L'Oréal Paris Hydra Active 3 micelární voda recenze a zkušenosti

Čištění pleti L'Oréal Paris Hydra Active 3 micelární voda - velký obrázek
Čištění pleti L'Oréal Paris Hydra Active 3 micelární voda - obrázek 1
Čištění pleti L'Oréal Paris Hydra Active 3 micelární voda - obrázek 2
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 73% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 9 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 4.1
  • Celkem 37 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Hydra Active 3 micelární voda

Další recenze od Milka22 20.7.2013 14:48:02

Díky pozitivním hodnocením zahraničních blogerek, které tuto micelárku srovnávali se slavnější Biodermou, jsem se ji rozhodla při nákupech v Německu také pořídit. A musím říct, že jsem vážně nadšená! Krásně odličuje veškerý make-up - jak na obličeji, tak v očích a neštípe. Je určena na citlivou pleť, neobsahuje alkohol, parabeny ani parfémy.

  • perfektně odličuje
  • neštípe v očích
  • příznivá cena
  • zklidňuje pleť
  • bez parabenů
  • zatím jsem ji neviděla v ČR


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od TerezVv 19.10.2013 12:19:18

Mám citlivou a suchou pleť, proto jsem do toho šla trošku skepticky, ale výsledek mě ohromil! Měla jsem problémy sehnat kvalitní odličovač, hlavně na okolí očí, momentálně slavím úspěch díky téhle micelárce. Po použití cítím, jak je pleť čistá a zklidněná, navíc mám takový pocit, že po použití krému se pleť více "napije" a je lépe hydratovaná. Balení mě také zaujalo. Až mi tohle balení dojde, tak si běžím hned pro nové. Moc doporučuji!

  • Neparfémovaná
  • Příjemné balení
  • Plní co slibuje
  • Nepálí v očích
  • Pleť poté lépe přijímá hydratační složky z krému
  • Žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Glimmer 22.10.2013 21:47:27

Už dlouho jsem si na některou z micelárních vod brousila zuby. Ale bylo na mě už přeBiodermováno a ostatní značky nebyly hodnoceny skoro vůbec kladně. Když přišla na trh tato novinka, okamžitě jsem se bez váhání rozběhla do drogerie, že za tuhle cenu (a od L'Orealu, což je pro mě záruka kvality!) ji tam prostě nemůžu nechat! Vlastním ji už asi dva týdny a z drogerie je to jeden z nejlepších výrobků vůbec! Krásně a lehce oblíčí pleť i oči, a to je vůůbec nedráždí. Navíc pleť krásně vyčistí, dokonce se zbavuji i černých teček. Mám velmi citlivou, smíšenou pleť, na kterou nemůžu používat žádné dráždivé produkty, a tohle je první, se kterým jsem stoprocentně spokojená!

  • Odlíčí pleť i oči
  • Vyčistí pleť
  • Cena
  • Nedráždí pleť
  • Nemá


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od raduuu 24.10.2013 18:24:29

Naprostá bomba!!! Naprosto souhlasím se všemi recenzemi nademnou. Opakovat to zase nebudu, bylo by to pořád jedno a to samé. Pro tuhle vodu se dají skládat a pět krásné básně. Sečteno podtrženo: vřele doporučuji, i kdyby byla dražší, určitě bych si jí pořídila znovu. Nejraději bych jí dala 100 hvězdiček, ne jen pět :-)

  • hydratuje
  • perfektně a precizně odličuje
  • bez parfemace
  • ŽÁDNÉ


Další recenze od sudrak 29.10.2013 06:04:29

Tato micelárka je naprosto úžasná. Odlíčí naprosto vše - oční make up nevyjímaje (s voděodolnou řasenkou zkušenost nemám-nepoužívám) ale stíny s bází ani linka nemají šanci. V očích neštípe. Kůže je po ní hebká, bez pnutí. Jediná vada - špatně se dávkuje ("vytéká" toho moc). Pokud se nemýlím u nás pod názvem Skin perfection.

  • parfemace
  • bez pocitu ulepenosti
  • neštípe v očích!
  • cena
  • dávkování


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od krusta 29.10.2013 12:16:16

Současný hit mezi micelárkami. Jsem velice ráda, že jsem také podlehla této loreárské micelární mánii a výrobek si koupila. Vyrovná se mé oblíbené micelárce od Avéne, dokonce je i lepší řekla bych. Nevysušuje, nedráždí, dobře odlíčí a má moc hezké designové balení. Jediný nedostatek vidím v tom, že nějak hodně rychle ubývá (mám pocit, že při nanášení se na tamponek vylije větší množství vody než bych chtěla, ale to je asi jen moje nešikovnost).

  • nedráždí a nevysušuje pleť
  • dobře odličuje a čistí
  • pěkný obal :-)
  • nic


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Cherish 29.10.2013 12:51:54

Souhlasím s nadšenými recenzemi, tato micelárka se vážně povedla. Je neparfemovaná, což jedině vítám. Odlíčí naprosto dokonale jak obličej, tak oční make-up (jak by si poradila například s voděodolnou řasenkou nevím, to nepoužívám). Pleť ani trochu nevysušuje a nepne, naopak mám pleť jakoby osvěženou. Jediná věc, kterou bych vytkla je ne úplně vychytané dávkování, musím dávat pozor, aby mi nevyteklo větší množství, než potřebuji, ale jinak je opravdu skvělá.

  • cena
  • bez parfemace
  • perfektně odlíčí pleť i oči
  • nevysušuje
  • neštípe v očích
  • dávkování


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Po veľmi dobrých hodnoteniach som ju musela vyskúšať aj ja. Na plati pôsobí celkom dobre , nevysušuje. Balenie sa mi páči avšak, ja som zvyknutá na pumpičkové balenie u Mixy, Biopha a pod. Kupovala som ju v akcii v Tescu. Je bez parfemácia, čo mi príde také strašne sterilné. Inak je veľmi dobrá, vhodná pre citlivú pleť. Za plnú cenu by som si ju však nekúpila, vždy si nakúpim v akcii.

  • vhodná pre citlivú pleť
  • naozaj precízne odličuje
  • žiadne


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od hoslin 11.11.2013 15:30:47

Jedním slovem perfektní. Micelární vody jsem nikdy nepoužívala. Docela mě mile překvapila. Je vhodná pro citlivou a suchou pleť a opravdu po ní nemám žádné problémy. Líbí se mi, že se s ní dají odlíčit i oči a tak odpadá dvojí odlíčení. Oči i pleť odlíčí dokonale a oči vůbec nedráždí. Určitě si ji pořídím i příště. I když mám zálusk ještě vyzkoušet micelární vodu od Vichy abych měla srovnání, která pro mě bude lepší.

  • super na odlíčení
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Výborná micelárka, která je skvělá pro citlivou pleť a moc příjemná i cenově. Odličuje docela dobře, ale samostatně bych ji na odličování asi nedoporučovala. Já nejdřív použiji odličovač a pak tuhle micelárku. Tenhle postup mi vyhovuje, protože teď mám odličovač, který taky neodličuje moc dobře. Na zklidnění a doodlíčení je ale vážně dobrá a na odlíčení ji můžu doporučit někomu, kdo nenosí voděodolný make-up. V akci se dá koupit i za 90 kč a to je, za tak skvělý výrobek, skoro zadarmo. Celkově jsem s ní spokojená a určitě si ji pořídím znova.

  • moc příjemná
  • cena
  • dobře odličuje (nevoděodolný make-up nebo věci, které se dají lehko odlíčít)
  • neporadí si s každým make-upem


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Daysi.Dee 22.12.2013 12:35:20

Mám velmi suchou a celkem citlivou pleť. Nemám ráda odličovací mléka, takže sahám v obchodech jen po micelárních vodách. Se značkou L'Oréal nemám moc dobré zkušenosti, po většině výrobků jsem měla alergickou reakci. Ale vodu jsem koupila, pže. jsem byla zvědavá a nalákala mě i cena. Na obale voda slibuje 3v1: odličuje, čistí, zklidňuje v 1 kroku. Vhodná na obličej, oči i rty. Hypoalergenní, bez parfemace. Balení má 200ml. Vše co obal slibuje, tak přípravek plní =) Voda je na obličeji velice příjemná, nepálí ani neštípe v očích. Na obličeji nelepí a dobře odličuje make-up i nečistoty. Jak odlíčí i voděodolné líčení netuším, pže. ho nepoužívám. Klasické řasenky, rtěnky, stíny, linky...atd odlíčí bez problémů. Nemám na vodu alergii (opravdu je bez parfemace) a hypoalergenní. Je srovnatelná s Eucerinem, Biodermou. Za mě naprostá spokojenost =)

  • Cena
  • Vhodné pro citlivou a suchou pleť
  • Dobře odlíčí klasický make-up
  • Srovnatelné s micelární vodou z lékáren
  • Nic jsem nenašla


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od malina_01 23.12.2013 01:38:52

Skvělá micelárka za ještě lepší cenu. K dostání takřka všude - drogerie, hypermarkety. Mám mastnou pleť, voda pěkně odlíčí, dají se s ní v pohodě odlíčit i oči, avšak používám jen na pleť. Pleť po ní není ulepená ani vysušená. Je srovnatelná se slavnou růžovou Biodermou. Jen mi strašně rychle ubývá. Lahvičku jsem komplet spotřebovala za 2 měsíce (používáno pouze na pleť). Chystám se na další balení :)

  • splňuje vše, co má micelárka splnit
  • dostupnost
  • cena
  • rychle vypotřebována :)


Další recenze od Kloofi 17.1.2014 10:17:14

S tímto výrobkem jsem nadmíru spokojená. Make up je mým koníčkem a mou vášní, proto je kvalitní odličovač neopomenutelnou součástí mého dne. Vyzkoušela jsem jich už spousty a často jsem se setkala se zklamáním, poté jsem objevila micelární vodu od značky Bioderma, ke které nemám výhrady až na cenu, která je opravdu dost vysoká. Musím říct, že tato micelární voda ji plně nahradí, výborně odličije, nedráždí pleť ani oči a příkemně osvěžuje. Cena je v porovnání s kvalitou výborná, takže vřele doporučuji.

  • výborně odličuje
  • nedráždí pleť ani oči
  • příjemně osvěžuje
  • žádné


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Micelární vodu jsem si koupila na základě kladných ohlasů od mé kamarádky. A mohu říci, že měla pravdu. Vodu mam sice krátce, ale už teď jsem naprosto spokojená. Voda je určená pro citlivou pleť, kterou mám, protože většina výrobku mě na obličeji štípe. Tahle voda je lehká, jemná, neparfémovaná a krásně odlíčí veškerý make-up. Na pleti rychle zasychá a není po ní lepkavý pocit. Určitě si jí koupím znovu. A cena je také úžasná.

  • bez parfemace
  • cena
  • balení
  • účinek
  • žádné


Tak z této micelárky od lorealu jsem opravdu nadšená, první produkt, který můžu použít a poté si nemusím oplachovat obličej. Dá se využit na celý obličej, neštípe, nepálí. Někdy se mi po micelárkách dělali takové vodové pupínky na obličeji, což po této nemám. Cena je podle mě přijatelná. Takže za mě super, super, super.

  • cena
  • dostupnost
  • možná rychleji ubývá


Další recenze od Keiry 16.2.2014 18:23:42

Mohu jen doporučit, micelární voda je totiž opravdu skvělá. Mám citlivou a hlavně velmi suchou pleť, takže potřebuji výrobky, které mojí pleť nevysuší. Tato micerálka ji dodá potřebnou péči, pleť není napnutá a mizí i černé tečky.. Je pravda, že ji mám celkem rychle vypotřebovanou, což mi je vždycky líto, ale hned běžím pro novou.:-) Odlíčí i moje voděodolné linky bez nepříjemného drhnutí, takže opravdu spokojenost.:-)

  • Odlíčí bez chybičky (i voděodolné linky)
  • svěží pleť a nedráždí
  • mizí černé tečky
  • cena
  • dostupnost
  • rychle vypotřebovaná


Další recenze od kikusska96 21.3.2014 21:48:33

S micelární vodou jsem moc spokojená. Dá se srovnat s dražší Biodermou a také je i líp dostupná. Moc se mi na ní líbí, že je určená pro citlivou pleť, nevysušuje a je příjemná a neparfémovaná. Používám ji pouze na dočištění pleti, make-up mi úplně dobře neodstraní. Pleť po ní vypadá moc hezky, je vyčištěná a není podrážděná. Určitě bych si ji koupila znovu.

  • je bez parfemace
  • vyčistí pleť
  • nevysušuje
  • cena
  • balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Adél_T 24.5.2014 14:35:54

Chtěla jsem nějakou lepší micelární vodu vyzkoušet. Nechtěla jsem hned jít do drahé Biodermy a po přečtení kladných recenzí na Hydra Active 3 micelární voda jsem si koupila pro začátek tuhle. Voda je neparfemovaná, což mi vyhovuje, pleť je pěkně napitá, čistá a není suchá. Používám ji každé ráno. Co mi ale nevyhovuje je obal. Zdá se mi, že půlku obsahu spíš vylévám a tamponek je přepitý. Příště určitě vyzkouším Biodermu.

  • Cena
  • Dostupnost
  • Viditelný efekt
  • OBAL!!


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od MarBella 7.6.2014 11:42:23

Tuto micelární vodu jsem si koupila jako alternativu dražší Biodermy a zamilovala jsem si ji hned po prvním použití. Mám velmi citlivé oči i pleť a proto mě většina odličovacích přípravků dráždí. Tato micelární voda je jemná a nedráždivá, pleť hydratuje a zvláčňuje a odlíčí vše, co běžně používám (gelové nebo tekuté linky, řasenku, stíny, rtěnku...).

  • cena
  • nedráždí
  • skvěle odličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Icy Rose 23.10.2014 17:09:26

Toto byla moje první micelární voda. Musím říct, že jsem byla velmi spokojena. Odlíčila úplně stejně jako v reklamě, stačilo lehce přejet oko a make up včetně stínů byl pryč. Odlíčí dobře i gelové linky a voděodolnou řasenku. Používala jsem ji na celý obličej na odlíčení i čištění pleti. Má hezké balení, ale trochu malé, větší by se mi asi zamlouvalo víc. Pleť nedráždí, ani nevysušuje. Hydratace je po použití nutná, pokud máte suchou pleť, ale že by po ní obličej nějak pnul, to ne. Trochu mě deptala ta "neparfemace", voda byla zvláštně cítit, pokud jsem měla přilepený nos k balení, ale jen minimálně, mám raději voňavou kosmetiku :) Musím říct, že díky své účinnosti vydrží i několik měsíců a stačí jen malé množství.

  • Velmi dobře odličuje a čistí
  • Nevysušuje
  • Hezké balení
  • Dlouho vydrží balení
  • Menší balení
  • Vyšší plná cena na to, že je tam jen 200 ml


Další recenze od Betula71 14.2.2015 18:48:53

Tahle micelárka mi v Tetě padla hned do oka.Zrovna byla v akci,tak si říkám,no proč ji nezkusit.Můžu jenom pochválit tento výrobek! Samé klady jsem našla.. Skvěle a lehce odličuje,bez parfumace,nechává pleť svěží,čistou a hladkou na dotek.. A jelikož mám problematickou pleť a některé odličovací produkty mi dělají "zle" tak tuhle od LOREAL můžu jen pochválit. Dokonce i zmírní pupínky aspoň u mě...

  • zlepšuje stav pleti
  • nechává svěží pleť
  • nedráždí oči
  • krásně čistí pleť
  • jemně odličuje i okolí očí
  • žádné


věk
25-34

pleť
suchá
střední odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od P3tra 9.7.2015 14:45:06

Koupila jsem na základě recenzí a musím říct, že tato micelární voda je super. Nedráždí ani nevysušuje pleť. Koupila jsem jí v akci asi za 90kč, což je za tuto kvalitu parádní cena. Je dostupná všude. Určitě pořídím znovu. Jediné mínus pro mě je, že vytéká více na tamponek, ale není to zásadní problém. Určitě bych preferovala balení s pumpičkou.

  • cena/kvalita
  • dostupnost
  • příjemná na pleti
  • mohla by mít pumpičku


Když přišly micelárky, změnil se mi svět :) Moje pleť, která mi dává všechno sežrat, se hodila do klidu. Konečně. Olejové odličovače jsou pro mě tabu. Mýdlové tabu ještě větší! Vyzkoušela jsem pak kdejakou vodičku a La Roche Posey, Bioderma a tato jsou nejlepší. Každá je trošku jiná, ale nakonec jsem zakotvila u této Loreal - hlavně kvůli snadné dostupnosti (mají ji v každé drogerce i v Tescu!) Kompletní (nevoděodolný) makeup včetně linek a řasenky mi odlíčí na 4 tamponky, pátým dočišťuji. Večerní makeup zvládnu na pět, šest tamponků. Takže standard.

  • zlepšila mi pleť!!!
  • funguje
  • dostupnost
  • cena
  • nepraktické i když hezké balení
  • trochu pění


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od marsse7 27.12.2013 14:53:59

Nevydržela jsem nátlak blogosféry a musela běžet pro tuto micelárku. A musím říct, že teda na mě udělala i neudělala dojem, i když je srovnatelná s Biodermou. Ale je to asi tím, žejá jí používám jen ráno na vyčištění pleti po noci. Makeup s ní neodličuju večer, na to musím použít odličovák s olejem, Jinak na pleti mne nepálí, je bez parfemace, takže určitě i pro citlivky, no a pleť je po ní svěží a nepne.

  • nevysušuje
  • bez parfemace
  • nepálí
  • obal


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Micelárka bežne dostupná, za prijateľú cenu oproti iným značkám. Je bez parfemácie, je číra - priesvitná. Odlíči aj očný make-up, aj keď na ten radšej používam očný odličovať, dobre odlíči aj make-up, ale vtedy je jej treba použiť viacej. Ja micelárku najradšej používam na dočistenie pleti. Na to je táto veľmi vhodná. Neštípe, nedráždi, nevysušuje.

  • neštípe
  • nemastí
  • nevysušuje
  • design
  • asi nič


Další recenze od Denii1 15.6.2014 21:12:45

Velmi dobrý výrobek. O micelárních vodách jsem se dozvěděla teprve nedávno, a to z youtube kanálu, kde o nich hodně mluví youtuberky - blogerky :) Tak jsem si ji pořídila, abych vyzkoušela ten zázrak. A ono to vážně zázrak je. Žádná parfemace, žádný alkohol, na mé citlivé oči to nic nedělalo...vážně jako voda. Dokonce se nemusí oplachovat, i když jí jsem zvyklá z odličovacích mlék a tak ji vždy oplachuji. Jedním slovem tedy - paráda! Odlíčí mou pleť od makeupu a očních linek, které používám každý den, dokonale!!Trošku mě štve, že cena jsem velmi rychle nahoru, zavádění cena byla 99,- , která se celkem dlouho držela, dnes když není v akci tak stojí nějakých 139,-, ovšem užitku udělá víc než dost :)

  • dokonale odlíčí
  • bez alkoholu
  • bez parfemace
  • nedráždí oči
  • nevysušuje
  • zvyšující se cena


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 7.11.2013 20:27:14

Tahle micelárka není úplně špatná, ale zase nějaká bomba to taky není. Uznávám, že je asi to nejlepší, co se dá v drogerii sehnat, nesouhlasím s tím, že se vyrovná Biodermě. Na pleti působí jinak, trochu dře (i když míň než jiné drogerkové micelárky), odličuje podle mě docela špatně, líčím se minimálně a i s řasenkou má občas problém, na druhou stranu oceňuju, že neštípe v očích. Nemám po ní tak hezkou sjednocenou pleť jako po Biodermě, já už si ji znovu nekoupím, ale kdo hledá levnou drogerkovou napodobeninu, tahle je docela dobrá.

  • cena
  • špatně odličuje
  • trochu dře


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Tigress 17.2.2014 12:34:04

Po této micelární vodě jsem toužila od chvíle,kdy jsem viděla naprosto perfektní reklamu v TV. Po zakoupení pro měla byla mírným zklamáním, Jsem zvyklá na micelárky od Vichy a Avene, s tím se to nedá srovnat. Příjde mi, že má pleť je po použití ještě vysušenější, na tamponu divně pění a vůně taky žádná hitparáda. Takže se vrátím zase ke své oblíbené značce.

  • Levná
  • Vysušuje pleť


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od adlus 28.2.2014 17:07:05

Napsala bych to asi takhle: Neurazí,ale ani příliš nenadchne :-) Čistí celkem dobře, ale nemyslím si, že je nějak extra vhodná na citlivou pleť. Něco odlíčí lépe, něco hůř. Má nepraktický "dávkovač". Hodně rychle ubývá,ale to mi teď na škodu není,naopak :D Byla to moje první micelární voda, takže nemůžu nějak extra komentovat a srovnávat,ale jistě vím,že znovu už nekoupím.Nakupuji stále víc produktů od Bione, a musím říct,že s nimi jsem spokojená mnohem víc :-) Samozřejmně,vím,že názory jsou hodně individuální.

  • vyčistí pleť(je pak jakoby "hebká")
  • hexylene glycol
  • není na citlivou pleť
  • nepraktické dávkování


věk
25-34

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od Saranghae 25.12.2015 13:30:09

Tuhle vodu jsem koupila v balení společně s krémem, což mě vyšlo o polovinu levněji, než kdybych tyhle věci koupila každou zvlášť. Byl to tedy pouhý pokusný kalkul a podle toho to taky dopadlo. Vodička slibuje hory doly. Prý je na citlivou pokožku. Já ji mám tedy spíše suchou, ale neodličuju se s ní, protože tuším, že to by bylo teda inferno. Dávala jsem ji zkusmo ráno pro probuzení ( tak je to na návodu) a mám asi smůlu na všechny vody nebo co, ale mě tohle zase lepalo, nevsakovalo se to asi půl hodiny a nyní po hodině můžu říct, že pleť je hebká, to ano, ale po použití to lepe, svědí, mám chuť si to z obličeje okamžitě smýt. Na reklamu bych tedy nevsázela a nikdy si to nekoupila, protože mi hysterie kolem všečistících micel přijde jako modní boom, který je ale obyčejnou klamavou reklamou a pokud už nějakou pleť. vodu, tak raději ty od Amicy.

  • po určité době je pleť hebká
  • lepe
  • svědí
  • neodlíčí vše


věk
35-44

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od dadabus 10.1.2016 19:33:54

Jak jsem byla doma v ČR, došla mi moje oblíbená micelárka Biotherm - nechtělo se mi jít shánět do parfumerie, koupila jsem v místní drogérii to, co jsem považovala díky recenzím za nejlepší. Ehm. L´Oreal není parfémovaná, nedráždí ,.... neodličuje. Možná nějaký ten BB krém zvládne, ale kompletní líčení se mi s ní umýt nepovedlo ani navzdory vysoké spotřebě jak micelárky, tak odličovacích tamponů. Pro mne výrobek zcela k ničemu, když se předtím musím odlíčit mýdlem a vodou a pak dočistit dvoufázovým odličovačem. Rozhodně víckrát nekoupím ani omylem - vhodná možná pro toho, kdo používá jen minimální make-up.

  • na žádné jsem nepřišla
  • nedostatečně odličuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Minnies 1.11.2013 14:10:05

Z této micelárky jsem dost v rozpacích. Velká většina píše jak je skvělá a další jak je příšerná. Já na ní mám bohužel stejný názor jako menšina. Micelárka není nic extra. Nejen, že si neporadí s voděodolným make-upem, ale neporadí si ani s normálním. Třeba takové gelové linky neodlíčí ani náhodou. S make-upem to také není žádný hit a stejně ho pak musím doodlíčit jinou micelárkou. Rozhodně bych ho nedoporučila majitelkám citlivé pleti protože trochu štípe v očích a dráždí pleť. Parfemovaná je jen trošku a docela příjemně. Každopádně tuto micelárku nemůžu v žádném případě doporučit protože odličuje jen na půl.

  • cena
  • dostupnost
  • neodlíčí voděodolný makeup
  • hůře odličuje
  • není vhodný pro citlivou pleť


Další recenze od GlossyFlake 30.11.2013 07:40:51

Tuto micelárku jsem si pořizovala s velkým očekáváním jako levnější variantu mé oblíbené Biodermy. Ovšem dost mě zklamala. Cena je sice dvojnásobně nižší za stejnou velikost balení Biodermy, ale ve výsledku člověk vůbec neušetří, protože aby pleť vůbec odlíčil a navíc i vyčistil, musí vyplácat mnohonásobně větší množství této vody, zatímco Bioderma funguje skoro na jedno otření tampónkem. Dále Loreal vůbec neodličuje voděodolný makeup. Příště si tuto vodu již nekoupím.

  • dostupnost
  • cena
  • neodličuje voděodolný makeup
  • dávkování
  • špatně čistí


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 16.2.2014 20:17:46

Micelárku jsem nakonec dodělala, ale dobrá mi nepřišla. Nejsem buhví jaký micelární fanatik, ale měla jsem snad všechny z lékárny a parfumerie, takže mám srovnání a představu, co má dělat. Po této jsem byla vysušená a ulepená, občas mi i pěnila na tamponku a hlavně tedy dost nepříjemně jarově voní. Oproti jiným je jí velká spotřeba a ne moc dobře se dávkuje, otvor je obří. Moc odbře nečistí, asi obsahuje menší množství aktivních micelotvorných látek, než jiné vody. Navíc mě pálela v očích, které neodlíčila (jediný důvod, proč občas micelárku používám) a občas mě pálel i obličej. Za sebe fakt nedoporučuji.

  • dostupnost
  • ulepená a pěnivá
  • velká spotřeba
  • vysouší
  • funkčnost - málo čistí
  • pálí v očích


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od piper 17.2.2014 10:51:02

Tato micelárka pro mě byla od začátku velkým zklamáním. Spolu s růžovým tonikem pro suchou pleť mi udělala na pleti docela paseku. Má pleť je smíšená, nijak extra citlivá, ale zmíněné duo mi na obličeji spolehlivě zajistilo citlivou pleť. Konkrétně micelární voda na obličeji pálí, hodně vysušuje, při odličování očí není příjemná, naopak pálí jak v očích, tak ohromně na očních víčkách, které jsou pak přesušené a loupou se mi. Na odlíčení pleti micelárky nepoužívám, maximálně na dočištění, na odlíčení očí je výrobek nedostačující. Jsem zklamaná, nikdy více nekoupím.

  • dostupnost
  • parfemace
  • balení - dávkování
  • vysušuje
  • dráždí pleť i oči
  • způsobuje zarudnutí


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od RYONA 10.1.2016 19:12:11

přijde mi, jako by se mi do rukou stala nekvalitní verze tohoto produktu, protože mi je divné, že se na ni všude pějí ody jako na samotnou Biodermu. Ta moje voda však pění jak v kabelce když ji nesu, tak i na samotným tamponě při nalívání. Ten otvor je navíc dost velkej. Voda smrdí dost chemicky, po prvním použití lepila a trvalo než se vsákla,, poté to bylo lepší a pleť hebká vážně byla, ale spíš mám vždy nutkání ji spláchnout. Když si chci osvěžit sušší místa, tak je ta voda, ač je na citlivou a suchou pleť, ještě víc vysuší. Micelárku jsme nikdy neměla a jak koukám, asi ji nebudu mít nikdy více.

  • Snad ta hebkost
  • vypsány v recenzi