L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation recenze a zkušenosti

Pěnový makeup L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation - velký obrázek
Pěnový makeup L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation - obrázek 1
Pěnový makeup L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation - obrázek 2
Pěnový makeup L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 400 Kč
  • Kvalita obalu 3.5
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Matte Morphose Foundation

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Patty 17.3.2012 14:40:19

Make-up má pěnovou konzistenci (krémovější než Dream matte od Maybelline). Skvěle se roztírá, přilne k pleti. Výsledný efekt je matný a sametový, přitom ale nedělá masku. Hodí se na smíšenou pleť, ne ale extrémně mastnou, protože výdrž není dlouhá. Krycí schopnosti jsou průměrné, určitě nestačí na velmi problematickou pleť, na běžné neplechy ale postačí bohatě. Pro mě jeden z nejoblíbenějších make-upů z drogérie. Škoda výdrže, kdyby vydržel na pleti déle, byl by dokonalý. Během dne je nutné pudrovat.

  • lehký
  • skvěle se roztírá
  • matný výsledek (na ale maska)
  • hezky přilne k pleti
  • nehygienický obal
  • malá výdrž na mastnější pleti


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ang9l 18.3.2012 12:19:14

Tento pěnový make up není nejhorší, ael mě mpříliš nesedl. Nanášení je poměrně dobré (i když mě osobně vadí, že si make up musím nabírat z kelímku, kam se mohou při každém sáhnutí dostat nečistoty). Odstíny jsou také celkem ok. Zamlouval se mi matný efekt, nemusí se na něj už ani použit pudr. Bohužel na mé pleti tento make up žmolkuje a krycí efekt také není nic moc.

  • Matný vzhled.
  • žmolkuje


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Příjemně krémový a velice snadno roztiratelný make-up, jemnější než jiné pěnové make-upy. Krytí je lehké až lehce střední, vhodný pro normální a smíšenou pleť. V pořádku vydrží asi 5 - 6 hodin v letním počasí. Zanechává matný, hedvábný finish, není již potřeba použít pudr. Co mi ale opravdu vadí, je balení.Z rohů se make-up pozdějí špatně vybírá, tuba by byla o 100% praktičtější. Navíc za 400czk je to vcelku malé balení, vydrží tak ty dva měsíce.

  • Výdrž
  • Matný finish
  • Balení
  • Cena


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Pro mne zatím nejoblíbenější pěnový makeup. Skvěle se roztírá, má hrozně příjemnou konzistenci. Dokonce ani nemám pocit, že by vydržel jen krátkou dobu, jak praví většina ostatních recenzí. Přepudrovávám během dne všechny makeupy a s tímto mám právě pocit, že to není tolik nutné, ačkoli mám dost mastnou pleť. Navíc opravdu krásně matuje. Pravdou je, že na problematickou pleť se ale příliš nehodí, protože kryje jen málo až středně, takže ho používám jen v období lepšího stavu pleti (v tom horší vede Bourjois Flower Perfection nebo Revlon, nebo alespoň používám s korektorem). Jediným negativem je pro mne také balení.

  • matuje
  • skvělá konzistence
  • vydrží relativně dlouho
  • nedělá masku, je lehounký
  • balení
  • cena


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Giiina 29.5.2012 18:14:40

Make up je přijemný, pro mě naprosto super jelikož mám pleť se sklonem k ucpávání pórů a s tímto make upem se mi to nezhorršuje, jako se mi stávalo s pěnovými make upy slibující matný efekt od jiných značek. Nanáším ráno a kolem poledne přepudruji,připadně navečer znovu když někam jdu a make up mi opravdu drží . Velká výhoda je v PŘIROZENOSTI make up- po nanesení nevypadá pleť jak maska, témeř make up není vidět ale to neznamená že nekryje, kruhy pod očima fleky žilky to vše zmizí,s akné je to horší. Ale za mě doporučuji

  • přirozený vzhled
  • neucpává pory
  • jemný
  • velké minus je balení-špatně se z něj make up nanáší a navíc je to nehygienické


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Ziralka 11.7.2012 15:12:52

Tento makeup se řadí mezi mé první zkušenosti s líčením, struktura pěny mi nevadí, ale má nepřirozené odstíny, ač jsem hodně snědá, byl na mě oranžový a moc si ho nedokážu představit na světlejších evropankách. Ani jsem ho nedopoužívala, letěl do koše, protože byl na obličeji hrozně vidět a to mi vadí u jakýchkoliv líčidel, která nemají být na ráně. Jediným plusem snad hezká, ale možná až příliš silná, parfemace.

  • vůně
  • nepřirozené odstíny
  • vzhled na obličeji
  • balení se snadno kontaminuje


Další recenze od brusinka91 30.7.2012 17:40:13

Makeup jsem koupila na základě dobré zkušenosti s vzorečkem a stále jsem z něj nadšená. Má skvělou strukturu, lehoučkou pěnovou, ale na rukou se mění v "krém" a skvěle se roztírá. Stačí ho maličko, dobře kryje nedostatky (i když nemám moc problematickou pleť), nevypadá jako maska, výborně matuje, ale hlavně jsou k dostání i odstíny pro bledule :-) Nedostatek vidím jen v balení, z těch rožků se to doluje opravdu špatně. Ale zase s pumpičkou nebo v tubě by ta konzistence určitě nebyla tak nadýchaná.. To radši vyškrabávání rohů :-)

  • lehoučká a nadýchaná struktura
  • skvěle matuje
  • nedělá na tváři "masku"
  • široká škála odstínů
  • krytí nedostatků
  • trochu vyšší cena (ale na L'Oreal normál)
  • nepraktický obal


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od syvli 11.8.2012 16:11:10

Od té doby co je na trhu jiný nepoužívám. Lehká konzistence co se dobře roztírá vytvoří sametovou pleť, matná ovšem nevydrží, je nutné přepudrovat. Nedostatky na pleti dokonale nezakryje a je nutné doplnit korektorem. Pracuje se s ním dobře, hezky splyne s pletí. Balení mi vydrří při denním použivání 3 měsíce a jelikož je jeho cena v drogériích vyšší a vyšší, je výhodnější koupit ho na netu.

  • lehce se roztírá
  • cena v kamenných obchodech


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Lotta 30.8.2012 22:33:48

Lehký pěnový makeup. Většinou ho používám spíš jako korektor, ale na větší příležitosti i na celou tvář. Průměrná krycí schopnost, mám ale pleť celkem v pořádku, více nepotřebuji. Vypadá přirozeně, rozhodně mi nedělá masku jako jiné makeupy. Dobře se mi s ním pracuje, přestože jiné makeupy neumím moc nanášet. Přidávám se ke kritice obalu, na konci se barva z rohů špatně doluje. Navíc nejsem příznivcem těžkých skleněných obalů, raději mám plastové tuby - nejen kvůli hygieně, ale hlavně kvůli hmotnosti, stále ho někam tahám, navíc jednou mi v koupelně upadl a úštěpky skla byly všude. Ač obal nemám moc v lásce, obsah to vynahrazuje a mám již několikáté balení.

  • nedělá pocit masky
  • lehký na tváři
  • dobře se s ním pracuje i ne příliš zručnému člověku
  • obal - to, že je skleněný a těžký i že se z něj špatně dostávají poslední zbytky přípravku


věk
35-44

pleť
suchá
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od nedomka 16.11.2012 10:17:59

Můj oblíbený letní makeup, který se dá používat i bez,nebo s minimem pudru. Jelikož mám suchou pleť, vydrží mi na ní déle. Je to také dobrý podklad pod korektor. Finish je matný ale netvoří masku, příliš nekryje, dobře sjednocuje, jelikož nemám problémy s pletí, považuji to spíše za plus. Nedostatky balení jsou zmíněné v ostaních recenzích. Z ceny okolo 400 kč byl nedávno zlevněn na 200 - což je samozřejmě fajn. Pokud by to tak vydrželo, nemám výhrad. Hlavní nevýhoda - po cca měsící používání začně vysychat a aplikace je čím dál složitější. Dá se ovšem použít jako dobrá podkladová báze a na ní vrstvit další produkty - korektor, rozjasňovač... prodlužuje jejich trvanlivost a to podstatně déle, než produkty k tomu určené.

  • hezký finish
  • přiměřená výdrž
  • balení
  • po nějaké době používání vysychá


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od arne 18.1.2013 13:00:48

Tento make-up má pro mne jednu obrovskou výhodu a to, že se velmi dobře roztírá, s čímž mívám často problém. Nekryje skoro vůbec, ale sjednotí barvu pleti spíše jako tónovací krém. Je velmi příjemný - hebký - a vydrží dost dlouho. Kladně hodnotím také obal, který se mimořádně povedl.

  • lehký
  • má výdrž
  • cena/množství


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od aiwi 17.2.2013 12:16:10

Tohleto je skvělý make-up. Bohužel jsem ho objevila právě, když jej údajně přestali vyrábět. Makeup je opravdu sametově pěnový. Krásně se nanáší prsty i štětcem. Má střední krytí a sametový výsledný efekt. Pleť je krásná, jak retušovaná a moc příjemná i na dotek. Barva v kelímku vypadá tmavě, ale krásně splyne s pletí. Nezalézá do pórů ani do vrásek. Jedinou nevýhodou je slabší výdrž. Krásná pleť vydrží asi jen 5 hodin.

  • pěnová konzistence
  • střední krytí
  • sametově vypadající pleť
  • nezvýrazňuje vrásky a póry
  • slabá výdrž


věk
25-34

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od Weronyc 4.3.2013 16:04:33

Dříve můj nejoblíbenější pěnový make-up, ale vzhledem k rychlé spotřebě a ceně již nepoužívám. Používala jsem ho ale dlouhou dobu a tak můžu přispět svými zkušnostmi. Za mě dostává jednoznačně palec nahoru. Jediné co lze vytknout je balení, které je ale u všech pěnových make-upů totožné. Nenabírá se zrovna nejlépe a je lepší ho nabírat špachtličkou. Sám make-up je ale skvělý. Vytváří na pleti krásný a matný vzhled. Pleť je krásně jemná a vyhlazená. Nedělá efekt masky a i poměrně dlouho vydrží, což se samozřejmě odráží také na typu pleti majitelky. Protože ale zajišťuje opravdu krásně matný vzhled pleti, není potřeba pudrovat.

  • Výdrž
  • Matuje
  • Nedělá efekt masky
  • Cena
  • Balení


věk
15-24

pleť
normální
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Jitul 10.3.2013 23:48:37

Tento makeup jsem dříve hodně používala. Vyhovovala mi jeho pěnová konzistence, našla jsem si i dobrý odstín, který mi vyhovoval. Bohužel, když jsem poté vyzkoušela i jiné pěnové makeupy u konkurence, zjistila jsem, že jsou cenově o hodně levnější a přitom skoro stejné. Takže za mě: koupila bych znovu, ale cca o publiku levnější než je.

  • Konzistence
  • Odstíny
  • Cena


věk
35-44

pleť
suchá
alabastrový odstín
olivový podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od hoslin 3.12.2013 21:14:16

Tento pěnový make-up jsem si jednou koupila, když neměli v obchodě zrovna můj oblíbený pěnový make-up od Maybelline v mém odstínu. Rozhodla jsem se, že tedy zkusím jiný pěnový. Řekla bych, že je docela srovnatelný ale méně mi vyhovují u Lorealu odstíny a vůbec se mi nelíbí cena. Za necelé čtyři stovky je pěkně prťavý. Perfektně se ale roztírá a na pleti vypadá hodně přirozeně. Vůbec nebudí dojem masky. Ale to dokáží i levnější pěnové make-upy. Balení v kelímku mi moc nevyhovuje. Neustále mi zůstává za nehty a to nemluvě o bakteriích, které se do něj dostanou. Na používání špachtle jsem ale moc líná. :-) Moc se mi líbí pudrový efekt, kdy pleť krásně zmatní. Moc se ale nehodí na suchou pleť, protože ještě více zvýrazní šupinky na pleti. Já příště díky jeho vyšší ceně dám přednost jiným pěnovým make-upům.

  • dobře se roztírá
  • krásně zmatní pleť
  • vyšší cena
  • balení v kelímku


věk
15-24

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
nízká

Tento make-up jsem dostala jako dárek. Měla jsem ho 2 balení a ze začátku byl fajn, nebo jsem se spíše tolik nezajímala o kosmetiku. Prostě jsem to na sebe naplácala a byla jsem spokojená. Časem jsem si začala všímat toho, že mi vlastně skoro vůbec nevydrží. Mám smíšenou, spíše masnější pleť a nosím brýle, které mi vlastně sedí na lícních kostech, takže se mi tam, i na nose udělají asi po třech hodinách takové kopečky make-upu. No ale teď od začátku. Nanáší se dobře jak houbičkou, tak prsty, po nanesení je pleť asi hodinu matná a má sjednocenou barvu. Ale potom už se postupně smývá a slévá. Po sedmi hodinách ve škole jsem úplně lesklá a není na mě vůbec poznat že na tom obličeji něco mám.

  • Nanášení
  • Příjemná konzistence
  • Na chvíli zmatní
  • Výdrž
  • Nehygienické balení