Givenchy Ange ou Demon le Secret EdP recenze a zkušenosti

Parfémy pro ženy Givenchy Ange ou Demon le Secret EdP
Parfémy pro ženy Givenchy Ange ou Demon le Secret EdP - obrázek 1
Parfémy pro ženy Givenchy Ange ou Demon le Secret EdP - obrázek 2
Givenchy (11)
5 z 5 5 5 5
Celkem 5 recenzí


5 hvězd
100%
4 hvězdy
0%
3 hvězdy
0%
2 hvězdy
0%
1 hvězda
0%

Koupilo by znovu
100 %

Recenze produktu
Givenchy Ange ou Demon le Secret EdP

věk
45-54

Přenáááádherná vůně, ale pozor, hovořím o původním složení, myslím, že v r. 2013 přišlo Givenchy s úpravou (doprčic proč to jinak nepojmenovali??? ) a to už není taková pecka čenichovka. ta původní, co jsem měla, byla fantastická. Jemně sladká, na zimu úžasná a tááák krásně voněla.. škoda že už asi nebude k sehnání. Fakt jsem tu reformulaci nepochopila..

  • původní vůně je přenádherná
  • reformulace z r.2013 se nepovedla


věk
45-54

Další recenze od 12.9.2013 09:46:19

Luxusní vůně kterou jsem koupila na slepo dle složení a nezklamala. Mám ráda svěží a zajímavé vůně a tato rozhodně mezi ně patří. Ze začátku je hodně sladká ale po čase se zjemní do nádherné vůně lehkosti a čistoty. Výdrž je velmi dobrá (alespoň na mě). Příjde mi vhodná pro chladné jarní a podzimní dny. Doporučuji vyzkoušet.

  • krásná vůně
  • žádné


věk
25-34

Další recenze od 4.11.2012 21:10:57

Věřím, že ovoníte a budete si Ange ou Demon taky muset koupit. Tato vůně je zajímavá a mně zaujala hned napoprvé. Je elegantní, dospělá, nevím, jestli ji popsat jako sladkou nebo květinovou, protože pod obojím si představím něco nepříjemně silného a to není tento případ. Je prostě nádherná a i přes vyšší cenu má smysl nad ní použ¨važovat.

  • překrásná vůně
  • pro někoho možná cena


věk
35-44

Další recenze od 25.6.2012 16:36:33

Tenhle parfém patří poslední 3 roky k mým nejoblíbenějším. Používám jej převážně v létě. Je to vůně optimistická, která mi hned zvedne náladu. Je trochu sladká (brusinka, bílé pižmo), trochu květinová (jasmín, pivoňka), trochu svěží (citron, zelený čaj) a trochu víc dřevitá (pačuli). Tento parfém je elegantní a sofistikovaný, není to sportovně svěží vůně. Hodí se i do práce do kanceláře, nikoho neobtěžuje a dokonce mi ji několik mužských kolegů pochválilo, což se zřídka kdy stává. Výdrž na kůži není úplně nejlepší, takže se musím během dne přestříkávat, ale na oblečení vydrží o něco déle. Trochu mě štve i vršek od flakonku, který často ztrácím, ale přesto dávám plný počet hvězdiček. Tuhle vůni nic netrumfne.

  • vůně optimismu, elegance a dobré nálady
  • vhodná i do práce
  • slabší výdrž



věk
35-44

Další recenze od 19.6.2012 22:08:59

Kdybych si měla vybrat jen jeden parfém, který mě za poslední rok zaujal, byl by to určitě tento. Původní Ange ou Demon používá moje maminka, hodí se spíše na její věk ale tahle novinka perfektně sedí mladým holkám. Je svěží, sladší květinová, ale není tuctová, má v sobě osobitost a krásně se rozleží. Tuhle vůni si stoprocentně koupím znova.

  • vše na ní mi vyhovuje
  • nic


PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Podobně hodnocené

Gucci Rush EdT

5 100% 5 recenzí

Escada Desire Me EdP

5 100% 5 recenzí

Hůře hodnocené

Gucci Guilty EdT

4.8 95% 9 recenzí

Lanvin Marry Me! EdP

4.8 94% 4 recenze