Himalaya Herbals Vyživující pleťový krém recenze a zkušenosti

Hydratace Himalaya Herbals Vyživující pleťový krém - velký obrázek
Hydratace Himalaya Herbals Vyživující pleťový krém - obrázek 1
Hydratace Himalaya Herbals Vyživující pleťový krém - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.6
  • 77% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 2 - 149 Kč
  • Kvalita obalu 4.2
  • Celkem 21 recenzí
  • Výrobce Himalaya Herbals

Recenze produktu
Himalaya Herbals Vyživující pleťový krém

věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Jeden z mých neoblíbenějších krémů! Je hodně lehký, hydratuje ale nemastí a navíc má přírodní složení. Mám po něm pleť jako miminko. Pro mě je tento krém jedním z mých kosmetických zázraků. Jediné co mi vadí, je to, že na něj skoro nikde nelze natrefit. K sehnání je v Albertu.

  • krásná pleť
  • přírodní složení
  • hydratuje ale nemastí
  • příjemná vůně
  • nedá se všude sehnat


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Hanulkaa 4.3.2013 16:15:51

Je denní hydratační krém s lehkou nemastnou konzistencí. Má vyživovat, hydratovat a chránit před vysušením a znečištěním. Obsahuje Aloe Vera a Gotu kolu, také zimní třešeň, výtažky z indického stromu Komu a ženšenu. Krém je opravdu příjemný, parfermace není nějak výrazná, mně voní hezky. Nejsem po něm mastná, ani lesklá. Rychle se vstřebává a hydratační účinky jsou střední. Za mě tedy krém doporučuji, poměrně se osvědčil pro mou smíšenou pleť. Bohužel na jaro to vidím bledě, protože neobsahuje SPF, to je pro mě tedy mínus, trpím na pigmentové skvrny a jizvičky od akné.. Jako takovou malinkou výtku bych měla balení, jeho plastová dózička mi moc nevyhovuje, špatně se šroubuje uzávěr a nevím, prostě ji nemám moc ráda.

  • příjemný
  • lehký
  • hydratuje
  • balení
  • nemá SPF


Další recenze od mirka399 25.3.2013 23:10:31

Mala som veľký problém s výberom vhodného krému. Skúšala som kadejaké drahé značky , ale jednoducho som mala stále nepríjmený pocit pnutia na pleti. Potom som niekde v Tescu nasla tento krém len náhodou ,a je super , príjemne vonia a účel splní na 1 . Krásne pleť hydratuje , maximálna spokojnosť za minimálnu cenu .

  • cena hydratácia
  • žiaden


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od bucinek07 28.5.2013 14:56:50

Opravdu povedený krém! Hydratuje a vůbec nemastí, hodí se i pod make-up. Rychle se vstřebává a příjemně voní. Jako jeden z mála krémů i funguje a vylepšuje pleť. Trochu mi zmizla krupička z čela a pěkně pleť sjednotil. Jeden z mála krémů, které bych si klidně vzala samotné a jen obličej třeba přepudrovala. Nepůsobí nijak ulepeně. Určitě doporučuji vyzkoušet. Za tu cenu super, k sehnání v Rossmannovi. Asi si koupím i další výrobky od této značky.

  • cena
  • efekt
  • vůně
  • hydratace
  • žádné


věk
15-24


dehydratace
nízká

Další recenze od Barmuska 18.11.2013 19:06:53

Mám mastnější pleť v T-zóně, ale jinak sušší, někdy se mi i na mastnějších částech obličeje tvoří šupinky a zarudnutí. Tohle je jediný krém, který když si nanesu večer, tak ráno mám pleť vyhlazenou, bez šupinek, bez začervenání a hezky vláčnou. Ač je to krém vyživující, není nijak mastný. Zanechává pleť jemnou a zdravou.

  • je lehký a přitom výživný
  • neucpává póry
  • pleť vypadá rozjasněně a zdravě
  • cena!
  • dostupnost (Tesco MY národní)


Další recenze od janasarah 5.12.2013 20:26:22

Tento krém je velmi lehký, nemastný a přitom dostatečně hydratuje. Skvěle se hodí na mou smíšenou pleť. Jeho složení je (částečně) přírodní. Vhodný i na problematickou pleť, jelikož neucpává póry. Je vhodný i pod make-up. Po aplikaci nezanechává mastný film a pleť se nejví ulepeně. Kupováno v drogerii Rossmann.

  • účinky
  • vůně
  • balení


Další recenze od Caliente 4.3.2014 01:07:53

Velmi příjemný hydratační krém, mám problém s výběrem a musím konstatovat, že i pro mou smíšenou až mastnou pleť je prostě super. Parfemace je vážně příjemná, nijak výrazná a obličej po něm nemám podrážděný jako po většině krémů. Od značky Himalaya Herbals používám i čistící pěnu a max. spokojenost. Zakoupila jsem také v Albertu, bohužel jsem na tuto kosmetiku také v jiném obchodě nenarazila, trošku škoda...

  • hydratace
  • vůně
  • cena
  • omezený prodej


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Avourella 31.3.2014 16:19:31

Krém som si kúpila na základe pozitívneho ohlasu mojej obľúbenej youtuberky.Musím povedať že je vážne skvelý.Skvele hydratuje.Povedala by som,že je skôr vhodnejší na mastnú pleť,keďže po nanesení pleť zmatní a nelesknete sa.Je dostupný v DM drogériach za výbornú cenu.Píše sa,že má prírodné zloženie čo je blbosť.Keď som si čítala zloženie,našla som že obsahuje BHT,parabény,atď...To ma od neho trochu odradilo...Inak má peknú vôňu a obal,len to zloženie nič moc.Kvôli tomu si ho už viac nekúpim,ale inak spokojnosť.

  • cena
  • dostupnosť
  • vôňa
  • príjemný na pleti
  • hydratuje
  • obsahuje parabény a BHT


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Katnys 22.4.2014 14:47:13

Tento krém používam pravidelne.Posledné roky mám strašne vysušenú pleť aj pokožku,tak som hľadala niečo dobre hydratujúce.Akurát bol v DMke v akcii,tak som ho vzala.Pred tým som vôbec túto značku nepoznala.Krém po nanesení na tvár naozaj hydratuje,pleť mám aj jemnejšiu.Nijak nedráždi ani citlivú pokožku a to ja sa vyhádžem po hoci čom.Rýchlo sa vstrebáva a nezanecháva mastný film.Príjemne voni.Vhodný jak na pleť,tak aj na pokožku.Som s ním spokojná

  • hydratuje
  • pleť je jemnejšia
  • nijak nedráždi-vhodný aj na citlivú pokožku
  • príjemná vôňa
  • nič


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tak tento výrobok je pre mňa objav roku. Kupovala som ho v akcii, dokonca to veľké balenie 150 ml. Naozaj perfektný krém na pleť či na ruky. Krásne bylinkovo vonia, rýchlo sa vstrebáva a pokožku zanecháva jemnú a hydratovanú. Som veľmi spokojná, predčí aj oveľa drahšie krémy. Síce obsahuje parabény, ale nie je to nič strašné podľa mňa. Určite ho kúpim znovu.

  • cena
  • vôňa
  • žiadne


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od thera 25.6.2014 13:20:50

krém je jemný, velice příjemný, dobře se nanáší a nelepí, dobrý i pod make-up,velice příjemně voní, možnost 2 velikostí balení, já nejdřív koupila malé balení na zkoušku,to jsem používala na obličej a ted co mi došel sem koupila rovnou balení velké a to používám i na tělo, když nanesu večer, ráno je plet odpočatá, hydratovaná a jemná

  • výběr ve velikosti balení
  • dobrý jak na obličej tak i na tělo
  • velice jemný
  • vůně
  • možná dostupnost


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od katka46 15.3.2015 17:47:30

Ideálny krém na normálnu, zmiešanú a mastnú pleť. Používam ráno ako podklad pod make-up, rýchlo sa vsakuje, pleť je hydratovaná a svieža, bez mastného povlaku. Krém nie je priamo určený na mastnú pleť, no mám pocit že urobí lepšiu službu ako krémy ktoré sú na tento typ pleti určené. Veľmi príjemne nevtieravo vonia. Za tú cenu ( kupovala som v DMku v akcií ) je to výborný krém, mám pocit že balenie dlho vydrží. Odporúčam vyskúšať.

  • hydratácia
  • rýchlo sa vstrebáva
  • nezanecháva mastný film
  • výborná cena
  • príjemná vôňa
  • nenašla som


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od majda012 29.3.2015 11:33:51

Tento krém bych doporučila pro normální a smíšenou pleť, kterou středně hydratuje a zanechá jemnou, vláčnou a rozjasněnou, navíc pleť se po něm neleskne jako po jiných krémech. Vstřebává se velmi rychle a je možné ho použít jako podklad pod makeup. Pro mou mastnou pleť je tento krém zázrak - dříve jsem nepoužívala raději žádný krém než mít lesklou pleť a následně ještě víc pupínků, ale pokožka už začala stárnout a já musela najít vhodný krém. Od té doby, co ho používám ráno i večer po čištění pleti je moje pokožka na obličeji mnohem hezčí a problémy naprosto minimální, dokonce už není makeup tolik potřeba. Menší varianta krému je fajn do kabelky a na cesty, šroubovací obal je ok. Parfemace mi osobně přijde silnější, ale vůně je příjemná. Rozhodně tento krém už za jiný nevyměním :)

  • ideální hydratace
  • vstřebává se rychle
  • pleť zanechá velmi jemnou a bez lesku
  • cena vs. kvalita
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Lyndi Aysu 16.4.2015 16:38:53

Stejně tak, jako mne jeden produkt této značky zklamal, mě tento krém naopak velice mile překvapil. Neočekávala jsem, že bude mít skutečně až takový účinek. Nevadí, když to s ním člověk trochu přežene, i tak zůstává matný, mnohdy jsem nepotřebovala ani pudr a mohla jít ven mezi lidi jen "nakrémovaná". :) A dalším plusem je krásná, nevtíravá vůně. :) Snad nejlepší krém, jaký jsem kdy měla - mezi těmi nejlepšími je na 100 %! :)

  • zmatňuje pleť
  • zlepšuje stav pleti
  • příjemná vůně
  • dostupnost
  • cena


Další recenze od Victoria7 14.6.2015 10:09:08

Tento krém som si kúpila spolu s ich maskou. Lepšie som urobiť nemohla! Krém sa hneď vstrebáva a nezanecháva žiaden flim alebo mastnú pokožku. Dosť hydratuje zmizli mi suché miesta na tvári. Používam ho aj pod BB cream. Obal mi celkom prekáža lebo hneď prvý deň ako som ho otvorila sa nedal zavrieť. Vôňa je taktiež skvelá.

  • Vôňa
  • Ihneď sa vstrebe
  • Hydratuje
  • Obal


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LucieVip 5.4.2016 09:03:48

Koupila jsem tento krém v akci za asi 50 Kč. Jelikž jsem četla zdejší recenze, moc jsem si přála ho vyzkoušet. Byla jsem mile překvapena. Krém je lehoučký, rychle se vstřebá. Nežmolkuje s make-upem. Neucpává póry, nezhoršuje akné. Hydratuje obstojně, ale mám normální pleť e dehydratací netrpím. Vůně je jemná a nevtíravá. Jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela, ale příště ho nekoupím.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Nemastný
  • Nemá UV faktor


věk
25-34

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od SnowBlack 31.3.2013 19:00:24

tento krém som si kupila po precitani pozitivnych reakcii, maju ho prave v DM na SK v akcii. hydratuje super, aj ked mam pocit ze zanechava na pleti trosicku jemny film (mam zmiesanu plet), no inak sa vstrebe celkom pekne a rychlo, myslim ale ze by sa dal pouzit aj pod make up, ja ho pouzivam len na doma. konzistencia je prijemna, ale co sa mi na nom najviac paci je vona - je uuuzasna, taka jemna cukrova, ale nie prilis sladka, pri tomto kreme mi vyhovuje ze tu vonu citim aj nejaky cas po naneseni :)

  • hydratuje
  • fantasticky vonia
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Kajca11 8.1.2014 09:16:24

Vynikající krém na zimu. Mám smíšenou pleť a tento krém pleť krásně hydratuje a vyživuje, Obal mi nepřijde moc praktický, nemám ráda tyto tvary krémů. Není příliš mastný, hezky se vpije a strašně krásně voní. Jeho cena je kolem 50 korun a dá se sehnat v Rossmanu. Určitě ho všem doporučuji. Používám ho jen na tváře, které mám sušší, takže nevím, zda ucpává póry.

  • vůně
  • hydratace
  • výživa
  • cena
  • nepraktické balení


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Krém jsem dostala jako dárek k peelingu téže značky. Krém má krásné tyrkysovobílé balení a jeho vůně je naprosto fantastická, dlouho mi žádný krém takto krásně nevoněl. Bohužel, na mou pleť je moc hutný a mastný a pleť se mi po něm leskne. Hodí se tedy spíš pro suchou pleť, pro mastnou moc není. Docela dobře se vstřebává a nechává kůži vláčnou a hydratovanou. Znovu už nekoupím, ale mrzí mě, že mé pleti nesedl, je úžasný. Navíc mnoha lidem bude vyhovovat to, že se jedná o přírodní produkt.

  • Krásné barevné provedení obalu
  • Nádherná vůně
  • Snadno se vstřebává
  • Vyživuje
  • Hydratuje
  • Přírodní produkt
  • Mojí pleti nesedl


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od eM.X 28.10.2014 11:03:33

Krém je opravdu moc příjemný, je lehoučký, vhodný spíš na mastnou nebo normální pleť. Dobře se rozetírá a rychle se vstřebe, nezanechává žádný nežádouci povlak, takže je vhodný i pod make-up. Bohužel mě po nanesení děsně pálil, co se mi ještě u žádného krému nestalo. Citlivou pleť nemám, taky nemám na tváři žádné ranky, takže nevím, čím to mohlo být. Pálení sice do pár minut odeznělo, ale vždy jsem měla obličej zarudnutý a flekatý. Je to škoda, protože konzistencí mi krém moc vyhovoval, taky se mi líbí, že hezky voní a obsahuje bylinné extrakty. Navíc je za směšnou cenu.

  • konzistence
  • vůně
  • cena
  • pálí


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Tento krém jsem si koupila, když jsem hledala nějaký lehký hydratační krém na mou smíšenou pleť. Většinou mívám mastný pocit po nanesení krému, po tomto ho nemám. Bohužel s akné mi nepomohl, což mě mrzí. Velmi pěkně voní, je to taková svěží jarní vůně. Navíc výrobce slibuje přírodní složení, což bohužel není pravda.

  • lehký hydratační krém
  • vůně
  • neléčí akné
  • nemá přírodní složení


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Saloos Ricinový olej

4.4 86% 12 recenzí