L'Oréal Paris Studio Hotcurl recenze a zkušenosti

Vlasový styling L'Oréal Paris Studio Hotcurl - velký obrázek
Vlasový styling L'Oréal Paris Studio Hotcurl - obrázek 1
  • Průměrné hodnocení 2.7
  • 31% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 90 - 140 Kč
  • Kvalita obalu 3.8
  • Celkem 13 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Studio Hotcurl

věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tento výrobek používám již několik let, jeho složení udrží vlny krásné na delší dobu, když dá člověk pozor, aby si vlny nepřeležel, tak i do druhého dne. Doporučuji nanášet po pramenech, pak jednotlivé vlny rychle pročesat, jelikož opravdu rychle zasychá a pak vytvořit žehličkou nebo kulmou jednotlivou vlnu, určitě nedoporučuji nanášet na všechny vlasy najednou. Opravdu příjemně voní. Mám dlouhé vlasy pod lopatky, ale balení mi při častejším používání vydrží zhruba dva měsíce. Výrazně také zvětšuje objem, pokud jej nastříkáte ke kořínkům a promnete. Dobře se vymývá, s vyčesáváním ale musíte být pečliví. Cena vzhledem k množství je odpovídající, pokud se delším nepoužívám ucpe tryska spreje, stačí propláchnout teplou vodu.

  • Cena
  • množství(Dlouho vydrží)
  • dlouhotrvající účinek
  • vůně
  • Hůře se vyčesává
  • velice rychle zasychá a tuhne


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od JeansG 23.3.2012 14:53:34

Nanáším na každý pramen jednotlivě před zvlněním trojkulmou - nejde nanést najednou po celé délce na vlasy a ty potom kulmovat, protože rychle zasychá a nejde pak s prameny vůbec pracovat. Je to trochu pracné, otravné a jsou po tom olepené ruce, ale opravdu vlny trojkulmou horkem zafixuje a ty mi vydrží, dokud neumyju hlavu. U klasického kulmování normální kulmou nebo při použití natáček jsem ale žádný efekt zpevnění nepozorovala. Takže za mě ANO - ale jen při použití trojkulmy.

  • horkem opravdu zafixuje zvlnění
  • po nanesení na pramen se musí hodně rychle zpracovat - pak zasychá a už nefunguje jak má
  • moc mi nevoní
  • lepivý


věk
15-24

vlasy
rovné
mastné
hnědé

Další recenze od marsse7 22.4.2012 19:47:08

Zakoupila jsem si z důvodu ochrany před teplem kulmy. Pro mne druhotný efekt je, že prodlužuje trvanlivost loken. Efekt myslím hodně dobrý. Vůně je velice zvláštní, docela hodně jí cítím potom celý večer ve vlasech. Vlasy jsou po tomto spreji lesklé a hebké na dotek. Určitě zakoupím znovu.

  • větší výdrž loken
  • ochrana před teplem
  • při aplikaci ulepené ruce
  • zvláštní parfemace


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Sephantes 23.3.2012 12:49:38

S výrobkem jsem byla docela spokojená. Používám ho, když si kulmou natáčím vlasy. Myslím si, že to prodlouží výdrž vln. Pracuje se s nim hezky, až na to, že mám z toho vždycky ulepené ruce :D Vlny jsou pak pevnější.

  • Výdrž vln
  • Lepivý efekt


Další recenze od Hanka C. 10.3.2013 19:49:57

Mám vlnité vlasy, proto jsem si říkala, že po použití tohohle výrobku budu mít vlasy hezčí, vlnky dýl vydrží. Ale vůbec. Zaprvé se to nedá nastříkat rovnou, ale musím si to dát do ruky a až pak na vlasy, jinak bych to měla jen na jednom místě. Vlasy mám spíš pak slepené a nemůžu si do nich přes den pořádně ani sáhnout, protože je mi to nepříjemné, na omak takové nijaké a spíš mi to vlasy zmatní, lesklé určitě nejsou (normálně ano).

  • žádné
  • slepuje vlasy
  • rozprašovač na nic


věk
15-24

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od oOMoniOo 10.3.2013 10:57:23

Mi přijde, že to je téměř neúčinný produkt. Výdrž vln nijak zvlášť neprodloužil, vlasy spíš lepí a vysušuje. Aplikátor je hrozný, stříká proud jen na jedno místo, vůbec nerozprašuje. Vůně je taky nic moc. Kvalita produktu rozhodně neodpovídá ceně.

  • nenapadají mě
  • cena
  • kvalita
  • aplikátor


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Se sprejem na vytvoření vln Hot Curl jsem byla jen o trochu spokojenější než s jeho kolegou na uhlazení Hot Liss. Má opět hutnější konzistenci a pokud jej do vlasů nastříkám trochu, nemá to ve výsledku žádný efekt a vlnky nedrží lépe než jindy. Pokud ho nanesu o trochu více, vlasy jsou nepřirozeně slepené, rozpramínkované a a po použití kulmy i trochu připečené.. Zkrátka jsem ještě nenašla rozumnou míru kolik tohoto přípravku nanést, aby měl vliv na styling, ale zároveň mi vlasy tolik nezatížil a neslepil. Jediné pozitivum shledávám v příjemné vůni.

  • příjemná vůně
  • zatěžuje vlasy
  • slepuje
  • rozpramínkovavá


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od piper 22.3.2012 19:31:42

Přestože jsou moje vlasy od přírody vlnité, když vlasy natočím kulmou / žehličkou / el. natáčkami, lokny vydrží chvíli a jakmile vyjdu ven, je po nich. Bohužel ani tento sprej mi výrazně nepomohl. Ano, lehce výdrž vln prodlouží, ale u mě je to třeba jen půl hodinka navíc. Hezky voní, ale lehce vysušuje vlasy. (Mé vlasy jsou dlouhé, jemné, zdravé - nebarvené.)

  • dostupnost v každé drogerii
  • vůně
  • vysušuje vlasy
  • téměř neprodlouží výdrž vln


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Ziralka 25.7.2012 21:43:48

Zkusila jsme krém (propadák) na narovnání i tento sprej podporující vlny. Mé vlasy jsou lesklé, zdravé, vlnité a po použití spreje vypadaly hrozně. Zkusila jsme používat jako ochranu před teplem, když jsme občas difuzérem tvarovala vlny, ale vůbec je nedržel, spíše byly tvrdé a matné, neflexibilní. Po pár pokusech jsem ho vyhodila.

  • vůně
  • balení ve spreji
  • vysouší vlasy
  • na vlasech tvrdne
  • nechrání před teplem


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 28.8.2013 16:39:37

Díky tomuto výrobku se prodlouží výdrž vln, které si dělám kulmou. Každý pramínek však musím stříkat postupně, protože sprej na vlasech rychle zasychá a kdyby se nastříkala naráz celá hlava, nešlo by s tím už nic udělat :). Docela hodně mi vadí ulepené ruce při pracování na účesu a pocit ulepených vlasů, ale jinak by to zřejmě nedrželo. Sprej se dobře nanáší a má takovou zvláštní sladkou vůni. Používám ho tak jednou za rok na nějaký ples, když si natáčím vlasy. Jinak bych ho nepoužívala, protože po použití výrobku mám vlasy jak bez života - matné, suché a hrubé. Přípravek dopoužívám, ale znovu bych ho už nekoupila, nechci trápit vlasy.

  • prodlouží výdrž vln
  • matné a suché vlasy
  • pocit ulepenosti
  • zvláštní vůně
  • rychle zasychá


věk
15-24

vlasy
vlnité
mastné
hnědé

Další recenze od Carramelka 6.12.2015 21:25:16

Prednosť tohto výrobku je ochrana pred teplom či pri žehlení alebo fénovaní, odporúča sa na rovné vlasy pretože ich vyrovnáva, vlasy pri žehlení nepálili takže bolo cítiť, že sú chránené. Pri väčšom množstve lepí vlasy, takže treba dávať pozor a striekať zdiaľky, mrzelo ma, že absorbujú lesk vlasov....to znamená, že aj keď máte lesklé vlasy napr. po umytí a dáte si tento sprej + vyžehlíte výsledok je, že vlasy sa lesknúť nebudú. Vytvorí matný vzhľad, čo mne dosť vadilo.

  • ochrana pred teplom
  • vlasy vydržia dlho rovné
  • žiadny lesk vlasov
  • pri väčšom množstve mastí vlasy a zlepuje


Další recenze od Mirabilia 13.8.2013 19:09:20

S výrobkem jsem nebyla vůbec spokojená.. Mám delší vlasy, možná proto na mne tak nefungoval, spíše sem po něm měla rozcuchané a zalepené vlasy. O aplikaci ani nemluvím. Vůně byla celkem pěkná, ale příliš intenzivní. Sotva tento produkt dopoužívám a pak už nikdy nekoupím. Ani za tu celkem přijatelnou cenu to nestálo.

  • žádné
  • nevlní delší vlasy
  • vlasy jsou po chvilce trošku zplihlé
  • špatná aplikace
  • slepuje vlasy a ty jsou pak tvrdé
  • nepříjemně intenzivní vůně


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Koupila jsem na moje občasné tvoření vln, použila jsem jednou a už to nikdy neudělám. Vlasy slepí, vysuší, vlny absolutně nepodpoří, ba naopak jak zatíží vlasy, tak jdou hůř dělat. Nechápu, k čemu je tento výrobek dobrý, za mě žádné plus nemá a nikdy už nekoupím!

  • nic
  • vše!


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené