L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť recenze a zkušenosti

Hydratace L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť - velký obrázek
Hydratace L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť - obrázek 1
Hydratace L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť - obrázek 2
Hydratace L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 75% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 100 - 219 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 20 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Triple Active Denní krém pro normální a smíšenou pleť

věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od piper 13.3.2012 13:22:54

Velice příjemný hydratační krém. Na někoho by mohl být možná až moc hutný, mně to ale vyhovuje, přestože mám mastnější pleť. Krém se velmi rychle vsákne do pleti a ta zůstane krásně jemná, vyživená, ovšem nikoliv zmaštěná. Krém se hodí i pod make-up. Nezanáší póry, stav problematické pleti nezhoršuje.

  • cena
  • dostupnost
  • hydratace
  • hebká pleť
  • vhodný i na problematickou pleť
  • hezké balení
  • žádné


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od ally88 14.3.2012 10:31:21

Už ho mám podruhé na moji pleť se hodí dobře mám smíšenou s klasickým T. Používám ho zatím jako denní i noční krém a spokojenost. V nabídce v skoro v každé drogerii.

  • dá se na něj hned nanést makeup
  • nevhodný pro sušší pleť


Další recenze od Kitiara 16.3.2012 11:38:05

Tento krém mám už podruhé a jsem s ním moc spokojená. Mám mastnější pleť, ale jemné vrásky. Krém hezky vyživuje a hydratuje a přitom nezamastí. Je spíš lehčí a není komedonní.

  • není komedonní
  • hezky voní
  • cena
  • hydratuje
  • pomáhá proti prvním vráskám
  • žádné


Zatím nejlepší krém který jsem měla, mám smíšenou pleť. Vypadá že je mastný ale při aplikaci se změní a rychle se vsakuje, nezanechává mastný film. Stačí ho nanést trochu, jedno balení mi vydrželo skoro rok. Doporučuju nastříkat na obličej micelárku, přes ni nanést krém a vmasírovat.

  • není mastný
  • má UV filtr
  • balení dlouho vydrží
  • žádné


Další recenze od adelas8 8.1.2013 21:38:18

Můj nejoblíbenější krém - pro můj věk (20) je skvělý! Krásně voní, hydratuje a pomáhá menším nedokonalostem a není vůbec mastný! Ale přitom krásně zhydratuje. Mimochodem v iTestu byl zvolen z 10ti jiných krémů jako vítězem! A to že tam byly i Lancome

  • Vůně konzistence nemastí krásný obal vhodná cena
  • nic


Další recenze od Martinice 26.1.2013 19:48:01

Mám již několikátý kelímek tohoto krému a myslím, že rozhodně ne poslední. Na mojí smíšenou pleť je skvělý. Krásně hydratuje a zároveň matuje. Pleť není vysušená ani lesklá, spíš sametová a příjemná na dotek. Hodí se jako podkladový krém pod makeup či tónovací krém. Příjemně voní. Pro někoho může být mínus balení - kelímek.

  • hydratuje
  • matuje
  • kelímek - pro někoho


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od pixiegirl 26.3.2013 07:47:56

Můj oblíbený hydratační krém koupený na základě doporučení zdejších omlazovacích kolegyň. Zpočátku mě vyděsila hutná konzistence, která neodpovídala tomu, že by to měl být lehký krém pro smíšenou pleť. Není se však čeho bát, krém se bleskově vsákne a zanechá pleť na pocit velmi příjemnou a na pohled takovou "naducanou". Krém má na můj vkus poměrně silnou parfemaci, což by mohlo být někomu na obtíž, ale naštěstí je to vůně nosu celkem lahodící. U obalu bych preferovala balení z plastu, nejlépě v tubě.

  • hydratace
  • zanechá pleť vláčnou, ale ne mastnou
  • cena
  • silná parfemace
  • těžký obal


věk
15-24

pleť
smíšená
alabastrový odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od KatyM 21.7.2013 12:02:38

Od prvního pořízení můj nejoblíbenější pleťový krém na denní použití, nemastí, nevysušuje, hydratuje a krásně vyhlazuje, po použití je pleť násherně jemná, nedělá šupinky, příjemně slabě voní, hodí se pod make-up. Jen v létě se mi po něm hodně potí obličej a ta hydratace je až nepříjemná, ale to je jen malý nedostatek. Cenově přijatelný.

  • cena
  • vůně
  • hydratace
  • nic


věk
25-34

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od LTerka 12.6.2014 20:15:00

Používám společně s nočním s nějakými přestvkami už několik let. Krém je vhodnější pro smíšenou pleť kterou krásně hydratuje, ale přitom se po něm zbytečně nelesknu. Krém je snadno vstřebatelný a je vhodný také pod makeup, nedrolí se. Pleť není po použití ulepená krém sedobře vstřebává. Balení je klasické ve skle, často je drogeriích v akci a tak se dá pořídit za dobrou cenu.

  • hydratace
  • vstřebatelnost
  • cena
  • žádný


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
střední

Další recenze od AleaC 17.6.2015 09:15:08

Moje stálice v péči o pleť v letních obdobích. Nyní používám už čtvrté balení a další už mám koupené. Krém dobře hydratuje, nemastí a má i SPF. Taky mi hezky jemně a čistě voní. Mám ráda i jeho texturu, je pro mne taková akorát hutná, že mám pocit, že jsem se namazala a zároveň to není příliš. Prostě zlato, co mi pěkně srovnalo pleť.

  • hezky hydratuje
  • příjemná vůně
  • dobrá cena
  • SPF (i když asi ne nějak závratný)
  • že by žádný?


věk
35-44

pleť
smíšená
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

jeden z nejlepších krémů na léto pro smíšenou pleť, která potřebuje dobře hydratovat. Jenže mám ten pocit, že se už nevyrábí... nebo se pletu?? Tento co je vyobrazený na fotkách byl super, te´d jsem ho už dlouho nikde neviděla a mám pocit, že je nahrazený jiným... škoda. Tento byl lehký, barva zelinkavá, příjemná, svěží. Rychle se vstřebal, dobře se vsáknul, a make-up se na něj příjemně nanášel.

  • lehké složení
  • dobrá hydratace
  • snad se už nevyrábí??


Mám ho už po druhý krát. Prvý raz som ho skúsila len tak, že ak nebude vyhovovať nebude mi ľúto nakoľko cena je naozaj nízka. No a po UNT kréme som sa k nemu opäť vrátila. Príjemne vonia,výborne sa vstrebáva a nezanecháva na povrchu taký "mazľavý"film ktorý ja neznášam. Neupcháva póry a pleť zmatňuje (ale nie celý deň) a hydratuje. Aj pod make-up je fajn. Ja podeň používam ešte toner a sérum. Mám zmiešanú pleť s klasickým T-čkom, prvými vráskami ale bez vyrážok.

  • pekne hydratuje a nezanecháva film
  • mohol by dlhodobejšie matovať


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od havriv 20.2.2013 15:32:57

Koupila jsem si ho v sadě i s nočním krémem, mám smíšenou pleť, ze začátku jsem z něj byla úplně nadšená, protože hydratoval dostatečně, ale z čeho jsem byla vyplesklá nejvíc bylo to, že jsem měla pleť pak krásně projasněnou. Strašně se mi ten efekt líbil. Ale všechno recenzuji až po dopoužívání a teď mi dochází a mám už na něj ucelenej názor. Když se mi objeví pupínek, hned ho vymačkávám a někdy si dokážu pořádně rozrýt obličej. Pak jdou suché části vidět, ale jinak hydratuje dostatečně, neucpává póry, ale pro suchou pleť by byl asi slabý. Však pro tu ale není určen. Co se týče toho rozjasňujícího efektu, tak buď už jsem na něj zvyklá a ani to nevnímám, nebo zmizel :D Pleť mám po něm polomatnout, takovou svěží, ale z začátku to prostě bylo lepší :). Ale určitě ho doporučuju a až mi dojdou ty zbytečky, poběžím si pro další.

  • nevtíravá vůně
  • smíšenou a normální pleť dostatečně hydratuje
  • výsledný efekt
  • neucpává póry
  • nic


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
růžový podtón

dehydratace
nízká

Další recenze od martinique 26.7.2013 11:06:41

Sháněla jsem nějaký krém na léto s SPF ochranou a tento mě upoutal. Koupila jsem si k němu i jeho noční variantu (i když mě na ní trochu zaráželo, že je jedna na všechny typy pleti, když ten denní krém je rozdělen). Upřímě mě krém příliš neupoutal. Má sice příjemnou parfemaci, ale pro mě tam jeho klady končí. Na druhou stranu ten noční si nemohu vynachválit, ten rozhodně koupím znovu, i když tedy bohužel ne v setu s denním

  • Příjemná parfemace
  • SPF ochrana (ale není specifikována hodnota)
  • Nepříjemný na pokožce


věk
25-34

pleť
smíšená
střední odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Výborně hydratuje, krásně voní, vůbec nemastí. Díky hutné struktuře vydrží dlouho, znatelně mi působil na mimické vrásky. Stačilo nanést jen ráno a až na výjimečné případy jsem vůbec neměla potřebu namazat se znovu. I když je hutný, hodně rychle se vstřebává, make-up jsem nanášela prakticky ihned po namazání. Zcela doporučuji.

  • Dlouho vydrží
  • Účinný
  • Hydratuje
  • Zvláčňuje pleť
  • Působí proti mimickým vráskám
  • Žádné


věk
15-24

pleť
suchá
světlý odstín
žlutý podtón

dehydratace
vysoká

Další recenze od bejbee 3.3.2012 14:53:21

Na mastnější pleť je dobrý, na smíšenou/sušší pleť nestačí - při delším používání vysušoval a dělaly se mi šupinky. Je lehký, voní velmi jemně, rychle se vsákne, zmatňuje, pleť je hebká na dotek.

  • zmatňuje
  • hydratuje
  • rychle se vsakuje
  • dělá hebkou pleť
  • na sušší pleť se nehodí


Další recenze od bibbi 13.3.2012 17:52:03

Krém je na pleti příjemný, neucpává póry. Bohužel jsem neměla pocit, že by dostatečně hydratoval, navíc ke konci používání mi způsoboval podráždění pokožky, takže jsem ho musela střídat s jinými krémy. Pokud má člověk normální nepřecitlivělou pokožku, poměr cena výkon je dobrý.

  • cena
  • neucpává póry
  • není vhodný pro citlivou pleť


Další recenze od Lalaith 12.5.2012 11:57:55

Docela dobrý krém, rychle se vstřebává, nedráždí mou citlivou pleť. Nezanechává mastný film, pleť není ale ani matná, ani lesklá. Má moc příjemnou vůni. Balení obsahuje krytku, což je dobré, ale raději mám krémy v tubě, kam člověk nemusí hrabat přímo prsty. Má příjemnou jemnou texturu. Ale zdá se mi, že moc nehydratuje a při delším používání spíš vysušuje. Po delší době mi právě přestal vyhovovat, nevsakoval se, ale pleť nebyla hydratovaná. Znova ho nekoupím, zbytek nechávám na prostřídání s jinými krémy.

  • vůně
  • jemná textura
  • zpočátku dobré a rychlé vstřebávání
  • malá hydratace
  • po delší době nevyhovoval a nevsakoval se


Další recenze od Hanka C. 19.2.2013 21:44:03

Celkem pohodový krémík, pokud nechcete nic extra. Myslím, že průměrné ženě bude stačit - pokud ale trpíte na výrazně suchou pokožku nebo na nějaký ekzém, tak bych volila jiný krém. Tenhle má příjemnou vůni a poměrně rychle se vsakuje, ale hydratace není úplně optimální.

  • cena
  • vůně
  • konzistence
  • moc nehydratuje
  • při kožních potížích byl volila jiný krém


věk
15-24

pleť
smíšená
světlý odstín
olivový podtón

dehydratace
střední

Další recenze od Marhia 27.3.2014 21:24:33

Nu, tak tedy nevím nevím.... tento krém jsem dostala jako dárek, takže mně naštěstí nemusí nic mrzet. Ze začátku jsem z něho byla vcelku nadšená, pěkné decentní balení, moc příjemná vůně, fajn konzistence a tak dále.. Jenomže po pravidelnějším používání přípravku byla moje pleť sušší a sušší, kůže postrádala hydrataci, mívala jsem po něm pocit masky a někdy si i stalo, že krém žmolkovatěl. Když jsem ho nanesla přes noc, ráno při oplachování obličeje vodou jsem ho jakoby smývala..nebyl schopen se pořádně vsáknout do kůže. Ale pleť je po něm tedy krásně hebká, provoněná, jakoby by byl krém někdy i trochu matující. Věřím, že pro ženu s pletí, která nepotřebuje příliš hydratace, by mohl být oukej, ale já už ho tedy nebudu vyhledávat.. :)

  • pěkná vůně
  • hebká pleť
  • přišlo mi že má lehký matující efekt
  • pořádně se nevsákne do pokožky
  • mizivá hydratace
  • občas žmolkuje a dělá hrudky
  • pocit masky