L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick recenze a zkušenosti

Rtěnky L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick - velký obrázek
Rtěnky L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick - obrázek 1
Rtěnky L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick - obrázek 2
Rtěnky L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 4.1
  • 70% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 299 Kč
  • Kvalita obalu 4.5
  • Celkem 10 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Rouge Caresse Lipstick

věk
25-34

Další recenze od aiwi 15.11.2013 15:41:44

Tuhle balzámovou rtěnku mám v odstínu 401 Rebel Red. Odstín je pro mě perfektní červená. Jednou vrstvou vytvořím lehce zbarvené rty. Rtěnka se dá ale navrstvit na pořádně sytou barvu. Má velmi příjemnou konzistenci. Hydratuje, nezvýrazňuje šupinky (naopak je spíš zakrývá), není potřeba před nanesením používat jiný balzám na rty. Opravdu mám ráda Maybelline Color Whispers, ale tyhle rtěnky od L'Oréalu jsou mnohem lepší. Více hydratují a mají skvělou výdrž. Vydrží i jídlo, ale záleží možná na konkrétním odstínu. Určitě si pořídím další. Bohužel cena je vyšší. Obal se mi moc líbí, elegantní a pevný.

  • výběr ze spousty krásných odstínů
  • konzistence
  • hydratace
  • výdrž na rtech
  • pěkný obal
  • cena


věk
35-44

Další recenze od hoslin 4.12.2013 13:40:28

Rtěnku jsem si koupila nedávno v DM na slevovou knížku. Moc se mi líbila vzhledově. Má opravdu krásný obal. Vybrala jsem si ji v odstínu Tempting Lilac. Je krásně sametově hebká a příjemně se nanáší. Rty vůbec nevysušuje. Spíše naopak. Zvláční je jako balzám. S délkou doby barvy na rtech je to o něco horší ale to se dá u takovéto rtěnky očekávat. Mě osobně se moc líbí odstín, který jsem si vybrala a proto jsem s ní spokojená.

  • krásný odstín
  • hezký obal
  • na rtech je příjemná
  • nevysušuje rty
  • žádné


věk
15-24

Další recenze od Minnies 4.12.2013 14:22:34

Tato rtěnka mě mírně zklamala, všude jsem četla pochvalné recenze, bohužel každému vyhovuje něco jiného. První čím bych začala, je pigmentace. Na mě je pigmentovaná málo, jednou je to rtěnka, tak by měla být pigmentovaná velmi dobře, tak jako je pigmentovaná tato rtěnka, tak mám pigmentované balzámy, plné krytí nevytvoříte ani kdybyste rtěnkou rty přejely 100x. Je to spíše jen tónovací "rtěnka". Vůně je docela hezká, ale ovšem spíše chemická. O výdrži na rty se moc nezmiňuji, protože pití a jídlo rozhodně nevydrží a sama o sobě je na rtech tak tu slabší půl hodinku. Na to kolik stojí, bych čekala něco mnohem lepšího. Jedna z mála věcí co se mi na této "rtěnce" líbí je její obal a hezké odstíny, ale zkrátka a dobře řečeno, co si budeme povídat, toto není rtěnka, ale spíše jen barevný, tónovací balzám. Hydratace je průměrná. Prostě to není nic z čeho bych si sedla na zadek. Pokud mám hodnotit objektivně tak dávám 3 hvězdičky, více nemohu a to z důvodu slabí pigmentace, nízké výdrže, vůně a průměrné hydratace.

  • dostupnost
  • hezké odstíny
  • cena neodpovídá kvalitě
  • výdrž na rtech
  • málo pigmentovaná


věk
25-34

Další recenze od CarolS 4.12.2013 17:17:17

Tak já tuto "rtěnku" hodnotím kladně - pokud vím, jako plnohodnotná rtěnka to ani myšleno není, je to opět něco mezi rtěnkou a barevným balzámem - to samé jako u Maybelline Color Whisper > Loreál mi ale přijde lepší. Mám červený odstín, intenzita se dá hezky vrstvit - od jemnějšího zabarvení až po celkem výrazný efekt. Co mě mile překvapilo je výdrž - čekala jsem, že to bude jen takový balzámek, co za chvilku z rtů zmizí, ale barva se do nich jakoby vpila a červené mi vydržely dlouho :-)

  • výdrž
  • odstíny
  • obal
  • nevím


věk
25-34

Další recenze od Weronyc 8.1.2014 20:15:24

Hrozně se mi líbil obal a když navíc byla v akci za pouhých 99 Kč, nebylo co řešit. Jak říkám, už samotný obal mě zaujal, působí na mě tak neotřele, originálně. Rtěnky mají ohromnou škálu odstínu, všechny jsou krásné a člověk neví po kterém sáhnout dříve. Já jsem zvolila světloučce růžový odstín. Konzistence je příjemná. Pigmentace není nijak výrazná, ale dá se vrstvit. Rtěnka je krásně krémová a snadno se nanáší. Nevysušuje rty ani nezvýrazňuje šupinky. Naopak rty hydratuje a zvláčňuje. Myslím, že rtěnka může směle konkurovat "slavným" Color Whisper od Maybelline.

  • Cena
  • Krásné balení
  • Odstíny
  • Hydratace
  • Nic


věk
25-34

Další recenze od terosh 25.3.2014 22:57:10

Tato rtěnka mě strašně zklamala. Hledala jsem nějakou levnější variantu Chubby sticku, tedy lehce tónující rtěnku, která nevysušuje, v lepším případě hydratuje. Výběr odstínů je široký, vybrala jsem si nude odstín do hněda. Na rtech vypadá fantasticky, barva je krásná a přijde mi, že rty vyhlazuje. Co je ale naprosto příšerné, je výdrž. Vydrží zhruba půl hodiny, než se vsákne do rtů a prostě zmizí. A pokud se napijete, zmizí samozřejmě okamžitě. Vím, že se nejedná o dlouhotrvající rtěnku, ale takhle strašnou výdrž nemá žádná tónující rtěnka, kterou jsem vyzkoušela, většinou po jídle nebo pití na rtech aspoň něco málo zůstane, nějaký slabý povlak, tady ale naprosto nic. Cena zde neodpovídá kvalitě. Velmi, velmi předražená záležitost.

  • barevná skála
  • vyhlazuje rty
  • pěkné balení
  • výdrž
  • cena


Další recenze od 4bee 29.3.2014 09:17:40

Pár rtěnek jsem vyzkoušela, a v této cenové relaci jedna z nejlepších. Perfektní hydratace. Mám problémy se suchými rty, často mívám šupinky. Od doby co jsem si koupila Carrese a každý den používám tento problém nemám. Je taková "mastnější". Nemá nijak intenzivní a nepříjemnou chuť, ani vůni. Mám odstín Dating Coral. Uvažuji o koupi i jiných odstínů. Používám každý den, na všední nošení. Velmi spokojená. Na večer, málo intenzivní barva. Takže použití opravdu spíše na běžné nošení. Kdy rty nechci mít moc výrazné. Svůj účel splňuje perfektně.

  • cena
  • hydratace
  • chuť
  • Málo intenzivní barva


věk
25-34

Další recenze od camyl 23.6.2014 19:02:41

Rtěnka, která by se dala charakterizovat jako 3v1 - sytá barva rtěnky, lesk a zároveň balzám, který hydratuje rty po celý den. Bod strhávám za nižší výdrž rtěnky, ale to u těchto hydratačních rtěnek je normální. Cena je vyšší, ale dá se pořídit i polovinu levněji a koupě za to stojí. Prodávají se zajímavé odstíny, velký výběr barev - sama mám odstín Coral Dating, který je zajímavý a přirozený zároveň. Balení je částečně z plastu, ale zatím drží, je celkem spolehlivě pevné. A nemůžu zapomenout sladkou chuť rtěnky. Doporučuji vyzkoušet.

  • lesk
  • hydratace po celý den
  • sytá barva
  • sladká příchuť
  • výběr odstínů
  • nižší výdrž rtěnky


věk
15-24

Další recenze od Katie92 11.1.2015 19:23:38

Souhlasím se vším, co zde již bylo řečeno. Rtěnka je hydratační s jemnější pigmentací, za to ale s krásnými odstíny na výběr. Dlouho jsem nevěděla jaký si vybrat, chtěla bych je všechny. :) Nakonec jsem vybrala Dating Coral, protože takový odstín jsem ještě neměla a musím říct, že mi perfektně sedl. Rtěnka není křiklavá, takže se nemusím bát, že to s ní přeženu. S jednou i více vrstvami - vždy je výsledek decentní a krásný. Výdrž na rtech je slabší, ale když pod ní nedám balzám, tak tu hodinu-dvě vydrží. Je pravda, že normální cena 299,- je za ní celkem dost, ale často se dá koupit v akci za půlku a to už se vyplatí. Nakonec ještě zmíním, že vlastním i její konkurentku Color Whisper od Maybelline a ta sice možná déle vydrží, ale její odstíny nejsou tak hezké a hydratace je také mnohem horší, takže se vyplatí spíše investovat do Caresse. A pokud chcete rtěnku s intenzivní barvou, tak sáhněte po Lorealu Color Riche a nestěžujte si nad Caresse, která je opravdu míněna jako tónovací balzám. :)

  • Příjemná na rtech
  • Hydratační
  • Krásné odstíny
  • Jemná pigmentace
  • Normální cena je vyšší ale dá se sehnat levněji


věk
25-34

Další recenze od Mikaela90 11.5.2015 14:32:16

Jediné pozitivum, které na této rtěnce shledávám je vcelku vkusný obal, ale tím to končí. I ten tvar samotného produktu, je dost nepovedený. Upřednostňuji zkosený tvar rtěnky, který se tak lépe nanáší. Barva ujde (odstín č. 222 Impulsive Fuchsia). Pigmentace je slabá, konzistence vcelku dobrá - krémová, ale rozmazává se. Jedná se spíše o zabarvený balzám na rty, i přestože k péči to má hodně daleko. Bohužel neskutečně vysušuje rty! Mě osobně se po něm doslova olupuje vrchní vrstva rtů, což je naprosto nepřijatelné! Není mi jasné, co za složení v tom je, ale je to tragédie! Podobá se Whisper od Maybelline, které jsou stokrát lepší.

  • Obal
  • Tvar rtěnky
  • Cena
  • Konzistence
  • Pigmentace
  • Složení
  • Pachuť


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

MUA Lipstick

4.1 78% 9 recenzí

Dermacol 16H Lip Colour

4.1 77% 16 recenzí

Hůře hodnocené