Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled recenze a zkušenosti

Péče o oční okolí Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled
Péče o oční okolí Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled - obrázek 1
Péče o oční okolí Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled - obrázek 2
Péče o oční okolí Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled - obrázek 3
Garnier (180)
1 z 5 5 1 5
Celkem 5 recenzí


5 hvězd
0%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
100%

Koupilo by znovu
0 %

Recenze produktu
Garnier oční roll-on pro bleskově bezchybný vzhled

věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Absolutní propadák, přestože Garnier mám velmi ráda, zázraky jsem nečekala, chtěla jsem jej vyzkoušet, jestli opravdu funguje. Tmavé kruhy pod očima opravdu nevyzmizíkuje, nemá žádný efekt, používám zbytek již jen jako výživu na pokožku pod očima, ale i na to je nejspíš krátký. Korektor je prostě korektor.

  • nic jsem nenašla
  • nevidím žádné účinky
  • žádný efekt
  • tmavé kruhy nemizí ani po pravidelném používání


věk
45-54

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Bleskově bezchybný vzhled? Ani omylem. Úplně obyčejný roll-on, s nijakým výsledkem. S očním okolím to neudělalo vůbec nic, žádné zlepšení. Takže to byly jen zbytečně vyhozené peníze. Garnier, který jsem měla docela ráda, mě tady u tohoto výrobku poměrně dost zklamal. Prostě účinky žádné. Jen obyčejná kulička pod oči.

  • nenašla jsem žádné
  • nulové výsledky


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 4.1.2015 12:15:53

Tento výrobek jsem si koupila kvůli tomu, že má kruhy pod očima nejen maskovat, ale i léčit. To bohužel posoudit nemohu, protože jsem ho zkusila jen jednou. Podle mého názoru je na pleti velice příjemný, do vrásek nezalézá a nanáší se pohodlně, i když se to samozřejmě nesmí přehnat. Důvod, proč ho nemohu používat, je jeho odstín. Vyrábí se jen ve dvou odstínech a i ten světlejší je neskutečně tmavý. Jelikož má být korektor pod oči ještě o něco světlejší než odstín makeupu, opravdu si nedokážu v našich krajích představit někoho, komu by barevně sedl. Pokud bych to měla přirovnat k makeupu, tak pokud bych měla 10 odstínů makeupu (přičemž 1 je nejsvětlejší a 10 je pro černošky), je to podle mě tak 5. I pro mou kamarádku s mnohem tmavší pletí, než mám já, je tmavý. Není úplně nejlevnější a já ty dvě stovky fakt vyhodila z okna.

  • nanášení
  • konzistence
  • příliš tmavý odstín


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od 29.11.2014 10:55:13

Pro mě veliké zklamání. Pod očima se mi dělají tmavé kruhy, i když hodně spím a většinou je zakrývám korektorem. Chtěla jsem vyzkoušet něco speciálně určené na tento problém, ale jsou to opravdu vyhozené peníze. Koupila jsem si odstín "LIGHT", který je ale příšerně tmavý a naopak u mě kruhy zdůrazňuje (zajímalo by mne, jak vypadá ten ještě tmavší odstín). Aplikace pomocí tohoto roll on také není snadná, těžko se odměří požadované množství. Takže za mě určitě NE, můj poputuje do koše.

  • nic
  • tmavá barva
  • nepříjemná aplikace



věk
45-54

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od 8.10.2013 09:48:01

Mám bohužel dědičnou dispozici "tmavé kruhy pod očima". I kdybych spala 20 hodin denně, tak je budu mít tmavé. Řeším to již několik let korektory. Teď jsem sáhla po této novince a chtěla ji vyzkoušet. Moc jsem od toho nečekala, protože všechny zaručené výrobky slibující, že vás na dobro zbaví kruhů pod očima nikdy nefungovali a neměli žádný efekt. Přesto jsem boj se svými kruhy nevzdala a zkouším dál a dál, jestli třeba časem někdy nenarazím na nějaký, který fungovat bude. Aplikace je sice přijemná ale to je asi tak vše. Takže shrnuto: ani tento zázrak na kruhy pod očima nefunguje. Hold budu muset dál zůstat věrná korektorům.

  • žádné snad jen přijemná aplikace a vůně
  • na kruhy pod očima nefunguje


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Lépe hodnocené

Podobně hodnocené