Head & Shoulders Citrus Fresh shampoo recenze a zkušenosti

Šampony Head & Shoulders Citrus Fresh shampoo - velký obrázek
Šampony Head & Shoulders Citrus Fresh shampoo - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 3.3
  • 50% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 120 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 18 recenzí
  • Výrobce Head & Shoulders

Recenze produktu
Head & Shoulders Citrus Fresh shampoo

věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od majuska852 30.12.2012 16:12:31

Snad se všemi šampóny Head & Shoulders mám velmi špatnou zkušenost a tento nebyl výjimka. Jednou jsem si ho půjčila od kamarádky, umyla jsem si s ním hlavu a mohla jsem se udrbat, jak mě hlava svědila a začali se mi dělat lupy, kterých jsem se nemohla dlouhou dobu zbavit. Takže za mě ne.

  • nic
  • svědí po něm hlava
  • začaly se mi dělat lupy


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od piper 7.4.2012 19:37:12

Tento šampón jsem zkoušela vícekrát, ale pouze tak z 15% mi pomohl od lupů. Což je málo. Pro mě je tedy neúčinný. Možná je to tím, že šampón hodně vysušuje nejen vlasy, ale i vlasovou pokožku a to je to poslední, co potřebuju. Trpím na tzv. suché lupy, takže vysušovat opravdu nepotřebuju, naopak nějak šetrně uklidnit a vyživit pokožku. Těm, kteří mají podobné problémy jako já, tento šampón nedoporučuju.

  • pro mě žádné
  • neúčinný
  • vysušuje vlasy
  • vysušuje pokožku hlavy


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 11.5.2012 09:46:01

Šampóny HS mám ráda, ale tento mi nesedl, opravdu doporučuji používat pouze pokud máte mastnější vlasy, na suché není, protože je ještě více vysuší a po použití a bez použití kondicionéru jsou hrubé. Od lupů mi tedy na rozdíl od jiných HS nepomohl, vysušil mi totiž i pokožku hlavy. Jinak hezky voní, k sehnání i ve velkém balení za dobrou cenu.

  • malé i větší balení
  • vůně
  • vhodný na mastné vlasy
  • nevhodný na suché vlasy a pokožku hlavy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od smarny 15.8.2012 20:37:06

S tímhle šamponem jsem nebyla vůbec spokojená snad v ničem. Vůbec mi nevoněl, pokožka byla strašně vysušená, na vlasech jsem měla pak divný a těžký pocit. Asi nejhorší bylo to, že příliš vysušovat i tu pokožku hlavy, kterou jsem pak musela pořád drbat, takže šupinky přibývaly spíš. Klasický Head&Shouders na lupy je mnohem lepší než tahle imitace, která spíš dráždí pokožku hlavy než jí pomáhá.

  • nic
  • příliš vysušuje pokožku hlavy
  • podporuje lupy víc než je omezuje


věk
25-34

Další recenze od Nera V 9.6.2013 19:27:00

Tento šampón patrí u mňa medzi tie horšie. S lupinami problémy nemávam, kupovala som si ho skôr tak pre zmenu, od tejto značky šampóny veľmi nepoužívam. Za seba však viem povedať, že som na tento šampón zrejme alergická alebo na nejakú jeho zložku, po umytí vlasov som totiž začala neskutočne kýchať. Dala som mu ešte šancu, ale stalo sa znovu to isté. Takže som s jeho používaním prestala. Určite to však neplatí o všetkých šampónoch tejto značky, len tento konkrétny na mňa nejako čudne pôsobí. Inak sa mi ale zdá, že vlasy tak veľmi nezaťažoval, avšak neviem to posúdiť z dlhodobého hľadiska.

  • vôňa
  • obal
  • po umytí vlasou hrozne kýcham


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Občas trpím na lupy, a tento šampon mě jich opravdu zbavil a má velmi příjemnou vůni. Ale výrazným nedostatkem je to, že se mi po jeho použití strašně mastí vlasy a navíc, pokud ho člověk přestane pravidelně používat, nebo střídat s jiným šamponem, tak se lupy vrátí.

  • zbaví lupů při pravidelném používání
  • vůně
  • mastící se vlasy po jeho použití
  • při skončení používání návrat lupů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od annallee 28.3.2012 12:32:21

Asi jsem divná, ale na mě "Hedenšouldrs" nefunguje. Jo - po pár umytí nemám lupy,ale pak se zase vrátí. Ani po něm nemám hebké vlasy,ale to od něj nemůžu ani čekat. Citrusová vůně je fajn, i konzistence - hodně pění. Ale na mě zkrátka nefunguje. Používá ho teď přítel a jemu vyhovuje.

  • hezky voní
  • stačí málo - hodně pění-> vydrží
  • cuchá vlasy
  • nefunguje na lupy


Další recenze od Elienka 7.4.2012 19:30:21

Používala jsem na lupy a skutečně zmizely ale také se mi začaly mastit vlasy. Kadeřnice mi říkala, že tento šampón výrazně dehydruje pokožku a vlasy se pak mastí dehydratací. Takže nevím no. Používat ho na lupy budu ale jinak ne.

  • ničí lupy
  • zřejmě dehydruje pokožku


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od tralala 10.5.2012 21:40:28

Ze začátku mi šampón vyhovoval, koupila jsem si ho jako novinku, obal dobrý, hezky do ruky. Vůně příjemná, po pár použitích mi přišly vlasy hezky nadýchané, lehké. Ale bohužel mi přišlo, že jak jsem používala šampón dál, tak mi začal pokožku hlavy vysušuvat, proto jsem ho musela změnit, jelikož to pak nebylo příjemné.

  • vůně
  • vysušuje


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od DianaCh 25.6.2012 07:51:31

Tak já výrobek nezkoušela na lupy ale zaujal mě celkově šampon, příjemně voní a osvěží hlavu, vlasy jsou po něm krásně jemné. Nádherně voní. Pro mně velké mínus to, že bych si hlavu musela mít furt. Protože se mi celkem rychle zmastí. Určitě si ho už nekoupím, ale mile mě překvapil. Cena a dostupnost je za jedna.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Vůně
  • Osvěží pokožku
  • Není pro často se mastící vlasy


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od Batufola 14.1.2013 10:54:39

Taky občas trpím na lupy a na doporučení kadeřnice jsem vyzkoušela Head & Shoulders prej to celkem rychle zabíra. Vyzkoušela jsem a sice to nebylo rychle, ale nakonec se to přeci jen podařilo a lupů me zbavil a kupodivu a zatím trva i když používám jiný šampon.

  • hezky voní a na mé vlasy zabírá
  • zatím nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Tento šampón by měl pomáhat na lupy, ale jako spousta jiných šampónům proti lupům mi nepomohl. Vůni má sice super, takovou citrusovou, ale to je asi všechno. Taky blbě pění. Vlasy umyje stejně jako klasický šampón pro normální vlasy. Já s ním moc spokojená nejsem, ale brácha a taťka jo, ale oni mají krátké vlasy,tak je v tom možná rozdíl.

  • množství
  • vůně
  • nepění
  • nepomáhá na lupy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Kerstie 16.5.2014 19:37:42

Tuto značku šamponů mám celkem ráda, jeden čas jsem si šampony od Head & Shoulders kupovala dokonce pravidelně. Tento patřil k nejčastěji kupovaným a i nyní po letech je stále ze všech variant pro mé vlasy nejlepší. Vlasy jsou po něm svěží, pokožka hlavy bez lupů. Avšak bohužel neprodlouží běžný interval mytí, což je škoda.

  • svěží citrusová vůně
  • skutečně zbaví lupů
  • dobrá dostupnost výrobku
  • neprodlouží běžný interval mytí vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od -Paja- 27.3.2012 15:28:50

Tento šampon si kupuji už několik let. Nepoužívám ho sice stále, ale obměňuji ho s jinými. Občas se mi objeví lupy a tento výrobek na ně rychle pomůže. Nepozorovala jsem, že by se mi po něm vlasy mastily více, ani se mi lupy nevrátí hned po "dobrání". Navíc krásně voní :)

  • pomáhá na lupy
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Ang9l 27.3.2012 23:54:11

Tento výrobek používám stále. Díky jinému šamponu se mi objevily lupy, se kterými jsem předtím nikdy problémy neměla a jediný šampon, který an ně zabírá je tento. Navíc se mi po něm nemastí tak rychlé vlasy (nyní umývám jednou za 5 dnů!!!) a jsou krásně nadýchané (používám fialovou variantu-vollume)

  • Blahodarné účinky na vlasy.
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od katherin 7.4.2012 19:01:11

Tenhle šampón patří mezi mé stálice a nedám na něj dopsutit, i když ho obměňuju ještě s jinými šampóny. Je výborný na rychle se mastící vlasy, po umytí jsou nadýchané, jemné a svěží s citrusovou vůní. Takto vydrží i do druhého dne aniž by se vlasy zmastily. Navíc zbavuje vlasy lupů a nevysušuje tolik.

  • Vůně
  • Ideální pro mastné vlasy
  • Zbavuje lupů
  • Žádné


Další recenze od zdeninka6 10.5.2012 14:05:38

Netrpím na lupy, nicméně syn ano. Koupila jsem mu tenhle šampon a musím říct, že po několika umytích(3-4?)se mu lupy ztratily. Má krásné jemné vlasy bez lupů, přesně jako v reklamě ;o) Vlasy se mu nemastí, ale to ani předtím moc ne, takže nemohu posoudit. Nicméně jsem slyšela, že působí jen někomu. Syn to štěstí má.

  • hezky voní
  • vlasy jsou jemné
  • vlasy jsou bez lupů
  • zatím nezjišťuji


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Jancysska 13.1.2013 22:32:55

Tento šampon je jeden z mála, o kterých můžu říct, že jsem s ním byla spokojena. Občas mám lupy a Head & Shoulders mě jich vždy zbaví. Lupy se mi dlouho nevrací ani když šampon dospotřebuji a vyměním za jiný. Nevšimla jsem si, že by vysušoval, či naopak mastil. Vlasy jsem po něm vždy měla krásné, hebké

  • zbaví lupů
  • nevysušuje ani nemastí
  • krásně voní
  • pro mě žádné


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Aussie Mega Shampoo

3.3 59% 12 recenzí

Hůře hodnocené