Garnier Naturals šampon pivní kvasnice a granátové jablko recenze a zkušenosti

Šampony Garnier Naturals šampon pivní kvasnice a granátové jablko - velký obrázek
Šampony Garnier Naturals šampon pivní kvasnice a granátové jablko - obrázek 1
Šampony Garnier Naturals šampon pivní kvasnice a granátové jablko - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 55% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 45 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 3.4
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Naturals šampon pivní kvasnice a granátové jablko

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Daysi.Dee 19.4.2012 09:46:10

Tenhle šampón mám hrozně moc ráda. Prvně jsem si ho koupila loni v létě a byl super. Mojí dlouhou hřívu krásně provoněl a odlehčil. Znovu jsem si ho koupila asi za 3 měsíce a přišlo mi, že se změnil celý produkt, obal byl jiný, vůně už ne tak intenzivní a přišlo mi, že je více naředěný, docela mě to mrzelo, pže. první nákup šampónu mě nadchl a i přítel mi říkal, jak mi krásně vlasy voní.

  • krásná vůně
  • vlasy jsou po něm lesklé a hebké
  • svěží pocit
  • původní balení bylo lepší, nová receptura mi přijde naředěná


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od zuzad 26.3.2012 13:37:26

Tak tohle je můj oblíbený šampón. Hezky voní - dokonce mi ho kvůli tomu krade i manžel :-) A hlavně splňuje vše, co je na něm napsáno. Mám husté, ale jemné vlasy, někdy působí splihle. Díky tomuto šampónu mám ale jistotu objemu, lehkosti a nemastí se po něm vlasy. Určitě si koupím i potřetí.

  • - hezká vůně
  • - dodrží vše co slibuje
  • - nic


Další recenze od Malacek 26.3.2012 09:51:00

Další z mých oblíbených šampónů z řady Garnier Naturals. Pivní kvasnice a granátové jablko je určen pro zvětšení objemu vlasů. Toto však nemohu posoudit, neboť jsem nikdy po žádném šampónu neměla větší objem. Vlasy mám strašně jemné a myslím, že neexistuje žádný přípravek, který by z mého chmíří udělal hřívu. Nicméně, šampón krásně voní, je lehký, nezatěžuje vlasy. Další předností je, že mi po něm vlasy neelektrizují a myslím, že je tento šampón ani nezatěžuje a nevysušuje. Uvidíme po delším používání, ale celkově jsou šampóny z této řady moje nejoblíbenější.

  • vůně
  • cena
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy mi po něm neelektrizují
  • i přes reklamu moc objemu nedodá


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
černé

Další recenze od adrianqa 19.4.2012 11:36:19

Dle mého jeden z celkem dobrých šamponů v poměru cena/kvalita.Objem sem od něj ani nečekala,ten ani nehledám,takže v tomhle mě nezklamal,naopak mi po něm vlasy vydržely do dalšího umytí déle než po mnohem dražších přípravcích,takže ho mohu hodnotit jen kladně.Krásně voní,víčko se hůře otevírá,ale to je maličkost.

  • vůně
  • vlasy vydrží déle do dalšího mytí
  • nemastí vlasy
  • víčko


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Ráda si tento šampon jednou za čas koupím. Hlavně v létě, kdy můžu nechat vlasy volně proschnout i venku a netrápím je stylingem. Mám ráda jeho vůni a čirá konzistence mi vyhovuje, dobře pění, nezatěžuje vlasy a ty jsou provoněné, hebké, svěží a nadýchané. Za tuto směšnou cenu je šampon opravdu skvělý.

  • cena
  • vůně
  • svěží pocit
  • dodá objem
  • nemá


Další recenze od Michalka7 25.6.2012 18:24:04

První šampón po kterém jsem viděla změnu k lepšímu a to velkou. Vlasy nejsou zatížené, nemastí se. Navíc jsou i krásně rozčesat a dokonce jim šampón přidal i na objemu. Navíc stačí jen málo a vlasy mám celé napěněné.Další plus je jeho vůně, s údivem jsem zjistila, že mi vlasy voní i druhý den.

  • Dodá objem
  • Voní
  • Cena
  • Vlasy jdou rozčesat
  • Víčko nejde dobře otevřít


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Janetka 14.4.2012 08:48:32

Tento šampon jak udává mi vůbec objem a vitalitu mým vlasům nedal. Vlasy byly bez známky objemu a vitalitu postrádaly uplně. Spíše vlasy zatěžovaly. Zajímavá vůně, ale nijak mě nenadchla. Cena přijatelná. Obal hezký až zase na to zrádné víčko které se špatně otvírá..

  • cena
  • víčko
  • bez známky objemu


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Věnka 4.8.2012 12:27:16

Mám velmi jemné, zplihlé vlasy a tento šampon používám moc ráda. Objem dodá a vlasy moc nezatíží.. Občas si vlasy umyji i 3krát za sebou a to mám opravdu objem dost velký :) Já jsem spokojená, za nízkou cenu dobrý objemový šampon. Jen ho nesmím používat delší dobu v kuse. Pak se objevují lupy.

  • Cena
  • Dodá objem
  • Nezatěžuje vlasy
  • Po delším používání lupy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Kajca11 15.11.2012 15:36:14

Tento šampon mi plně vyhovuje. Vlasy jsou po něm vzdyšné a nesjou zplihlé. Moc hezky voní a hezky pění. I po častém používání se vlasy nemění, nejsou suché, ani mastné. Tento šampon je jeden z nejlepší, které znám. Jinak se dá sehnat za velmi dobrou cenu, kolem 40 korun........(přidala moderátorka - oprava hodnocení, slečna pochopila škálu opačně)

  • svěžest
  • vlasy neplihnou
  • vůně
  • cena
  • nemám


věk
25-34

Další recenze od Nera V 24.6.2013 11:55:01

Veľmi dobrý šampón, ktorý má dodať vlasom objem. Veľmi pekne vonia, fakt úžasne, tá vôňa ma proste dostala. Patrí medzi moje obľúbené šampóny. Myslím, že aj ten objem vlasom dodáva, nie možno nejaký extra, ale aspoň trochu určite. A najlepšie na ňom je, že mi vôbec nemastní vlasy, naviac veľmi dobre pení. Proste paráda, som s ním fakt spokojná, obal by sa dal vylepšiť, ale nevadí mi. Akurát to otváranie je niekedy problematické, hlavne pozor na nechty. Inak ale nevidím žiadne nedostatky, je fakt skvelý.

  • nemastí vlasy
  • veľmi pekne vonia
  • dobre pení
  • otváranie šampónu


Další recenze od Marcy28 16.2.2013 22:45:47

Docela dobrý šampon. S hezkou vůní a docela přívětivým složením bez silikonů a s několika přírodními složkami. Jinak objem docela vytvoří. Vlasy jsou po něm hebké a lehké. Mám po něm jakoby osvěžený pocit. Někdy mě po něm ale lehce světí hlava, ale ne vždy.

  • vůně
  • složení
  • objem
  • nic závažného


Tento šampón jsem používala dlouho a skvěle mi vyhovoval. Vlasy po něm byly nadýchané, lesklé a hezky voněly. Nijak extra nemastil, ale to těžko posoudím, protože se myji hlavu každý den. Trochu mi vadí víčko, někdy je to opravdu dřina otevřít obal. O jiných záporech nevím. A cena, ta je více než přijatelná. Asi s ho brzy znovu koupím

  • nadýchané vlasy
  • lesklé vlasy
  • víčko


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od camyl 16.3.2014 17:16:47

Určitě to není žádný zázrak mezi šampony. Co bychom také chtěli od této drogerkové značky a za tu cenu. Ale tento šampon tak nádherně voní - v tomto směru je můj nejoblíbenější - pivní kvasnice a granátové jablko je naprosto geniální kombinace. Škoda, že třeba šampon nedodává tak moc objem a lesk, jak tvrdí. Na druhou stranu skvěle pění a vlasy jsou dlouho voňavé. Určitě zase koupím, protože ráda šampony střídám kvůli vůním a jedna a ta samá značky rychle zevšední.

  • cena
  • geniální vůně
  • konzistence šamponu
  • efekty (lesk či objem) minimální


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od PaniMedova 26.3.2012 16:47:56

Po prvním umytím jsem byla nadšená- šampon splnil to, co sliboval na obalu. Vlasy byly lesklé, nebyly uplácnuté u hlavy a krásně voněly. Po dalším umytí jsem ale tento šampon zavrhla. Vlasy mi zmastil, zacuchal, byly jako sláma. Asi se ho mé vlasy nabažily.

  • vůně
  • po delším používání mi z vlasů udělal slámu


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od MarBella 6.10.2012 12:13:15

Šampon je za rozumnou cenu a hezky voní. Tím ale bohužel pozitiva končí. Vlasy se mi po něm hodně mastily u hlavy a přesušovaly na koncích, špatně se rozčesávaly a zvětšení objemu se nekonalo. Za podobnou cenu se dají koupit lepší produkty, proto se již k tomuto šamponu nevrátím.

  • vůně
  • cena
  • objem vlasů nezvětší
  • vlasy se mi po něm mastily


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od hoslin 4.12.2013 11:40:27

Tento šampon jsem si koupila asi dvarát a nijak extra mě nenadchl. Hodnotím ho jako naprostý průměr. Koupila jsem si ho hlavně proto, že sliboval dodat objem vlasům. Vlasy mi hodně padají a mám je celkově takové splihlé, takže jsem chtěla nějaký na objem. Objem se ale nekonal. Jinak ale hezky voní, dobře pění a vlasy byli po něm hezky lesklé. Vůbec mi nevyhovoval ale uzávěr šamponu, který se mi hrozně špatně otevíral (hodně ztěžka).

  • krásně voní
  • dobře pění
  • na objem nepůsobí
  • uzávěr šamponu se špatně otevírá


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampony Garnier Naturals nemám moc v oblibě a bohužel ani tento šampon není výjimkou. Koupila jsem si ho kvůli krásné vůni, ale tímto klady prop mě bohužel končí. Mám delší melírované vlasy, které jsem měla po použití tohoto šampony zacuchané, splihlé, bez života a hrozně přesušené. Po této zkušenosti jsem mu dala ještě párkrát šanci, ale musela jsem ho předat dál, protože výsledek byl pokaždé stejný.

  • vůně
  • zacuchává vlasy
  • splihlé vlasy
  • suché konečky


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od -Paja- 10.4.2012 12:26:40

Tak to byla docela hrůza. Nevoněl mi, vlasy byly po něm zacuchané. Špatně se vymýval z vlasů, což bylo znát až druhý den, kdy jsem hodně cítila na vlasech jeho přítomnost. Koupila jsem si ho jen kvůli nízké ceně, ale to se opravdu nevyplatí.Už nikdy více.

  • cena
  • cuchá vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
zrzavé

Další recenze od targa.1 14.2.2014 18:05:48

tento šampon hetky voněl. ale tím snad chvála končí. Vlasy se po něm opravdu hodně lesky až nepříjemně a to jen chvilku. Snad za pár hodin už byly splihlé a nehorázně mastné. Nakonec jsem ho dopoužívala jako sprcháč. hodně pěnil, takže micí funkci splňoval výnerně. Pujčila si ho i spolubydlící a je šampon taky vůbec nepasoval. Nedoporučuju

  • hodně pěné
  • mastí vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Ze začátku jak už tady někdo psal, jsem byla nadšená. Teď po pár použitích jsem si vlasy normálně umyla a to co mě čekalo ráno, to faaakt ne! Vlasy hnusné, zplihlé a proto už nikdy tenhle šampon nepoužiju. Za mě fakt ne. :) žádné zlepšení vlasů nevidím a určitě existuje spoustu lepších šampónů. Z vlasů udělá po nějaké době slámu.

  • VŮNĚ
  • ze začátku funguje
  • mastí vlasy
  • žádná známka objemu
  • po delším používáním přestane fungovat
  • vlasy mi nevoní po uschnuti