Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free recenze a zkušenosti

BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free - obrázek 1
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free - obrázek 2
BB krémy Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free - obrázek 3
5 3.7 64
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 68% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 64 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream Oil Free

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Ač jsem byla s klasickým Skin perfectorem od Garnier spokojená, trochu mi vadilo (vzhledem k mé smíšené pleti s mastnější T-zónou), že moc nematuje a pleť se trochu leskne i tam, kde to není žádoucí. Objevila jsem tento nový BB cream, speciálně pro mastnou pleť. Má všechny přednosti toho klasického s další výhodou, pleť zmatní a vyhladí póry. Jsem nadšená a při použití BB creamu už nemusím pleť v oblasti T-zóny přepudrovávat. Balení v krabičce v užší tubě. Upřednostnila bych aplikaci pumpičkou, protože konzistence je trochu řidší, vzhledem k tomu, jak je odlehčená. 2 odstíny, ten světlejší je navíc o trochu světlejší než světlejší odstín toho klasického, což mi vyhovuje. Někomu se určitě zalíbí i to, že je o dost méně parfémovaný

  • matuje
  • splňuje všechny benefity toho původního
  • světlejší odstín
  • úžasně lehký
  • méně parfémovaný
  • je více tekutý


Stejný problém u prvníno BB,ač je super tak přesně T-zona se leskla a vypadala jsem jako kdybych vyšla z tropů:Dkoupila jsem si tenhle krém v nemecku ani jsem ho u nas minulej mesic nevidela,ale je super,akorat i ten tmavsi odstin je na me svetly:/ale jinak super,kryje,neni videt,plet se neleskne dokonalost

  • plet se neleskne
  • krytí
  • nedostatečný výběr odstínu


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 4.6.2012 23:06:14

Stejně jako jeho předchůdce sem si koupila i tento v naději,že to bude přípravek který splní to co slibuje,bohužel se opět nestalo.Stejně jako u předchozího sem se chvíli po použití leskla jako bych den strávila běháním v parku,o zakrytí nedokonalostí se taky nedá hovořit a výběr odstínů opět mizerný.Tento BB cream vzdávám,zbytečně vyhozené peníze.Vzhledem ke konzistenci by to chtělo i obal s pumpičkou,z tuby to teče až moc...

  • méně parfémovaný
  • mizerný výběr odstínů
  • pleť se za chvíli stejně leskne
  • nepraktický obal
  • skoro nic nezakryje


věk
25-34


dehydratace
nízká

Další recenze od 18.6.2012 09:00:05

Pro mojí pleť je od kalsickýho bb creamu garnier lepší, nelesknu se po něm. Dobře tónuje a krytí je pro mě také dostačující. Jako nedostatek vidím také jen to, že jsou na výběr pouze dva odstíny a to, že po otevření víčka z tuby vyloženě vytéká. co se týše vůně, klasický bb cream mi voní líp

  • matuje
  • moc tekutý
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 19.6.2012 21:06:05

Zaujal mě klasický BB cream od garnieru, ale pleť jsem po něm měla hodně lesklou. Protože mám problematickou mastnou pleť, rozhodla jsem se zkusit tenhle Cream oil free a je o moc lepší. Matuje, lépe kryje a má jemnější vůni. Jedinou neváhodou je, že je poměrně dost tekutý.

  • kryje
  • matuje
  • méně parfémovaný
  • dost tekutý
  • pouze 2 odstíny


věk
35-44

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 23.6.2012 19:44:10

Když se u nás začal prodávat první BB garnier, tak jsem hned věděla, že nebude vhodný pro moji mastnou pleť. A jaký překvapení mi udělal garnier, když udělal druhou verzi pro mastnou pleť. S krémem jsem hodně spokojená. Nemusím se mazat krémem, čekat až se vstřebá a pak nanášet make-up. S tímhle je to hned. Pleť je po nanesení matná, ale ne vysušená a nestahuje pleť. Sjednotí barvu pleti - mám světlý odstín a perfektně mi sedne. Dobře se roztírá, nedrolí se, nežmolkuje, neflekatí. Je tak dobrý jako klasický make-up - spíš lepší. Cena je super - krém a make-up v jednom za 199,-.

  • cena
  • 2v1 - úspora času
  • nestahuje
  • nevvsušuje
  • sjednocuje pleť
  • matuje
  • žádný


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 26.6.2012 12:40:15

Mě tenhle BB cream moc mile překvapil. Předchozí nemám takže nemůžu posoudit, tenhle je ale moc příjemný. Hezky pleť sjednotí, krytí je dobré - přijde mi, že kryje jako lehčí make-up, mám odstín Light a je pro mě ideální (je spíš do žluta), krém na obličeji vůbec necítím, není potřeba pudr, pleť je hezky zmatněná, k tomu SPF 20 = na léto perfektní. Konzistence je příjemná, zase nějak extra tekutý není, nebojte.

  • dobré krytí
  • SPF 20
  • lehoučký - na pleti vůbec není cítit
  • vypadá přirozeně - netvoří masku
  • cena
  • zmatňuje na můj vkus možná až moc


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 27.6.2012 10:10:15

Po špatných zkušenostech s prvním BB od Garnieru, jsem si pořídila tento zmatňující, který by podle popisu, měl na mou pleť sednout lépe. Bohužel to se nestalo. Sice hezky kryje a výsledný finish po natření byl pěkný ale během hodiny jsem se opět leskla a póry byly o dost výraznější. Takže mě bohužel opět nesedl.

  • kryje
  • nematuje
  • zvýraznil póry


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.7.2012 12:18:59

Než přišel na trh tento BB cream, používala jsem klasický BB. Ten mi příliš nevyhovoval, neboť mám smíšenou pleť a tvořil mi na ní stopy a lupínky. Tento BB cream určený přímo na mou pleť je o 100% lepší. Světlý odstín mi příjde světlejší než ten u klasického BB creamu, který byl na mě příliš tmavý. Za mě doporučuji! :)

  • Zmatňuje
  • Nedělá "lupínky"
  • Vyhladí pleť
  • Zakryje drobné nedostatky
  • Příliš tekutý


Další recenze od 10.7.2012 17:17:53

Po masivních reklamách a ujišťování, jak je tento makeup perfektní, jsem si jej zakoupila také. Vyzkoušela jsem tmavší odstín, byl tedy bohužel na mě dost tmavý. Mně osobně nevyhovoval vůbec - po aplikaci jsem měla pocit, jako bych žádný makeup neměla.. i když není krycí, tak ale nekryje ani maliiiinko, neměla jsem pocit, že by ani hydratoval. Nakonec jsem jej smíchala s jiným makeupem a zbytek jsem darovala známé.. Už bych si jej nikdy nekoupila, nebo nanejvýš bych zkusila BB od jiné značky, určitě ne od Garnieru..

  • žádné
  • vůbec nekryje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.7.2012 12:34:49

Původní BB krém jsem zkoušela pouze ze vzorečku a špatný mi nepřipadal , proto jsem si vzhledem ke své smíšené pleti pořídila tuto novinku. Nemůžu nic jiného než chválit. Nečekala jsem žádný zázrak, ale splňuje co jsem chtěla - matuje a lehce kryje a nevím jestli se mi to zdá, ale mám pocit, že se mi po něm i zlepšila pleť.

  • matuje
  • vydrží i při spotru
  • má faktor
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 25.7.2012 14:49:46

Je lehoučký a působí jemně (v přiměřené vrstvě-dávám opravdu lehce, nepotřebuji krýt) Pleť je po něm sjednocená, hebká, působí svěžě a dlouho se neleskne. (Mám normální pleť s lehce mastnou T - zónou). Konzistence mi vyhovuje, krém se pěkně roztírá. Jediné co mi vadí je nepřirozený odstín (používám ten světlý). Po chvíli sice splyne a vypadá to celkem ok, nicméně to stále není ono. V tomhle jsem hodně náročná a perfektně padnoucí odstín je pro mě zásadní. Na druhou stranu názor na barvu odstínu je hodně individuální, takže to nevidím jako veliký nedostatek. Za mě: znovu nekoupím (odstín), ale jinak doporočuju.

  • SPF 20
  • Lehký
  • Matuje
  • Cena
  • Dostupnost
  • Barva odstínu


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.8.2012 11:48:34

Po špatné zkušenosti s prvním BB creamem od Garnieru, po kterém jsem měla pocit mastné a ulepené pleti, jsem sáhla po novince pro mastnou pleť. Ačkoliv mastnou pleť nemám, tenhle BB cream mi maximálně vyhovuje, nevysušuje, hezky matuje a sjednotí. Vůně je jen jemná, nerušivá.

  • Neucpává póry
  • Matuje
  • Sjednotí barvu pleti
  • Pleť je jemná a nemastná
  • Odstín Light je docela dost světlý a Medium zase hodně oranžový
  • Krém má hodně tekutou konzistenci a z tubičky může utéct větší množství krému


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

BB cream od Garnieru je snaha přiblížit se pravému BB creamu. Mám po něm mastnou a ulepenou pleť, chápu že to není make.up,ale absolutně nekryje ani netónuje, necítím se s ním dobře, na pleti mi není příjmemný. Opravdu nechápu, jak se mohl stát výrobkem č. 1.

  • nic
  • vše!


BB krém jsem si koupila, protože předchozí verze mi moc nevyhovovala. Je lehký, lépe kryje. Ale to je asi tak všechno pozitivní. Vadí mi jeho vůně, moc dlouho nevydrží, nematuje. Navíc po měsíci používání se mi začalo dělat ve velkém množství akné, na kožním mi řekli že je to reakce na BB krém. Takže už nikdy víc.

  • lehký
  • neamtuje
  • výdrž
  • vůně


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 9.8.2012 13:38:54

Jelikož mám mastnější pleť, je tento BB krém určený přímo pro mě, ale bohužel mě nějak nenadchnul. Sice po nanesení pleť dobře zmatní, ale za pár hodin se opět lesknu a musím se přepudrovat. S odstínem jsem spokojená, sedne mi světlejší odstín, ale znovu už s největší pravděpodobností nekoupím a zůstanu u svého osvědčeného tónovacího krému.

  • Dostupnost
  • Dobře se nanáší
  • Malá výdrž
  • Pouze 2 odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 14.8.2012 16:01:00

Tenhle BB cream se mi zdá super. Více vyhovuje mé pleti než předchozí s mastnější konzistencí. Mohlo by být více odstínů le jinak je super. Jediné co mi není moc příjemné je vůně. Předchodí BB cream mi voněl více. Přijde mi že novy BB cream kryje vice než ten předchozí a plet je po nem jemnější a neleskne se. Doporučuju !

  • plet se neleskne
  • vůně
  • více tekutý
  • málo odstínů


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 24.8.2012 14:41:44

Já jsem s BB krémy od Garnier spokojená. Mám spíše smíšenou pleť, a proto mi tato varianta vyhovuje lépe. Pokud nechci používat make up, což hlavně teď v létě využívám denně, použiji tento BB cream a jsem s ním spokojená. Navíc jsem ho teď zakoupila v Rossmannu v akci za 149 Kč.

  • dobrá cena
  • částečně dobře kryje a matuje
  • je tekutější


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 24.8.2012 20:31:05

Tento BB krém od Garnieru mi vyhovuje mnohem více, než klasická varianta, jelikož mám mastnou pleť. Po nanesení vydrží pár hodin bez lesku, ale je třeba použít pudr, ale to nepovažuji za mínus. Krásně sjednotí pleť, na můj vkus by mohl více krýt. Na léto ideální.

  • sjednocení
  • málo kryje


Další recenze od 6.9.2012 20:22:10

Asi jako většina z vás jsem propadla vyzkoušení BB creamu z drogerie. Protože mám mastnou pleť vybrala jsem tento druh. Pro mě je tento produkt málo krycí takže míchám s make upem a s výsledkem jsem spokojená. Zní to neuvěřitelně, ale nedělají se mi už tolik černé tečky a make up vypadá přirozeněji. Doporučila bych tento bb cream dokonalé pleti, co chce sjednotit barvu :). Jako velký nedostatek hodnotím pouze dva odstíny a velice tekutou konzistenci, což je nepříjemné.

  • nezalézá do pórů
  • netvoří efekt masky
  • lze míchat s make upem
  • zlepšení pleti
  • cena
  • je třeba přepudrovat
  • středně krycí
  • příliš tekutý
  • málo odstínů


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.9.2012 02:45:57

Mě tedy tento BB cream vyhovuje. Parfemace je pro mě sice nešťastná, nevoní mi ani za mák, ale tu chvilku při nanášení přežiji a potom už cítit není. Jinak nelesknu se, dá se hezky vrstvit, takže vidět je ale hezky s pletí splyne. Barevně mi ten světlejší sedí, i když přes léto bych snesla i o kapku tmavší. Na zimu budu používat něco hutnějšího, ale přes ty letní měsíce pro mě super. Občas mi sice zvýraznil póry, takže jsem si častěji dělala pealing, ale nyní už to tolik nepozoruji. Obal se mi moc nelíbí, nemám ráda ty šroubovací víčka -> zbytečně zdržuje.

  • cena
  • splyne s pletí
  • barevně sjednotí
  • parfemace
  • občas zvýrazňuje póry
  • obal


věk
25-34

pleť
normální
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 7.10.2012 11:19:14

Za mě je tento BB krém super., Mnozí na Garnierem zlomili hůl kvůli tomu jejich prvnímu krému, který je teda naprosto strašný. Tenhle je ale vážně super, skvěle se nanáší, zmatňuje na jedničku, podle mého i hezky kryje. Určitě doporučuji. pozor na odstíny - jsou jiné, než u toho původního...

  • na akcích příjemná cena
  • super nanášení
  • velmi příjemná konzistence
  • hezky mi sedí barva (světlejší)
  • stoprocentně zmatňuje, není potřeba pudr
  • nejsou


Další recenze od 7.10.2012 22:43:39

Tento BB cream je naprosto skvělý, jediné, co bych vytkla je obal, hodil by se spíš dávkovač s pumpickou:-) zkoušela jsem různé značky krémů i drahých, protože se mi začala pleť mastit až poslední dobou, ale tenhle mě mile překvapil a nejen cenou ;-) mám tmavší odstín a vyhovuje mi, určitě si ho znova koupím :-)

  • zmaťnuje
  • kryje
  • lehká konzistence
  • dobře se nanáší
  • obal


Další recenze od 3.11.2012 17:08:10

Tenhle BB cream je můj první a nemůžu si ho vynachválit. Sice nemá tak dobré krytí na to aby zakryl dosti viditelný pupínek, ale zakryje menší nedokonalosti pleti, s krytím jsem spokojená. Krém mi vydrží tak půl dne, takže si ho v 7 hodin nanesu a v 1 hodinu až se začíná ztrácet, ale protože ho nosím hlavně do školy tak mi to vystačí. Krém je určen na mastnou pleť, kterou má vysušit, tohle funguje. Pleť krásně zmatní a neleskne se. Ale asi nejlepší je na krému, že pleť i čistí, měla jsem problémy s pupínky a teď co používám krém tak se mi už nedělají.

  • vše :D
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 3.11.2012 23:10:08

Tahle parodie na BB krém mě zklamala na plné čáře. Kdyby se alespoň jednalo o dobrý tónovací krém, neřeknu ani slovo, ale tento výrobek mi připadá jako výsměch. Koupila jsem si ho z nouze, kdy jsem potřebovala koupit honem něco na sjednocení pleti a měla jsem poblíž jen Albert, kde jsem tuhle hrůzu ukořistila. Mám doma hromadu asijských BB krémů, srovnávat to s tímto pseudo BB ani nebudu, nemá s BB krémem společného vůbec nic. Rovnou se vrhnu na pocity z tohoto krému. Jednak vůbec nehydratuje (což BB dělat má). Je to jakási oranžová vodička (pozor - mám light verzi!), která samovolně vytéká z tuby a nelze tento samovolný tok zastavit. Když už ji dopravíte na ten obličej, tak zjistíte, že se nestane vůbec nic. Žádná hydratace, extrémní zvýraznění jakýchkoli suchých míst (nedej bože abyste měli nějaké suché místo po stroupku), absolutně nulové krytí, dodá pouze oranžový nádech. K čemu tohle je? To snad nemůže vyhovovat ani někomu, kdo má pleť hezkou a potřebuje pouze sjednotit. Vždyť tenhle krém neumí ani to. Hrůza, děs, od balení až po samotný produkt. Používám ho jen "na doma", protože je mi líto vyhodit ho, když stál dvě stovky, ale musím se pod něj namazat krémem. Šílenost, nikomu nedoporučuju. Raději si připlaťte stovku a vyzkoušejte asijské BB krémy, než tuhle oranžovou vodičku.

  • žádné
  • z tuby produkt samovolně vytéká
  • příliš tekutý
  • verze pro světlou pleť jde do oranžova
  • vůbec nehydratuje
  • vůbec nekryje
  • pleť ani barevně nesjednotí
  • předražený na to, že nic neumí


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 6.12.2012 14:38:14

Nejdřív jsem nedala dopustit na starší sestřičku z řady Garnier. Nakonec jsem zkusila a rozhodně nelituju. Ihned zmatní pleť, výdrž docela ujde, cena je taky dobrá, akorát se mi nelíbí konzistence, vůně a obal. Konzistence je taková moc řídká, vůně mi přijde moc chemická a obal nepraktický. Tyhle tři body ale připisuju prvnímu BB Garnier, ten byl v tomhle lepší.

  • ihned zmatní
  • dobrý odstín
  • docela dobrá výdrž
  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.12.2012 15:30:22

Tak tento výrobek mě opravdu mile překvapil. Nečekala jsem, že splní, co slibuje, ale opravdu to splnil! Krytí je tak akorát, dřív jsem používala Maybelline DSL a krytí je podle mě totožné. Pleť hezky sjednotí. Opravdu dobře zmatňuje a to se mi moje pleť opravdu rychle mastí, s tímto krémem vydrží opravdu nejdéle zmatněná. Dobře se roztírá a na obličeji dlouho vydrží. Nemám co vytknout, pro mě je to prostě zázrak :) Kam se hrabou některé make-upy z drogerií!

  • dobře se roztírá
  • sjednocuje pleť
  • dobře zmatňuje
  • konečně super výrobek pro rychle se masticí pleť
  • výdrž na obličeji
  • příjemná cena
  • je to zkrátka zázrak :)
  • možná jen malý výběr odstínů


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Hlavně je nutné si uvědomit, že tohle není BB cream, ale tónovací krém. Světlý odstín je sice světlějsí než u verze pro suchou pleť, ale pořád je příliiš tmavý. Krém je hrozně tekutý, takže víčko je pořád plné. Balení mě dohání k šílenství, vůbec nemá tu zúženou hubičku jako na obrázku, ale je stejné jako třeba u Affinitone. Kryje tedy lehoučce, s drobnými nedokonalostmi si poradí. Je pod něj ale potřeba hydratační krém, jinak trochu šupinkovatí.

  • Drží celý den
  • Poradí si s drobnými nedokonalostmi
  • Cena
  • Příliš tmavý
  • Tekutý
  • Balení


Další recenze od 10.2.2013 22:44:01

Klasická BB od Garnieru mi nevyhovoval právě proto, že jsem se po něm brzy leskla, a tak jsem vděčně přivítala novou verzi bez oleje. Má stejné účinky jako ten původní a pleť je po použití opravdu matnější. Občas ale zvýrazňuje suchá místa a šupinky, takže ho dávám na krém. Je o hodně tekutější, takže se s ním trochu hůř manipuluje a snadno vyteče z tuby větší množství. Roztírá se ale skvěle.

  • matuje
  • zvýrazňuje suchá místa
  • tekutý


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 11.3.2013 23:45:25

Mám ho už po několikáté. Je lepší než starší BB od Garnieru (ten menší), ten byl hrozně mastný. Tento mastí o dost míň. Nekryje tolik, ale kdo nemá problémy s pletí a nemá zas tak závratné akné, tak ho může mít. Když mi něco špatně zakryje, dám ho tam víc a nebo použiji navíc korektor či jiný makeup. Nanáší se dobře, lehce se roztírá. Jediné malé mínus je, že mám hodně světlou pleť a i ten světlý odstín mi připadá trochu do oranžova. Ten tmavý už mi přijde nepřirozený a tmavý až moc. Jinak ale určitě doporučuju :)

  • Lehké roztírání
  • Menší krytí
  • Odstín trochu do oranžova


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.3.2013 20:00:58

Tento BB krém jsem se rozhodla si pořídit na základě kladných ohlasů tady na Omlazení. Přiznám se, ze jsem se trochu bála. Ani žádné extra nepříjemné překvapení se nekonalo. Ale překvapilo me, ze je BB krém opravdu docela dost tekutý. Barva je ale docela dobrá (mam tu světlejší variantu), tak akorát na mou pleť. Docela dobře se roztírá, hezky natonuje a pěkně sjednotí pleť. Kryvost neni nijak závratná, ale pro plet bez větších nedokonalostí je to tak akorat:-) za me ano:-)

  • natonuje
  • sjednotí
  • dobre se roztírá
  • dost tekutý


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Zpočátku se mi líbila jeho konzistence, snadno se nanášel a dokonce i dlouho vydržel. Ale asi po týdnu se změnila jeho barva na nepřirozenou oranžovou a můj obličej po nanesení vypadal jako maska. Navíc je až příliš tekutý, dokonce po otevření sám vytékal z tubičky.

  • Balení
  • Dobře se roztírá
  • Malý výběr odstínů
  • Příliš tekutý
  • Nepřirozená pleť
  • Odstíny do oranžova


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 5.4.2013 08:56:25

Jelikož se maluji každý den, tak jsem chtěla něco "lehkého na doma" normálně mám makeup Revlon na mastnou pleť (180 sand beige) a muj první BB byl Holika Holika Watery - je super, ale vůbec neni matující a docela jsem se leskla, takže jsem musela během dne přidávat pudr. Tenhle garnier je skvelej! Opravdu matuje, podle mě kryje skoro jako makeup, svetlý odstín je opravdu světlý (řekla bych jako Revlon odstín Buff) Díky obsaženým silikonum pory nejsou skoro viditelné a má vysokou UV ochranu. Pro mě je absolutně vyhovující a určitě si ho budu kupovat dál, možná že makeup už nebudu používat vůbec. A to nemám zdaleka pleť jako panenka (flíčky po pupínkách, kruhy pod očima, rozšířené pory - opravdu mám co zakrývat)

  • matuje
  • světlý odstín mi perfektně sedí
  • podle mě dost kryje
  • cena/výkon
  • UV ochrana
  • skladovat víčkem vzhůru!!


věk
25-34

pleť
normální
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Používala jsem původní BB krém od Garnier, ale musela jsem ho přepudrovávat, navíc jsme musela použít podkladový krém. Pod tento sice také používám podkladový krém, ale pokud bych ho nepřepudrovala, tak se nic neděje, neboť se pleť neleskne, nýbrž je pěkně matná. Na to, že se jedná spíše o tónovací krém, než klasický BB krém, má velmi dobrou krycí schopnost. Na jeho tekutější sktrukturu jsem si musela zvyknout, předchozí BB krém od Garnier byl více "tuhý". Roztírá se velice dobře, rychle se vsákne, dobře kryje... Co víc si přát? Snad jen výdrž? Výdrž má také dobrou - s jedním přepudrováním během dne vydrží až do večera. Vytkla bych snad jen to, co již předchozímu BB krému bylo vytýkáno - odstíny. Je těžké se trefit do odstínu, protože světlý je příliš tmavý a tmavý je ještě víc tmavý. Já to řeším menší vrstvou, kterou lépe rozetřu a případně přepudruju světlým pudrem.

  • výborná krycí schopnost na tónovák
  • dobře se roztírá
  • rychle se vsakuje
  • zmatňuje, pleť se neleskne
  • problém vybrat vhodný odstín


Další recenze od 7.4.2013 15:52:29

S předchozím klasickým BB krémem Miracle Skin Perfector jsem spokojená nebyla, koupila jsem si odstín pro normální pleť, ale byl moc tmavý. Také se mi za chvilku velmi leskla pleť a konzistence byla moc hustá. Teď jsem vyzkoušela verzi Oil Free (tentokrát pro světlou pleť) a jsem s touto verzí celkově spokojená:)

  • dobře kryje nedokonalosti pleti
  • barevně pleť sjednocuje
  • neutrální vůně
  • matuje
  • poměrně dobře opticky zmenšuje rozšířené póry
  • dobře se roztírá
  • slibuje UV ochranu
  • hydratuje
  • při špatné manipulaci vytéká
  • o 10 ml méně než další 2 varianty BB
  • jen 2 odstíny
  • silněji aknózní pleť nebude krýt
  • na sušších místech se mohou tvořit šupinky


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Tenhle přípravek by se především neměl jmenovat BB krém. S BB to nemá nic moc společného. Pro mě je to obyčejný tónovák. Odstín mi nesedl, což beru jako subjektivní problém. Konzistence je tekutá, nevyhovovala mi. Z tuby to všemožně teče, je problém ji udržet v čistotě. To beru jako velké minus. Na pleti se leskne, zvýrazňuje póry, větší nedokonalosti neskryje, nedá se vrstvit, z pleti prapodivně stéká a otírá se o oblečení. Za mě už nikdy, raději stovku připlatím za kvalitní a OPRAVDOVÝ BB krém.

  • cena
  • dostupnost
  • není to BB krém
  • stéká
  • otírá se o oblečení
  • pleť se po použití leskne
  • nic moc krytí


Další recenze od 8.4.2013 18:34:18

Když jsem si ho koupila, čekala jsem asi že bude více matoucí, a že by mi odstín light mohl sednout.. dříve jsem z něj nebyla nadšená, avšak naučila jsem se s ním pracovat.. zjistila jsem, že když ho dám jen trošku, sedí mi skvěle.. sice moc nekryje ale mám ho spíš pro doladění celého make-upu než pro krytí, které nepotřebuju :)

  • cena
  • pracuje se s ním dobře
  • dlouho vydrží
  • moc nekryje


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Dlouho jsem BB mánii odolávala, ale nakonec došlo i na mě. Jelikož jsem nechtěla objednávat hned online, zkusila jsem tento z drogerie. Ačkoli nejsem žádná bledule, i light odstín na mě byl krapet tmavší. Zpočátku jsem byla nadšená, opravdu hezky matoval a nos i čelo vydržely nelesknout se poměrně dlouho, pleť vypadala pěkně. Nicméně do dvou týdnů mi z toho na bradě vyrašily takové boláky, kterých jsem se zbavovala ještě dlouho poté. Konzistence je hrozně tekutá a krém po otevření samovolně vytéká z tuby, z vůně cítím alkohol.

  • dobře matuje
  • zhoršení stavu akné
  • řídká konzistence
  • vůně
  • odstíny


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 21.4.2013 13:57:53

Tento BB cream je první, který jsem vyzkoušela, takže nemám srovnání s jinými. Vyzkoušela jsem ho u kamarádky a hned druhý den jsem si ho šla koupit. Přestože jsem celkem tmavá, sáhla jsem po světlém odstínu a udělala jsem dobře, sedí mi. Hezky pleť sjednotí, krytí je velmi lehké, což mi vyhovuje. Bohužel moc nehydratuje, takže pod něj dávám ještě denní krém. Na druhou stranu je ale na mastnou pleť, takže se to dalo čekat. Konzistence je hodně tekutá, takže se dobře roztírá, ale bohužel sám vytéká z tuby a je těžké udržovat balení čisté. Přestože jsem alergik, tento BB snáším bez sebemenších problémů.

  • přirozeně splyne s pletí - je nenápadný
  • krytí je lehké
  • cena
  • vytéká z tuby
  • moc nehydratuje


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Vyzkoušela jsem několik BB krémů, ale tento je pro mě jednička. Barva Medium dokonale sedí mojí pleti. Je jemný, dobře roztíratelný, matuje, nedělá fleky, voní a oproti jiným BB krémům taky kryje. Je lepší než většina klasických make-upů. Rozhodně si ho koupím znovu. Malou nevýhodou je, že je dost řidký, tudíž někdy samovolně uniká z tubičky.

  • dobře se roztírá
  • matuje
  • hydratuje
  • kryje
  • odstín Medium je skvělý
  • velmi řidká konzistence


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Absolutně nejlepší. Dříve jsem používala originální korejské BB, ale od té doby, co jsem objevila tento už jiný nekupuju. Mám klasickou T-zonu a hodně výrazné póry a černé tečky, pleť je barevně nerovnoměrná s různými začervenáními apod. Používám ho pro jistotu ideálně ještě přes nejaké sérum a někdy už nemusím použít ani makeup, protože výsledek je opravdu vynikající. Póry stažené, mnohem méně nápadné, pleť zmatněná a barevně sjednocená. Mám světlý odstín a nemusim roztírat ani na krk, protože barevne zcela dokonale splyne s tónem pleti. Jednoznačná jednička, na ty korejské si už ani nevzpomenu.

  • matuje
  • zakrývá póry
  • skvěle sjednotí barevný tón pleti
  • velmi tekutá konzistence


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 19.7.2013 10:48:06

Tento výrobek jsem si zakoupila tak trochu pod nátlakem reklamy :D Nedá se říci, že by mě vyloženě zklamal, ale že bych z něj byla zrovna nadšená to se říct nedá :/ Je trochu tekutější, ale to mi nějak zvlášť nevadilo, s krytím by to mohlo být lepší, ale menší nedokonalosti přece jen trochu zakryje. Nejvíc mě asi zklamala výdrž - přes den sem musela nanášet vícekrát. Plusem ale rozhodně byla výdrž balení.

  • výdrž balení
  • cena
  • menší krytí
  • pouze 2 odstíny


Další recenze od 3.9.2013 17:25:54

Tento BB cream jsem si koupila, protože byl ve slevě. Moc jsme váhala, protože nejsou na moc dobré ohlasy. Avšak téměř všechno co má splňuje. Zmatní, hydratuje, redukuje pory, rozzáří a sjednotí pleť. jen mě štve to balení, ze kterého furt vytéká a to že skoro nekryje. Tekutá konzistence mi dost vyhovuje. Myslím, že je víc než dobrý.

  • SPF 20
  • Sjednotí tón pleti
  • Hydratuje
  • Redukuje póry
  • Zmatňuje
  • Moc nekryje
  • Obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.9.2013 19:34:45

Není dokonalý..Na to že je speciálně na mastnou pleť tak pleť vydrží matná asi tak 3 hodiny, pak je nutné minimálně opět přepudrovat nebo raději nanést další vrstvu krému. Dobré je že i přesto vypadá přirozeně, nedělá fleky. Odstín který mám (Light) mi vyhovuje, mam raději světlé make-upy/BB krémy a barvu dodávám pomocí pudru...Jelikož je konzistence velice tekutá (mě to ale vyhovuje), tak bych taky nevolila tubu ale pumpičku. Taklhe mi zbytečně krému vyteče zbytečně. Další plus je že ho na mojí plet je třeba málo, takže mam ješte asi půlku balení a kupovala jsem ho asi na začátku roku. Investice se vyplatí, ale je třeba pudrovat, pudrovat a pudrovat :) Budu kupovat znovu, protože i přes všechny nedostatky jsem nenašla BB krém který by mi vyhovoval víc

  • cena
  • vyhovující odstín
  • není přeparfemovaný
  • nepraktické balení
  • nematuje tak jak jsem si představovala


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 2.10.2013 10:47:28

Od tohto europskeho bbcka som necakala vela, ale milo ma prekvapil. Kto sa rozhorcuje nad krytim, tak nech si kupi make up :D Podla mna na tonovaci krem kryje primerane. Velke plus vidim v tom, ze naozaj zmizikuje pory (korejske bbcka mi ich zvyraznovali) a celkom pekne zmatni plet. Avsak ako vsetky eu bbcka, aj tento svetly je do oranzova, co mne absolutne nesedi kedze mam zlty podton, mozno sa to da zachranit zmiesanim s nejakym svetlejsim make upom? Neviem..kazdopadne kvoli farbe ho znova nekupim z coho som velmi smutna, kedze inak mi vo svetkom sadol

  • vymaze pory
  • zmatni a zjednoti plet
  • farba
  • neprakticky obal


Další recenze od 10.10.2013 18:10:09

BB cream jsem sis koupila pro smíšenou pleť, a využívám ho akorát o víkendu, nebo když jsem doma, nevydržel mi na obličeji tak dlouze krýt nedostatky (flíčky po pupínku) jako klasický make-up, takže trochu zklamání, ale na toulky venku se psem super - poslouží a není tak drahý, tzn. když si ho oživým znovu použitím během dne tak mě to tak nemrzí jako když se mi zničí "plný make-up".

  • super pro odpočinek doma
  • nevydrží dlouho na tváří


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 31.10.2013 22:18:00

Můj druhý BB krém. Tentokrát jsem hledala nějaký lehčí, co mi především zmatní pleť a nezvýrazní póry. Používám odstín Light, ale někdy přidávám i Medium. I přesto, že Medium vypadá oranžově a tmavě, tak na pleťi není kupodivu po oranžové ani stopa. Hezky zmatňuje a není skoro vůbec vidět. Jemně mi stáhne póry a černé tečky úplně vymaže, i na konci dne žádná změna, což je překvapující. Úžasně se roztírá a pleť je hebká a jemná. Ale je hrozně tekutý a aplikace je naprosto příšerná. Doporučuji těm, co chtějí mírné krytí, zmírnit viditelnost pórů, zmatnit a nevadí jim ten přirozeně žluto-oranžový odstín.

  • odstíny
  • zmatňuje
  • přirozený efekt
  • příliš tekutý
  • vytéká z obalu


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 12.12.2013 19:56:29

Je to můj teprve první BB cream, ale už teď jsem s ním nadmíru spokojená. Nádherně zmatňuje moji pleť a odstín light mi skvěle sedí. Nelesknu se a po použití tohoto zázraku už nepoužívám nic než lehký pudr. Nevysušuje pleť, což je skvělé. Pleť vypadá přirozeně. Plus krásně kryje kruhy pod očima a je to dobrá báze pod oční linky atd. Doporučuji! :-)

  • zmatňuje
  • Nízká cena
  • dobré odstíny, ačkoliv jsou jen 2
  • krycí schopnost
  • ultralehký
  • přirozený
  • tekutější


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

BB cream od Garnieru používám už hodně dlouho a nedám na něj dopustit. Je krásně tekutý, mně osobně aji voní. Nanáší se skvěle jak prsty, tak i štětcem. Pleť mi vždy krásně vyhladí, středně kryje, začervenalá místa zas tak moc dobře nezakryje. Do školy používám jen BB + korektor a pudr a stačí to. Ale nevydrží na pleti celý den. Je třeba během dne zapudrovávat, ale třeba je to jen způsobeno mou mastnější pletí. V zimě jsem velice světlá a i když používám odstín LIGHT mohla bych mít ještě světlejší.

  • Cena
  • Obal
  • Žádné


Další recenze od 28.1.2014 17:33:26

S tímto BB Creamem jsem ze začátku byla spokojená, ale s postupem času mi začal být trochu protivný. Je z něj dost cítit alkohol a pleť hodně vysušuje (tak, že se na ní tvoří šupinky). Je určen pro problematickou pleť, ale je až moc tekutý, takže případné nedokonalosti nelze skrýt.. Prodává se ve dvou odstínech - pro světlou a normální pleť, podle mého názoru je však rozdíl mezi těmito odstíny až příliš velký.

  • lze použít jako tónovací krém
  • cítit po alkoholu
  • nekryje
  • vysušuje


Další recenze od 4.2.2014 22:36:05

Tento bb cream jsem se rozhodla vyzkoušet poté co jsem slišela několik pozitivních ohlasů na bb creamy této značky. Také mě mile překvapila cena. Po prvním vyzkoušení však přišlo velké zklamání když vám hned po otevření vyteče na ruku nemalé množství "krému". Koupila jsem si ten světlejší odstín a podle mě i přes to je docela tmavý, nebo spíše hodně do žlutooranžova. Je pravda že matující efekt je velmi dobrý ale to je tak všechno. Krém se navíc velice špatně roztírá. Při této konzistenci bych preferovala balení s pumpičkou protože mi jednou krém v tekl do kabelky. Myslím že si tento bb cream už víckrát nekoupím.

  • matující efekt
  • konzistence
  • obal
  • roztíratelnost
  • odstíny


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 15.4.2014 19:31:25

Jelikož jsem si jako svůj první BB krém před cca 2-3 lety zakoupila právě od Garnier a byla jsem celkem spokojená, neváhala jsem a po zavedení tohoto BB krému pro smíšenou a mastnější pleť jsem zakoupila také tento. Bohužel, moje dojmy jsou docela tragické. Na pleti se mi špatně roztíral, je jako špatně rozmíchaný "pudr" v nejakém vodovém BB krému. Tedy to byl alespoň můj dojem. Pleť mi dost vysušoval. Zároveň je neskutečně tekutý, což při otevírání krému působí nemalé problémy s únikem krému, takže pokud vám např. stojí na poličce v koupelně uzávěrem dolů, raději jej otevírejte nad umyvadlem.

  • málo parfémovaný
  • příliš tekutý
  • zvýrazňuje suché místa na pleti
  • příliš vysušuje pleť
  • kvalita produktu


Další recenze od 16.4.2014 14:25:34

Holky, na co jsem také přišla je to,že u nás se kvalitní bb z drogerky koupit nedá. Já si teda kupuji lioele nebo skin79, ale když jsem všude na YT viděla skvělé recenze a jak ho zbožnuje třeba sineadycady, tak jsem ho koupila u nás a hrůza :D Pak jsem si ho koupil v německu new formula a propadla jsem. Je skvělý,takže rozdíl mezi trhy značný :)



věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od 10.5.2014 00:09:57

BB na které nedám dopustit. Moje pleť je smíšená, s hodně nedokonalostmi, začervenáním a rozšířenými póry. Každé ráno se těším na tehle zázrak. Změní moji pleť na krásně a zdravě vypadající pleť. Má přirozený odstín který se velmi rychle sjednotí s pletí. Rozhodně tedy nevydrží celý den, ale na to si ho dát ráno a vydržet s ním do odpoledne stačí. Krásně zmatní .Je trochu tekutější, ale já to naopak uvítám, protože nedělá efekt jednolitý masky. Krycí schopnost je spíše tonovací. Snad jen malý výběr odstínů, ale pro mě zima - light a léto - medium.

  • Splynutí s pletí
  • Sjednocení
  • Nevytváří efekt umělé masky.
  • Matuje.
  • Málo odstínů.


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Tento BB mi vyhovuje maximálně. Dobře se nanáší, sjednotí pleť a parfamece není tak silná jako u jeho předchůdce. Přestože slibuje zmatnění, lehce se lesknu, nic co by nezvládla trocha pudru. Vydrží mi celý den, večer už je to sice nic moc, ale 9 hodin v práci je ok. Světlejší odstín je na mojí bledničkovitou pleť super. Jediné co mi vad je už několikrát zmíněné nešťastné balení a vytekání krému. Rozhodně tento produkt doporučuji.

  • nanášení
  • sjednotí pleť
  • parfemace
  • balení a vytékání krému


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 23.2.2015 19:35:30

Po přečtení recenzí jsem si koupila tento BB a jsu max spokojená.Chodím na solárko a plet chci jen sjednotit a v tomto mě vyhovuje,plet je přirozená bez map.Mám tmavší odstín a je tmavý tak akorát.Mám mastný typ pleti a zmatní dokonale.Z předešlých BB od Garnier jsem se hrozně leskla.Jediná nevýhoda je,že jakmile otevřu tubu,tak začne hned téct zbytně moc krému.Možná až bude prázdnější,tak se to zlepší.Mám ho krátce.Jinak doporučuji,pro přirozený vzhled a zakrytí nedostatku má u mě jedničku.

  • Přirozenost
  • Moc řídký


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Krém je fajn na léto kdy mám mastnější pleť a lesknu se, nanáší se dobře, ale musím rychle roztírat, rychle se vsakuje do pleti, hezky ji zmatní, odstín mi vyhovuje, když mám někde sušší místo tak ho zvýrazní, kryje jen lehce, sjednotí mi tón pleti, takže spokojenost, mám druhé balení, ale čekám až na léto, snad mi i letos bude vyhovovat

  • odstín
  • sjednotí tón pleti
  • zvýrazní sušší místa


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 7.3.2015 08:38:22

Asi jediný BB krém z drogérie ktorý sedí na moju mastnú pleť. Naozaj pekne zmatňuje a na tvári vyzerá prirodzene ( keď si samozrejme odmyslím to, že mi moc nesedí odtieň ). Vyhladzuje póry, pleť je po ňom prirodzene zjednotená, nerobí efekt masky. Dokonca mi nevadí ani to že je tekutý, dá sa pekne rozotierať :) čo sa týka výdrže, na pár hodín ok - používam ho hlavne len keď niekam vybehnem narýchlo, pokiaľ sa chystám na dlhšie niekam, používam klasický make up. Jediné mínus je výber odtieňov - mám medium a je strašne oranžový, nabudúce vyskúšam svetlejšiu variantu :)

  • vyzerá prirodzene
  • dostatočné krytie
  • zjemňuje póry
  • pekne zmatňuje
  • skvele sa rozotiera
  • odtiene


Další recenze od 28.7.2015 13:54:34

Byl to můj první BB krém a dost mě zklamal. Je úplně tekutý takže tubičku musím uschovávat víčkem nahoru. Vybírala jsem si nejsvětlejší odstín, ale má velkou krycí schopnost, takže vypadá jako maska a absolutně neodpovídá barvě mé pleti. I když je opravdu na velmi světlou pleť, je moc tmavý a to i přesto že jsem teď opálená.

  • dobře se roztírá
  • hodně řídký
  • neopovídá barvě pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od 22.7.2016 08:19:24

Krém opravdu splňuje to, co slibuje. Má střední krytí, které je dostačující. Velkou výhodou je to, že se světlý odstín je opravdu světlý - akorát pro bledulky. Krém se snadno roztírá, má příjemnou parfemaci. O mne zmatňující efekt není až tak znatelný, jelikož mám opravdu hodně mastnou pleť, ale po přepudrování je perfektní. Má pár nevýhod - trošku vysušuje (např. kolem nosu, úst), takže je potřeba místa před aplikací promazat krémem. Také se mírně slévá ve vráskách, ale není to nic hrozného. Balení je trochu nepraktické - krém je hodně řídký a vytéká z tuby, takže je potřeba s ním manipulovate opatrně. Celkově je to ale nejlepší z BB krémů, které jsem kdy použila, takže určitě doporučuji.

  • slušné krytí
  • zmatňující efekt
  • světlý odstín
  • snadno se roztírá
  • příjemná vůně
  • splňuje to, co slibuje
  • mírně vysušuje
  • mírně se slévá ve vráskách
  • balení


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Jeden z lepších BB krémů, které jsou v prodejní síti běžně k dostání. Verze pro smíšnou pleť mi vyhovuje, v létě docela drží, nemá silné krytí ale střední, což mi vyhovuje. Odstíny jsou v pohodě, nic oranžového ani růžového. Za pár korun bezva. dobře se nenáší, i roztírá, nežmolkuje se, jen se musí stavět na vysoko, jinak produkt prošku zapatlává uzávěr.

  • dobrá dostupnost
  • dobré odstíny
  • poměrně pěkně drží
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 3.11.2016 11:01:55

Môžem ja hľadať a skúšať drahé BBčka od výmyslu sveta ale nakoniec sa aj tak vždy vrátim k tomuto. Dostupnosť v každej drogerke, cena je tiež dostupná každej peňaženke. Musím povedať, že pekne kryje (nie dokonalo, ale dosť dobre) a mojej zmiešanej pleti dobre sadne. Nie som po ňom lesklá a ani nezhoršuje kvalitu pleti. Vyhovuje mi aj dávkovanie. Kedysi bolo iné čo aj vytekalo ale odkedy výrobcovia zúžili hrdlo tak je super. Chybička je snáď len vo výbere odtieňov. V zime mi je aj svetlý tmavý.

  • cena a dostupnosť
  • kryje
  • pleť sa neleskne
  • výber odtieňov


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Nemůžu ho hodnotit negativně,protože mi připadá,že dělá celkem hezký finish na pleti,ale bohužel ač má zmatňovat ,tak já se za hoďku po něm lesknu.Možná tedy pro sušší pleť?Nevím krytím na léto by mi stačil,ale zase ta výdrž a na zimu mám radši hutnější konzistence.Ale není drahý, neucpával pory,mají ho v každé drogerie a pro normální pleť s nějakym dobrym pudříkem bude určitě dostačující.Na druhou stranu mám ho od léta pořád doma nespotřebovaný,takže mi zas tak nevyhovuje,abych si ho pořídila znova.

  • cena
  • dostupnost
  • efekt na pleti
  • výdrž
  • slabší krytí
  • lesknu se po něm


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 18.6.2017 18:33:02

Moje vůbec první 'něco na obličej podobné make-upu', které jsem si pořídila :-) Myslím, že tenhle BB krém je takový kompromis a první krok pro někoho, komu se nechce vybírat v té záplavě různých značek a odstínů make-upů a potřebuje nějak - celkem jedno jak - sjednotit pleť. Ze stejného důvodu jsem ho kupovala i já. Měla jsem ten světlejší odstín, a jelikož jsem bledule, tak přes zimu byl celkem fajn, ale v létě bych ho asi neunosila. Nemám bůhvíjak výrazné nedokonalosti, takže krytí mi vyhovovalo. Před nanesením je potřeba hydratační krém, jinak dělá na pleti šupinky. A i když by měl být pro mastnou pleť, tak moji T-zónu uhlídat nezvládal. Znovu už bych si ho nekoupila, přešla jsem raději na obyčejný make-up. Tenhle BB krém má totiž skoro stejné vlastnosti jako make-up, jenom vypadá na pleti hůř.

  • cena
  • sjednotí pleť
  • složení
  • vytváří na pleti šupinky
  • odstíny nejsou vhodné pro tmavší typy pleti


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Smooth Skin BB Creme

3.7 67% 3 recenze

Max Factor CC Cream

3.8 70% 5 recenzí

Hůře hodnocené