Garnier Natural šampon Arganový olej a brusinka recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Natural šampon Arganový olej a brusinka
Šampony Garnier Natural šampon Arganový olej a brusinka - obrázek 1
5 3.6 13
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 47% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 42 - 100 Kč
  • Kvalita obalu 3.9
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Natural šampon Arganový olej a brusinka

věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od 12.6.2012 16:43:29

Šampon od Garnier Arganový olej a brusinka pro barvené a melírované vlasy, který má teoreticky ochránit a prodloužit sytost barvy mi moc nevyhovoval. Avokádový šampon je rozhodně lepší. Vlasy déle barvené nevydrží. A nevím, jestli to je jen mými vlasy, ale po použití tohoto šamponu jsou drsné.

  • Cena
  • Dostupnost na trhu
  • Po použití mám drsné vlasy
  • Vlasy nevydrží déle barvené než normálně


věk
35-44

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 15.6.2012 14:33:48

Tento šampon jsem dostala jako dárek.Bohužel jediné co se mi na něm zalíbilo,tak jeho vůně a ani obal není nejhorší.Ale to je asi to jediné.Po umytí vlasů mě začala pálit pokožka hlavy,moje dlouhé vlnité a jindy lesklé vlasy jsem měla matné a splihlé

  • vůně
  • pěkný obal
  • svědění pokožky hlavy
  • matné splihlé vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Tento šampon od Garnier - Arganový olej a brusinka - jsem dostala jako dárek, po použití byly vlasy matné a barva na nich déle nevydržela. Jediné co se mi na něm líbilo, je zajímavý obal a myslím si, že je velice cenově dostupný. Znovu bych ho nepoužila.

  • Obal
  • Matné vlasy po aplikaci


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 15.8.2012 09:17:06

Používala jsem ho, když jsem měla tmavé vlasy, ale já jsem teda zpozorovala, že barba se více držela a méně se vymývala z vlasů, protože prostě podporuje udržení se barevných pigmentů. Hezky mi voněl a vlasy jsem po použití neměla ani těžké, ani mastné. Ale opět víčko šlo špatně otevírat.

  • vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • pomáhá udržet stálost barvy
  • víčko


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od 18.10.2012 09:31:10

Vyzkoušela jsem několik výrobků od Garnier Naturals a všechny mě do jednoho zklamaly. Tenhle byl ale asi nejlepší z těch nejhorších. Má hezkou vůni, je levný a moc nezatěžuje vlasy. Na druhou stranu rozčesat vlasy po použití tohoto šamponu je záležitost na celé dopoledne. Po vyfoukání mám pocit, že mám na hlavě 3 vlasy, nedělá je vůbec hezký. Za mě nedoporučuju.

  • cena
  • vůně
  • nemastí
  • splihlé vlasy
  • špatná rozčesatelnost
  • nedělá hezké vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
černé

Snad nejhorší šampon,co jsem kdy měla...Jediné jeho plus je,že hezky voní..Po umytí jsou vlasy totálně vysušené a zelektrizované,vypadají jako sláma...Sestra navíc říkala úplně to samé,a to má jiný typ vlasů,než já...Co se týče balení,nedá se vůbec otevírat-pokud si nechcete zlámat všechny nehty...Za mě rozhodně ne!

  • vůně
  • balení
  • vlasy jsou vysušené a elektrizují
  • vůbec není na poškozené vlasy!


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od 27.7.2013 17:27:49

Jeden z mých nejoblíbenějších šamponů. Barvené vlasy sice nemám, ale na to podle mě stejně žádný šampon není. Miluju jeho nádhernou vůni, kterou cítím ještě dlouho po umytí vlasů. Vlasy jsou po umytí heboučké a krásně se lesknou. Cena je okolo 60,-/500 ml. Moc nechápu předchozí negativní recenze, já rozhodně doporučuji.

  • Vůně
  • Cena
  • Vlasy jsou hebké a lesklé
  • Nic


Popravdě mám tento šampon taky strašně moc ráda a nechápu recenze výše. Vlasy se mi mastí, barvím je tak jednou za rok (jen aby se leskly). Šampon krásně voní, používala jsem jej i s kondicionérem a vlasy se mi tak strašně moc leskly, že byly jak zrcadlo. Vlasy vydržely jako čerstvě umyté celý den (vlasy si umývám každý den). Za mě ano :)

  • cena
  • vůně
  • lesk vlasů
  • vlasy zjemní
  • žádné nevím


věk
25-34

Další recenze od 14.9.2013 19:00:51

Od tohto šampónu som čakala, že bude vlasy mastiť, keďže obsahuje arganový olej, ale na moje prekvapenie tomu tak nie je. Šampón veľmi dobre pení a krásne vonia, fakt úžasne. Je bielej farby, otváranie šampónu mi občas robieva problémy, takže pozor na nechty. Obal je pekný, páči sa mi. Vlasy mám farbené, aj preto som si tento šampón kúpila a musím povedať, že podľa mňa udržiava farbu, nevymyla sa mi tak rýchlo ako pri šampónoch určených na nefarbené vlasy. Akurát sa mi po ňom hrozne rozčesávajú vlasy, takže vždy používam ešte aj kondicionér. Ale inak je super, určite ho vyskúšajte.

  • nízka cena
  • dobre pení
  • veľmi pekne vonia
  • nemastia sa mi po ňom vlasy
  • ťažko sa otvára
  • ťažko sa po ňom rozčesávajú vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 14.9.2013 19:50:52

Šampon s arganovým olejem a brusinkou jsem si koupila několikrát za sebou, ale popravdě jsem nepozorovala, zda mi barva na vlasech drží déle či ne. Takže v tomhle ohledu nemohu soudit. Ovšem zamilovala jsem se do jeho vůně a vlasy jsem po něm měla hezky hladké, že jsem ho s sebou brala na cesty. Jediné, co mě trochu iritovalo, byl obal - kolikrát jsem měla problém ho otevřít.

  • cena
  • zanechává vlasy hladké
  • vůně
  • obal


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od 11.12.2013 18:21:05

Prekvapili ma recenzie predomnou, ja som si sampon kupila len na skusku a odvtedy si ho kupujem stale.Na moje vlasy (farbene) mi absolutne sedi,nelepi mi vlasy,nekrepuje.Prave naopak uz po prvom umyti som mala jemnejsie vlasy,hebkejsie ,lepsie sa mi zehlili atd :) proste nema u m,na ziadne nedostatky a vyhovuje mi. Zvyrazni mi farbu a predlzi jej lesk.Kupim si ho urcite znova a znova, neviem recenzie predomnou boli dost negativne mozno zmenili recepturu sampon neviem :)

  • vona
  • cena
  • starostlivost
  • hebke vlasy po umyti
  • konzistencia
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 24.8.2014 20:26:56

Já jsem se šamponem od Garnier Arganový olej a brusinka byla spokojená. Šampon jel semnou na dovolenou pěkně voněl a má blon barva vlasů vypadala stále stejně. Šampon dobře pěnil a na vlasy se tak dobře aplikoval a i smýval. Po šamponu používám vždy masku na vlasy, takže jsem měla po umytí vlasy jemné. Vlasy nezatěžuje. Má praktický obal co vydrží otočený na víčku, když dochází

  • vůně
  • obal
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 9.12.2014 18:42:18

Tenhle šampon už určitě nikdy nekoupím. Vlasy si díky tomuto šamponu musím mít každý den, ačkoliv po jiném šamponu mi vydrží vlasy po delší dobu nemastné. Navíc po tomto šamponu mám vlasy suché a nepoddajné a nedají se upravit. Jediné plus je pro mě hezký obal, vůně a nízká cena, ale to je bohužel tak vše. Tudíž za mě nedoporučuji.

  • vůně
  • mastící se vlasy
  • nepoddajné vlasy
  • vlasy jsou po použití suché


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené