L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující šampón recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující šampón - velký obrázek
Šampony L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující šampón - obrázek 1
Šampony L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující šampón - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 3.6
  • 54% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 130 Kč
  • Kvalita obalu 4.6
  • Celkem 28 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Arginine Resist X3 posilující šampón

Další recenze od silvi421 13.10.2016 15:13:45

Jeden z najhorších šamponov, čo som kedy mala. Dlhšie som používala iný ,a chcela som zmenu, a teda skúsila tento..otras! Vlasy som umyla večer a na druhý deň už úplna masná placka z vlasov. Pekne síce vonia,ale to je asi všetko z tých pozitív..Vlasy som ráno dala do gumičky a ked ju neskôr dala dole, tak som si mohla vlasy znova umyť. Za mňa už nikdy viac.

  • vonia
  • strašne mastí


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od jana81 7.5.2015 09:56:50

Po prvních pár použitích jsem měla pocit, že tento šampon moje jemné vlasy trochu zatěžuje a rychleji se po něm mastí, tak jsem ho na nějakou dobu odložila. Pak jsem si řekla, že ho teda dopotřebuji a vrátila se k němu a zdál se mi pak celkem v pohodě. Asi nemám nic zásadního, co bych mu vytkla, ale ani mě ničím neoslovil natolik, abych si ho kupovala znovu. Hezky voní, pění tak nějak normálně. Dlouhé vlasy se po něm rozčesávají celkem dobře. Znám ale určitě šampony, po kterých jsou vlasy hebčí a lesklejší. Černý obal se mi moc nelíbí, hezčí je ten průsvitný u light verze tohoto šamponu. Používala jsem i balzám z této řady a že bych měla vlasy posílené - nevím, spíš si to nemyslím.

  • hezká vůně
  • dlouhé vlasy se docela dobře rozčesávají
  • jemné vlasy může trochu zatěžovat


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od camyl 7.4.2014 20:13:23

Je to takový průměrný šampon z drogerie, myslím, že vlasy si zaslouží lepší péči než tento produkt. Obal mě něčím přitahuje - černá s růžovou působí luxusně, tak jsem si ho koupila a používala asi 4 měsíce. Má moc pěknou vůni a dobře pění (i když většinou drahé luxusní šampony moc nepění, tak nevím, jestli je to pozitivum). Ale. Vlasy se po jeho používání rychleji mastí, vysušuje pokožku na hlavě a vlasy opravdu neposiluje, jak tvrdí. Ne, už si ho nekoupím.

  • vůně
  • dobře pění
  • vyšší cena
  • mastí vlasy
  • vysušuje pokožku na hlavě
  • neposiluje vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Kajca11 30.10.2013 21:21:54

Loreal jsou poměrně kvalitní šampony, ale tento mi vůbec nevyhovoval. Myju si vlasy jednou za tři dny, ale s tímto šamponem jsem měla vlasy už druhý den ošklivě mastné. Hezky voní, ale že by vlasy nějak posílily či zregenerovaly, to se mi nezdá. S loreálem jsem spokojená, ale ne s tímto druhem, červený a nebo bílý regenerační mi přijde mnohem lepší.

  • vůně
  • cena
  • vlasy jsou rychle mastné
  • nepomáhá


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Minajesty 30.10.2013 13:15:16

Opravdu nejlepší šampon, co jsem kdy měla!! Šampon slibuje posílení a expertní péči pro posílení slabých vlasů s tendencí k vypadávání a lámání. Já si ho nemůžu vynachválit, po šamponu mě vlasy nepadají, snad vůbec nevypadávají! Jakmile si umyju jakkýmkoliv jiným šamponem, už mě zase vypadávají. Takže opravdu super výrobek a vřele doporučuji vypadávajícím vlasům! :) A mimochodem - nádherně voní! ;)



  • vlasy nevypadávají
  • krásně voní
  • vyživuje od kořínků
  • žádné!


Další recenze od PetulinaLu 19.10.2013 14:47:45

Tuhle značku šampónu jsem neměla v oblibě, až když jsem objevila tento a musím říct, že jsem si ho opravdu zamilovala. Má úžasnou vůni a to složení látek, co tam má údajně být je taky super! Nemohu si ho vynachválit. Po umytí mám krásně vonící, hebké a odolnější vlasy. Mám celkem málo vlasů a příjde mi, že po pužití šampónu mám i větší objem. Také od stejné značky doporučuji šampón s mateří kašičkou (bílý obal se zlatým) je pro suché vlasy a je taky moc fajn. Jsou to jasné jedničky.

  • cena
  • skvělá vůně
  • stačí málo
  • žádné


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Alily 22.9.2013 18:41:17

Šampon je absolutně úžasný. Na první použití se nemusí zdát úplně kvalitní, ale po delším užívání je vážně skvělý. Vlasy jsou silnější, zdravější, nevypadávají a mají i větší objem a jsou jemné. Přesto doporučuju používat i balzám z této řady, aby vlasy byly jemnější. Po samotném šamponu jsou totiž přece jenom dost takové suché a napohled zničené, i když třeba nejsou.

  • posilňuje
  • zdravější vlasy
  • vlasy nevypadávají
  • větší objem
  • jemné vlasy
  • samotný šampon vlasy trochu vysušuje


Tento šampon jsem si koupila za účelem posílení vlasů. Výsledkem byl pravý opak, začaly mi vlasy hodně vypadávat. Možná má účinek takový, že si vlasy umyjete a ty špatné Vám vypadnou, ale nevím. Za mě určitě už ne, ikdyž vůně není úplně špatná ale spíše taková chemická. Maska tohoto produktu je hodnocena k lepšímu nevím, možná nesedl tento šampon jen mě a sestře a kamošce. :-D

  • pěkný obal
  • vypadávání vlasů
  • z vůně jde cítit chemie
  • žádný účinek


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Kupovala som ho aj s balzámom a sprejom tej istej rady. Vlasom vôbec nepomohol, neposilnil ich iba čo ich zaťažil a vlasy sa viac mastnili. Už by som si ho viac nekúpila a môžem povedať , že toto bol najhorší šampón čo som mala od Elséve. Vôňa bola inak príjemná. Nerobil mi lupiny ani nedráždil pokožku. Mala som pocit , že mi zvýrazňuje zničené konce.

  • žiadne
  • hneď mastné vlasy
  • neposilňuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od Mandelinka 28.8.2013 08:46:46

U mě klůasický průměr. Koupila jsem si ho na doporučení, trochu jsem se bála, když jsem si přečetla, že vlasy po něm "ztěžknou" a dělají se lupy, jsem na to docela náchylná. Měla jsem i kondicionér a masku. Nakonec ty první použití byly v pohodě, byla jsem spokojená, vlasy příjemné na dotek a celkově super. Bohužel po nějaké době používání se mi začaly zase znovu mastit a zase jsem musela šampon vystřídat. A to bylo dřív než obvykle, většinou to přijde až s druhým balenímTakže u mě průměr, uvidím až se k němu zase vrátím, jestli změním názor, ale myslím, že příště vyzkouším zase jiný.

  • ze začátku byly vlasy příjemné na dotek
  • po čase se zase vlasy začaly brzy mastit


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

S tímto šamponem nemám problém. Koupila jsem si ho někde v akci, že ho vyzkouším. Od té doby ho mám pořád a beru si ho s sebou na cesty. Tedy nepoužívám ho kontinuálně, vždy tak 3x po sobě. Mám k němu i kondicioner ze stejné řady a spolu mi vyhovují. Vlasy pěkně umyje, nezatíží, neřekla bych, že se mi po použití mastí víc, po použití kondicioneru se dají i pěkně rozčesat. Za mě ano :-) Jo, a ještě mi pěkně voní :-)

  • cena v akci
  • pěkná vůně
  • nezatěžuje vlasy
  • vlasy se nemastí rychleji
  • žádné extra posílení vlasů tedy nepociťuji


dobrý den :) Tento šampon mě upřímně dost zklamal :( Nesplňuje to co má. Vlasy se mi po něm sice méně mastí, ale kvůli tomu jsem si ho nekoupila. Posílené vlasy nemám v žádném případě, naopak mám pocit že mám vlasy ještě víc zplihlé. Dávám dvě hvězdičky protože se mi vlasy nemastí tak rychle jinak šampon nedoporučuji.

  • vlasy se mi tak snadno nemastí
  • posílené vlasy nemám
  • naopak mám vlasy zplihlé


věk
25-34

Další recenze od Nera V 6.6.2013 21:00:58

Šampón považujem za taký priemer, dobre pení, páči sa mi obal, rovnako aj vôňa je pekná, typická pre rad Elseve. Čo sa týka účinkov musím uznať, že sa mi zdá, že vlasy boli po umytí pri korienkoch také silnejšie a pevnejšie. Šampón po pár umytiach však začal vlasy zaťažovať, takže som ich musela umývať každý deň a preto som ho aj odložila. V budúcnosti si ho kúpiť neplánujem

  • vôňa
  • pekný a praktický obal
  • dobre pení
  • posilňuje vlasy pri korienkoch
  • zaťažuje vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od ElzZzie 22.5.2013 21:28:50

Tento šampón jsem si koupila někdy v prosinci, když byl v dárkovém balíčku a vycházel za výhodnou cenu. Mé vlasy jsou normální až suché a tento šampón je vysušil ještě více, navíc po umytá mi vlasy vypadávaly více než po jiném šampónu. Dokonce bych řekla, že se mi kvůli němu objevily i lupy. Elseve mě tentokrát zklamal.

  • dobrý obal
  • pění
  • umyje
  • vysušuje
  • vlasy neposiluje - ba naopak


Další recenze od Kajuš 29.4.2013 19:01:21

Mám dlouhé vlasy skoro po zadek a po braní antikoncepce mi začaly vypadávat. Tento šampon vypadávání zastavil, při česání mi většinou nic nevypadne :-) Stačí jedno nanesení, není potřeba 2x po sobě. Vůně vydržídlouho, moc pěkně voní. Vlasy jsou hebké a lesklé. Zkusila jsem už mhoo a u tohodle zůstanu. Ještě je fajn od stejné značky růžový s výtažkem z perel :-)

  • vůně hebkost vlasů a lesklé
  • nepřidá na objemu ale to ani neslibuje


Další recenze od ertanel 21.4.2013 20:26:56

Tento šampon jsem kupovala kvůli problémům s lámavými konečky. Používala jsem samostatně obden a bez kondicionéru. Bohužel mě docela zklamal. Nemastil vlasy a příjemně voněl, pěnivost normální a to je bohužel vše pozitivní, co mohu říct. Šampon nenadchl a znovu jej určitě nekoupím a dám přednost lepším a levnějším šamponům.

  • vůně
  • balení
  • lupy
  • těžkost vlasů
  • maštění vlasů


věk
25-34

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Lafelay 20.2.2013 22:03:29

Brouzdala jsem po drogerii a narazila na tento šampón. Viděla jsem na něho reklamu tak jsem si řekla, že ho zkusím. Šampón teda opravdu hodně pění a nádherně voní. Na dotyk jsou vlasy pevnější a mají větší objem, než doposud. A co je další plus - už se mi tolik nemastí. Jsem s výrobkem spokojená a určitě si ho koupím znovu.

  • vůně
  • balení
  • hodně pění
  • objem
  • pevné vlasy
  • vlasy se už nemastí
  • cena
  • nic jsem zatím nezaznamenala


Další recenze od Marcy28 16.2.2013 22:32:41

O šamponu jsem předpokládala, že když má zlepšovat hustotu, resp. kořínky vlasů, bude jim prospívat. Bohužel mě zklamal, protože byl dost hutný a navíc má dost silikonu, který pokožce spíš ubližuje. Vlasy jsou sice lesklé ale dost rychle mastné. Víckrát již nekoupím.

  • nic
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od smarny 17.11.2012 09:19:19

Já jsem byla andšená z tohoto šamponu, protože moje vlasy pak byly jemné na dotek, ale silné co do tahu - už mi skoro vůbec nepraskaly při natažení a navíc je nádherná vůně, taková jemně nasládlá (připomíná mi nějaký parfém). Navíc mám ráda černý design flakonů a obalů a v kombinaci s růžovou vypadá luxusně. Nenašla jsem jediné mínus a rozhodně si budu kupovat dál.

  • pevnější vlasy a přitom jemné na dotek
  • nemastí a neelektrizuje vlasy
  • design obalu
  • krásná vůně
  • cena běžná
  • nic


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Šampony od Loreálu mám ráda a z drogérkových patří Elséve k mým nejoblíbenějším. Tehle šampon není výjimkou. Stačí ho malé množství, hezky pění, voní taky velmi příjemně přičemž vůně ve vlasech nějakou dobu vydrží. Tento výrobek slibuje posílení vlasového vlákna. Jestli funguje nebo ne netuším, protože ho střídám se šampony bez silikonů.

  • cena
  • vůně
  • silikony


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od Lady Flame 14.8.2012 20:24:16

Šampón momentálně používám spolu s balzámem ze stejné řady. Narozdíl od balzámu z něj ale nejsem moc nadšená. Když ho použiji jen samostatně, tak mám vlasy zacuchané a špatně se rozčesávají. Navíc nemám pocit dokonale umytých vlasů, zatěžuje, vlasy jsou splihlé a rychle se mastí (a to mám suché vlasy). Dobře pění a hezky voní. Znovu už, narozdíl od balzámu, nekoupím, dám přednost jiné Elséve variantě, která mi lépe vyhovuje.

  • vůně
  • dobře pění
  • zatěžuje - splihlé a rychleji mastné vlasy
  • vlasy se bez použití balzámu špatně rozčesávají a jsou zacuchané


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Koupila jsem si ho ze zvědavosti, jak už to u novinek u mě bývá....A musím říct, že mě příjemně překvapil. Šampon krásně voní a vůně ve vlasech vydrží delší dobu. Dále jsou vlasy po použití šamponu krásně hebké a lesklé. Akorát mi více mastí vlasy, ale to mi nevadí, tak i tak si vlasy umývám denně.

  • vůně
  • hebké a lesklé vlasy
  • může mastit vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Lacminka 14.5.2012 23:13:00

Tímto šamponem jsem si vlasy umyla sice zatím jen podruhé,ale už teď můžu říct že jsem s ním moc spokojená. Při umývání je moc přijemný,pění pěkně,krásně voní,používám spolu s kondicionérem,který nanáším do délek a vlasy mám pak nádherně heboučké. Po vysušení mají objem a lesknou se. A pro mě veliké plus-nevysušuje pokožku hlavy (nezpůsobuje svědění ani lupy),na což hodně trpím. Účinky na pevnost vlasů zatím nemůžu posoudit,ale vypadá to dobře. Navíc se mi po něm nemastí vlasy. Takže doporučuji :)

  • Krásná vůně
  • Objem vlasů
  • Lesk vlasů
  • Vlasy se tolik nemastí
  • Nevysušuje pokožku hlavy
  • Nic


věk
15-24

vlasy
kudrnaté
suché
hnědé

Další recenze od Berra 6.5.2012 10:42:13

Na tento šampon jsem slyšela pozitivní ohlasy, a tak jsme se rozhodla ho taky vyzkoušet. Šampon používám spolu s kondicionérem z této řady a musím uznat, že mi nejenže krásně provoní a rozzáří vlasy, ale mám je po použití kondicionéru i méně sušší. Bohužel je někdy mastí až moc a já si je musím mýt častěji než obvykle. Jako zápor ale musím uvést, že kdybych nepoužila kondicionér jsou po samotném šamponu vlasy drsné a takové divné. Každopádně tento šampon doporučím už jen pro tu jeho krásnou vůni.

  • Krásný obal
  • Vůně
  • Lesklejší vlasy
  • Samotný šampon mi zdrsňuje vlasy
  • Moc nepění


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od oliss 26.4.2012 07:17:04

Tento šampon jsem vyzkoušela úplnou náhodou. Poslala jsem manžela pro šampon Elseve na objem, ale jak to tak u chlapů bývá, přinesl mi jiný (tento). Tak jsem byla zklamaná. Ovšem dokud jsem ho nevyzkoušela a musím říct, že je super. Vlasy získají objem, lesk, nemastí se, krásně drží tvar a přestanou vypadávat. A hlavně si nemusím vlasy mýt každý druhý den, což bylo pro mě časově náročné.

  • nemusím si tak často mýt vlasy
  • lesk
  • objem
  • vlasy krásně drží tvar i další dny
  • zatím žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od janina1010 15.3.2012 22:16:24

Po šamponu jsem měla lupy,svědila mě pokožka,vlasy nedržely,byly jako by navoskované.Pro mně jeden z nejhorších šamponu co je k dostání v drogerii..Jedno použití bohatě stačilo.

  • Obal
  • Uvedené


věk
35-44

vlasy
vlnité
mastné
blond

Další recenze od Hannah5 14.3.2012 13:13:41

Tak z tohoto šampónu jsem unešená. Vlasy po použití krásně hebké a leslé, vůbec se nemastí. A jako bonus nádherná a intenzivní vůně, která vydrží ve vlasech i několik dní.

  • cena
  • nemastí vlasy
  • vůně
  • obal
  • žádné