Giorgio Armani Diamonds EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Giorgio Armani Diamonds EdP - velký obrázek
Parfémy pro ženy Giorgio Armani Diamonds EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Giorgio Armani Diamonds EdP - obrázek 2
Parfémy pro ženy Giorgio Armani Diamonds EdP - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.7
  • 36% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 699 - 2 390 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Giorgio Armani

Recenze produktu
Giorgio Armani Diamonds EdP

věk
25-34

Po tomto parfému jsem dlouho toužila, po tom co jsem si ji nastříkala na ruku v parfumerce.Tam mne vskutku nadchla,Když mi ji manžel věnoval k vánocům, měla jsem ohromnou radost.Po celkem krátké době se mi z ní ale už dělalo na omdlení.Byla velice syntetická a kolegyně se mne ptaly jestli jsem nespadla do malinového likéru a nevypila láhev šampaňského.Stala se mi zcela nepříjemnou a brzy jsem ji prodala skoro plnou..

  • silná vůně
  • cena
  • štiplavost


věk
25-34

Další recenze od Mia_Sofia 13.3.2012 11:29:39

Diamonds jsem si pořídila a ze začátku jsem byla nadšená. Nadšení ale pomalu opadalo, jelikož za ty peníze jsem prostě čekala větší držák. Navíc mi vůně po čase začala trochu vadit, je poměrně dost ostrá a chvílemi syntetická, žádná složka ji neuhlazuje a působí jako celek trpce. Květiny a vanilku rozhodně necítím, pro mě je to převážně ovocná (malinová) nahořkle sladká vůně. Viděla bych ji spíš na podzimní období.

  • netypická vůně
  • poměr výdrž x cena
  • poměrně ostrá
  • ve velikosti 100ml je flakon jako granát


věk
25-34

Další recenze od Ziralka 21.7.2012 20:01:26

Pamatuji se, jak dlouho jsme na něj šetřila. Nakonec jsem si ho pořídila a za pár měsíců vypotřebovala. Nebyl na mě za chvíli cítit (ani okolím ne). Přitom z flakonku se zdál silný. Výdrž u mě tedy basolutní propadák, jinak se mi líbí flakon, složení vůně, že po něm nebolí hlava... Jen to není vůně pro mě.

  • flakon
  • vůně
  • nevydržel na mě


věk
35-44

Další recenze od hoslin 3.3.2014 18:55:31

Vůni jsem vyzkušela (dostala jsem vzorek zdarma) ale vůbec mě nenadchla. Je hodně těžká, a moc sladká na můj vkus. Cítím z ní hodně maliny a ty mi ve vůni vyloženě vadí. Ale je to jen o mém názoru. Někomu to naopak může vonět a vyhovovat. Co této vůni musím naopak pochválit je její výdrž. Navoněla jsem se s ní ráno a ještě večer jsem ji na sobě zřetelně cítila. Flakon se mi také nelíbí. Vzhledem k jeho ceně bych volila raději řadu Code od Giorgio Armani. Ten voní mnohem lépe než tento.

  • dlouhá výdrž
  • moc sladká an těžká vůně


věk
15-24

Když jsem vůni objevila, okamžitě jsem se do ní zamilovala a tak jsem se rozhodla, že si ji pořídím taky. Ze začátku jsem z ní byla nadšená, ale postupem času, pokud jsem se nastříkala víc jak jednou nebo dvakrát se mi zdála vůně příliš ostrá , vtíravá a bylo mi z ní spíše špatně. Navíc na tak vysokou cenu jsem ze sebe parfém ani necítila, myslím, že nevydrží. Už bych si ji nekoupila

  • krásný flakon
  • nevydrží


Další recenze od SpeedMouse 14.3.2012 18:10:40

Nádherná vůně, nevtíravá, ovocná ale ne přeslazená, spíš taková šťavnatá. Cítím z ní maliny, frézie, je to luxusní vůně. Bohužel má slabou výdrž, tedy alespoň na mě, musím se s ní stříkat několikrát během dne.

  • jemná nevtíravá luxusní vůně
  • malá výdrž


věk
25-34

Další recenze od ally88 17.3.2012 11:46:04

Nádherná vůně, která skoro každému na mě volněla. Bohužel výdrž je opravdu špatná a vydržjí opravdu málo. Měla jsem 30 ml a vydžela mi měsíc protože jsem se musela neustále znovu vonět.

  • krásný obal
  • ani parfém nevydrží


věk
25-34

Další recenze od zuzad 26.3.2012 14:00:48

Hezká elegantní vůně, na někoho může působit moc sladce, i já se přiznám, že jsem musela do takovýchto vůní "dorůst". Ale teď ji ráda nosím, rozloží se do jemnější vůně než na začátku. I přesto všechno váhám, zda si ji znovu koupím - jsem přelétává co se vůní týče.

  • - hezká vůně a obal
  • - nic


věk
25-34

Příjemná, sladká a šťavnatá vůně. Jedna z mých stálic, ke které se ráda vracím. Jedinou nevýhodou, kterou má, je slabá výdrž, opravdu se musím vonět několikrát denně. Krásné balení, hezky se drží, rozprašovač vydá tak akorát parfému, což některé od A.nedělají.

  • jemná a sladká
  • slabá výdrž


Další recenze od Mal1 16.4.2012 14:20:54

Vůně mi zezačátku připadala velmi sexy a výrazná, ale časem se z ní stala jenom "výrazná", ale ničím neoplývající. Jakoby jí něco chybělo, nějaká složka, která by jí dodávala víc luxusu. S výdrží jsem u ní neměla problém, spíš mi po nějaké době začala trochu vadit.

  • výrazná vůně
  • po čase přestane bavit


věk
25-34

Další recenze od luxinka 16.4.2012 16:11:33

Parfém jsem dostala k narozeninám a po prvním vyzkoušení jsem příliš nadšená nebyla. Vůne se mi zdála příliš výrazná a sladká. Nakonec jsem si ji vcelku oblíbila a cítila jsem se v ní sexy. Časem mě omrzela a přišla mi tuctová. Výdrž byla dobrá, takový lepší průměr.

  • výrazná sladší sexy vůně
  • dobrá výdrž
  • žádné


věk
35-44

Všechny linie vůně Armani Diamond jsou velmi vydařené.Asi nejvíce mě oslovil Aquamarin.Je z nich nejsvěžejší.Pro mě je to nasládlá-svěží vůně.Hodně přitažlivá,sportovně elegantní,jiskřivá,gurmánská vůně.Nosím ji téměř po celý rok pro jakoukoliv příležitost.Tato vůně je neodolatelné a pokud 1x přivoníte,jste ztraceni...

  • Určitě příjmná parfemace
  • Nevím


Další recenze od Milísek 16.4.2012 19:14:57

Patří k mým top voňavkám, stálice, kterou si koupím zase. Sladší vůně, ale osvěžující, vhodná na léto, navíc fakt dlouho vydrží. Zakoupit ji lze za přiměřenou cenu už téměř všude. S lahvičkou se dobře pracuje, dobře se drží, obal je průměrný, ale to nic na vůni nemění!

  • krásná vůně
  • žádný


věk
25-34

Další recenze od Daysi.Dee 19.4.2012 15:58:41

Moje láska, neustále se k němu vracím, miluji ho. Nepopsatelně omamná, příjemná vůně, krásný flakon.Za plus považuji, že nemá víčko. Vhodný jak na den, tak na noc. Krásná luxusní vůně. Dostávám na vánoce a narozeniny a jsem z ní unešená, lepší parfém jsem zatím nenašla. Škoda je, že moc nevydrží, za tu přehnanou cenu bych čekala větší stálost.

  • nádherná luxusní vůně
  • krásný flakon
  • cena
  • výdrž vůně


Lépe hodnocené

Chanel Coco EdP

5 100% 7 recenzí

Podobně hodnocené

Puma Flowing Woman EdT

3.8 69% 4 recenze

Oriflame Divine EdT

3.8 69% 4 recenze

Hůře hodnocené

Beyoncé Heat EdP

3.6 65% 19 recenzí

Davidoff Cool Water EdP

3.5 64% 11 recenzí