Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser recenze a zkušenosti

Hydratace Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser - velký obrázek
Hydratace Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser - obrázek 1
Hydratace Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser - obrázek 2
Hydratace Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.3
  • 88% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 69 - 119 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 8 recenzí
  • Výrobce Garnier

Recenze produktu
Garnier Pure Long-Lasting Shine Control Moisturiser

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adluna 20.9.2015 22:13:35

Tento krém je skvělý na teplejší dny kdy se hned lesknu, opravdu udržuje plet daleko matnější než po jiném či žádném krému. Ovšem je to na úkor hydratace, tu mi přijde že nedodá skoro žádnou. Navíc mi lehce vadí pafremace která je stejná jako u ostatích produktů řady na problematickou plet od garnier, radeji bych bez parfemace.

  • matná plet několik hodin
  • cena
  • vůně
  • nehydratuje


Další recenze od Koridaska 19.8.2014 20:21:08

Super matující denní krém:) Je mnohem lepší,větší a levnější než ten zelený na mastnou pleť. Hodně lehoučký, proto je ho potřeba trošku víc, ale to vůbec nevadí. Krásně voní,hned se vstřebá a matuje ve vteřince. Jediný jeho nedostatek je, že nedokáže matovat pleť celý den, hlavně ne v v takovémhle vedru jako je teď.

  • Krásně matuje
  • Lehký
  • vůně
  • nevydrží matovat celý den


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od nolme 5.8.2014 15:19:51

Tenhle krém používám snad dva roky, vždy, když si koupím jiný, nakonec se k tomuhle vrátím. Co se týče balení - velikost je akorát, je praktičtější a hygieničtější než "mystičky". Používám ho každý den dvakrát - ráno a na noc, vydrží tak 3 měsíce. Má skvělou konzistenci, krásně se vstřebává a pleť mi opravdu zmatní. Takže jedině doporučuji :)

  • Balení
  • Opravdu matuje
  • Hydratuje
  • Cena
  • Žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od sepie1 19.2.2014 10:15:06

Tento krém kupuji roky, mám mastnou pleť a tohle je jediný volně dostupný krém, který ji zkrotí až do odpoledne. Po aplikaci je pleť nádherně vypnutá, vyhlazená a především dokonale zmatněná. Velmi doporučuji, večer použiju hydratační krém a ráno tento od ganieru. Rychle se vsákne, netvoří žádný film. Doufám, že ho nikdy nepřestanou vyrábět! Je vhodný i jako podklad pod makeup.

  • dokonale matující efekt
  • vyhlazuje pleť
  • rychle se vstřebá
  • velké balení v praktické tubě
  • žádný


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od jsjaja 23.1.2014 20:58:33

Krém, který perfektně zmatní lesknoucí se pleť. Během minutky je pleť skutečně matná a zároveň hydratovaná. Navíc obsahuje jíl, zinek a antibakteriální složku, takže příznivě působí i na akné. Skvělý doplněk pleťové vody Garnier Pure. Vůně by mohla být příjemnější, ale dá se na ní zvyknout. Cenově dostupný. Škoda, že se neprodává v klasickém kelímku, ten by mi vyhovoval víc než tuba, ale to je věc názoru. Určitě doporučuji.

  • Opravdu zmatní pleť
  • Hydratuje
  • Příznivě působí na akné
  • Nízká cena
  • Méně příjemnější vůně


věk
15-24

pleť
normální
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od evelene 2.10.2013 23:57:48

Tento krém jsem používala v době pubertálního vývoje, kdy si moje pleť žila vlastním životem a bylo opravdu těžké ji zkrotit. Tento krém krásně voní a oceňuji balení v tubě a ne v kelímku. Po nanesení na pleti se rychle vsakoval a příjemně ji hydratoval. Dokonale zamezil přebytečné tvorbě kožního mazu a lesklé pleti. Dokázal ji zmatnit a udržet jí zdravý vzhled.

  • vůně
  • zmatňuje pleť
  • rychle se vsakuje
  • asi nic


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lady GaGa 14.8.2013 12:51:27

Tento krém je dobrý na velmi mastnou pleť nebo na léto, když je horko a pleť se rychle mastí. Nejdříve budu kritický. Na to, že má tento krém v názvu slovo hydratační, tak vůbec nehydratuje. Někomu by mohlo vadit, že neobsahuje SPF. A teď už budu jenom chválit :) Obal je praktický a krém má 75 ml, což je celkem téměř dvakrát více než mají jiné krémy(40 ml). Krém se dobře roztírá a rychle se vsákne do pleti. Pleť je po jeho použití matná a vydrží tak téměř celý den. Pokud máte mastnou pleť tak doporučuji, ale mně se smíšenou pletí nevyhovoval, protože téměř nehydratuje.

  • velmi dobře zmatňuje
  • omezuje tvorbu kožního mazu
  • rychle se vsákne
  • obal
  • nemá SPF
  • nehydratuje


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Dadka22 9.4.2013 20:17:47

Tento krém je určený na mastnú pleť a má znížiť tvorbu kožného mazu. Ja som s ním veľmi spokojná. Po nanesení je pleť pekná hladká a matná. Ako hydratačný krém mi nestačí lebo mám zmiešanú pleť. Tento si dávam ráno pred líčením a večer si dávam niveu. Cena nie je ani vysoká ani nízka. Tupa obsahuje 75ml krému a stojí okolo 6eur. Krém sa dobre roztiera a rýchlo vsiakne.

  • dobré roztieranie
  • rýchle vsiaknutie
  • hladká a matná pleť
  • pre zmiešanú pleť čo sa týka hydratácie nestačí