Johnson & Johnson Acuvue Oasys with Hydraclear Plus recenze a zkušenosti

Kontaktní čočky Johnson & Johnson Acuvue Oasys with Hydraclear Plus
Kontaktní čočky Johnson & Johnson Acuvue Oasys with Hydraclear Plus  - obrázek 1
5 4.7 14
  • Průměrné hodnocení 4.7
  • 93% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 327 - 550 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 14 recenzí
  • Výrobce Johnson & Johnson

Recenze produktu
Johnson & Johnson Acuvue Oasys with Hydraclear Plus

věk
35-44

oči
hnědé

Nosím kontaktní čočky už několik let a poté, co se přestaly vyrábět moje oblíbené od Bausch & Lomb Soflens 66 jsem hledala jiné, které by snesly dlouhé nošení, nevadilo jim zakouřené prostředí a nevysušovaly oko. Až po vyzkoušení asi 10 jiných značek a typů jsem narazila na tyto a jsem moc spokojená, Občas i ze zapomnětlivosti přenosím víc jak 14 dní a čočky stále neřežou a nepálí. Mohu jedině doporučit.

  • Nositelné až 18 hodin
  • snesou zakouřené prostředí
  • nevysušují oko
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 19.4.2012 16:08:36

Kontaktní čočky nosím teprve několik měsíců a thyhle sjou moje první, takže nemám možnost srovnání. Doporučili mi je na očním. Myslím si ale, že jsou skutečně dobré a prodyšné pro kyslík. Nedráždí oči ani když s nimi výjimečně na hodinku usnu. Stalo se mi, že jsem je zapomněla vyměnit a přetáhla dobu nošení 14 dnů. I tak byly čočky ještě asi 3 dny v oku příjemné a nedřely. Poté ale už v oku neseděly, jak by měly. Teď už si dobu nošení pečlivě hlídám.

  • nedráždí oko a dobře se nosí
  • i po uplynutí 14 dnů jsou čočky v oku příjemné
  • žádné


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 25.5.2012 10:59:21

Nejlepší kontaktní čočky,které jsem měla. Jsou komfortní, neškrábou, snadno se čistí, i kolem 14 dne jsou velmi pohodlné. Už jsem vyzkoušela asi 6 typů, takže mám srovnání a tyto jsou výborné. Doporučila bych je i začátečnicím, protože na rozdíl od denních čoček se s nimi lépe pracuje.

  • komfortní
  • nemají


věk
25-34

oči
zelené

Další recenze od 25.5.2012 19:15:18

Kontaktní čočky Acuvue Oasys používám již rok a můžu je jen chválit. Předtím jsem vyzkoušela různé jiné a ty mě pálily nebo řezaly. Ikdyž jsou vyráběné na 14 dní, tak s nim někdy překonám ten 14 denní limit a vůbec mi v oku nevadí, to vyzdvihuji. Navíc se s nimi výborně manipuluje.

  • výdrž
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Na doporučení lékařky tyto čočky kupuji už více než 4 roky, jsem s nimi spokojená. Za výbornou cenu dostávám maximum pohodlí, čočky neškrábou, nevyndávám je z oka po celých 14 dnů, někdy zapomenu a nechám déle a ještě nikdy se nestalo, že by byly oči zarudlé jako od čoček jiných značek. Pro citlivé oči doporučuji dokoupit kapky na zvlhčení očí.

  • Skvělá cena
  • Dlouhá výdrž
  • o žádných nevím


Další recenze od 29.8.2012 15:24:01

Nejlepší čočky :) Mám je od začátku nošení čoček, takže 5 let a jsem spokojená. Zkoušela jsem i jiné (Acuvue Advanced 2, Air Optix night and day), hl. měsíční protože to není zrovna levná záležitost, ale tyto čočky jsou prostě nepřekonatelné. Vůbec o nich nevím, jiné mě řezaly nebo se špatně nasazovaly a oči pak byly podrážděné, ale tyto ne. Občas se zamlží, třeba těsně před nebo po 14 dnech, někdy se to ale spraví. Doporučuji s nimi ale nespat - jako se všemi - někdy je to sice poměrně ok, ale jindy člověk přes usazeniny nic nevidí, má oči celé zalepené a je to nepříjemné, i posunuté. Celkově jsou prostě skvělé, mají dobrou propustnost kyslíku, UV filtry a vydrží.

  • cena
  • pohodlí
  • manipulace - lehce modré zabarvení a čísla proti převrácení
  • mohly by být ještě levnější :P


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 10.3.2013 23:01:28

Tyto čočky nosí moje mamka. Jelikož kontaktní čočky nosí už přibližně 10 let, oči se více a více vysušují a mnohé čočky ji přestaly vyhovovat zejména kvůli tomu, že vysušovaly oko a nevydržely vlhké. Tyto používá cca dva roky a je s nimi nesmírně spokojená!

  • Nevysušují oči
  • Výdrž 14 dnů


věk
15-24

oči
zelené

Další recenze od 14.5.2013 20:22:43

Tyto kontaktní čočky, Acuvue Oasys od J&J, používám na doporučení lékaře již šest let. I přes to, že jsou čočky čtrnáctidenní, přetahuji limit a žádné problémy nemám. I když by se nemělo, spím s nimi. Tyto čočky nedráždí oči a ani po dlouhodobějším nošení mě oči nebolí. Mně tedy maximálně vyhovují a já doporučuji.

  • nedráždí
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Vyzkoušela jsem už mnoho kontaktních čoček, ale tyhle jsou bezkonkurenčně nejlepší. Já trpím na hodně suché oči a většina čoček to ještě zhoršovala, s těmito se mi to nestalo. Díky číslům na čočce, jsou velmi snadné k nasazování, nesplete si stranu čočky :D Škoda jen, že nedělají i měsíční, jsou sice na 14 dnů, ale většinou to přetáhnu a vše ok, neškrábou, nelepí se na ně nečistoty.

  • Cena
  • Nevysušují oči
  • Komfort
  • Nedráždí/Neškrábou
  • nic


věk
25-34

oči
černé

Další recenze od 14.9.2013 15:49:39

Tyto čočky nosím od začátku, tudíž nemám možnost srovnání s jinými typy nebo značkami. Přesto si myslím, že jsou čočky velmi kvalitní. Jsem s nimi velice spokojená a nemám důvod je měnit. Čočky mi nedráždí oči, v očích nejsou téměř cítit. Během dne nemám pocit cizího tělesa v oku, to se stává pouze pokud se blíží konec životnosti čoček, kdy je čočka sušší a je potřeba zvlhčovat očními kapkami. Škoda, že jsou k dostání pouze 14 denní, ocenila bych měsíční.

  • komfort
  • nedráždí citlivé oči
  • pouze 14 denní


věk
15-24

oči
modré

Další recenze od 3.1.2014 15:49:52

Tyto čočky jsou opravdu nejlepší, nejpohodlnější....kdybych nepřešla na barevné nosím je doteď. Sestra je začátečník v nošení čoček a byli ji doporučeny tyto. Opravdu je s nimi spokojená, dobře se nasazují, hned sednou v oku a neřežou, sundává je až večer. Rozhodně je doporučuji. Jen škoda, že se přestala dělat jejich barevná varianta.

  • -pohodlné
  • -nebolí z nich oči
  • -asi žádné


Další recenze od 7.2.2014 20:24:50

Nosím šošovky už asi 8 rokov. Dlhodobo používam práve túto značku šošoviek a nemôžem sa sťažovať. Oko zostáva zvlhčené, a to aj napriek tomu, že šošovky niekedy nosím naozaj dlho. Ja som naozaj spokojná a nemienim v najbližšej dobe kupovať inú značku kontaktných šošoviek - nemám na to najmenší dôvod. Myslím si, že aj ich cena je primeraná kvalite.

  • žiadne problémy ani pri dlhšom nosení
  • nemám pocit suchého oka
  • dobre sedia na oku a nerežú
  • primeraná cena
  • žiadne


Další recenze od 18.2.2015 22:28:48

Musím říct, že tyhle čočky mi doporučili na očním, když jsem je začala nosit.Nejsem nijak citlivá, takže si myslím, že mi sedne většina věcí. Čočky jsou příjemné, měla sem strach, že budu mít suché oči nebo tak, ale nemám. Je pravda, že párkrát se mi stalo, že když jsem třeba dlouho koukala do počítače, a pak byly suché, ale to se stává běžně i lidem bez čoček :) Občas si chodím odpoledne zdřímnout a čočky nesundávám (tak mi to říkala i oční). Nikdy se mi nepřilepily k víčku, čehož sem se obávala. Prostě, myslím že skvělý produkt za dobrou cenu :)

  • můžu si s nimi klidně i zdřímnou a nemusím se bát
  • příjemné
  • nevysušují
  • nedráždí ani neřežou
  • nic


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 10.1.2017 17:37:36

Acuvue Oasys with Hydraclear Plus jsem vyzkoušela na doporučení oční lékařky, když mi stávající oční čočky kvůli pobytu v zakouřeném prostředí přestaly vyhovovat. Moc dlouho jsem s těmito čočkami nevydržela a musela jsem je obden střídat s brýlemi, protože mě z nich slzely oči a viděla jsem s nimi hodně rozmazaně, jakoby přes mlhu. Nesedly mi.

  • Dostupnost
  • Cena
  • Častá potřeba střídat je s brýlemi
  • Slzely mi z nich oči
  • Pocit nepohodlí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Color Vue Big Eyes

4.5 88% 2 recenze

Alcon Air Optix Colors

4.5 88% 2 recenze