Garnier Micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti Garnier Micelární voda
Čištění pleti Garnier Micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti Garnier Micelární voda - obrázek 2
5 4.4 49
  • Průměrné hodnocení 4.4
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 200 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 49 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Micelární voda

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.1.2014 11:39:57

Tahle micelární voda je určitě nejlepší, která se dá sehnat v drogérii. Mimochodem s micelární vodou L'Oreál mají úplně stejné složení. Micelární voda je velmi jemná, nedráždí mou citlivou pleť ani oči, což je velké plus. Další velké plus je, že voda nelepí, není na obličeji cítit a nemám potřebuju ji ještě smývat. Odličuje dobře, ale určitě ne voděodolný make-up, ani silný nános řasenky. Já ale stejně na oči používám dvoufázový odličovač, takže tohle moc neřeším. Micelárkou pleť i oči pouze dočišťuju a na to mi poslouží perfektně. Balení je velké, 400 ml. Trošku mě rozčiluje zavírání, kterým se voda na tampónek špatně nanáší, protože je moc velké. Nejspíš si vodu přeleju do menší lahvičky. Jinak se mi ale obal líbí. Dávám čtyři body jen proto, že micelárka od Biodermy má ode mě pět bodů a je lepší v tom, že pleť perfektně zklidňuje.

  • nedráždí citlivou pleť ani oči
  • skvěle dočišťuje
  • nelepí
  • velké balení
  • cena
  • nepraktické zavírání


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.3.2014 20:48:35

Po micelárce od Biodermy jsem do další šla nerada. Na tuhle jsem natrefila v akci, tak jsem se jí rozhodla vyzkoušet. Mile mě překvapila. Nenechává mastnou pleť, nezanechává lepkavý film, nedráždí, dobře čistí. Vyplatí se jí koupit v akci. Velké balení je pro mě velký přínos, můžu tak spokojeně patlat. Na garnier po dlouhé době fajn produkt!!!

  • nedráždí
  • nenechává lesklou pleť
  • čistí
  • velké balení
  • cena
  • jako "magnet" vám bordel na obličeji určitě nevytáhne :-)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Mám ráda výrobky Garnier a navíc po první zkušenosti s micelárkou Bioderma, ráda zkouším veškeré nové micelární vody na trhu :) Tohle je asi má 7. v pořadí a řadím ji mezi největší oblíbence :) Krásně odlíčí a dočistí (na oči ale používám jiný odličovač, tak nemůžu posoudit). Pleť po použití nelepí, není vysušená ani mastná. Vyhovuje mi 400 ml balení i design lahvičky. Poměr cena/výkon je úžasný. Doporučuji! ;)

  • krásně pleť odlíčí a dočistí
  • velké 400 ml balení
  • hezký čistý design lahvičky
  • vzhledem k množství a kvalitě vynikající cena
  • po použití pleť nelepí ani nemastí
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jako první micerální vodu jsem použila tu od značky Loreal a byla jsem nadšená. Tato Garnierová je jiná. Moc mi nevyhovuje. Sice odlíčí a nedráždí oči, ale na pleti mi zanechává lepkavý povlak a i po zaschnutí se mi špatně roztírá krém. Řešením by bylo si pleť po té ještě umýt vodou. Velké balení je sice výhodné, ale už né tolik praktické. Parfemace je velmi jemná. Znovu si jí už nekoupím.

  • Jemná parfemace
  • Nizká cena
  • Zanechává lepkavý povlak
  • Špatně se na ní roztírá krém


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 9.3.2014 14:15:00

Já tedy používám micerální vodu od Biodermy ale tuto jsem si jednou zakoupila, když neměli v lékárně Biodermu. A musím říct, že jsem byla maximálně spokojená. Kvalitou bych řekla, že je stejná a je za nižší cenu. Používám ji spíše na dočištění pleti, na odstranění hutného make upu nebo řasenky se nehodí. Vůbec mi nedráždí pleť, tak jako se mi to stává u některých odličujících přípravků. Určitě koupím znovu.

  • kvalitní a za dobrou cenu
  • pro mě žádné


Další recenze od 10.3.2014 09:50:57

Je to moje první micelárka a jsem spokojená. Chtěla jsem původně vyzkoušet Biodermu, ale nakonec jsem se rozhodla zkusit novinku od Garnieru od kterého si většinou kupuji odličováky. Odličuji pouze pleť a zůstává mi poté hezky hebká. Nezanechává žádný film.

  • dlouho vydrží


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 16.3.2014 22:36:25

Éra micelárek způsobila to, že jsem je sama chtěla vyzkoušet. Používám make-up a moje pleť je taková smíšená. Někdy je sušší někdy je mastnější, ale hlavně mám rozšířené póry, mastné čelo, sklony k akné. Vyzkoušela jsem zatím jen dvě micelárky a z obou jsem měla pocit, že mi pleť vysušují a že na pleti jakoby drhne. Tahle je ze všech nejlepší! nepotřebuju toho tolik na tamponek (nutno dodat, že nejdříve make-up stahuju čistícím gelem od Biodermy), na oči používám něco jinýho, ale při letmém projetí na očích mi nepálí, nevysušuje a dočisťuje pleť natolik dobře, že jsem si všimla, že se mi pleť o dost zlepšila. Negativa nevidím. Ostatní tu kritizují velké balení, ale pro mě je to balení naopak akorát do ruky a dobře se mi s ním nanáší na tamponek. A obal se mi strašně líbí ;)

  • nevysušuje
  • skutečně čistí pleť
  • pěkné balení
  • Dělá co očekávám od micelárky
  • nic mě nenapadá


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.3.2014 17:39:16

Vzhledem k tomu, že si micelárkou odličuji i oční makeup tak mě tahle moc nepotěšila. S linkami nebo černější řasenkou si poradí docela obtížně a člověk musí opravdu drhnout a vlhčit jeden tamponek za druhým. Musím říct, že mě nepatrně štípala při prvním použití v očích. Ovšem na pleť hezky vyčistí, nelepí a dá se na ní hned aplikovat další produkty. Tuto micelární vodu si zřejmě již nikdy nekoupím a až bude Bioderma Sensibio v akci, sáhnu zase po ní. Takže verdikt, jako nouzovka dobrá, ale nic z čeho bych byla ohromená. Takovýchto průměrných micelárních vod je v drogerii několik.

  • množství
  • cena
  • nelepí
  • dobře vyčistí
  • neodlíčí oční linky
  • trochu pálí v očích
  • je nutné větší množství při odlíčení


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.3.2014 15:02:58

Je to moje první micelární voda, takže nemám ještě s čím srovnávat, ale díky dobrým recenzím jsem se rozhodla vyzkoušet levnější verzi od Garnier (přechválená Bioderma přijde na řadu později) a nelituji toho. Používám ji jako dočišťování po odlíčení silného make-upu čistícím mlékem a efekt je super. Citlivou pleť nedráždí, nevysušuje ani nemastí, nevytváří lepivý povlak a navíc je bez parfemace. Navíc lahvička je moc roztomilá, velikost akorát a stačí opravdu malé množství na úplné dočištění pleti, takže jedno balení vydrží hodně dlouho. Je to moc povedený produkt od Garnier, doporučuji.

  • skvělé dočištění pleti
  • akorát velké balení a vydrží dlouho
  • nemastí ani nevysušuje
  • bez parfemace
  • nelepí a nedráždí citlivou pleť
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Osobne mi prídu skoro všetky micelárky rovnaké. Táto, Mixa, Dermacol... Zatiaľ som spozorovala rozdiel len v parfumácií, cene. Nedráždi mi oči, pekne odličuje make up a aj maskaru. V očiach neštípe a na pleti nezanecháva lepivý pocit. Balenie je väčšie, čo sa mi páči , avšak mi tam chýba pumpička, na ktorú nedám dopustiť. Ceny sa líšia, ja vždy kupujem v akcii kedy sa oplatí najviac. Ubúda rýchlejšie ako by som chcela ale aj tak som spokojná.

  • dobre odličuje
  • vyššia cena keď nie je v akcii


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S tou micelární vodou od Garnier jsem spokojená. Používám jí teda na dočištění pleti a s tím si poradí úplně bez problému. Oči s ní teda neobličuju... řekla bych, že se řasenkou si tato micelárka bohužek neporadí. (Mě osobně to nevadí, na odlíčení očí používám jiné produkty) Takže za mě fajn, pro odlíčení make upu z pleti. :) 400 ml balení je moc fajn a tomuto množství skvěle odpovídá i cena (v porovnání s micelárkou od L'Oreál - L'Oreál 200 ml - 100 - 130,- Garnier 400 ml 179,-)

  • přijatelná cena
  • balení 400 ml
  • bez parfemace
  • krásně dočistí pleť
  • nedráždí pokožku
  • nesnadné odlíčení očí


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 18.4.2014 08:25:28

Jsem s touto micelární vodou velice spokojená. Vyhovuje mi stejně, jako ta od Loreal (aby taky ne, když má skoro totožné složení), i když růžová Bioderma je ještě o chlup lepší, protože ta výborně odstraní i oční make-up, který jde Garnieru hůře, ale já stejně používám oční odličovač, takže to mi nevadí. Pleť ale odlíčí a vyčistí výborně. Na rozdíl od Loreal má ale tato micelárka mnohem lepší balení a dávkování, z té od Loreal mi toho často vyteklo moc, tady se mi to ale nikdy nestalo, takže zůstanu u Garnier.

  • cena
  • velké balení
  • dávkování
  • pleť dobře vyčistí
  • nelepí
  • bez parfemace
  • hůře odstraní oční make-up


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 22.8.2014 11:30:40

Mám velmi citlivou pleť, ale zároveň mastnou a suchou a jen některé produkty mi sednou. Chtěla jsem zkusit něco nového protože už léta používám modrý clean&clear. Po této micerální vodě se mi po celém obličeji udělalo akné a pupínky plné vody a tváře jsem měla červené jako kdybych se spálila. Jediná výhoda byla že to dobře odlíčilo řasenku.

  • Dobré odlíčení řasenky
  • Žádná parfemace
  • Není na citlivou pleť


Z nabídky micelárních vod se mi moc líbí, že Garnier nabízí za slušnou cenu toto větší balení, vydrží opravdu dlouho. Nemůžu porovnat s jinými značkami, ale s touto jsem spokojená, odličuje poctivě (netestovala jsem ji na voděodolný make-up). Na čištění pleti mi úplně nesedí, pokud ji nanesu trochu víc, musím ji ještě smýt vodou, mám nepříjemný lepkavý pocit, ale třeba to je jen subjektivní. Při proniknutí do očí je trochu dráždí. Ale co se týče odličování, už u micelární vody asi zůstanu.

  • velké balení za dobrou cenu
  • skvěle odličuje
  • bez parfemace
  • nehodí se na čištění mastné pleti


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 21.9.2014 12:05:56

Nejlepší micelární voda z drogérie. Obsah 400ml!! Před touhle jsem používala micelárku od L´Oréalu. Složení je úplně stejné, ale obsahově je lepší Garnier. Pleť zklidní, odstraní nečistoty (neodličuji se s micelárkou). Cenově je taky super (149,-). Používám ji ráno před nanesením make-upu. Určitě si ji koupím znovu. Jediné, co mi moc nesedí je, uzavírání láhve.

  • Zklidňuje
  • Dočistí
  • Dostupnost
  • Cena
  • Obsah
  • Obal


Další recenze od 23.9.2014 17:55:44

Garnier je má první micelárka takže nemohu stoprocentně srovnávat ale jsem s ní zatím dost spokojená. Pleť nevysušuje ani nemastí, make-up s ní snadno vyčistím. Řasenku jsem ještě nezkoušela odličovat ale rtěnku ano a byla jsem taktéž spokojená. Vůbec mi nevadí její 400 ml obsah, micelárka vám dost dlouho vydrží protože stačí nanést na tampónek opravdu malé množství. Jediné co bych vytkla je, že mi občas zůstává nepatrný mastný film, ale to ne vždy a není to zase tak úplně příšerné Obal je povedený, holčičí a nepřeplácaný. Za mě určitě ano a určitě si jí někdy znovu koupím

  • nemastí pleť
  • nevysušuje pleť
  • skvělé balení
  • jen drobný mastný film


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.9.2014 13:08:25

Moje první odskoušená micelární voda, no docela mě mile překvapila, na klasické odlíčení očí mi vyhovuje,nepálí, bez parfemace, balení je super velké,takže vydrží dost dlouho, cena odpovídá množství i kvalitě. Na odlíčení make upu jsem ji použila několikrát taky a žádnou neplechu mi na obličeji neudělala. Já si jí koupím určitě znova :)

  • cena/množství/kvalita
  • oči odlíčí dobře
  • vodě odolnou řasenku nezvládne :(


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Dříve jsem používala micelární vodu od Biodermy Sensibio H2O. Náhodou jsem narazila v drogérii na tuto micelární vodu a jsem stejně spokojená jako tenkrát s Biodermou + je mnohem levnější a často bývá v akci. Mám citlivou, smíšenou pleť a tato micelárka mi naprosto sedla. Používám ji ráno i večer na dočištění pleti. Kupuji opakovaně

  • Nedráždí pleť
  • Srovnatelná s Biodermou
  • Cena
  • Balení


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 23.10.2014 17:21:03

Tato micelárka odličuje sice hezky, ale není tak dobrá jako L'Oréal. Odlíčí dobře, ale spotřebuje se jí více. Je neparfemovaná, což mi trochu leze na mozek, ale to je můj problém, alespoň neobsahuje tolik alergenů. Velkou výhodou pro mě je velké 400 ml balení, které je navíc hezké. Musím říct, že se velmi povedlo a moc se mi líbí. Voda nevysušuje, ale prostě jí spotřebujete o něco víc pro úplné a dobré odlíčení. Určitě koupím znovu, ale i tak budu zkoušet další.

  • Velké a povedené balení
  • Odlíčí dobře
  • Dlouho vydrží
  • Mohla by být ještě o trošku účinnější
  • Plná cena je vzhledem k dobré, ale ne zase skvělé kvalitě trochu přepálená


věk
15-24

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.11.2014 12:14:18

Tuto micelární vodu mohu jen doporučit. Koupila jsem si ji,že mi padla do oka v Rossmannu sice je dražší ale jsou na ní slevy je bez parfemace,takže nedráždí pokožku bude vyhovovat na citlivou pleť. Je ji 400ml,takže vydrží dlouho a kor mě ,protože já micelární vody střídám mám doma asi tři a měním to,takže určitě já zrovna ji budu mít dlouho .Ale za mě v pohodě.

  • je ji 400ml
  • nezaznamenala jsem


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 17.11.2014 23:13:03

Možná si milovníci biodermy budou klepat na čelo, ale mě tato micelární voda připadá stejná jako červená bioderma. Nehledě na to, že cena je úplně jinde. Odličuje velmi dobře, oči tedy odličuji zvlášť, i když řasenku zvládne bez problémů. Nedráždí. Nezanechává lepkavý pocit. nevysušuje. Myslím, že spňuje vše, co by micelární voda splnit měla. Za mě velké ano.

  • poměr velikost/cena
  • odličuje
  • čistí
  • nedráždí a nevysušuje
  • nezanechává lepkavý film
  • nic


Další recenze od 6.2.2015 13:42:43

Toto je moje první micelární voda. Dlouho už jsem se chystal vyzkoušet něco na odlíčení a vzhledem k tomu, že moje odličovací voda od Dermacolu šíleně rychle ubývala, tak jsem prostě šel do něčeho jiného. Na tuto micelárku jsem narazil v DM v akci za nějakých 150 Kč z původních asi 200, tak jsem se rozhodl jí dát šanci, přeci jenom se ve blogosféře o těchto Micelárních vodách jenom básní, někteří dokonce říkají, že jsou skoro všechny stejné, čemuž bych nepřikládal takový význam už jen proto, že si myslím, že to není pravda. Tahle voda skvěle odličuje, stačí ji trocha, nepálí v očích, možná zanechává trochu lepivý pocit, ale aspoň nevysušuje. Rozhodně koupím znovu!

  • cena
  • nevysušuje
  • skvěle odličuje
  • příjde mi, že vůbec neubývá
  • balení (příjde mi, že moc netěsní)


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 20.2.2015 15:51:06

Dlho som používala micleárnu vodu bioderma. Keď sa mi minula a momentálne nebolo v ponuke u nás žiadne výhodné balenie ( ako študentka považujem micleárku bioderma za príliš drahú pokiaľ nie je v akcií), siahla som v drogérií na základe pozitívnych ohlasov po tejto. A určite neľutujem ! Občas sa mi stávalo že ma trocha zaštípala v očiach, ale nie je to nič strašné. Momentálne ju používam iba ako dočistenie pleti po použití hydrofilného odličovacieho oleja ( ten podľa môjho názoru odličuje oči ešte lepšie, ráno sa nebudím s čiernymi fľakmi pod očami) a vyhovuje mi to na moju mastnú pleť :)

  • cena (v porovnaní s biodermou)
  • nemastí pleť
  • hydratuje
  • nezanecháva lepkavý pocit
  • občas zaštípe v očiach
  • oči neodličuje úplne dokonale


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 22.2.2015 21:32:41

S touto vodou jsem byla moc spokojená, dodělala jsem celé balení, vydržela hodně dlouho, oči odličovala opravdu dobře, zbytek obličeje taky, měla jsem strach jestli zvládne i linky na očích a ano, nijak mi nevoní, což vítám, na pleti nelepí a hlavně mě nedráždí, balení je fajn, akorát moc velké, kdyby někomu nevyhovovala tak je to škoda, ale cena je víc než příjemná, za to množství

  • cena
  • nedráždí
  • odličuje vše
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.3.2015 16:07:42

V pořadí již třetí druh (respektive značka) micelární vody co jsem vyzkoušela. Musím říct, že tato je kvalitou srovnatelná s mic. vodou od Mixy. Nelepí, nezanechává na tváři mastný film. Oči mi taky nedráždí ani kůži nezanechává červenou. Celkově vzato se mi s ní odličuje velmi dobře. Určitě není na voděodolný makeup, ale běžný nános líčidel zvládá velmi dobře. Voda je jemně parfemovaná, voní příjemně. Balení 400 ml mi vyhovuje nemusím s ní šetřit a v akci se dá koupit za dobrou cenu. Koupím určitě znovu.

  • dobře odličuje
  • nemastí a nelepí
  • nedráždí
  • velké balení, cena
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

S vyrobky od garnieru mam pozitivni zkusenosti a tak jsem v akci sahla po teto micelarni vode a nelituji. Je prijemna, rekla bych, ze je bez nejake parfumerace. Jedine spatne je, ze se s ni spatne odlicuje vodeodolna rasenka, ale na to mam jiny pripravek. Take nelepi coz se mi u vetsiny micelarek stavalo. Libi se mi, cena a to, ze tato micelarka je vetsinou v akci a jde dobre sehnat.

  • cena
  • obal
  • nelepi
  • snadna dostupnost
  • spatne se s ni odlicuje vodeodolna rasenka


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 8.4.2015 22:29:36

Tato micelární voda má totožné složení s micelárkou od L'oreal a jelikož ta mi poměrně vyhovovala a Garnier vychází levněji, zkusila jsem ji. Bohužel nesplnila mé očekávání. Pleť neodlíčila hned napoprvé, problém byl i s normální řasenkou. Mám mastnou problematickou pleť, bylo mi doporučováno nepoužívat přípravky s obsahem alkoholu, ale tato voda i přes jeho absenci s mou pletí vůbec nic neudělala a vše zůstalo při starém. Při používání micelární vody L'oreal jsem měla pocit, že mám pleť lepší. Pozitiva jsou ta, že nevysušuje, nelepí, nepálí v očích a je bez parfemace. Znovu ji již nekoupím.

  • cena
  • nelepí
  • nevysušuje
  • bez parfemace
  • nulový vliv na mou pleť
  • neodlíčí důkladně


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.5.2015 21:11:30

Tahle micelárka je fajn. Pro mne plní to, co má - odlíčí (i když ji nakonec používám jen na dočištění) a nedráždí moje oči ani obličej (což je u mne dost neobvyklé). Líbí se mi u ní poměr ceny a výkonu a množství. Spotřebovávala jsem ji relativně dlouho, obal mi přišel praktický, neteklo z něj příliš mnoho micelární vody. Na mém obličeji ani nelepí, ale mamka jí nemůže přijít na jméno. Za mne asi zatím nejlepší micelárka jakou jsem kdy měla ( Garnier x Loreal x Bourjois), čtyři hvězdy proto, že čekám, zda mě něco neuchvátí více.

  • funguje jak má
  • nedráždí oči ani pleť
  • praktický obal
  • cena
  • může zanechat lepkavý pocit


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.5.2015 14:41:19

Za mě velká spokojenost. Nedráždí oči, neštípe, nepálí. Odličuje rychle a bez problému. Stačí si dát na odličovací tampónek opravdu jenom kapku a zvládnu tím odlíčit celý obličej. Mám jej už skoro rok a neubyla mi ještě ani třetina, takže je i fajn, že to šetří peníze a zase to tolik nestojí. Obětovat něco málo přes stovku a mít to víc jak rok je super!

  • Cena
  • Struktura
  • Kvalita
  • Nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 12.5.2015 18:42:37

Moja prvá micerálna voda. :) Pôvodne som si chcela kúpiť Biodermu ale táto ma zaujala pomerom cena/množstvo. Premýšľam čo by som jej mohla vytknúť ale asi nič. Dobre sa s ňou odličoval make up mohla som ju použiť na celú tvár aj na oči a pery a vôbec nepálila, nijak nedráždila pleť, pleť nebola ani napnutá ani suchá. Skôr moju pleť upokojila a nezanechávala ulepený pocit na pleti. Pleť aj dostatočne vyčistila. Biodermu som si kúpila až teraz ale zatiaľ medzi nimi veľký rozdiel nevidím. :) Podľa mňa ak ste študentka alebo chcete ušetriť peniažky môžete si kúpiť aj túto micerálnu vodičku a nič tým nepokazíte. :)

  • nezanecháva ulepený pocit
  • dostatočne čistí pleť
  • nevysušuje
  • nedráždi pleť
  • nepáli pri odličovaní očí
  • dobre odličuje make up
  • veľkosť balenia(400ml)
  • cena
  • neviem


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Koupila jsem si náhodně, chtěla jsem vyzkoušet nějakou jinou, než tu od Nivei. Byla to dobrá volba - pěkně odlíčí a vyčistí pleť, neštípe, nedráždí oční partie, sympatické je velké balení, které dlouho vydrží a dostupnost (v běžné síti drogerií). Také cena je příjemná a bývá docela často i ve slevových akcích. Jsem spokojená, určitě si ji koupím znovu.

  • účinnost
  • dostupnost
  • nenašla jsem


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.7.2015 21:52:04

Kúpila som si ju strašne dávno keď na ňu mnoho blogeriek písalo pozitívne recenzie no bolo to dosť veľké sklamanie. Odlíčiť síce dokáže no treba na to dosť veľké úsilie, necháva lepivý povrch a na mojej veľmi citlivej pleti ostávajú po jej použití červené flaky, to ale u mňa spôsobuje takmer každá pleťová kozmetika. Je dobrá iba na odličovanie očí.

  • Veľké balenie
  • Zanecháva lepivý povrch
  • Nečistí dostatočne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tak s touto micelární vodou jsem také naprosto spokojena. Je dostupná snad v každé drogérii a pleť vůbec nedráždí. Příjemně se s ní odličuje i v okolí očí. Pleť je potom krásně hebká a nelepí. Vydrží poměrně dlouho. Navíc má i docela hezký obal, takže za mě rozhodně super. Určitě si ji plánuji dokoupit znovu. Také doporučuji.

  • nevysušuje
  • dostupná
  • nedráždí
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.8.2015 17:20:50

Když jsem si tuto micelárku kupovala, počítala jsem s tím, že to bude můj jediný prostředek k odličování, který budu používat. Tak se ale bohužel nestalo, protože tato micelární voda neodlíčí řasenku ani linky, byť nejsou voděodolné. Jinak make-up odlíčí slušně a nedráždí pleť. K odlíčení očí musím používat dvoufázový odličovač, protože s touto micelárkou oči prostě neodlíčím. Ono by to asi šlo, ale musela bych přitlačit a hodně drhnout, ale to je pro mě nemyslitelné, protože mám citlivé oči. Jinak pokud by si s ní někdo přece jen chtěl oči odličovat, tak je výhodou, že v nich neštípe.

  • cena
  • bez parfemace - nedráždí
  • rychle ubývá
  • obal - špatně se nanáší na tampónek


Koupila jsem si ji na doporučení kamarádky a od té doby mám vždy alespoň jednu lahvičku doma (nebo spíš dvě). Nemám jí vůbec co vytknout a příjde mi skoro stejná jako její modrá Pure verze s alkoholem. Oči odličuje skvěle a pleť taky částečně vyčistí (-já pleť ještě doodličuji jinými přípravky). Neštípe, nedráždí ani nelepí. Cena je velmi dobrá a velikost balení vydrží na opravdu dlouhou dobu. Já jsem s ní zkrátka maximálně spokojená a nemám chuť ani potřebu zkoušet jiné micelární vody.

  • cena
  • dostupnost
  • velikost balení
  • velmi dobře plní svůj účel


Nejlepší micelární voda jakou jsem kdy měla. :) Dobře odlíčí, je šetrná i k tak citlivé pleti se sklonem k akné jakou mám já. :) Normálně se mi po hodně produktech dělají pupínky, ale po tomhle zázraku nic a pleť se mi zlepšila. :) Sem tam vyzkouším nějakou novinku, ale vždycky se věrně vrátím k téhle. Nelepí, nevysušuje, nedráždí, nemá chybu. :)

  • pleť je po ní hladká a nevysušená
  • příjemná na pleť
  • perfektně odlíčí
  • krásný obal
  • nenašla jsem ani jeden nedostatek :)


Další recenze od 6.12.2015 12:14:15

Pre mňa jednoznačne najlepšia micelárna voda na trhu. Neštípe v očiach, na pleti zanecháva príjemný pocit sviežosti a čistoty, nelepí. Pomer cena/kvalita je bezkonkurenčný. Nevidím žiadny rozdiel medzi touto micelárnou vodou a ružovou biodermou, čo sa kvality týka. Musím podotknúť, že mám náročnú a ciltlivú pleť a neznesiem na nej hocičo.

  • cena
  • neštípe v očiach
  • nelepí
  • zanecháva pocit čistej a sviežej pleti
  • vynikajúco odličuje
  • vhodná na citlivú pleť
  • žiadne


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Po prvním použití jsem byla nadšená, měla jsem pocit, že mi z obličeje vytahuje všechnu špínu, ale bylo to trochu přehnané. Nicméně pleť čistí jemně a docela dobře, ale je potřeba ji poté dočistit. Rozhodně to není výrobek, který by nahradil všechny jiné "čistící prostředky". Na drgerkovou micelárku je to ale dobrý výrobek

  • levný
  • dlouho vydrží
  • nečistí dokonale


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.2.2016 12:13:23

Micelárka byla v akci za 99,- zrovna jsem nějaký odličovač potřebovala, tak jsem ji vzala. Podle mě splňuje co slibuje, odličuje nádherně nejspíš protože poměr čistící složky v ní je vyšší (soudě dle toho že na tamponku mírně pění). Nedráždí, odličování je i rychlé. Na oči jsem nezkoušela, tak nemohu posoudit jak si poradí se stíny, řasenkou atd. nicméně na make-up skvělá. Nevysušuje. Myslím že je bez vůně, nebo jsem si žádné parfemace nevšimla :). Balení je v pořádku, víčko pevné, myslím že i na pohled je celý obal vcelku hezký. Má 400ml takže fajn. Je skvělá a klidně ji doporučím a koupím znovu :).

  • odličuje rychle a dobře
  • přijatelná cena
  • bez vůně
  • nedráždí pleť
  • nenašla jsem


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.2.2016 20:41:21

Toto byla moje prvni micelarni voda a velmi mi vyhovuje. Zkusila sem pak jeste tu z dm drogerie Baleu a ta me tolik neuchvatila. Odlici mi v pohode makeup i rasenku, nelepi nic. Momentalne si ji davam spolu s hydrofilnim odlicovacim olejem a odlicuji tak a to je pro me uplne nejlepsi kombinace.baleni je velke a celkem i dlouho vydrzi. Urcite koupim znovu.

  • Cena velikost perfektne odlici nezanechava lepivy pocit
  • Nic


Tuto micelární vodu používám již opakovaně a stále se k ní vracím, konečně se na českém trhu objevil druh odličovače, který bude vyhovovat i mé smíšené pleti a velmi citlivým očím, které štípe snad i čistá voda! V očích štípe jen při přehnaném množství, což je asi pochopitelné. Odličuje bez problémů, ovšem s voděodolným makeupem se pere jen těžko, což sice uvádím i v nedostatcích, ale to produkt ani neslibuje, takže to nemám za zlé. Je jasné, že voděodolný makeup pustí jen něčím na olejové bázi, což tato micelárka není. Po odlíčení je pleť lehce lepkavá, ale žádné drama - já s tím problém nemám, stejně si obličej ještě opláchnu čistou vodou (jedná se o můj zvyk, ne o nutnost po použití produktu). Obal je hůře přizpůsobitelný cestování, víčko se snadno otevírá. Člověku, který při cestování používá odličovací ubrousky a má micelárku uskladněnou doma na poličce, to ovšem vůbec nevadí. Mohu vřele doporučit!

  • poměr cena/obsah ml
  • dostupnost
  • dokonale odlíčí
  • vhodný i pro citlivější typy pleti
  • neštípe v očích
  • nevhodná na voděodolný makeup
  • obal není nejvhodnější na cestování


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuto micelárku jsem si koupila jako alternativu k Biodermě Sensibio, kterou normálně používám. Je levná, pěkně odličuje. Oční makeup odlíčím vždy dvoufázovým odličovačem a zbytek odličuji touto micelárkou, takže nevím, nakolik by si poradila s řasenkou a stíny. Jediné, co mi trochu vadí, je vůně této micelární vody, připomíná mi něco umělého, plast nebo něco takového, možná že to je tou plastovou lahvičkou. Možná si ji ještě v budoucnu koupím.

  • cena
  • dostupnost
  • dobře odlíčí
  • vůně


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Výborná micelární voda, skvěle odličuje a nezanechává mi na pleti žádný lepkavý pocit. Příště zkusím micelárku od Biodermy, kterou mi doporučila kosmetička, snad to bude stát za tu cenu a něco mi to s pletí udělá. Tahle od Garnier je jednička a určitě si ji zase někdy koupím. Nevím proč, ale přijde mi, že odličuje možná o něco líp než ta modrá pro mastnou plet'. V případě nouze se s ní dají odlíčit i oči. Cena se může zdát vysoká, ale je to hodně velké balení. Super je i to, že nedráždí plet', já ji mám docela citlivou.

  • poměr cena/množství
  • krásně odlíčí
  • nezanechává lepkavý pocit
  • citlivá k pleti
  • vcelku odlíčí i oči
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.9.2016 11:58:55

Kupovala som ho v akcii v DMke, 2balenia za 10€.Takže, prečo nie :-) Bežne používam Mixu, ale mala som chuť skúsiť tento Garnier.Keďže je aj na citlivú pleť, nerozmýšľala som.Mne osobne sedí veľmi. Dobre odlíči všetko čo nosím.Neviem ako s vodeodoľným, nepoužívam ich.Pleť mi nijak nedráždi. Nechá troška lepkavý pocit, ale to len chvíľku a Mixa nechávala tiež. Pleť mám po ňom peknú,prečistenú, sviežu. Troška viac mi vyhovuje moja Mixa, ale to je asi tým, že to je moja srdcovka.K tomuto Garnier sa určite rada zas vrátim, pre mňa super micelárka.

  • dobre odlíči
  • nedráždi
  • pleť je po ňom pekná a svieža
  • niekedy sa mi zdá predražená


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 9.10.2016 11:23:06

Úžasná micelární voda,která bezvadně odlíčí a vyčistí.nemá žádnou vůni a nedráždí oči ani rty takže ji můžete používat na celý obličej .Koupila jsem si jí 2x a nikdy nezklamala .Velké balení mi vydrželo tak 4 měsíce při každodením používání ,ale zdá se mi že po delší době hůř odličuje.Není vhodná na cestování kvůli velikosti balení a proto micelárku přelévám do menších lahviček.

  • nedráždí oči a suprově vyčistí
  • Nevhodná pro cestování


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 12.10.2016 16:47:12

Moje oblíbená micelárka (spolu s tou od Lorealu, která mi připadá stejná), stále se k ní vracím. Nepálí mě na pleti ani v očích, nedráždí, nelepí a celkem obstojně odličuje. Parfemace je jemná a cena docela příznivá, navíc bývá často v nějaké akci. Velké balení mi vydrží na dlouho. Podle mého názoru je srovnatelná s Biodermou.

  • nepálí, nedráždí
  • cena
  • jemná vůně
  • ---


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tuhle micelární vodu si kupuji již nějakou dobu docela pravidelně, vyhovuje mi. Jinou micelární vodu jsem doposud nezkoušela. Nepoužívám ji na klasické kompletní odlíčení veškerého make-upu, ale spíš až na odlíčení po umytí pěnou s vodou a pleťovým mlékem jako třetí závěrečný krok. Po použití není pleť ulepená jako například u pleťových vod. Nemůžu ji použít na odlíčení očí, protože na to je prostě krátká.

  • Cena
  • Neodlíčí oči


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tato micelární voda je jedna z nejlepších, kterou můžete sehnat v drogeriích a supermarketech. Poradí si hravě i s voděodolným make-upem a pleť hezky vyčistí i když mi přijde, že ne na 100% a pro svůj pocit si pleť ještě dočisťuji tonerem. Je neparfemovaná a dobře dostupná. Stojí pár korun a je velká, takže dlouho vydrží. Na ne uplně stoprocentní čištění jí bohužel musím jednu hvězdičku ubrat. Přijde mi, že když byla voda uvedena na trh, tak čistila o trošku lépe, ale možná je to jen můj pocit.

  • cena
  • dostupnost
  • nevysušuje
  • nečistí na 100%


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

V době kdy jsem micerálky používala, tak tahle pro mě byla doopravdy jednou z nejlepších - krásně mi vždycky vyčístila pleť, nedráždila ani neštípala :). Jen mi někdy pleť trochu ulepila, ale to se nestávalo moc často. Vůně mi nějak nevadila, k balení nemám žádné výhrady, zkrátka takové klasické micelárkové. Nepoužívám ji vlastně jen proto, že jsem přesedlala na přírodní kosmetiku :).

  • Dobře Vyčistí pleť
  • Někdy lepí
  • Není pŕírodní