L'Oréal Paris Casting Crème Gloss recenze a zkušenosti

Přelivy L'Oréal Paris Casting Crème Gloss - velký obrázek
Přelivy L'Oréal Paris Casting Crème Gloss - obrázek 1
Přelivy L'Oréal Paris Casting Crème Gloss - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.5
  • 92% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 169 Kč
  • Kvalita obalu 4.9
  • Celkem 45 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Casting Crème Gloss

věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Minnies 2.2.2014 20:29:26

Tato barva na vlasy je pro mě katastrofa. Koupila jsem si jí ve slevě, ale stejně peněz lituji. Mám odstín 630 Caramel. Na obalu jasně stojí, že vydrží až 8 týdnů, bohužel mě vydržela pouhé 2! týdny. Vlasy si myji 3x týdně. Barvu jsem měla na vlasech cca 25 minut, protože velmi špatně chytala a navíc výdrž je opravdu katastrofální. Znám spousty lepších krátkodobých barev, které vydrží mnohem déle než tato. Absolutně neslibuje to co se píše na obalu!

  • cena neodpovídá kvalitě
  • vymyje se za pouhé 2 týdny místo 8 týdnů
  • špatně chytá


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od ImAdu 12.5.2012 15:37:45

Tak tuto barvu už bych si nikdy více nekoupila. Ano, ihned po nanesení vypadala skvěle - a ta kůra na závěr - jedna báseň ... Jenže jelikož si vlsy myju poměrně často, po chvilce se mi barva vymyla do červena nebo do zrzava - vyzkoušela jsem pralinku a čokoládu , a to mě tak zklamalo, že už bych to s ní nikdy neriskovala .

  • kondicionér
  • vymývá se do zrzava nebo do červena


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Soniik 14.7.2012 12:48:35

Tento přeliv si kupuji v odstínu tmavá fialová, je to nádherný temný, nekřiklavý odstín. V drogerii jsem žádný jiný tak pěkný ještě nenašla, zkoušela jsem i jiné fialové. Trochu rychle se ale na můj vkus vymývá, ale nevadí, trvalé barvy ještě používat nechci. Měla jsem už mockrát, a koupím určitě znova. Pro mě asi nejlepší barvítko na vlasy v drogerii. Oceňuji, že se mi nevymývá do žádné červené či zrzavé šílenosti.

  • nádherný odstín
  • vlasy jsou hebké a lesklé
  • trochu rychle se vymývá


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Caisy 10.8.2012 09:49:05

Barvila jsem se s tímto přelivem asi dva roky v kuse. Nejdříve Karamelem,po tom jsem měla ale až moc zrzaté vlasy,doslova to vypadalo že mi hoří :D Proto jsem koupila odstín 600,byl ale moc světlý a i když má být bez odlesků,po čase byl do zlato-zrz. Proto jsem se nakonec obarvila 415,myslím že to je ledové kakao a krása. Barva mi vydržela skoro dva měsíce studená. Docela mi ale vysušoval,i když to je přeliv.

  • cena
  • vůně
  • množství barev
  • pečující maska
  • lesklé a hebké vlasy
  • hodně odstínů jde do zrz
  • mě dost vysušil


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
normální
zrzavé

Další recenze od talinka 23.1.2013 14:19:49

Přeliv Casting Crème Gloss od L'Oréal Paris jsem zkoušela asi jen dvakrát, ale už je to delší dobu. Na drogérkové barvy supr :) Líbí se mi i výběr odstínů. Jen ke konci se trošku více vymývají, ale za tu cenu opravdu skvělé. A hrozně jsem si oblíbila tu péči nakonec. Skvostná. Už ale nekoupím z důvodu přejití na hennu.

  • Výběr barev
  • Dodává lesk
  • Závěrečná péče
  • Bez amoniaku
  • Vymývá se (jako každá barva)


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Tyto barvy jsem používala velmi dlouho a ráda. Při aplikaci nesmrdí, ale příjemně voní, mají velký výběr odstínů, barva chytá dobře. Jeden bodík jsem strhla za to, že barva nevydrží pěkná tak dlouho, jak bych si představovala - mluvím o těch do fialova. Jinak je tato barva moc příjemná záležitost :-) doporučuji vyzkoušet :-)

  • hezké balení
  • při aplikaci nesmrdí
  • velký výběr odstínů
  • nevydrží na vlasech tak dlouho, jak bych si představovala


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 11.4.2013 17:58:18

Hodnocený odstín : 1021 Blond světlá perleťová. Jako podklad jsem měla melírované a odbarvované vlasy v různých odstínech blond. Barva se dobře nanáší, vůbec nesmrdí, což beru jako obrovské plus. Všechny vlasy sjednotila do krásného a přirozeného odstínu a ani nechytla příliš světle. Vlasy byly heboučké a vůbec ne vysušené jako po jiných barvách a hlavně nesmrděly! :) Bohužel se mi přeliv hodně vymyl už asi po 14 dnech a není po něm téměř památky.

  • nesmrdí
  • chytne jako na obrázku
  • velká škála barev
  • nevysušuje vlasy
  • přiložená maska
  • hodně se vymývá


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 12.5.2013 21:09:13

8304 slunečná medová: Koupila jsem si tuhle barvu/přeliv, protože jsem chtěla své platinové vlasy ztmavit a natónovat do teplejších odlesků. Na platinu chytla skvěle, vlasy vypadaly úplně stejně jako odstín na krabičce. Aplikace je velice snadná a hlavně rychlá, jako šampon, protože se doporučuje je před nanesením ještě navlhčit. Z vlasů nestéká a hezky voní, ne jako některé jiné barvy, které vyloženě smrdí. Stačí nechat působit 10 - 20 min. a pak opláchnout. Vlasy jsou po použití krásně hebké, lesklé a voňavé. ALE - na krabičce je uvedeno, že vydrží až 28 mytí. No, já vlasy umyla cca 4x a barva je skoro fuč, tak nevím. Každopádně někdy příště možná koupím znova.

  • výsledný odstín je stejný jako na krabičce
  • snadná a rychlá aplikace
  • nestéká z vlasů
  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • nevydrží moc dlouho


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od sisi777 27.5.2013 14:36:46

Barva na vlasy Casting Creme Gloss je poměrně dobrá barva. Vyzkoušela jsem odstín červeno-fialový, se kterým jsem byla spokojená. Barva mi i po 20 minutách působení chytla skvěle, jediné, co můžu vytknout je to, že se poměrně rychle vymývá. Ale to se mi stává u všech barev, jediná Londa drží i dva měsíce jak přibitá.

  • krásné odstíny
  • vymývá se rychle


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Od této značky už mám vyzkoušeno několik odstínů. Naposledy jsem 2x za sebou barvila odstínem - Ledové kakao: I na mé dlouhé vlasy si vystačím s jedním balením, po nanesení nepociťuji žádné štípání ani svědění. Po umytí a závěrečné péči jsou vlasy hebké a krásně voní. Jako jedinou nevýhodu shledávám, že se vymývá o dost dříve a chytá tmavěji. Naopak oceňuji širokou škálu nabízených odstínů.

  • široká škála odstínů
  • závěrečná péče
  • rychlé vymývání
  • chytá tmavěji


Další recenze od Emma_Belle 16.8.2013 16:57:39

Pro mě zatím nejlepší barva drogerkového typu - byla jsem spokojená i s Perfect mouse od Schwarzkopf, ale Casting má lehčí aplikaci, tolik se neušpiním. V akci se dá sehnat za stovku. Rychleji se vymývá, ale má dobrou nabídku odstínů - mně velmi vyhovuje čokoládová edice - ledová pralinka. Ideální barva na postupné vymývání tmavě hnědé. Na kůži barví průměrně.

  • nabídka odstínů
  • lehká a čistá aplikace
  • někdy cena
  • méně vydrží


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Jancysska 22.10.2013 21:34:24

Čas od času si tyto barvy kupuju, Z barev dostupných běžně v drogérce určitě patří k těm lepším. Vyzkoušela jsem několik různých odstínů od středně hnědých až po tmavé a jeden dočervena a barva cca odpovídá krabičce, takže je snadné odhadnout výsledek... Velkým plusem je, že nijak výrazně nevysušuje ani jinak neničí vlasy. Vlasy jsou pak krásně jemné, jelikož závěrečná péče je opravdu perfektní... Jedinou nevýhodou je brzké vymývání barvy - barva brzy ztratí ten "šmrnc" nové barvy, i když používáte různé produkty na barvené vlasy...

  • nevysušuje
  • neničí vlasy
  • odstín odpovídá
  • kvalitní
  • výdrž


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Katnys 21.1.2014 16:12:19

jedna z mojich obľúbených farieb na vlasy.dlho som si farbila na tmavo fialovú a ako jediná dodala fakt krásnu farbu.neskutočne dobre voní,kúra ja viac ako skvelá,praktický obal,dobre zafarbí.bohužiaľ sa ale rýchlo vymýva,z krásnej tmavo fialovej som po necelom mesiaci mala takú divnú,vyblednutú červenú,pri každom umytí som videla,ako červená z vlasov tečie dole. Niekedy by som bola rada,aby záverečné kúry predávali aj v samostatnom obale :D

  • dobre zafarbí
  • krásne voní
  • nedráždil mi pokožku hlavy
  • vlasy boli jemné a lesklé
  • má skvelú kúru
  • pre niekoho cena
  • rýchlo sa vymáva


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Kerty 5.7.2014 13:53:55

Po dlhom čase som si znova nasla k nrj cestu predtym som použivala stale dookola tu medovu blond ta bola fajn :-) tera som vyskusala 535 tusim čokolada :-) musim povedať aj ked mi chytila ako je na obrazku cakala som tmavsiu :-) super sa mi s nou farbilo,vona je prijemna nedraždi ani neštipe :-) vystači aj na dlhšie vlasy uplne v pohode :-) po oplachnuti su vlasy jemne a vonaju a kondicioner co patri k baleniu tiež nieje na zahodenie :-) cena fajn a maju ju dosť casto aj v zlave :-) rukavice čo su v baleni su super predtym u inýh znaciek mi boli vsetky velke tieto su akurat :-)

  • jednoducha aplikacia
  • vôna
  • cena
  • pekne odtiene
  • balenie
  • mohla by byt dlhsia vydrž :-)


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od eM.X 2.11.2014 13:48:12

Používám odstín Ebenově černá, co je asi nejpřirozenější černá, jakou jsem viděla. Nedělá efekt helmy, vlasy jsou po ní krásně lesklé a vzdušné. Barvila jsem už x-krát a nikdy nebyly vysušené nebo nějak jinak poškozené. Líbí se mi láhvička s aplikátorem, díky které se snadno nanáší. Barvy je dost, na vlasy až k pasu mi vystačí jedno balení (i když jen tak-tak). Velkým negativem je ale výdrž, do dvou týdnů se skoro úplně vymyje. Přesto budu kupovat dál, za tu přirozenou barvu a zdravé vlasy mi to stojí. Závěrečnou péči kvůli obsahu silikonů nepoužívám, takže nemůžu zhodnotit.

  • přirozená barva
  • nepoškozuje vlasy
  • výdrž


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od zpuk 6.5.2016 21:49:12

Tuto barvu mám moc ráda a jinou už ani nekupuji. Používám odstín Hořká čokoláda, a to asi 4x do roka, protože se postupně vymývá. Barva je velmi přirozená, s hezkými odlesky. Aplikace je velmi snadná, barva při barvení nestéká a v balení najdete také závěrečnou výživnou péči. Také se mi líbí, že existuje nespočetné množství odstínů, takže si vybere určitě každý.

  • - přirozené odstíny
  • - barvení tón v tónu
  • - krémová barva
  • - množství odstínů na výběr
  • - nemá


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

jedna z nejlepších barev sehnatelných barev v drogerii v současné době. Barva by mohla mít větší výdrž, ale to taky může být mými vlasy, které jsou pevné a silné, tak to nemůžu svádět na barvu. Jinak odstíny pěkné, není jinak co vytknout. Jen by mohlo být víc odstínů ve vínovo-červeném odstínu, teď je jich prachbídně málo. Nejlepší barva bývala stejně Féria.

  • snadná dostupnost
  • hezké odstíny
  • barva by mohla víc držet


Další recenze od Elienka 27.3.2012 16:53:28

Pro mě nejlepší barva na vlasy v drogériích. Nemám s ní žádný problém. Samozřejmě je to chemická barva ale je dobrá. Barevně je super, vydrží hodně dlouho, dobře se nanáší a vlasy nejsou poničené. A nejlepší je závěrečná péče s mateří kašičkou.

  • dlouho vydrží
  • závěrečná péče s mateří kašičkou
  • dobrá konzistence
  • nic


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Lisboa 29.3.2012 06:19:13

Hodnocený odstín - 200 ebenová černá: přírodní barva mých vlasů je všem dobře známá myší hnědá až tmavě blond. na tmavo se barvím už 11 let a roky jsem používala příšerný přeliv od Palette. ke Castingu jsem přešla hned po jeho uvedení na trh a i když jednou za uherský rok vyzkouším jiný přeliv nebo zajdu ke kadeřnici, vždy se k němu vracím. a ráda. ebenově černá je nejpřirozenější odstín černé, na jaký jsem narazila. vlasům dodává krásný lesk a pokud srovnám s Palette, vlasy v podstatě nevysušuje. vymývat se mi a světlat začne asi po třech týdnech, ale nic dramatického. většinou se snažím dodržet mezi barveními 6-8 týdnů pauzu (záleží na odrostech). používám s klidem i na obočí a nikdy jsem neměla žádný problém. navzdory počátečním obavám obočí stále mám, a to krásně husté:) maximálně mi vyhovuje i aplikátor s hubičkou, který nasměruje barvu přímo ke kořínkům. do délek vmasírovávám až na závěrečných 5 minut. profi přeliv z kadeřnictví se mi z vlasů vymývá sice pomaleji, ale vzhledem k úspoře času je pro mě Casting jasná volba.

  • dodává lesk
  • nijak dramaticky nevysušuje vlasy
  • krásný přirozený odstín
  • ---


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od Mia_Sofia 29.3.2012 11:59:53

Ebenová černá od Castingu je asi nejpřirozenější černá, jakou lze v drogeriích koupit. Upřednostňovala jsem ji z důvodu, že ostatní černé byly velmi nepřirozené a tvrdé a vypadaly jako helma, tato na mých vlasech působila, jako by šlo o mou přirozenou barvu.

  • voňavá závěrečná péče
  • přirozená barva
  • přirozeně se vymývá
  • Neničí vlasy
  • vlasy jsou po pouižtí krásně lesklé
  • vyživí
  • výdrž 1 max. 2 měsíce


věk
35-44

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od Meggy 30.3.2012 15:03:16

Hodnocený odstín - 200 ebenová černá: Tuto barvu si kupuji od samého začátku, co ji u nás začali prodávat a jsem s ní spokojená. Párkrát jsem zkusila jinou, ale s radostí se vracím k této. Nedráždí mi pokožku hlavy. Když si ušpiním od barvy kůži, tak to jde umýt, což byl u jiných barev (pro mě) problém.

  • nedráždí pokožku
  • přirozený odstín
  • příjemně a snadno se aplikuje
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Hodnocený odstín - 200 ebenová černá: Naprosto skvělý přeliv, dlouho drží, vypadá velice přirozeně, závěrečnou péči s mateří kašičkou naprosto miluji. Neničí vlasy a lehce se smyje z kůže i z nabytku. Můžu jen a jen doporučit. Já už si jinou nekupuji., protože takhle krásně přirozenou černou nenajdete

  • závěrečná péče
  • barva
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od B.bbbb 13.7.2012 14:07:18

Když jsem měla hnědé vlasy, kupovala jsem si jen tyto přelivy, na drogérku vážně bomba. Je pravda, že tmavší odstíny chytaly tmavěji, než na obrázku, ale cca po třetím mytí se vymyly do slibovaného odstínu. Ke konci mého domácího barvení jsem používala odstín Medový jantar a moc mě bavilo, že jsem si mohla sama regulovat nazrzlý tón ve vlasech - nechávala jsem přeliv na vlasech tak o 10 min. déle :-D Bezvadná je i závěrečná péče s mateří kašičkou, měla jsem po ní krásně hebké a lesklé vlasy.

  • super odstíny
  • nevysušuje vlasy - naopak jim dodává lesk a se závěrečnou péčí jsou vlasy opravdu krásné
  • snadná aplikace
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Používám pravidelně, pouze lehce střídám odstíny. Barva odpovídá očekávání, maximálně může být o ton tmavší, s čímž počítám. Po použití jsou vlasy pěkné a lesklé, barvy jsou přirozené. Použití je snadné, v balení je vše potřebné včetně závěrečného kondicioneru. Ve slevě kupuji okolo 100Kč, a dobarvuji co dva až tři týdny. Jedno balení mi stačí na dobarvení na vlasy do pasu. Zkušenosti mám s odstíny hnědé a zrzavé (karamel, jantar,...).

  • Balení
  • Cena
  • Nenáročnost barvení
  • Škála odstínů
  • Lesk vlasů po použití
  • Vlasy mohou chytit tmavěji, než je uvedeno na obalu.u


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
blond

Hodnocený odstín - 500: Kaštanová. Krásná středně hnědá. S tímto přelivem jsem celkově spokojená, jelikož na mé dlouhé vlasy stačilo pouze 1 balení a aplikace byla velice příjemná. Oceňuji taky závěrečnou péči, která barvu nádherně podtrhne. Kladné body jsou i za to, že mě z barvy nic nesvědilo, nepálilo atd. Barvička je krásná, ale vzhledem k tomu, že se nejspíš bude vymývat příště zvolím tmavší odstín.

  • pohodlná aplikace
  • závěrečná péče
  • výsledkem krásná barva
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od zuzad 27.9.2012 19:21:16

Tento přeliv si kupuji od té doby, co se objevil na trhu. Předtím jsem používala přeliv od Palette, který nebyl špatný, ale držel jako barva. S přelivem od L´oreal jsem naopak velmi spokojená. Krásné, přirozené barvy, které se postupně jemně vymývají, i když si vlasy myji co dva dny, barvička vydrží hezká dlouho a pak stačí dobarvit odrosty (moje původní barva je tmavá blond) cca za 2-3 měsíce. Já se teda snažím vydržet co nejvíc, protože vím, že chemie není taky nic moc. Kupuji si odstín Tmavý kaštan a max. spokojenost.

  • - Krásné a přirozené barvy
  • - Lesklé vlasy
  • - Vymývá se postupně
  • - Snadná aplikace
  • - vyšší cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Denii 11.11.2012 15:36:52

Casting creme gloss naprosto zbožňuji!! Používám odstín 500 Kaštan, což je nádherně tmavě hnědá barvička. Na hlavě neštípe, nepálí a vlasy mám po ní nádherně leské a konečky zacelené. Když je v drogerii na akci kupuji za 109 Kč. Doporučuji všem co chtějí mít krásnou barvu a nezničení vlasy.

  • neštípe
  • krásný lesk vlasů
  • žádné


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Marilou 22.1.2013 21:47:58

Barvy z řady Casting Creme Gloss jsou bez amoniaku a mají krásné přirozené odstíny. Mám zkušenost s blond barvou číslo 1021 a mile mě překvapila. Barva během nanášení nestéká a jako jedna z mála mi ani "nesmrdí". Výsledek přesně podle obrázku, vlasy jsou navíc lesklejší a barvička je krásně oživila. Určitě do ní půjdu velmi ráda znovu.

  • barva bez amoniaku
  • přirozené odstíny
  • výsledek podle obrázku
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Ma-fik 22.1.2013 23:19:26

Tuto barvu na vlasy si kupuji pořád dokola, protože jsem zatím nenarazila na lepší barvu, která by dělala tak přirozené odstíny. U hnědých je to asi celkem jedno, ale jelikož mám blond vlasy, záleží mi na přesném barevném odstínu (nechci být jako kuřátko ) :D tato barva je nádherná, voní, vlasy jsou vyživené, lesklé. Co víc si přát od barvy na vlasy?? 100% koupím znovu a vřele doporučuji - hlavně blondýnkám :)

  • vůně
  • přirozené odstíny
  • bez amoniaku
  • možná pro někoho cena


Snad jediná drogérková barva na vlasy, se kterou jsem se fakt těšila na barvení a výsledek, místo očekávání dalšího pr*seru :-) Používala jsem ebenově černou, docela dlouho, teď už nějaký čas vymývám a nechávám odrůst a ráda bych přešla na nějaký tón středně tmavě hnědé taky od CASTINGu...

  • lesk vlasů
  • snadná aplikace
  • ucházející výběr odstínů
  • dostatečné množství produktu v jednom balení na obarvení i delších vlasů


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od anyme 23.1.2013 21:32:44

Řekla bych, že je to asi nejlepší přeliv, který lze zakoupit v drogerii. Vždy chytl dle obrázku na obalu. Vymývají se jako každý přeliv. Jediný odstín 400 mi tedy držel na vlasech dost dlouho, ale zas to byla barva pěkná. Rozhodně doporučuji. Aplikace je příjemnou záležitostí.

  • příjemná aplikace
  • odstín odpovídá realitě
  • cena


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od Samsi 31.1.2013 23:28:01

Právě jsem vyzkoušela odstín 600 - světlý kaštan. Kvůli mým předchozím zkušenostem jsem rovnou sáhla po o odstín světlejší hnědé než jsem chtěla docílit (mám tmavé vlasy, a střední hnědá na obalu = černá na mých vlasech). Výsledek - úžasný. Snad poprvé se mi podařilo vykouzlit přesně ten odstín co jsem chtěla (tedy ten co je na obalu 500). Vlasy lesklé, hebké, akorát hned po aplikaci mi vlasy neuvěřitelně elektrizovaly (nevím jestli to bylo tou barvou nebo prostě měly špatnej den), každopádně po dalším umytí už to bylo ok a já musím říct, že jsem absolutně spokojena.

  • přirozené odstíny
  • hebké a lesklé vlasy
  • péče na barvené vlasy
  • čistá aplikace
  • elektrizace vlasů


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od moussess 22.4.2013 16:46:13

konečně jsem měla možnost tuto barvu vyzkoušet, jelikož byla ve slevě na 100 kč. Výsledná barva byla famózní, leská a prostě nádhera. použila jsem je na příčesky a poté na své vlastní vlasy. na mých vlasech ještě působí, ale barva na příčeskách je opravdu dokonalá. určitě zakoupím tuto barvu znovu, hned jak bude zase v akci.

  • dodá lesk
  • nevysušuje
  • hydratuje
  • nádherně voní
  • cena


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Slniečko 27.5.2013 13:33:19

Vyskoušela jsem už víc odstínú, a všechny chytly moc hezky. Navíc přeliv vlasy neničí, spolu s přiloženým balzamem mám vlasy vždy krásné, lesklé a hebké. Trochu se mi nelíbí tuba, mně se špatně drží a bolí mně ruka, než všechno vymačkám. Ale jinak skvělá. Odstín 1021 už tolik šetrný není, nejvíc mi sedí 1010. Krásně umí sjednotit barvu vlasú. Takže toho vždy využiju, když se mi něco nepovede :D

  • šetrná
  • voní
  • odstín odpovídá
  • špatná tuba
  • nejsvětlejší odstín už není tak šetrný


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od estanzie 25.9.2013 14:00:56

Naprosto bezchybný produkt. Nejvíc se mi asi líbí, že to není klasická chemická barva, která se má používat jen na šediny ale spíše velmi dobrý přeliv, který neničí mé 18ti-leté vlasy. Používám odstín 323-Hořká čokoláda. Výsledný odstín je výrazně tmavý a vlasy se nádherně lesknou a jsou krásně hebké. Barva vůbec nesmrdí. Používám vždy po 2 měsících a to, že se barva vymývá mi vůbec nevadí, díky tomu aspoň nejsou tolik vidět odrosty a celkově mé vlasy vypadají přirozeněji. Závěrečná péče je super, je jí 40 ml a to mi vydrží i na 5 použití.... :D

  • výrazná barva
  • ozdraví vlasy místo vysušení
  • žádný smrad
  • -----


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od Aysel 25.9.2013 18:27:35

Jediná barva u které se nebojím domácího barvení. Krásně chytá, voní, neničí tolik vlasy ( nebo je to aspoň můj pocit) a závěrečná péče je úžasná. Je pravda, že se vymývá, ale mě se vymývají i barvy od kadeřníka.... Naposledy jsem se barvila asi před dvěma týdny odstínem 613, který mi chytl krásně světle, ne jako většina domácích barev do černa.... takže jsem jen spokojená =)

  • Přirozené barvy
  • Neničí tolik vlasy
  • Krásně voní
  • Lepší jak od kadeřníka
  • o žádném nevím


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od kybermyska 26.9.2013 15:02:55

Tuto barvu L'Oréal Paris Casting Crème Gloss si kupuji už asi 4 roky pořád dokola. Je to nejlepší barva, jakou jsem kdy vyzkoušela. Kupuji si blond ledový odstín 910 a chytá krásně. Ze začátku má sice trošku šedivý nádech, ale vypadá to i tak velmi pěkně a navíc se to brzy vymyje do požadovaného odstínu. Barva nesmrdí, krásně se nanáší a tolik neničí vlasy.

  • krémová konzistence
  • voní
  • dělá krásný odstín
  • nevysušuje vlasy tolik jako jiné barvy
  • trošku rychleji se vymývá


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od hoslin 12.10.2013 14:46:35

Tak i já mám odzkoušeno. Odstín 801 Saténová blond. Nejlepší, nejlepší, nejlepší!!! Od teď kupuji už jen tuto barvu. Jsem úplně nadšená. Konečně jsem sundala z hlavy svoje příšerné "kuřátko" a mám krásnou přirozenou barvu vlasů. Nádherně sjednotila barvu mých vlasů a vykouzlila mi prefektní přirozený odstín, takový jaký jsem si vždycky přála. Není ani moc světlá, ani moc tmavá a vůbec není žlutá ala kuře. Přesně tak akorát. Snadno se aplikuje. V pohodě jsem to zvládla sama doma. Konečná péče je taky perfektní. Kdyby se někde dala konečná péče samostatně koupit, tak si ji pořídím, protože takovou vzpruhu mým vlasům žádná maska nedopřála jako právě tato. Ani po několika mytích se mi zatím vůbec nevymyla. Rozhodně doporučuji!

  • závěrečná péče je naprosto úžasná
  • krásně voní
  • nádherný přirozený odstín vlasů
  • cena je také příznivá
  • vůbe žádné !!!


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Katie92 18.11.2013 22:12:23

Výborná barva na vlasy. Je příjemně lehce parfemovaná, aplikace je snadná a závěrečná péče úžasná. Hezky voní a vlasy jsou opravdu heboučké. Odstíny jsou také super, vyzkoušela jsem několik hnědých a byla jsem spokojená. Akorát jednou jsem byla trochu šokovaná z odstínu ,,Ledový kaštan." Na mně chytnul dost do červena, takže vypadal spíš jako ,,doruda rozpálený kaštan." :) Ale vypadalo to celkem pěkně, takže jsem si to nechala, zas tak výrazně to vidět nebylo. Takže tyhle barvičky určitě doporučuji!

  • Šetrná k vlasům
  • Zajímavé odstíny
  • Dobrá výdrž
  • Super závěrečná péče
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od marsse7 26.12.2013 21:32:57

V dobách, kdy jsem se ještě barvila, to byla skvělá volba pro moje poškozené vlasy, protože přeliv je tolik nenarušoval. Vlasy po něm byly krásně lesklé. Kupovala jsem si různé odstíny, vždy chytly dost podobně jako na obrázku. Co jsem měla ale nejradši jeho zvláštní vůni. Z vlasů se vymýval tak nějak postupně, ještě teď po půl roce po poslední aplikaci přeliv ještě decentně mám. Takže určitě doporučuji.

  • parfemace
  • krásné vlasy
  • přirozené odstíny
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Tak právě obarveno a vyfoukáno a potvrzuji, že barva je naprosto skvělá. Přiznám se, že jsem teď v životě poprvé barvila sama doma, protože jsem se vždycky bála a šla raději ke kadeřnici, ale teď mě přemohla zvědavost. Rozhodovala jsem se mezi Palette color shampoo (přemlouvala mě k němu kamarádka), ale teď jsem ráda, že jsem koupila Casting a to v odstínu 500 Kaštan: předtím jsem měla obyčejnou středně hnědou barvu + ombré a navíc celkově vyšisovanou hnědou ze sluníčka. Mým cílem bylo zrušit ombré a ztmavit/oživit mou hnědou. To se mi povedlo na jedničku. Barva absolutně nechytla na černo nebo extra natmavo, ale na nádhernou tmavě hnědou barvu s krásným třpytivě hnědým podtónem, ale uvidíme co udělá další mytí. Co se týče ombré délek, tak tam je to samozřejmě lehce slabší - je to přebarvené, ale pokud zvednu konce vlasů ke kořínkům, tak malý rozdíl ještě vidět je, ale nic co by mi nějak vadilo. Příště aplikaci otočím a nejdřív nabarvím délky a pak půjdu nahoru. Koupila jsem pro jistotu dvě balení, protože mám hodně dlouhé a husté vlasy, ale nakonec mi ještě trošku zbylo, takže pro příště vím, že mám jistotu. Aplikace snadná, ale stejně jsem poté barvu dávala do dlaní a vtírala do délek a i po hlavě. Ten malý zobáček mi úplně nevyhovoval. Rukavice perfektně padnou na ženskou ruku a třešničkou je závěrečná péče, která pro moje vlasy byla jako slast. Vlasy mám teď nádherně hladké, neuvěřitelně lesklé a živé jako nikdy. Ještě mě překvapila aplikace na mokré vlasy, měla jsem strach, že neuvidím, kde všude barvu mám, ale nakonec je logické, že vlasy mají mokré menší objem, tudíž i barva lépe vystačí a tak jsem pak prostě věděla, že už jsem to dala všude. Za mě 1++ :-)

  • Cena v akci
  • Krásný odstín, který odpovídá
  • Textura po rozmíchání - nestéká
  • Rukavice
  • Závěrečná péče
  • Vůně
  • Možná bych dala přednost namíchání barvy např. v mističce


Další recenze od silvi421 21.1.2015 20:57:36

Najlepšia farba, akú som mohla kedy na vlasy dať! Aplikácia bola jednoduchá, a farba nestekala z vlasov kde-kade. Výsledok bol super- vlasy sa mi leskli a boli jemné na dotyk. Okrem toho vlasy sa mi aj teraz po umytí dobre rozčesávajú, nie sú vysušené, ako po iných farbách. (čomu som veľmi vdačná:) Dala som si slabý odtieň, nabudúce určite skúsim tmavšiu farbu. Dávam palec hore.

  • jednoduchá aplikácia
  • uspokojivý výsledok
  • vlasy sa dobre rozčesávajú aj po farbení
  • farba nevysušuje vlasy
  • cena


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
černé

Další recenze od m_abr24 29.1.2015 20:38:39

Používám odstín 200 - ebenově černá. Tuto barvu mám už přibližně 3 roky a jsem maximálně spokojená. Vypadá velmi přirozeně, zdá se mi že na světle občas chytá odlesky do hněda, takže nepůsobí jako helma. Určitě bych jí už za jinou nevyměnila, vlasy nemám vysušené a dělá mi dobře i na pokožku hlavy. Fleky po barvení se mi vymyjou asi po 2 - 3 umytí, z obličeje samozřejmě dřív. Barva sice blbě drží na jemných vláskách kolem obličeje a na krku, ale to všechny barvy. Mrzí mě, že ji stále zdražují (dá se koupit v akci i za 90,-), ale i tak u ní zůstanu. Závěrečnou péči moc nepoužívám, jen po smytí barvy.

  • přirozená černá
  • nevysušuje vlasy ani pokožku hlavy
  • nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Tento přeliv jsem si absolutně zamilovala :3 První jsem zkusila čokoládovou, poté světlý kaštan a dnes jsem si v drogérce koupila čokoládovou karamelku, už se nemůžu dočkat na zítřejší barvení :-). Nikdy se mi nestalo, že by blbě chytnul a byla jsem "flekatá", nevysušuje mi vlasy, závěrečná péče je úplně super, líbí se mi, kolik odstínů je na výběr... Prý má vydržet jen 28 umytí, ale mě vždycky drží 2-3 měsíce, a to si vlasy umývám každý druhý den :-). Takže abych to shrnula: Tento přeliv jsem si opravdu zamilovala, a myslím, že už nebudu chtít používat jiný :-D.

  • Výběr z mnoha odstínů
  • Bezvadně chytá
  • Závěrečná péče
  • Nevysušuje vlasy
  • Příjemně voní
  • Jedno balení stačí i na dlouhé vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Bebsi 7.6.2016 18:26:16

Pro mě asi nejlepší barva na domácí barvení. Velký výběr ze škály odstínů byl důvod, proč jsem si jí koupila poprvé. Poté, co krásně chytla a po několika umytí byl odstín stále "živý" tak jsem byla naprosto spokojená. Další plus je jednoduchá aplikace- konečně jsem neměla špinavou koupelnu, a péče s mateří kašičkou na závěr.

  • odstíny
  • aplikace
  • péče s mateří kašičkou
  • asi nic


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené

Palette Color Shampoo

3.8 71% 25 recenzí