L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou recenze a zkušenosti

Masky L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou - velký obrázek
Masky L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou - obrázek 1
Masky L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou - obrázek 2
Masky L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou - obrázek 3
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 65% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 99 - 150 Kč
  • Kvalita obalu 4.3
  • Celkem 17 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Re-Nutrition vyživující maska s mateří kašičkou

věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Naprosto nejhorší maska od Elséve. Slibuje regeneraci vlasů a zdravě vypadající hřívu. Toho se ale nedočkáte. Vlasy po ní vypadají mastně, bez života, navíc jsou jakoby slepené. O regeneraci nemůže být řeč, dokonce mám pocit, že se mi vlasy ještě zhoršily. Vůně je docela příjemná, ale kvůi tomu si masku nekupujeme, že.

  • příjemná vůně
  • cena
  • zhoršení vzhledu vlasů
  • nesplňuje to, co slibuje


věk
35-44

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od Radule2 9.4.2012 15:42:31

tuto masku už bych si nekoupila,slibuje výživu a lesk vlasů,ale já po ní měla vlasy těžké,mastné a vůbec jsem je nemohla upravit.....Její předností je sice krásná vůně,ale přesto bych si ji už nikdy nekoupila,tato značka má mnohem lepší a kvalitnější masky

  • vůně
  • mastí vlasy


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od Ziralka 25.7.2012 21:37:42

Dříve jsem Elséve používala snad jako jedinou značku, ale postupně mi došlo, že vlasy mám hezčí bez silikonů a přešla jsem na jinou kosmetiku. Řada Výživa a lesk krásně voní, vlasy uhladí (u mě ale pak více krepatí a méně se vlní). Může mastit, chce to dát malinko a dobře vymýt. Každému sedí něco jiného, já už se ale k silikonovým bombám vracet nehodlám, takže za mě ne.

  • vůně
  • může mastit
  • vlasy krepatí více
  • je nadupaná silikony


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od Weronyc 7.3.2013 07:36:13

Ačkoli mám jejich masky i balzámy velice ráda, tato maska u mě bohužel nezabodovala. Je sice v praktickém klasickém balení, vydrží dlouho a má příjemnou vůni, tady pozitiva ale končí. Vlasy jsem po použití a i velmi důkladném umytí a vypláchnutí měla hrozně těžké, splihlé a mastné.

  • Balení
  • Vůně
  • Mastí vlasy


věk
15-24

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Caisy 15.8.2013 12:50:31

Tak já tedy očekávala podle recenzí něco mnohem lepšího. Vlasy mám suché,se sklonem k lámání a přijde mi,že mi taky vlasy ještě zhoršila,jak už tu někdo v jiné recenzi psal. Vůně supr,i vlasy jsou po vysušení pěkné a hladké,další den ale šílená sláma,tak suché vlasy nemám ani když použiju "jen" kondicionér. Používala jsem ji po každém umytí (2x týdně) a tedy neuspěla.

  • vůně
  • po umytí hebké vlasy
  • nemastí
  • další den šílená sláma
  • zhoršila mi vlasy


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Ang9l 15.3.2012 17:24:19

Tato maska také není vůbec špatná. Vlasy jsou po použití hebké a působí zdravě a zaceleně. Avšak pokud to přepísknete s množstvím či ji budete používat moc často, tak vlasy zatíží. Jinak je výborná a krásně voní.

  • dobré účinky na vlasy
  • může vlasy zatížit


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Další recenze od luxinka 2.4.2012 16:20:48

Dříve jsem měla barvené jemné blond vlasy se sklonem k maštění. Maska od Loreal byla jasná volba, potřebovala jsem regeneraci a výživu konečků, které se třepily. Po použití byly vlasy krásně lesklé, hebké a dobře rozčesatelné. Nějaké výrazné zlepšení roztřepených konečků jsem nepozorovala. A ta vůně! Opravdu super. V současnosti mám opět lehce zesvětlené vlasy, takže uvažuji, že se k této masce vrátím.

  • cena x velikost balení
  • vyživující účinek
  • parfemce
  • žádné výrazné jsem nenašla


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Tuhle masku mám ráda, ale používám jí jenom občas a ne po každém mytí, protože při dlouhodobějším používání zatěžuje vlasy a ty pak mají tendenci plihnout a dříve se mastit. Stejně jako u jiných Elséve masek, i po této jsou výsledkem krásně hebké, hladké a lesklé vlasy, které se snadno rozčesávají. Má příjemnou medovou vůni, kterou cítím z vlasů i druhý den. Trošku mi vadí kelímkové balení, protože do ní musím "hrabat" prsty, ale tak to je maličkost.

  • hebké, hladké, lesklé vlasy
  • snadné rozčesávání
  • příjemná medová vůně, která je z vlasů cítit i druhý den
  • při dlouhodobějším používání může zatěžovat a tím pádem je nevhodný pro mastné vlasy
  • kelímkové balení (ale to je asi jen můj problém)


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od Trinn 9.4.2012 14:36:22

Moje nejoblíbenější maska na vlasy. Mám velmi suché vlasy, hlavně na konečcích, a maska je dostatečně vyživí, jsou pak jemné a hebké, snadno se rozčesávají, povrch vlasů není hrubý. Obal je skutečně obrovský, vydrží hodně dlouho, a jak již bylo řečeno, jako bonus je vůně, která vydrží opravdu dlouho po umytí.

  • hebké vlasy
  • konzistence
  • snadné rozčesávání
  • vůně
  • velký obal


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od evelene 28.8.2013 18:20:24

Jedna z lepších masek od Elseve. Maska má žlutou barvu a takovou máslovou konzistenci. Trochu hůře se mi nanáší na vlasy, aby pronikla do všech vrstev, ale to neberu jako mínus. Voní po medu a rozhodně ne jako všechny klasické Elsevky, takže doporučuji pro ty, které nemají rády sladké vůně. Moje blond vlasy jsou po použití krásně vyživené a hydratované. Konečky nejsou suché, ale poddajné a tento stav trvá až do dalšího umytí. Vůně je velmi příjemná a drží se ve vlasech také dlouho. Vlasy se mi po masce však trochu hůře rozčesávají, takže za to dávám hvězdu dolů. Jinak jsem celkem spokojená a vlasy si čvachtají.

  • nemastí
  • zamezuje suchým konečkům
  • velká hydratace vlasů
  • medová vůně
  • horší rozčesatelnost
  • kelímkové balení


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
černé

Další recenze od eM.X 5.11.2014 11:42:09

Masky od L´Oréalu jsem vyzkoušela všechny a tahle je z nich nejlepší. Teď bych si ji už nekoupila, silikonům se vyhýbám, ale pokud někomu nevadí, doporučuju vyzkoušet. Maska je hutné konzistence, lehce se nanáší i vymývá. Vlasy jsou po ní viditelně lesklejší a zdravší, dobře se rozčesávají. Může mírně zatěžovat (co je vzhledem ke složení normální). Příjemně voní, líbí se mi i kelímkové balení, alespoň je spotřebuji celou.

  • vyživuje vlasy
  • množství/cena
  • složení


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
hnědé

Další recenze od bejbee 14.3.2012 16:33:18

Maska je výborná, používám ji skoro po každém umytí i jako kondicionér, nebo nechám působit déle jako zábal. Nádherně voní a z vlasů je dlouho cítit, vlasy jsou po ní hebké, hladké, snadno se rozčesávají, nemastí vlasy, ani po ní neplihnou. Balení je obrovské, vydrží neskutečně dlouho, mám ji už 3/4 roku a víc než čtvrtina mi zbývá.

  • nádherně voní
  • vlasy jsou po ní hebké
  • usnadňuje rozčesávání
  • vůně je z vlasů dlouho cítit
  • nemastí vlasy
  • velké balení
  • žádné jsem neobjevila


Další recenze od Lalaith 12.5.2012 12:02:35

Výborná maska na vlasy, doporučila byhc ji na jemné vlasy, které ale nejsou moc zničené. Na nějaké hodně vysušené vlasy by podle mě nestačila. Veliká výhoda pro mé jemné vlasy je to, že po ní neplihnou a nejsou umaštěné, spíš vzdušné, lesklé, hebké a příjemné na dotek. Taky člověk nemusí hlídat, jestli ji náhodou nedá o něco víc, opravdu nezatěžuje. Vlasy se dají pěkně rozčesat. Přijde mi dobrá na pravidelné používání, taková udržovací. A vůně je božská! Ovšem nedoporučuju ji pro lidi, co nemají rádi sladké vůně.

  • nezatěžuje
  • hebké a dobre rozčesatelné vlasy
  • vůně
  • nijak extrémně vlasy nezjemňuje
  • lehká výživa pro pravidelné použití
  • pro mě žádné
  • nejspíš není na hodně poškozené vlasy


věk
15-24

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od gedzidka 14.6.2012 09:13:01

Tahle maska je výborná. Nádherně voní, a po opláchnutá jsou vlasy krásně jemné. Já mám od přirody takové hrubé husté vlasy, po téhle masce se mi krásně zjemnily :-) Vyhovuje mi nejvíc ze všek masek na vlasy, co jsem zatím zkusila. Někdy ji používám po každém umytí místo kondicionéru.

  • Vůně
  • Zjemňuje vlasy
  • Žádný


Tuto masku na vlasy Elséve s mateří kašičkou mám z drogeriových masek úplně nejraději! Nezatěžuje mé vlasy, vlasy po ní nejsou vůbec splihlé, ba naopak, mají objem, navíc příjemně voní, jsou hebké na dotek, vypadající zdravě. Mohu ji jen a jen doporučit! Jsem velice spokojená!

  • nemastí vlasy
  • vůně je z vlasů dlouho cítit
  • vlasy jsou po ní hebké
  • vlasy mají objem
  • žádné


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
hnědé

Další recenze od Potula 20.10.2013 20:09:02

Vyživující maska na suché vlasy mi velmi vyhovuje, používám v kombinaci se šamponem stejné značky nebo stejné značky ale jiného druhu. Maska velmi příjemně voní, vlasy krásně vyživí. Já můžu používat po každém umytí, ale někomu může vlasy zatěžovat. Balení je opravdu velké, do sprchy není moc vhodné, ale nechá se... Konzistence je příjemná, dobře se nanáší a dobře se vymývá, vlasy se krásně rozčesávají.

  • výživa
  • vůně
  • cena
  • nic


věk
15-24

vlasy
rovné
normální
hnědé

Další recenze od Kelly33 18.12.2013 10:46:55

Tuto masku na vlasy mám moc ráda. Používám jí 3 krát týdně pouze na konečky vlasů. Po masce jsou konečky hezky zacelené, vlasy lesklé a pevné. Vůně této masky je návyková. Určitě si jí koupím znovu. Balení vydrží zhruba 2-3 měsíce. Nevidím žádný problém ani v kelímkovém balení, mně naopak vyhovuje. Opatrně však s množstvím, jinak může vlasy zatížit.

  • vůně
  • účinnost
  • balení
  • při větším množství může zatížit vlasy