Garnier Natural šampon avokádo a karité recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Natural šampon avokádo a karité - velký obrázek
Šampony Garnier Natural šampon avokádo a karité - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 35 - 60 Kč
  • Kvalita obalu 4
  • Celkem 11 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Natural šampon avokádo a karité

věk
35-44

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od sartre 26.3.2012 19:30:04

K výživě a regeneraci poškozených vlasů, obsahuje olej z avokáda a výživné karité. Opravdu jsou po něm vlasy ošetřené, hebké, přitom nezatížené. Krásně voní, dobře pění, je bez silikonů. Vlasy se lesknou. Šampon má příjemnou konzistenci, takovou hutnou. Doporučuji na hodně zničené vlasy.

  • příjemná vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • bez silikonů
  • vlasy jsou po použití ošetřené a lesklé
  • cena
  • víčko šlo špatně otevírat


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Lisboa 26.3.2012 20:44:51

na moje jemné, sušší vlasy mi tento šampón bohužel nesedí. hned po umytí jsou vlasy sice lesklé, ale trochu upláclé, a mastí se o polovinu času dřív, než normálně. doporučila bych ho jen na opravdu suché a zničené vlasy. víčko jde opravdu špatně otevírat.

  • vyživuje
  • dodává lesk
  • neobsahuje silikony
  • méně suché vlasy může zatěžovat


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 29.3.2012 10:17:36

Jeden z mých nejoblíbenějších šampónů. Jsem majitelkou velmi jemných a suchých vlasů, po použití jsou vlasy krásně hebké, hladké, lesklé a nadýchané, jelikož je šampón bez silikonů. Má velmi příjemnou krémovou konzistenci a příjemnou jemnou vůni.

  • hydratuje a uhlazuje vlasové vláko, takže vlasy jsou po použití hebké a hladké
  • nezatěžuje a vlasy po použití nejsou splihlé, ale nadýchané
  • příjemná krémová konzistence
  • příjemná jemná vůně
  • atraktivní obal
  • cena
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Janetka 14.4.2012 07:55:39

Po umytí šamponem byly vlasy těžké, splihlé a na pocit i hmat mastné.. Nebylo to nic příjemného. Každý den sem si musela mít vlasy, ale po pár dnech sem ho okamžitě vyřadila. Možná jen ta vůně byla příjemná, ale to je tak vše. Víčko se špatně otvírá. Takže za mě ne.

  • Vůně
  • Vlasy mastné
  • splihlé
  • těžké
  • špatně se otvírá víčko


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od talinka 12.6.2012 16:35:11

Super šampon. Za tuto cenu jeden z nejlepších! Je bez silikonů, vlasy nezatěžuje a po použití jsou hedvábné a hladké.. Opravdu si na něj nemůžu stěžovat, velkou výhodou je i super vůně. Vlasy nejsou následovně splihlé a upláclé, ale pěkně nadýchané a hydratované.

  • Cena
  • Vůně
  • Nezatěžuje vlasy
  • Fajn obal :)
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
zrzavé

Další recenze od Jahůdka_ 16.6.2012 21:47:02

Velmi dobrý šampon s příjemnou vůní a lehkou konzistencí. Mé suché vlasy obře vyživí a nezatíží. Vlasy jsou hebčí a lesklé. Jdou dobřé rozčesávat. Doporučuji jej používat v kombibaci s kondicionerem ze stejné řady. Z běžně dostupné vlasové kosmetiky patří k těm nejlepším.

  • příjemná vůně
  • bez silikonů
  • vlasy jsou hebké a lesklé
  • příjemná konzistence
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od smarny 15.8.2012 09:13:07

S šamponem jsem byla hodně spokojená. Má takovou hutnější konzistenci, dobře pění, krásně voní, nezatěžuje a nemastí vlasy, ale asi jediné, co mi docela vadilo, bylo víčko, které jde špatně otevírat a sama jsme musela použít vždycky obě ruce k otevření, ale jinak mu nemám co vytknout. Rozhodně můžu doporučit.

  • cena
  • vůně
  • nezatěžuje a nemastí vlasy
  • těžko otevíratelné víčko


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Pro moje jemné vlasy s melírem byl tento šampon jeden z nejhorších, který jsem kdy vyzkoušela. Jen pár hodin po umytí jsem měla vlasy mastné, splihlé, zkrátka hnus. Vůně mi taky nijak zvlášť nesedí, je rádoby ovocná, ale cítím v něm chemii. Vršek je naprosto katastrofální, protože se špatně otevírá a po pár aplikacích se zlomí.

  • žádné
  • mastí vlasy
  • vršek lahve je na nic
  • vůně


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
zrzavé

Další recenze od Laduš1 19.11.2012 20:24:05

Asi tak jediný šampon od Garnier, který mi vyhovuje na jemné, barvené a suché vlasy. Šampon používám spolu s kondicionérem ze stejné řady. Vlasy jsou po umytí hebké na dotek, lesklé,rozčesávatelné a příjemně voní. Pokud nejsou vlasy dost suché nebo poškozené, může vlasy mastit. Zatím mi šampon spolu s kondicionérem vyhovují.

  • krémová konzistence
  • příjemná vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • vlasy jsou vyživené a hydratované
  • bez silikonů
  • cena v akci
  • normální a méně suché vlasy může zatěžovat a mastit je


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Katie92 6.1.2014 21:21:56

Snad nejhorší šampon mého života. Na mně neměl vůbec žádné pozitivní účinky. Vlasy byly po mytí tak zacuchané, že jsem musela použít tuny balzámů nebo masek k jejich rozčesání a žádného dalšího efektu si tudíž nevšimla. Vůně je příjemná, to je pravda, kvůli ní jsem si ho koupila, takže za to dostane jednu hvězdičku, jinak hrůza. Mám jiné favority od Garnieru, tohle je slabší kousek.

  • Vůně
  • Husté vlasy zacuchává
  • Žádný další pozitivní účinek neobjeven


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od manas123 23.3.2014 10:09:18

Přijdou mi to jako vyhozené peníze. Je v něm až příliš silikonu. Má být na regeneraci suchých a poškozených vlasů, ale nic z toho se vám nesplní, protože díky silikonu hned po vysazení výrobku přestane silikon působit, a vy máte zase hnusné suché vlasy. Když jsem si ho poprvé dala na moje opravdu zničené vlasy, nestačila jsem se divit, vlasy byly okamžitě jemné, šly hned učesat, což mě opravdu překvapilo, a hned jsem si řekla, že to asi nebude jen tak. Mezi jeho předností patří jeho opravdu nádherná vůně, která vydrží. Je v pěkném obalu, který hned zajme.

  • vůně
  • obal
  • cena
  • až moc silikonu
  • nevyživuje