Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační balzám recenze a zkušenosti

Kondicionéry Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační balzám - velký obrázek
Kondicionéry Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační balzám - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 2.9
  • 43% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 47 - 129 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Gliss Kur

Recenze produktu
Gliss Kur Ultimate Repair Regenerační balzám

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 23.7.2012 22:28:26

Nic z této černé řady mi nesedlo, ani šampón, ani maska a ani tento balzám. Ostatně mě nesedí skoro nic z kosmetiky Gliss Kur. Konkrétně po použití tohoto balzámu jsem měla na hlavě suché, hrubé a krepaté cosi. Musí se dávat velký pozor, aby se opravdu důkladně vypláchnul, neb jednou se mi to nepodařilo a vlasy jsem měla ulepené, těžké a takové gumové. Co se vůně týče - mně zas až tolik nevadila, někdy mi byla příjemná, jindy zase protivná, je prostě taková zvláštní a ne každému sedne.

  • krémová konzistence
  • docela hezký design
  • suché, hrubé, drsné a krepaté vlasy
  • pokud se dobře nevypláchne, vlasy jsou těžké, slepené a gumové
  • někomu nemusí vyhovovat vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od smarny 26.7.2012 13:48:14

Celou řadu si pravidelně kupuji a aplikuji a jsem s výrobky spokojená, včetně tohoto kondicionéru. Díky krémovému složení se velmi dobře nanáší a vmasírovává do vlasů, ty jsou již během oplachování krásně jemné a přípravek i příjemně voní. Obal má pěkný vzhled. Nemohu mu nic vytknout. Vlasy mám poměrně zatížené melíry a po umytí jsou vždy dobře rozčesatelné.

  • po umytí jsou vlasy krásně jemné
  • příjemně voní
  • vzhled obalu
  • vlasy se pak dobře rozčesávají
  • žádné


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
blond

Další recenze od aiwi 2.8.2012 14:58:07

Tento kondicionér byl zklamáním jako celá černá řada od Gliss Kuru. Měla jsem všechny výrobky z této řady a dopoužívala jsem je až do konce, i když jsem se k tomu musela dost nutit. Se zničenými a polámanými vlasy neudělal tento kondicionér samozřejmě nic. Docela vlasy zatěžoval, přestože jsem ho dávala jen do délek vlasů. Navíc mě osobně vůbec nevoněl. Jedinou výhodou bylo, že se po něm vlasy lépe rozčesávaly, ale to zvládne každý kondicionér. Za mě nikdy více.

  • lehké rozčesávání vlasů
  • žádné účinky na poškozené vlasy
  • zatěžuje vlasy
  • ,,vůně“


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Adouk 3.8.2012 12:06:53

Gliss kur normálně nekupuji, ale tenhle balzám mám v plánu znovu pořídit. I když mám jemnější vlasy se sklonem k maštění, tak mi vlasy nezatížil a nezmastil, vlasy byly hebké, ale ne zjemněné a rozlítané, konečky zacelené a krásně mi voněl. Musela jsem ho ale víc vyplachovat než ostatní kondicionery :).

  • splňuje účel hebké vlasy konečky zacelené po delším používání pomáhá proti poškození
  • delší vyplachování z vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Ač výrobky Gliss Kur docela můžu, tento kondicionér se mi zdá velmi hutný, těžký a olejovitý. Dost zatěžuje vlasy, musí se opravdu důkladně vypláchnout. Vůně je taková zvláštní (nemohu říct jestli hezká nebo naopak). Myslím, že je vhodný jen pro opravdu suché, zničené vlasy, jiné dost zatěžuje. Trošku pomůže naředit ho vodou a nanést tedy méně.

  • Opravdu hutný a krémový
  • zatěžuje vlasy
  • vhodný jen pro opravdu suché a poškozené vlasy
  • musí se velmi důkladně vypláchnout
  • přišel mi dost mazlavý


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Já nevím, musím nesouhlasit s ostatními recenzemi. Mě tento kondicionér vyhovuje. Vlasy se dají krásně rozčesat, nejsou jemné a rozlítané a docela příjemně voní. Je pravda, že musím vždy nanést větší množství, ale to mi nevadí a celkově jsem s tímto balzámem spokojená.

  • Cena
  • Vůně
  • Nevím


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od adrusska 6.4.2013 12:21:24

Tento balzám od Gliss Kuru jsem si koupila spolu s šamponem kvůli boji s mými suchými a krepatými vlasy. Šampon byl pro mě naprostým zklamáním, ale balzám jakš takš ušel. Za ty peníze žádná sláva, ale některým vlasům by pomoct mohl. Samozřejmě, že vlasy se mi v délkách dál krepatily a u kořínků byly druhý den mastnější, ale alespon se po něm daly rozčesat. Narozdíl od šamponu, který mi nepomohl s ničím, má balzám plus, že jsou po něm vlasy rozčesatelné. Rozhodně si ale tuto řadu příště již nekoupím.

  • Dobrá konzistence
  • Pěkný obal
  • Vlasy jdou po něm celkem rozčesat
  • Nemá na vlasy žádné účinky, které slibuje na svém obalu!


Já tenhle balzám používám už několik měsíců , s tím , že ho teda párkrát vyměním za jiný aby se vlasy nemastily , ale pokaždé se k tomuto vrátím. Používám ho i v neoplachovacím sprejíčku a mám i šampon. Má nádhernou vůni a vlasy se po něm dají suprově rozčesávat. Mohu všem jen doporučit . - Mně vyhovuje naprosto !:-)

  • cena je tak nějak jako každý balzám takže to není nějaký obrovský plus
  • nádherně voni
  • Asi fakt nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od LiliPoli 13.4.2013 19:10:59

Na tuhle sadu jsem se opravdu těšila, protože dost kamarádek v okolí si ji chválilo. Já jíž po prvním umytí věděla, že jsme si do oka nepadli. Kondicionér udělá stejnou práci, jako každý jiný od této značky - tedy že vlasy dost zatíží, a když se pořádně nevypláchne, vypadají i po umytí mastné. Také vůně se mi příliš nelíbí, ale tragedie to není. Kdyby splnil co slíbil. Nemám s tím problém. Takhle si ho znovu určitě nekoupím.

  • promastí suché vlasy
  • cena
  • né zrovna atraktivní vůně
  • je třeba dlouho vyplachovat
  • vlasy jsou brzy mastné


věk
25-34

Další recenze od Nera V 1.6.2013 22:09:12

Kondicionér pekne vonia, konzistencia je taká akurát, ani riedka ani veľmi hustá. Nanášam ho vždy do dĺžok, takže neviem posúdiť, či vlasy zaťažuje alebo nie. Každopádne sa vlasy po aplikácii kondicionéru zjemnia a vyhladia, rozčesávanie je jednoduchšie, avšak mala som už aj lepší kondicionér. Moje vlasy sú veľmi zauzlené, také akoby zlepené so žuvačkou, možno to poznáte, Takže s týmto kondicionérom musím vždy použiť ešte aj ten bezoplachový. Inak sa mi ale veľmi páči obal a tá vôňa je pre mňa proste úžasná. Určite odporúčam

  • pekne vonia
  • pekný obal
  • uľahčuje rozčesávanie
  • nezaceľuje končeky


Další recenze od Mehisa 17.8.2014 00:49:10

Tak tento balzam je jeden z najhorších aký som kedy mala. Kúpila som ho spolu so šampónom a kúrou (áno, nechala som sa v drogérii nalákať na akciový balíček). Na vlasoch som nezaznamenala žiadne pozitívne výsledky (práve naopak). Vlasy boli suché, hrubé, bez lesku, vyzerali nezdravo a neprirodzene. Cítila som ako keby som na vlasoch mala všetku chémiu sveta. Ak by som mala nájsť nejaké plusy, tak jedine to, že nič z toho mi nedráždilo pokožku.

  • Nedráždi pokožku
  • Vlasy boli hrubé a suché
  • Vyzerali nezdravo a neprirodzene
  • Žiadne zlepšenie kvality vlasov
  • Nepríjemná umelá vôňa


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Katnys 18.8.2014 12:37:05

Balzam som dostala,veľmi Gliss Kur produkty nemusím,tak si ich sama nekupujem.Každopádne,ako som ju už mala doma,tak som povedala,že skúsim,ak bude zlá posuniem alebo vyhodím.Balzam má troška chemickejšiu vôňu,ale dá sa a nijak nedráždil pokožku hlavy a to je asi jediné plus,ktoré som našla.Mám dosť jemné vlasy a po balzame boli ešte viac "splihlé",bez života.Zdá sa mi,že dosť zaťažuje,takže boli rýchlo mastné.Dosť dlho som ho musela z vlasov vymývať.Nejaké Repair alebo regenerácia sa vôbec nekonala a na dopoužívanie som ju posunula ďalej.Možno na úplne suché vlasy bude dobrý,neviem.Pre mňa nie.

  • nedráždi
  • nezaznamenala som žiadne regeneračné alebo Repair účinky
  • rýchlo mastné a splihlé vlasy
  • dlho sa vymýva
  • nie úplne najlepšia vôňa


Silikony mi na vlasovou pokožku moc nevyhovují, ale do délek jsou celkem fajn. Kondicionér je celkem hutný a nesklouzává z vlasů. Po kondicionéru mám vlasy pěkně vyživené, hladké, nerozlítané,pevnější a rozčesatelné. Také se mi přestaly tolik lámat, ale řekla bych že to je právě tím silikonem, a že to bude asi jen nějaký dočasný efekt.

  • Je hutný
  • Lepší kvalita vlasů
  • Někomu by mohl vlasy zatěžovat


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Koupila jsem si tenhle produkt na začátku léta, protože v tomhle období se mi vlasy mají tendenci v konečkách třepit. Bohužel tenhle produkt tomu nijak nezabránil. Navíc je dost hutný a moje jemné vlasy zatěžuje i když jsem při aplikaci dávala pozor na množství. Ta vůně mi taky nijak extra nesedla. Příště nekoupím.

  • nic
  • zatěžuje
  • nechránil konečky před třepením
  • vůně