Herbal Essences Uplifting Volume Šampon pro objem vlasů recenze a zkušenosti

Šampony Herbal Essences Uplifting Volume Šampon pro objem vlasů
Šampony Herbal Essences Uplifting Volume Šampon pro objem vlasů - obrázek 1
Šampony Herbal Essences Uplifting Volume Šampon pro objem vlasů - obrázek 2
5 3.5 9
  • Průměrné hodnocení 3.5
  • 45% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 50 - 70 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 9 recenzí
  • Výrobce Herbal Essences

Recenze produktu
Herbal Essences Uplifting Volume Šampon pro objem vlasů

Další recenze od 12.3.2012 13:10:18

Od tohoto šamponu jsem toho moc nečekala a o to víc mě překvapil. Nádherně voní, vlasy po něm vypadají krásně a jsou nadýchané. Pro mě nejlepší šampon z drogerie.

  • krásná vůně
  • vlasy po něm vypadají pěkně a nadýchaně
  • cena
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od 12.3.2012 18:34:03

Fajn šampon na jemné vlasy bez objemu. Objem skutečně přidá, krásně voní a pění. Vlasy mám však po něm jako slámu a blbě se rozčesávají.

  • Přidá vlasům objem
  • Vůně
  • Dobře pění
  • Vlasy jdou hůře rozčesat
  • Vysušuje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od 12.4.2012 13:41:26

Nejlepší objemový šampón, který jsem měla. Většina šampónů z drogerie mi buď způsobuje lupy nebo po nich mám vlasy bez objemu (a to i po objemových šampónech). Po tomhle šampónu jsem měla krásný objem a vlasy navíc byly lesklé a lehce se upravovaly. Bohužel už ho nemůžu nikde nějakou dobu sehnat a proto jsem nucena používat dražší šampóny od kadeřnice.

  • dodá objem
  • krásně se mi po něm lesknou vlasy
  • nádherně voní
  • nemůžu ho v ČR nikde sehnat :(


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 13.4.2012 15:58:29

Šampón opravdu nádherně voní. Dokonce jsem po něm měla objem a protože se mi vlasy rychle mastily i mi po tomto šampónu vydržely delší dobu krásné nadýchané a nemastili se. Bohužel už jsme ho dlouho nikde neviděla, ale až ho zas objevím pořídím znovu.

  • vůně
  • dělá objem
  • nemastí vlasy
  • žádný


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 12.6.2012 00:00:51

Šampon sice nádherně voněl, ale to je tak vše! Vlasy po umytí zplihlé a po delším používání se mi objevily lupy. Jeden z nejhorších šamponů co jsem kdy zkusila ! Ještě společně s Wellou pro series, která má být taky určená na objem. Už jsem ho v prodeji delší dobu neviděla a vůbec mě to nevadí :D Děs...

  • Vůně
  • Vlasy po umytí zplihlé.
  • Nesplňuje očekávání


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 27.6.2012 17:18:57

Tento šampon jsem dostala jako dárek od kamarádky. Oslnil mě svoji nádhernou vůní, ale to je tak vše. Žádný objem se nekonal (mám husté, těžké vlasy) a po několika použitích se u mě objevily lupy. Takže jsem ho poslala dál a vrátila se ke svému osvědčenému Fructis.

  • úžasná vůně - vlasy voní i druhý den
  • začaly mi po něm lupy
  • objem se nekonal


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od 29.7.2012 10:57:43

Tento šampon je moc fajn, strašně mám ráda šampony z této řady, i tento oranžový jsem měla. Vlasy jsem měla moc pěkné, lehké, lesklé, šly dobře rozčesat. Dobře pění, stačí málo. Vůně i balení jsou pěkné. Pro mě jeden z nejlepších šamponů z drogerie. Problém je ale ten, že je hodně těžko k sehnání.

  • pění
  • vlasy jsou hebké a lesklé
  • pěkná vůně a balení
  • špatně se shání


věk
25-34

Další recenze od 24.6.2013 12:00:40

Tento šampón považujem za jeden z najhorších, aké som kedy vyskúšala. Od prvého umytia vlasy zaťažoval a mastili sa mi ešte viac, než predtým. Penil síce dobre, ale to je asi tak všetko čo dokáže. Naviac rozčesanie vlasov je pri jeho používaní veľmi náročné. Na moje vlasy to teda nie je nič moc, určite si ho už znovu nekúpim, ale niekomu možno vyhovuje.

  • dobre pení
  • zaťažuje vlasy
  • vlasy sa ťažko rozčesávajú