L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara recenze a zkušenosti

Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara - obrázek 1
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara - obrázek 2
Řasenky L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara - obrázek 3
5 4.2 16
  • Průměrné hodnocení 4.2
  • 69% by si výrobek koupilo znovu
  • Cena 190 - 300 Kč
  • Kvalita obalu 4.8
  • Celkem 16 recenzí
  • Výrobce L'Oréal Paris

Recenze produktu
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Luminize Mascara

Měla jsem tuto řasenku pro modré oči a jsem moc spokojená, řasy krásné, dlouhé, oddělené, okolí mi je pochválilo ;) Vyhovuje mi i kartáček, na kterém je barvy tak akorát, žádný opatlaný jako u některých řasenek.

  • krásné prodloužené a zahuštěné řasy
  • možná nižší výdrž - po třech měsících vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 15:35:36

Tento výrobek por mě bohužel znamenal vyhozené peníze. Zvýraznění se nekonalo a ani jako obyč.řasenka nebyl použitelný, takže za mě jendo velké NE.

  • žádné
  • nesplnil nic z toho co výrobce sliboval


věk
15-24

oči
hnědé

S touto řasenkou jsem byla velice spokojená. Krásně řasy oddělí a prodlouží. Maluji se velmi často , dávám si několik vrstev a řasenka mi vydržela přes půl roku .

  • Výborný kartáček
  • Nedělá " žmolky "
  • Nádherně řasy natočí a prodlouží
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 12.3.2012 17:04:41

Pořídila jsem si fialovou-pro hnědé oči. Oči hezky vyniknou, ale řasenka bohužel trošku slepuje řasy. Měla jsem na ní slevový kupon, ale za plné peníze bych jí už asi nekoupila.

  • barva očí opravdu vynikne
  • slepuje řasy


Další recenze od 12.3.2012 20:39:50

Krásně prodlouží a zhustí řasy, neslepuje, nedrolí se ani po celém dni ani po sportu. Mám verzi pro oříškové oči, která by měla být do fialkova, ale nevidím rozdíl mezi luminizer a její klasickou verzí million lashes, ta je jen více černá. Vydrží velmi dlouho, nevysychá, cca 5 měsíců s každodenním líčením.

  • prodlouží a hustí řasy
  • dlouho vydrží
  • nežmolkuje
  • nevidím rozdíl mezi klasickou černou a luminizer efektem


Další recenze od 6.4.2012 13:50:05

Ze začátku jsem z ní byla fakt nadšená, perfektně natáčela řasy, neslepuje. Bohužel docela rychle začala vysychat a začala se pak na očích drolit. Takže vyýdrž je na nic. (dostala jsem na Vánoce) Jinak mi ale vyhovovala. Ale už nekoupím.

  • pěkně natáčí
  • začala brzy vysychat


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 2.5.2012 11:40:00

Poměrně kvalitní řasenka, na které se mi líbí především její kartáček. Krásně totiž řasy oddělí a natočí. Nezachytává se na něm zbytečně moc barvy, takže řasy nejsou slepené, ale hezky zvýrazněné. Kartáček od této řasenky jsem si schovala a používám ho na pročesávání řas, pokud mi je jiná řasenka slepí. Nevyhovovalo mi především to, že řasenka velice brzy vyschla.

  • kvalitní kartáček
  • neslepuje řasy
  • brzy vysychá


věk
25-34

oči
hnědé

Další recenze od 30.7.2012 12:32:43

Tato řasenka splnila mé očekávání. Řasy mi neslepuje, hezky je prodlouží a stačí nanést jen jednu vrstvu. Řasenka se nedrolí a vydrží celý den. Mám variantu pro hnědé oči a jsem spokojená. Obal mi také vyhovuje. Jen by mohla být alespoň o něco levnější.

  • neslepuje řasy
  • řasy prodlouží
  • dlouhá výdrž
  • vyšší cena


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 14.8.2012 14:23:49

S touhle řasenkou jsem byla hodně spokojená, celkově má tahle značka dobré řasenky, které splňujíí většinou to, co slibují. Hrdlo bylo tak akorát široké, že na kartáčku nebyla přebytečná barva, s kartáčkem se dobře pracovalo a pohodnlě padl do ruky, i barva byla skutečně černá a řasenka dodává řasáým objem a také je krásně zahustí.

  • černá barva
  • zahustí a prodlouží řasy
  • cena


věk
25-34

oči
hnědé

Tuhle řasenku si ráda někdy zase koupím, úplně jsem ji milovala pro její efekt - vykouzlí řasy natočené, dlouhé a husté. Nedrolí se, neobtiskuje se, velmi dobře se nanáší - má skutečně dobrý, co dobrý, přímo perfektní kartáček. Co slíbí, to splní. Všechny Loreálky jsou perfektní, ale tahle je dokonalá. nemám ji vůbec co vytknout. I vzhled řasenky se mi líbil.

  • vykouzlí řasy natočené, husté a dlouhé
  • nedrolí se
  • výdrž po celý den
  • vzhled
  • perfektní kartáček
  • nic


věk
25-34

oči
modré

Další recenze od 23.6.2013 20:26:42

L'Oreal mě utvrdil v tom, že jeho řasenky jsou jedny z nejlepších na kosmetickém trhu. S řasenkou jsem nadmíru spokojená. Kartáček je fantastický. Pracuje se s nim perfektně. Každou řasu obalí, pročeše a lehce natočí. Řasy neslepuje, opravdu je hezky pročeše a oddělí. Řasenka se neobtiskává, vydrží celý den a ani se nerozmazává.

  • Výdrž
  • Neslepuje řasy
  • Kartáček
  • nic


Další recenze od 26.8.2013 13:34:00

Tahle řasenka patří k mým oblíbeným. Už na pohled vypadá moc hezky a vzhledem bych ji přirovnala k Collagene. Řasy nádherně oddělí a prodlouží. Nedělá žmolky. S kartáčkem se hezky pracuje. Ženy s nevýraznými řasami si určitě příjdou na své. Dále jistě potěší její pigmentace. Řasy jsou po nanesení krásně výrazně černé. Za mě určitě ANO

  • výrazná černá
  • nežmolkuje
  • oddělí
  • prodlouží
  • dodá objem
  • žádné


věk
15-24

oči
hnědé

Další recenze od 20.2.2014 10:16:31

Nemám pocit ,že by táto špirála niejako vzýrazňovala farbu očí. Ja mám špirálu pre hnedé oči a mám pocit ,že je rovnaká ako každá iná, len keď sa odličujem ,tak vydim na tampóniku trbielky. Zahustí celkom dobre a aj predlíži, len počas dňa zvykne opadávať a dosť rýchlo aj začne vysichať. Mne sa na tejto špirále najviac páčila kefka, tá krásne oddelí mihalnice.

  • kefka
  • zahustí
  • oddelí
  • trochu aj predĺži
  • rýchlo vysche
  • nemám pocit, že by zvýraznila farbu očí


Další recenze od 18.8.2014 21:24:04

Opravdu kvalitní řasenka, vyzkoušela jsem jich několik, ale tato je pro mě stálicí. Maluji se často, dávám více vrstev a i přesto mi řasenka vydrží přes půl roku. Neslepuje řasy, nerozmazává se, nevysychá, nedrolí se, natáčí řasy a přednost vidím i v perfektním kartáčku. Vyzkoušela jsem jen černou variantu, takže barevné hodnotit nemohu.

  • Neslepuje řasy
  • Nedrolí se
  • Nerozmazává se
  • Nevysychá
  • Natáčí řasy
  • Perfektní kartáček
  • Vzhed
  • Nic


Super řasenka, dobře se s ní pracuje, kartáček není příliš obrovský, konzistence dobrá, neslepuje. Pravda je, že ji mám dlouho, ale pořádně jsem ji začla používat až teď a ani po té době nebyla vyshlá...jen tedy teď když už dochází začínám pozorovat že se začíná i drolit...ale asi to bude tím, že už má dávno po záruce :-D Původně jsem ji dostala jako dárek, ale když ji někde potkám v akci, tak asi koupím znova.

  • černo černá :-)
  • dobrý kartáček
  • dobrá ponzistence
  • poměrně i natočí
  • neslepuje
  • když už je postarší může se drolit
  • cena


Lépe hodnocené

Podobně hodnocené

NYC Big Bold Curl Mascara

4.3 82% 8 recenzí

Hůře hodnocené