Gliss Kur Denní elixír s oleji recenze a zkušenosti

Bezoplachová péče Gliss Kur Denní elixír s oleji - velký obrázek
Bezoplachová péče Gliss Kur Denní elixír s oleji - obrázek 1
Bezoplachová péče Gliss Kur Denní elixír s oleji - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 80 - 250 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 27 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Denní elixír s oleji

věk
15-24

Tento olejček mi teda vôbec nesadol. Pekne vonia, ale to je asi tak všetko. Po nanesení menšieho množstva, som mala pocit, akoby som ho vôbec nepoužila. Žiaden viditeľný efekt som nezaznamenala, maximálne sa mi trošku viac leskli vlasy. Keď som si ho dala viac, vyzerali mastne a po tom čo sa po dlhšej dobe vpil, vyzerali stále suché. Možno by som ho odporúčala skôr na normálne vlasy, než na lámavé a zničené. Za tú cenu si ho už určite nekúpim.

  • vôňa
  • dodá lesk
  • dostupnosť
  • nespĺňa, čo sľubuje


věk
25-34

Perfektní elixír s oleji, který používám, pokud mi dojdou tekuté krystaly. Aplikuji na ještě vlhké nebo mokré vlasy a to je nejlepší, co mohu pro své vlasy udělat. Nedám na něj dopusit a nedám ho z ruky, střídám jej s krystaly nebo ještě elixírem (sérem) z Avonu. Jakmile jej vypotřebuji, každopádně chci koupit znovu.

  • hebké a vyživené vlasy
  • neslepuje
  • nezatěžuje
  • nic jsem nenašla


Vlasy mám přirozeně vlnité, suché, lámavé... Tento olejíček jsem si koupila z nouze, jelikož mi v minulosti příliš nevyhovoval, právě díky své hustotě, kdy se mi zdálo, že vlasy slepuje. Pak jsem udělala krásnou věc, změna z tmavovlásky na blond... takže pro mé zbylé chloupky na hlavě je tohle můj denní 100%ní chléb

  • krásná vůně
  • ideální pro přesušené a zničené vlasy
  • vyšší hustota - může zatěžovat jemné vlasy


Další recenze od lussienl 13.11.2015 20:32:30

Jéé tak přesně tohle jsem hledala! A po vyzkoušení i toho nevyzkoušitelného jsem ho našla! Olejíček nádherně voní, vlasy se po něm nemastí, stačí jedna dávka, skvělé balení. Může se použít jak na mokré, tak na suché vlasy. Já používám na suché vlasy po vyfénování a především po vyžehlení. Žehlička dává vlasům jistě zabrat a jakmile si do nich dám tento olejíček, mám skvělý pocit, že jsem jim od toho náporu tepla ulevila. Vypadají pak krásně a zdravě. Rozhodě koupím znovu!

  • vůně
  • nemastí vlasy
  • balení
  • stačí jedna dávka
  • při použití po vyžehlení vypadají vlasy krásně zdravě
  • vlasy vypadají zdravější
  • zatím jsem na žádné nepřišla


věk
25-34

Další recenze od adrusska 1.4.2013 10:18:14

S tímto výrobkem moc spokojená nejsem. Balení sice dlouho vydrží, protože do vlasů by se mělo dávat menší množství, jinak budou vlasy mastné. Bohatě stačí dvakrát máčknout, rozetřít trošku ve dlani a aplikovat do vlasů. Olejíček se pěkně vstřebává a při malém množství vlasy nemastí. To je tak asi jediné plus. Balení už mám půlku pryč, aplikuji pravidelně a žádnou změnu nepozoruji.

  • Olej se dobře vstřebává
  • Dobrá konzistence
  • Snadná aplikace
  • Cena
  • Vlasy po něm lesklé nebyly
  • Vlasy jsou suché a nepoddajné


Další recenze od balea 9.5.2015 22:29:32

Olej jsem si koupila, protože byl ve slevě a příjemně mě překvapil, pomalu ubývá, stačí malé množství, krásně voní a vlasy jsou po něm krásně vyživené a příjemně voní (vůně na vlasech vydrží i přes noc). Vždycky nanáším tenhle olej před žehlením vlasů, aby nebyly tak vysušené a dostaly nějakou tu výživu - a vážně to pomáhá, vlasy se tak neničí.

  • hustota
  • vůně
  • kvalita
  • cena (ve slevě 75Kč)
  • vyživuje vlasy
  • dlouho vydrží
  • nic


věk
15-24

Další recenze od Gatty 30.1.2013 21:59:16

Pokud se někdo rozmýšlí koupit si dle ceny tvářící se jako kvalitnější BC Bonacure Oil Miracle, ať si koupí skoro třikrát tak levnější tento přípravek. Mají totiž oba naprosto totožné složení (Gliss Kur i BC jsou Schwarzkopf). Takže tomuto přípravku dávám plus už jen za to, že má dobrou cenu. Má 3 způsoby použití, já nejraději používám po umytí vlasů před rozčesáním, popřípadě pak po vyfénování na konečky. Nepozoruji, že by vlasy nějak vyživoval, oslnivý lesk taky nedodá, ale trošičku více se lesknou. Stačí opravdu malé množství. Mám středně dlouhé vlasy a bohatě stačí 2 zmáčknutí. Má příjemnou medovou vůni. I když není špatný, jsou olejíčky i lepší. Proto příště sáhnu po jiném.

  • snadná aplikace
  • medová vůně
  • vlasy se snadněji rozčesávají
  • vlasy nemastí
  • přijatelná cena
  • lesk dodá málo


věk
25-34

Olejíček Gliss Kur je takovým průměrem v péči o vlasy. Nijak je nezatíží, stačí jen dvě kapky a konečky jsou zacelené, navíc krásně voní a je dostupný v jakékoliv drogérii. Já osobně jsem zvyklá na tekuté krystaly, které jsou více kvalitnější (a mnohdy taky levnější), takže si ho i přes to, že jsem s ním spokojená, nekoupím.

  • dostupnost
  • vůně
  • nemastí se vlasy
  • existují lepší produkty


Další recenze od makkyt 11.4.2012 15:15:10

tento denní elixír je poměrně fajn, může se dávat po celé hlavě, protože mě osobně nemastil vlasy, ale pomáhá spíše jen na konečky. Je to takový průměr, žádný zázrak, ale trochu pomáhá. Možná bych si koupila znovu, je cenově dobře dostupný, ale jsou lepší elixíry.

  • zaceluje rozstřepené konečky
  • po chvíli suché vlasy


věk
15-24

Další recenze od LittleBee 24.2.2015 22:34:14

Cenově dostupný, často jsou na něj v drogerkách akce. Obal je fajn - průhledný, dobrá pumpička. Krásně voní, jako oříškově s medem, zvláštně podmanivě, mě voní krásně :) Elixír dosti mastný, hutnější, dobře se roztírá do vlasů a má tři způsoby použití. Já si ho dávám do vlasů po umytí a vydrží mi dlouho. Vlasy zhydratuje, konečky na čas zacelí, ale je ho potřeba používat pravidelně, jinak působí krátkodobě. Do vlasů vetkne i onu exotickou vůni. Je třeba si hlídat dávkování, když ho dáte moc, máte mastné vlasy, ale tak to je u olejových elixírů normální. A nanášet do spodních délek vlasů a konečků, pak svůj účel plní dobře, i když existují lepší výrobky.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Zacelí konečky
  • Při pravidelném používání dobře vyživí
  • Vydrží dlouho
  • Stačí malé dávky
  • Nenašla jsem


věk
25-34

Já jsem z tohoto elixíru nadšená, dostala jsem ho před dvěma měsíci k svátku a používám ho po každém mytí. Doporučuje se použít dvě pumpnutí, to mě ale nestačí, dávám alespoň 6-8. Vlasy vůbec nemastí (to vypadá jen chvilku po nanesení, ale vsákne se to, takže mě vlasy neumastí ani při tomto množství, naopak vypadá velmi přirozeně a hlavně rychle se do vlasů vsákne, takže se člověk nemusí bát. Vlasy hydratuje a i je vyživí, ale ne nijak dlouhodobě, je potřeba používat ho pravidelně.

  • nemastí
  • nezatěžuje
  • hydratuje
  • nevyživí dlouhodobě


věk
15-24

Gliss kur týmto olejčekom u mňa zabodoval. Krásne zjemní vlasy, nie su tak suché a pomáha aj na rozštiepené končeky. Vlasy po nanesení jemne voňajú. Balenie je 75 m čo je tak akurát. Cena je vyššia ale býva často v akciách , dá sa zohnať doslova všade. Dôležité je, že vlasy nijak nezmastní, samozrejme ak ho nenanesiete rovno ku pokožke hlavy. Baleniu by som vytkla len to, že nemá ochranný uzáver. Keď ho chcete (zavrieť) treba len pootočiť do strany, čo pri cestovaní by som neriskla a dávam ho ešte do sáčku.

  • vlasy zacelí
  • prevonia
  • žiadne


věk
25-34

Další recenze od Weronyc 1.4.2013 10:35:03

Velmi dobrý produkt, který poskytuje první pomoc mým suchým vlasům. Olejíček je v hezkém obalu s klasickým praktickým pumpičkovým aplikátorem. Olejíčku stačí malé množství, dobře se nanáší a rychle se do vlasů vsákne. Je samozřejmě lepší ho dávat jen do délek vlasů, nikoli ke kořínkům. Po použití jsou vlasy uhlazené a vyživené. Vlasy neslepuje a nezatěžuje.

  • Hydratace suchých vlasů
  • Nezatěžuje a neslepuje
  • Nic


věk
25-34

Tento olejíček jsem dostala a jsem s ním spokojená. Použivám ho jak do mokrých, tak i do suchých vlasů. Nesmí se ho nanést moc, protože pak může mastit vlasy, já ho nanáším především do konečků, ale občas i do délek vlasů. Konečky mám po použití hebké a olejíček taky příjemně voní.

  • hebké konečky
  • voní
  • nesmí se nanést moc, pak mastí vlasy


Další recenze od ketulka 24.12.2012 11:12:42

Tento produkt jsem si koupila už po druhé a jsem s ním spokojená. Po zastřižení konečků a použití tohoto olejíčku jsou vlasy zatím krásné. Je sice trošku dražší, ale vzhledem k tomu že stačí dát opravdu malé množství, vydrží opravdu dlouho. Dávám ho jen na konečky a vlasy se po něm i skvěle rozčesávají.

  • snadné rozčesávání
  • vydrží dlouho
  • hezky voní
  • cena


Další recenze od Tecireg 19.2.2013 21:19:24

Vyzkoušela jsem zatím jenom dva takovéto olejíčky. Teď používám od baley, který sice líp voní, ale po delším užívání mi došlo, že je lepší gliss kur... bohužel mám ještě velkou většinu balení:D Dávat jako mínus to, že při větším množství je směšný... dyž je to OLEJ! ale právě gliss kur mastí o něco míň než balea a přijde mi, že víc vyživý, takže já se k němu ráda vrátím:)

  • vůně
  • hydratace a lesk
  • balení dlouho vydrží
  • nízká cena
  • žádné


Další recenze od pampuch 28.12.2012 11:59:18

Rozhodla som sa vyskusat tento olejcek ,pretože mi došiel môj obľúbený Silk Infusion od CHI .Pravdupovediac ,na tento olejcek to nema ,ale vobec nie je zly.Nemasti vlasy ,stačí ho malé množstvo.Ja ho používam po každom umytí vlasov ( umývam len šamponom) a vlasy idu aj dobre rozčesať.Myslím si,že na danú cenovú kategoriu je vyrobok super ,ale su aj lepsie veci.

  • nemasti vlasy
  • pekna vona
  • obal


věk
25-34

Další recenze od smarny 24.12.2012 11:16:03

Nao pečující olejíčky jsem "ujetá", takže jsem musela hned vyzkoušet a ze začátku jsem byla nadšená, ale asi po měsíci intenzivního používání už na něj konečky nereagovaly moc dobře a mastily se i při čím dál tím menším dávkování. Hezky voní, mám ráda zlatavou barvu, cena je ok a rovněž i dostupnost je dobrá. Jenom jsem víc spokojená s Mythic Oil a proto nemohu dát 5hvězdiček.

  • cena a dostupnost
  • obal
  • krásně voní a dobrá textura
  • po čase se mi mastily konečky
  • jsou mnohem lepší a cenově srovnatelné produkty


věk
25-34

Tento olej na vlasy mě velice mile překvapil. Co mě jako první zaujalo, byla krásná vůně. Dá se použít několika způsoby. Já jej používám po umytí vlasů pouze na konečky a vlasy jsou pak provoněné, jemné a lehké a dají se dobře učesat. Po uschnutí se vlasy krásně lesknou a jsou takové hezčí na omak. Já jsem moc spokojená :o)

  • krásná vůně
  • snadná aplikace
  • jsou po něm moc pěkné vlasy
  • stačí ho jen velmi malé množství
  • žádné


Další recenze od elissa 27.1.2013 22:21:28

Tento výrobek mi moc vyhovuje. :) Líbí se mi praktické balení a krásná vůně! Po použití jsou vlasy lehce vyživené, rovné (zbavuje mě rozlítaných krepatých konečků) a krásně voní a lesknou se :) Mám velmi jemné a mastící se vlasy, nicméně tato olejová péče jejich stav nijak nezhoršuje, mastí se mi stále stejně, což beru jako plus. Používám ho po umytí a nebo ráno jako styling (uhladí vlasy)

  • Vůně
  • Balení
  • Vyživuje
  • Dodává lesk
  • Dobrý jako závěrečný styling
  • Balení vydrží dlouho
  • Více poškozené vlasy asi nezregeneruje


věk
25-34

Další recenze od majuska852 30.12.2012 16:36:16

Nemohu si ho vynachválit. Stačí mi jedno stisknutí, takže vydrží opravdu dlouho. Dávám si ho vždycky po vyžehlení vlasů, vlasy jsou po olejíčku krásně lesklé, voňavé a uhlazené. A vypadají zdravě. Pozor však, abyste si toho na vlasy nedaly moc, pak se zmastí, opravdu stačí jedno max. dvě stisknutí.

  • příjemně ve vlasech voní
  • uhladí
  • zdravě vypadající vlasy
  • opravdu dodá lesk
  • nesmí se to s ním přehnat


věk
15-24

Další recenze od bejbee 23.6.2013 22:33:22

Já jsem s tímhle olejíčkem maximálně spokojená a hodně mě to u Gliss Kuru překvapilo (jinak mi od nich nic nesedí). Používám ho už delší dobu, přijde mi, že ubývá rychleji než ostatní olejíčky, co mám, ale i tak balení 75ml vydrží poměrně dlouho. Olejíček je docela hustý, umím si představit, že když se to přežene s množstvím, dokáže zmastit vlasy (zvlášť přirozeně mastnější vlasy). Já mám vlasy dost suché, které do sebe všechno doslova nasáknou, takže já nemám problém, ale dávám jen pár kapiček i přesto, že mám vlasy docela dlouhé a husté. Sedí mi skvěle, konečky jsou hrozně heboučké a takové jemné, funguje dobře jako prevence před třepením konečků. Vůně je mně osobně dost nepříjemná a je docela silná, ale to je subjektivní. Balení mi nevadí, naopak mi přijde fajn na cestování, protože je malinké, skladné a lehké. Klidně si ho koupím znovu.

  • znatelně vyživuje konečky a chrání je před třepením
  • malé, skladné, lehké balení
  • pro mě osobně vůně


věk
25-34

Další recenze od petronila 22.8.2012 14:08:51

skvělí olejíček který dodá vlasům lesk a medovou vůni:-) opravdu vyživý poničené vlasy,má krásnou zlatavou barvu a stačí jen dvě kapky,navíc je možné ho používat třemi způsoby,vlasy mi nezatížil ani nezmastil i když mají velký sklon z maštění:-)jsem nadšená..

  • pomáhá ozdravit
  • nic


věk
25-34

Další recenze od Lintu 1.4.2012 21:28:11

Olejíček hezky voní, dobře se vstřebává ale nějakou změnu nepozoruji. Balení dlouho vydrží, stačí 2 stisknutí pumpičky. Možná bych si ho koupila znovu. :)

  • vůně
  • dobře se vstřebává
  • cena


věk
25-34

Další recenze od Verunka47 10.9.2012 18:45:50

Výrobky Gliss Kur má celkově docela ráda, ale u všech mám ten problém, že se mi po nich podstatně rychleji mastí vlasy. Tento výrobek není vyjímkou, ale tak to jsem čekala, když je již v názvu slovo olej. Pořídila jsem si jej před dovolenou a musím říct, že mi velice pomohl s rozčesáním vlasů. To jsem dělala před umytím. Řekla bych, že vlasy akorát pokryje jakousi hladkou vrstvou. Použití po umytí je pro mě nepřijatelné.

  • usnadňuje rozčesání
  • cena
  • vlasy se rychleji mastí


věk
25-34

Další recenze od tralala 18.5.2012 09:07:23

Mám vlnité vlasy, proto jsem potřebovala nějaký přípravek, který by mi vyživil suché konečky. Gliss Kur denní elixír s oleji mojí představu splnil. Stačí 1-2 dávky, vetřít od středu vlasů ke konečkům, určitě bych si ho nedávala k pokožce hlavy, hodně mastí. Po vyfoukání jsou vlasy lesklé a jemné, nejsou krepaté a navíc příjemně voní.

  • dostupnost
  • žádné


Další recenze od Lorien 5.4.2012 11:19:00

Tak já byla spokojená, nesmělo se ho dát do vlasů ale hodně. Jen dát trošku do dlaně, rozetřít a aplikovat ...a tak to udělat dvakrát. Nedávám ho k pokožce hlavy, ale pouze do délek vlasů a je super :-)) Ale je to taky tím, že mám odbarvované vlasy (tak proto mi vyhovuje a chválím si jej), kdybych měla svoji přírodní barvu, tak ho nekoupím.

  • Vlasy nejsou suché
  • při věřším množství mastí vlasy