yee-yo 8.9.2013 14:09:46

Velice kvalitní maska. Díky minerálům z mrtvého moře působí proti stresu a vy se tak cítíte jako u moře. Má úžasnou modrou barvičku a svěží mořskou vůni "čistoty", o to víc mne baví masku používat. Pleť je po použití jemná a matná, vydrží tak asi 3 dny. Za cenu kolem 140 Kč je balení opravdu výhodnou koupí. Určitě koupím znovu (jestli ovšem toto bezedné balení někdy dojde)

  • Konzistence
  • Efekt
  • Čistící a zmatňující schopnost
  • Barva
  • Mořská vůně
  • Cena
  • Velikost balení
  • Žádné


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od hoslin 16.3.2014 17:13:22

Pleťové masky Freeman mám ráda. Jsou skvělé a za super cenu. Vyzkoušela jsem jich již několik (zhruba tak 8). Mě osobně moc hezky voní. Dobře se nanáší, je hodně hustá. Žádnou alergickou reakci jsem po ní také neměla (po některých mi pleť zflekatí). Pleť byla po aplikaci krásně jemná, napnutá ale nestahovala. Krásně mi i pročistila póry v pleti. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Běžně dostupná například v Rossmannu.

  • cena
  • dobře se nanáší
  • krásně pročistí pleť
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Klárina 17.4.2014 16:06:38

Výborná pleťová maska od poměrně známé a velmi dobré značky, známé právě pro své pleťové masky. Tato je zkrátka skvělá, skvělá, skvělá!! :) Obal u jsem dala 4, protože víčko je trošku chatrné, ale je na všech maskách stejné, já mám zatím 2ks a na obou drží krásně ikdyž už mám masky doma několik měsíců a hrdě je používám. Vzhledově se mi obal líbí, ničím ni nevadí. Velikost 150ml - cena kolem 100 až 150kč -> odpovídá kvalitě a množství produktu, takže dle mého v pořádku. Samotná maska má vtipně modrou barvu, když ji dám na pleť tak si říkám kam se na mě Šmoulinka hrabe :D spolehlivě pobaví celou domácnost :D. Vůně nádherná. Přijde mi že lehce vysušuje, ale mám suchou a citlivou pleť a nenadělala mi na ní žádnou paseku. Stačí pouze po smytí masky namazat pleť hydratačním krémem (dělám vždy po umytí obličeje) a vše je v pořádku. Má obsahovat levanduli - zklidňující (potvrzuji), mořské minerály - mají čistit do hloubky (potvrzuji). Splňuje co má, pleť rozzáří, zbaví mazu. Čistí černé tečky a na akné mi pomáhá také (zklidní pupínek, zmenší). Nechávám působit klidně 20 minut. Nebo minimálně do té doby než kompletně zaschne. Nanáším silnější vrstvu. Smývá se hůře, resp. to jen déle trvá - poradila bych použít houbičku na čištění pleti anebo třeba nějaký menší ručník kterého vám nebude líto - ten namočit a tím smývat - pak to jde mnohem rychleji. Každopádně maska je výborná, voňavá, splňuje přesně co slibuje. Já hodlám po dopoužívání klidně koupit další. Freeman opět nezklamal. Vyplatí se za tu cenu si ji koupit. Navíc balení je opravdu velké a vydrží věčně. (Používám 1x, někdy 2x týdně.) Doporučuji.

  • vůně
  • zklidňuje
  • hloubkově čistí
  • rozjasňuje
  • odstraňuje černé tečky a zmenšuje aknózní pupínky
  • možná vyšší cena (ale odpovídá kvalitě a množství)
  • může vysušovat


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Petiteluuc 26.9.2014 20:41:54

Moje freeman nejoblíbenější maska!! Mám jich doma šest, ale tahle je z nich top. Miluju její vůni, obal, barvu, prostě všechno. Nádnerně vyčistí pleť, zklidní, zjemní tak jako žádná jiná maska:) při pravidelném používání (3x týdně) se mi hodně viditelně zlepšila pleť, měla jsem dřív hodně problémovou. Veliká škoda ale je, že ji neprodávají ve více obchodech, sehnat ji bylo těžké,. Doporučuju!!!

  • Vůně
  • Složení
  • Hloubkově čistí
  • Nevysušuje
  • Cena
  • Dostupnost


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto masku si kupuji stále dookola. Jsem typ ženské co vymýšlí něco lepšího ale nakonec se vždy pokorně vrátím k téhle stálici. Ve srovnání s Feemanem byla maska Payot, značně dražší, velkým zklamáním. Freeman maska zanechá pleť hebkou, čistou, projasněnou a svěží. Vůbec po ní nečervenám, naopak mi opět (stejně jako "uhlová" freemanka) šisuje hyperpigmentaci po akné. Pleť mi nikterak nevysušuje na obličeji, ale na krk a dekolt vhodná moc není, alespoň za mne. Na černé tečky ji pak nepoužívám, ale já jsem za to že očekávat odstranění černých teček maskou je jako zhubnou 10 kilo jen tak ;-)

  • opravdu působí jak píší
  • nevhodná na krk a dekolt


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Effeneta 7.3.2015 20:02:13

Výborná maska. Spíše na mladší plet. Opravdu mi čistí pory a zmenšuje je. Velmi plet vypíná. Když uschne nedá se s pleti pohnout. Pěkné voni a ma zábavnou barvu. Z bahenich masek porovnávám s avon bah. Maskou. Ta mi necistila pory, řekla bych spíše na starší plet, hydratovala. U Freemana jsem měla plet hebkou ale trochu sušší. Každopádně ja určitě zařazují do kosmetických produktů, bez kterých se už neobejdou.

  • Čistí pory
  • Vypíná plet
  • Barva
  • Vůně
  • Hladká plet
  • Sušší plet


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Maska má bytelné balení, modrou barvu a jemnou, velice příjemnou vůni. Zasychá rychleji než podobná Freeman maska s avokádem. Masku jsem zakoupila, protože se mi zhoršila pleť a udělaly se mi černé tečky na celé T-zóně. Začala jsem ji používat ob den. Po jednom použití je pleť hebká a póry stažené. Po týdnu používání mi černé tečky téměř vymizely! Mám teď nádhernou, zářivou pleť, nenosím make-up, pudr, ani rozjasňovač a vypadám skvěle. Může to být náhoda, že zrovna mě sedí tato maska, já ale nemůžu jinak, než ji vřele doporučit všem ostatním. Nikdy jsem žádnému produktu nedala 5*, ale pro tuto masku udělám s radostí výjimku, poněvadž předčila moje očekávání.

  • dobré balení
  • příjemná vůně
  • čistí póry
  • vytahuje černé tečky
  • velké balení jsem viděla pouze v teta drogeriích.


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od majda012 29.4.2015 16:06:57

Na problematickou pleť je rozhodně lepší než peeling, právě protože neobsahuje zrníčka. Líbí se mi, že stačí počkat, dokud nezaschne asi 10-15 minut a pak smýt. Jednou jsem nechala o dost déle a udělala se mi trochu vyrážka, takže pozor. Čistí opravdu do hloubky a póry poté stáhne. Stačí jednou týdně a pleť se mi o dost zlepšila, mám o dost méně pupínků a postupně vytahuje i černé tečky. V porovnání s peelingy od Garnier je nesrovnatelně lepší.

  • vhodná pro problematickou pleť
  • hloubkové čištění
  • stačí 15 minut
  • stažení pórů
  • nic


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

tuhle masku mám nejradši ze všech a to jsem asi 9 let používala masku s mrtvým mořem Planet spa od Avonu, ale tahle je o dost lepší. Zasychá rychle, mírně stáhne a póry dokonale vyčistí, já sama si ji dávám tak 2x do měsíce a je to vážně znát, pleť je po aplikaci a smytí hebká, hladká jak sklo, černé tečky na nose jsou míň patrné a póry stažené. Rozhodně si ji pořídím znovu. Lepší čistící masku na rozšířené póry a dokonalé vyčištění vážně neznám.

  • velké balení
  • snadná a dobrá aplikace
  • dobře se houbičkou smývá
  • velmi kvalitně čistí černé tečky
  • dobře se s ní pracuje
  • žádné