Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů recenze a zkušenosti

Hydratace Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů - velký obrázek
Hydratace Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů - obrázek 1
Hydratace Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů - obrázek 2
Hydratace Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 70 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Fresh Essentials denní krém s výtažky hroznů

Další recenze od Alysrazor 28.11.2014 20:07:49

Tak jsem se bohužel nechala nalákat na slib hroznů a jemné hydratace ale zároveň nezmastění. Nedočkala jsem se ani jednoho, ani druhého, krém mě naopak ihned po nanesení vysušil pleť tak, že se začala loupat, takže ne děkuju. Asi jsem se zbláznila, když jsem tomu dala ještě šanci a namazala se po smytí jílové masky. No xicht mě pak pálil ještě tři dny. Levné plastové balení tomu taky moc nepřidá.

  • vůně
  • konzistence
  • vysušuje
  • pálí
  • balení


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 18.10.2013 14:21:15

Tento denní krém jsem používala hlavně v létě ve vedrech, ale nijak mě nenadchnul. Mám mastnější pleť a přestože tento krém je lehký, dost se po něm lesknu. Konzistence je taková gelovo-krémová, což mně osobně moc nevyhovuje, mám raději klasické krémy. Musím ale říct, že voní moc hezky, jemně a svěže. Nenadchl mne, proto už nekoupím.

  • cena
  • dostupnost
  • je lehký
  • vůně
  • nevyhovuje mi konzistence
  • lesknu se po něm


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ovette 27.10.2012 11:44:24

Mně nějak nesedí. Při sebemenším množství dělá na pleti film a nevsákne se. Lesknu se po něm. Na noc jakž takž, ale nemohla bych ho mít pod makeup. Jinak má příjemnou konzistenci, něco mezi krémem a gelem. Vůní mi připomíná spíš jablka než hrozny :)

  • vůně
  • konzistence
  • dělá film
  • nevyhovuje mi pod makeup


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od VeronikaEma 12.11.2012 15:04:54

Tento krém není vůbec špatný. Má příjemnou a lehkou konzistenci, pěkně hydratuje, ale na druhou stranu nemastí pleť a navíc nenásilně voní. Po tomto krému jsem neměla žádnou alergickou reakci, což je moje jediné kritérium při kupování krémů. Za mě dobrá věc, která se dá koupit nejen v drogériích, ale i v některých supermarketech.

  • lehká konzistence
  • hydratuje
  • nemastí
  • dostupnost
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Moník31 4.2.2015 17:49:18

Tento denní krém jsem používala nějaký ten rok, než jsem přešla na krém od Nivei. Byla jsem s ním v té době velmi spokojená, mám velmi problematickou pleť, ale tento krém byl velmi jemný a lehce vstřebatelný, nezanechával pocit mastné pleti a přesto dobře hydratoval a příjemně voněl. Krém již nekupuji z důvodu složení - nyní jen přírodní kosmetiku.

  • Cena.
  • Vůně.
  • Hydratace.
  • Lehký a dobře vstřebatelný krém.
  • Asi složení.


Další recenze od phoeni_x 23.3.2012 21:13:41

mám smíšenou až mastnější pleť a krém je pro mě v tomto ohledu nevhodný. I po velmi malém a důkladně rozmazaném množství se mi pleť příliš zmastila na celý den. Konzistence a vůně je ale super. Bohužel jsem ho musela darovat kamarádce s normální pletí, která si ho nemůže vynachválit

  • krásný vůně
  • pěkně se rozstírá
  • nevhodný pro mastnou plet


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Maarťa 5.4.2012 13:05:16

Mám smíšenou pleť, mastnější T-zónu. Krém nádherně voní, je lehounký ale to je z kladů asi vše. Po nanesení makeupu se krém začal nepříjemně drolit. Pleť jsem už tak po dvou hodinách cítila na některých místech napnutou a vysušenou. Krém mi zůstal z půlky plný a už ho nepoužívám. Znovu bych si ho rozhodně nekoupila.

  • Osvěžující vůně
  • Jemná konzistence
  • S makeupem a později i bez něj se drolí
  • Krátkodobý osvěžující efekt


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tento krém používám na léto již několik let. Je velmi lehký a ideální pro horké dny. Je sice pravda, že se mi pleť i po něm v létě v t zóně začne za nějaký čas lesknout, ale tento problém mám v létě i když nepoužiji krém žádný a lze to vyřešit pouze zapudrováním. Lehce voní a je spíše gelové konzistence. Nedoporučuji ho na noc. Když jsem si na víkend vzala pouze tento krém, tak jsem měla po dvou dnech bez nočního krému pleť docela vysušenou. Nedá se tedy použít jako univerzální krém Rychle se vstřebává.

  • lehká konzistence
  • dostupnost
  • cena v akci
  • absolutně nevhodný na noc


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od Nera V 10.2.2014 21:16:56

Môj prvý hydratačný krém od Garnier, inak vôbec nie je zlý. Tá úžasná vôňa hrozne ja na ňom asi fakt najlepšia. Krém je veľmi ľahký, po nanesení na pleť sa veľmi rýchlo vstrebáva do pleti. Hydratácia je slabšia, ale mne postačuje, pretože mám mastnú pleť. Dá sa použiť aj ako podklad pod make-up, ale pozor, trochu sa mi pod ním šúpe make-up, neviem ako to presnejšie nazvať, ale v kombinácii s make-upom vytvára krém hrudky, samostatný je ale úplne neškodný. Balenie je veľmi pekné, za mňa spokojnosť, ale ako podklad pod make-up sa veľmi nehodí

  • veľmi pekná vôňa
  • rýchlo sa vstrebáva
  • nezanecháva na pleti mastný film
  • obal
  • nevhodný ako podklad pod make-up


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 2.10.2013 23:15:43

Tak tenhle krém od Garnieru je pro mě naprostá špička a hrozně jsem si ho oblíbila. Krém nádherně voní, má suprovou konzistenci, stačí ho opravdu málo a velice dobře se roztírá. Téměř ihned se vpíjí a zanechává po sobě jemnou a hydratovanou pleť. Nezaznamenala jsem žádný pocit ulepenosti nebo mastnoty, takže pro mě nemá chybičku.

  • vůně
  • balení
  • hydratace pleti
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od KiQuSiQ 5.10.2013 20:36:14

Tento krém od Garnier som si kúpila ako prvý denný krém. Je super, krásne vonia a jeho cena je tiež prijateľná, mňa vyšiel okolo 3,50 €. Teraz som ho začala používať aj pod make-up ako podklad. Mám ho už dlho a minula som minimum pretože stačí malé množstvo ktoré pokryje veľkú časť pleti. Keď sa minie, určite ho ešte kúpim.

  • Všetko
  • Nič


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LiliPoli 13.4.2013 14:19:28

Oblíbený denní krém s příjemnou sladkou vůní hroznů. Není vhodný pro mastné, nebo smíšené typy pleti, jelikož je dost mastí. Pro normální či suché typy je užasný. Používám ho hlavně v létě, kdy jeho lehoučké složení nezatěžuje pleť, a naopak ji svěle vyživí a hydratuje po celý slunečný den. Občas používám i jako podkladový krém pro makeup, kdy oceňuji hlavně to, že nežmolkuje. Nejlepší je ale na vyčištěnou a odlíčenou pleť. Poskytuje uvolnění od nepříjemného pnutí. Určitě koupím znovu.

  • lehké složení nezatěžuje
  • nežmolkuje na pleti
  • úžasná vůně
  • dobře hydratuje
  • není všude k dostání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Skvělý krém na léto. Je velmi lehký, přitom dostatečně hydratační. Na pleti je příjemný, rychle se vsakuje a nezanechává mastný pocit. Je vhodný pod makeup. Co víc si od krému přát. Na zimu to nebude pravé ořechové, ale během roku si s ním vystačím. Na pleti nedělá paseku, pleť mám problematickou a tento stav mi krém nezhoršuje. Hezky voní.

  • hydratace
  • nemastí
  • vůně
  • cena
  • nevhodný na zimu


Skvělý krém! Dlouho jsem sháněla nějaký krém, který by byl přijatelný cenou (do 100kč) a zároveň aby hydratoval a nebyl na pleti moc mastný, protože sama mám mastnou pleť. Tento krém splňil moje očekávání a kupuji ho stále dokola a nemůžu si ho vynachválit. Má příjemnou vůni a jemnou konzistenci, lehce a rychle se vstřebává. Doporučuji!

  • nemastí
  • krásně hydratuje
  • nejsou


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od smarny 6.1.2013 13:11:09

Je to jeden z favoritů na léto. Je krásně lehoučký a nádherně voní. Dobře se vstřebává, stačí malá kulička nanášet, nestalo se mi, abych pak měla problém s aplikací make-upu na něj. Víčko se dobře zašroubovává a cena je také velmi příjemná. Rozhodně můžu doporučit. Na zimu bych ho určitě nepoužívala, protože nezajistí pořádnu hydrataci.

  • cena a dostupnost
  • lehký a svěží s příjemnou vůní
  • nemastí a dobře se vstřebává
  • víčko dobře sedí
  • nevhodný na zimu


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento krém je momentálně pro mě jednička! Je krásně lehký, úžasně voní. Na pleti je velmi příjemný a udělá krásně hebkou pleť.Používám ho i pod make-up, protože se nedrolí a rychle se vsákne. Pleť nedráždí, nevysušuje ani nemastí - je prostě akorát :) za mě nemá žádné mínusko

  • Pleť nedráždí
  • Je lehký a příjemný na pleti
  • Nedrolí se
  • Rychle se vstřebává
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od MangoM 12.4.2012 16:27:34

Tento krém používám už cca 2-2,5 let a jsem velmi spokojená, jiný nekupuji. Má lehkou texturu, příjemnou a svěží vůni. Na celý obličej stačí velmi malé množství krému. Sice se po něm lesku, ale vzhledem k mému typu pleti bych se leskla po každém krému - si myslím.

  • Lehká textura
  • Osvěžující a příjemná vůně
  • Pleť se po něm lehce leskne


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Dove Rich Nourishment Cream

4.1 78% 19 recenzí

Hůře hodnocené