L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující šampon recenze a zkušenosti

Šampony L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující šampon
Šampony L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující šampon - obrázek 1
5 3.9 12
  • Průměrné hodnocení 3.9
  • 67% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 49 - 109 Kč
  • Kvalita obalu 4.4
  • Celkem 12 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Elsève Total Repair Extreme Obnovující šampon

věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
blond

Jelikož je to jedna z novinek, tak jsem si tento šampon koupila....Odpovídá kvalitě ostatních Elseve šamponů....Vlasy jsou po použité hebké, nezacuchávají se....Šampon také dobře pění a celkem i hezky voní, vůně avšak na vlasech nevydrží. Srovnávám ho se žlutou řadou, které se naprosto vyrovnal. Takže nic extra nečekejte. Vlasy nemastí.

  • dobře pění
  • voní
  • hebké vlasy
  • stejný jako jiné řady


Šampón používám asi měsíc a půl. Už mi skoro dochází což mě mrzí, protože šampón je super ! Používám ho společně s kondicionérem. Šampónu stačí opravdu malé množství a už hodně dobře pění. Má i příjemnou vůni. Po umytí vlasy příjemně voní. Vůně vydrží třeba i dva dny. Vlasy jsou po umytí krásně leské a hebké. Opravdu doporučuji ! Jediné, co mě sklamalo je to, že společně s kondicionérem nezaceluje konečky.

  • Vůně
  • Vlasy jsou po umytí lesklé a hebké
  • Dobře pění
  • Samotný šampón s kondicionérem nezaceluje konečky
  • Cena


věk
25-34

vlasy
rovné
mastné
blond

Tak tenhle šampon nedám z ruky!!! Spojují se mi s ním jen samý superlativa - nemastí, krásně voní, dělá objem a silnější vlasy, vlasy mi po něm nepadají a krásně se lesknou. Taky dobře pění, proto dlouho vydrží. I když se jedná o drogerkový výrobek, svoji kvalitou předčí i profi konkurenci. Doufám, že ho nestáhnou z prodeje jako ostatní super věci. Ke konci recenze bych chtěla reagovat na příspěvek nade mnou - konečky nezacelí ani svěcená voda; na ty pomůžou akorát nůžky!

  • vůně
  • cena
  • pěnivost
  • lesklé vlasy
  • vlasy nepadají
  • dostupnost
  • silnější vlasy
  • vůbec nic


Další recenze od 3.8.2013 08:43:01

Šampon sice hezky voní, ale hlavní účely nesplňuje. Má proniknout 10ti vrstvami vlasu aby je obnovil, což jsem teda nezpozorovala, vlasy jsou po umytí takové mastné, splihlé. Možná trochu uhladí. Konce vůbec nezacelí i po použití kondicionéru. To je jen můj názor, každý má jiné vlasy, takže mu vyhovuje něco jiného.

  • Vůně
  • Možná trochu uhladí
  • Nezaceluje konečky


věk
35-44

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 13.9.2013 22:40:19

Tento šampon momentálně používám. Stačí nanést pouze malé množství a napění vlasy dokonale. Vlasy po umytí krásně voní. To je ale tak vše. Žádné obnovení jak slibuje jsem nezpozorovala. Ale abych pravdu řekla, tak jsem to ani neočekávala. Takže shrnuto - průměrný šampon na umytí vlasů. Nic víc od něj nečekejte.

  • vlasy krásně provoní
  • neobnovuje


věk
25-34

vlasy
rovné
suché
blond

Další recenze od 9.11.2013 15:18:29

Můj nejoblíbenější šampon, žádný jiný už nechci. Opravdu bohatě pění, stačí použít malinké množství a i když si myju vlasy 2x po sobě, tak skoro vůbec neubývá. Už při splachování jsou vlasy na omak takové hebčí, navíc šampon opravdu pěkně voní. Nezatěžuje, mám jemné vlasy a nejsou splihlé, nemastí se jako po použití jiných Elséve šamponů. V akci se dá sehnat i za 49 kč.

  • dobře pění - stačí malé množství
  • hebčí vlasy na dotek
  • nezatěžuje
  • vůně
  • žádné


věk
25-34

vlasy
vlnité
suché
blond

Další recenze od 14.1.2014 13:00:50

Na tento šampon nedám dopustit a už ho nedám z ruky! :-) K masce a k olejíčku ze stejné řady mi chyběl dokoupit právě tento šampon, který podtrhl jejich veškeré účinky. Šampon nádherně voní a absolutně nezatěžuje vlasy. Velmi dobře pění, takže se s ním opravdu nedá plýtvat. Vlasy jsou po použití vláčné, hebké, velmi lesklé, ale přesto takové pevnější a jsou plné života. Vlasy nezatěžuje a nemastí pokožku hlavy. Já jsem s ním moc spokojená, je to asi nejlepší drogérkový šampon, na který jsem kdy narazila. A pokud si holky stěžujete, že vám tento šampon neuzdraví vlasy a nezacelí konečky, tak to bohužel nedokáže žádný šampon. Na to vám pomůže pouze ostříhání a následná péče k tomu, abyste zničeným vlasům předcházely! :) Já tento šampon zbožňuji.

  • nádherné vůně
  • nemastí
  • lesklé a hebké vlasy
  • velmi dobře pění
  • pevnější vlasy
  • nic :)


věk
25-34

vlasy
kudrnaté
suché
černé

Další recenze od 20.1.2014 15:02:50

Fakt skvělý šampon, který kupodivu vůbec nezatěžuje, narozdíl od řady Gliss Kur. vlasy zjemní, uhladí a vlasy se po použití tohoto šamponu lesknou. Navíc krásně voní. Vlasy nejsou po něm těžké ani netáhnou, takže mně vlasy "nebolí". Určitě za mě bych doporučila. Konečky víceméně zacelí, ale účinek rozhodně není stoprocentní.

  • Vůně vlasy uhlafí a provoní lesklé vlasy
  • Konečky nejsou zcela zacelené spíše tak na půl


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.5.2014 09:35:23

Koupila jsem na základě kladných recenzí tady na Omlázku. Za mě se teda žádný zázrak nekonal. Vůně velice příjemná, vlasy jsou takové uhlazené a jemné, ale při delším používání se mi začalo dělat vzadu na hlavě mastné kolečko, i když šampón vždy důkladně vymývám. Po delším používání zatěžuje. Doporučuji dávat jen do délek a ke kořínkům raději jiný šampón :-/

  • vůně
  • jemné a uhlazené vlasy
  • nemusí se používat kondicionér
  • po delším používání se vlasy začaly mastit
  • při delším používání zatěžuje


věk
25-34

vlasy
vlnité
normální
hnědé

Další recenze od 13.5.2014 09:59:41

Šampon mě absolutně nenadchl a už si ho někoupím. Vlasy jsem měla po umytí pokryté takovým podivným povlakem, vůbec nebyly vzdušné a lehké, což je samozřejmě způsobeno silikony, ačkoliv když sem tam použiji jiný silikonový šampon, toto mi nedělá. Ale zase nemohu říct, že by nějak extrémně vlasy mastil. Co je ale nejhorší, je jeho parfemace, kterou stejně jako u masky ze stejné řady prostě nesnesu a nezvykla jsem si na ni. Dobře pění a to je tak vše, o nějaké péči nemůže být moc řeč.

  • cena
  • dobře pění
  • obsahuje silikony
  • parfemace


věk
15-24

Další recenze od 8.2.2015 18:57:19

Měla jsem v délkách hodně suché vlasy. Tenhle šampon jsem si kupovala bez nějakých očekávání (prostě byl v akci). Hodně mě překvapil. Moc pěkně voní, dobře pění. Udivilo mě, že teď mám vlasy suché jenom u úplných konečků (kde se tomu nedivím, protože je mám hodně roztřepené). Připadá mi, že je dokonce trochu zacelil. Vlasy nezatěžuje. Na dotek jsou příjemně hebké. Rozhodně si ho budu kupovat častěji.

  • nezatěžuje
  • pěkně voní
  • vyživuje
  • dobře pění
  • žádné jsem nenašla


věk
25-34

vlasy
rovné
normální
blond

Další recenze od 6.1.2017 08:06:43

Šampony od značky L´Oreál mámopravdu ráda, ale tento je pro mne opravdu šlápnutí vedle. Šampon nádherně voní, dobře pění, vlasy mám po umytí hebké a jemné. Mám s ním ale jeden velký problém - vlasy mám po něm u kořínků hodně mastné. Zkoušela jsem se s ním umýt několikrát, vlasy jsem vyplachovala velmi dlouho, někdy i na dvakrát a pokaždé ten samý výsledek - umaštěné vlasy, které jsem mohla znovu umýt. Myslím, že mi nesedl proto, že mám zdravé vlasy bez jakýchkoli problémů, takže je šampon svým složením spíše zatěžoval.

  • krásně voní
  • dobře pění
  • jemné a hebké vlasy po umytí
  • mastné vlasy po umytí


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

Hůře hodnocené